A kiadó miatt csúszik a STALKER
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
hát mért kell ezt csinálni
az idegegeim széttépitek gyerekek
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
\"The voices are back... Excellent.\"
radeon 983760 überpro - csörgő ventillátorral, kólával leöntött kisegítő billentyűzet :D én nyertem
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Engem maga a sztoryja érdekel és ezért meg fogom venni eredetiben!
A többi lámer meg mehet WOWozni meg Q4ezni...úgyis az való nekik<#idiota>#idiota>
Ennyi.kösz. Éljen a S.t.a.l.k.e.r!
Mellesleg az uccsó két kép nagyon emlékeztet a Call of Duty 1-re.
Dj RONESZ VAGYOK. 16 ÉVES. APUKÁM ROKKANTNYUGDIJAS. ANYUKÁM A PAPÍRGYÁRBAN DOLGOZIK.
Ha valakit részletesebben is érdekel : http://stalker.hardwired.hu/index2.html
Nekem az ég tetszik különöskép.
De fontos szerintem a karakterek modelljei, mozgásai, fegyvereffektek. Így képbõl bármi lehet jó. De élesben dõl el hogy melyik játékhoz érdemes hasonlítani. És én bízom hogy hardverigénye sem lesz hatalmas, gondolni kell az orosz gamerekre is. <#wink>#wink>
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
kit érdekel a graf!
A jó játékmenet, a sztori, a téma a lényeg ennél a játéknál!
Idénzék haxoror-tól:
"NEM a grafika a lényeg, remélem jó lesz az is de ha szar lesz az se érdekel mert NEM ezért várják a fanok.
Sõt már inkább abban reménykedem hogy SZAR lesz a grafikája és ezért a 10 éves vérpisti kis pöcsök azonnal uninstalják és ezért nem basszák majd szét a topikot a fasz gyengeelméjû kérdéseikkel és a multi szerverekre se teszik majd be a lábukat 😛"
Nem kéne lecserélni a moncsid <#nyes>#nyes>
Egyébként a kültéri graf elég COD 1-es idõket elevenít fel <#szomoru1>#szomoru1>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
De reménykedek benne, hogy függetlenül attól, hogy mikor jelenik meg, jó játék lesz. Néha még most is elõszedem a StarCraftot pedig a maga 256 színével meg a 640x480-al elég elavult már...
Jó lenne, ha a STALKER nem olyan játék lenne mint mondjuk a Quake4, amivel játszottam kb 2 órát, és meguntam 😞 Kíváncsi vagyok meg tudták-e oldani végül a kooperatív multiplayer módót, mert azzal már önmagában nagyon különc lenne.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
a másik hogy aki játszott vele aki nem, MÉG MINDIG NAGYON SZÉP GRAFIKAILAG még a BETA is, és arra még jön a dx9, szoval elég szépen el leszünk látva mindennel ami csak egy hcgamer igénye... sztem és amiket irtam ténye nem pedig vélemények...
u dont have to listen anybody else but me
Vagy pedig az volt a kiadó problémája, hogy egy eladhatatlan bughalmaz volt amit a GSC csinált.
ASUS P5Q Deluxe; BFG Tech 8800GTS OC 320MB; Intel Core2Duo E4700; GEIL 4Gb DDR2 800 Ultra Kit, 2x500GB SATA WD HDD, Thermaltake Soprano 600Watt; Logitech Wave + MX620 Laser