35
  • Pretorian
    Köcsög kiadó! Mit szemétkecccc má'? Aggyad má' ki! Na! lol
  • Misi az ezredes
    mi ez a munka

hát mért kell ezt csinálni
    az idegegeim széttépitek gyerekek
  • waterman
    persze nem minden a grafika, de miért van az, hogy a 2- képen pl.: marha szép a szórt vakolat, a bump mapping vagy akármi is az valami eszeveszett jól feszít, míg a "padlók" minősége hát ümm, majdnem ratyi? pl.: a tüzes képen, a karakterek kidolgozása frenetikus, gondolom csontvázmodell meg minden szarsa benne van, míg a föld textúrája majdnemhogy világít le a képről olyan gagyi a többihez képest... valóban jó a hitman 2 grafika is, de az mindenhol kb egy szinten volt.
  • bermuda3
    atinak igaza van. szerintem. ráadásul minek egy játéknak olyan grafika h az országban lévő emberek 5%ának a gépépn fut amikor pl egy hitman 2-s kinézet is rohadtul élvezhető. ha vki a grafikával akarja lenyűgözni a népet az szerintem nem helyes. nyilván fontos h szép legyen de mit ér az ha semmi sztori vagy csak monoton balgomblenyomvatartás egy játék...
  • Sanyix
    És végigmentél azon a kőkemény 5 négyzetméteres területen is ahol ilyen grafika van? :D
  • phunky
    RELAX
  • Gabesssz
    Eh Ati :D lol akkor együt fogjuk majd tolni valszeg ösze is futunk majd a Gameban :) Bár ahogyan kifejted a véleményed ugylátom joblesz elkerülnöm téged mert még megetetnél valamelyik döggel majd a Stalkerban. lol
  • Neurotoxin
    Mikor fogják már fel az óbégatók, hogy nem a K**VA GRAFIKA LESZ itt a LÉNYEGááá Nőjjetek már kicsit fel(ez most csak az elégedetlen burzsuj g*ciknek szól, akinek apuka meg anyuka beújítja a legújabb HIGH-END csúcsszuperűberállathúúapámeztkapdki gépet
    Engem maga a sztoryja érdekel és ezért meg fogom venni eredetiben!
    A többi lámer meg mehet WOWozni meg Q4ezni...úgyis az való nekik
    Ennyi.kösz. Éljen a S.t.a.l.k.e.r!
  • phunky
    Jah a CS meg televan köcsög csiterekkel. Multkor mesélte az egyik ismerösöm h milyen király,leszedett egy patch-et hozzá,ami abból áll h kilövi a golyót átmegy falon ajtón és fejbelövi az embert. Gratula

Mellesleg az uccsó két kép nagyon emlékeztet a Call of Duty 1-re.
  • exc250
  • Gabesssz
    Ugyan szerintem a cod-nak még a Ja-is beelöz. Nem grafikailag hanem feelingben. Amugy a cod is kira de a feeling a lényeg gyerekek és ha mindenigaz ennek a gamenak lesz feelingje.
  • HöfEE
    Hát nemtom én klánszinten játszottam cod1 et majdnem a kezdetektől a cod2 megjelenéséig , és tartam a véleményem miszerinte ez jobb (lehet ha életemben én is csak ezeket a képeket láttam volna mint itt egyesek nem ezt mondanám)
  • Gabesssz
    Hát nemtudom elnézve a képeket és elolvasva a sztorit aszem ez az 1 játék lesz amit megveszek életemben a bootban.
    Ha valakit részletesebben is érdekel : http://stalker.hardwired.hu/index2.html
    Nekem az ég tetszik különöskép.
  • sonance
    hehe, nem kell őket félteni, lehet, jobb vasuk van, mint neked :D
  • fawcet
    Szerintem a cod1 meg cod2 a jászthatósága miatt tetszett meg. Grafika sem utolsó szempont.
    De fontos szerintem a karakterek modelljei, mozgásai, fegyvereffektek. Így képből bármi lehet jó. De élesben dől el hogy melyik játékhoz érdemes hasonlítani. És én bízom hogy hardverigénye sem lesz hatalmas, gondolni kell az orosz gamerekre is.
  • 2097
    Nem jobb a COD mint a CS:S, mert a COD televan kemper lámákkal akik csak a sült galambot várják! :DDD
  • irkab1rka
    a cod jobb, mint a cs:s?
  • SirLord
    10 perce játszottam multi-ba COD 1-t, és elmondhatom, hogy az utcso 2 képen láthato terep grafikája keményen egy szinten van vele:(
  • NEOreg3
    nem szar, csak sajnos 2007-re elotolták és szerintem lesz még abból 2008 is... addig meg jön az Unreal 3 engine meg miegymás és akaratlanul is nagyon el fog avulni a grafikája, de végülis nekem mindegy, mert az UT2007 is csak low-on fog futni a 3 hónapja vett 230k-s gépemen, ezt legalább high textúrákkal és effektekkel tudom majd élvezni=D
  • sweech
    aki azt állítja, hogy szar a játék grafikája attól megkérdezném: megnézted egyátalán a képeket? vagy láttál már 1 videót is?
  • HöfEE
    Na most nézzétek már meg a képeket ez egyáltalán nem csúnya grafika láttam újabb játékba sokkal rosszabbat , én nekem amugy volt alklamam kipróbálni egy ilyen pre-alpha verziót és nagyon tetszett. A játékélmény hatalmas lesz az tuti.Ja és valaki mondta hogy a kültér cod1 re emlékezteti , hát őt megkérném hogy tegye már fel a cod1 et és nézze meg (mellesleg abba quake3 motor van szal nem is értem) Na lényeg az hogy STALKER RulZ
  • Csoder
    Most nem az FPS-ekről beszélek, hanem csak a S.T.A.L.K.E.R.-ről. Az pedig mondjuk úgy "közepes" graf-al is írtó jó lesz. Ha lesz.
  • archkoven
    Szerintem az FPS egy tipikusan olyan műfaj ahol nagyon sokat számít a grafika is, sőt, a vásárlók kimondottan elvárják a jó grafikát. Ettől persze lehet még egy játék rossz grafikával is jó, de egy jó grafikával még jobb lehetett volna. Ennyi.
  • Sanyix
    Sírjanak csak, lehet hogy kimaradnak az igazi játékélményből, mert csak a csillivilli 0 élményes fosokkal hajlandók játszani :) ő bajuk.
  • Csoder
    Már megin' a graf-ról sírnak egyesek!
    kit érdekel a graf!
    A jó játékmenet, a sztori, a téma a lényeg ennél a játéknál!
    Idénzék haxoror-tól:
    "NEM a grafika a lényeg, remélem jó lesz az is de ha szar lesz az se érdekel mert NEM ezért várják a fanok.

Sőt már inkább abban reménykedem hogy SZAR lesz a grafikája és ezért a 10 éves vérpisti kis pöcsök azonnal uninstalják és ezért nem basszák majd szét a topikot a fasz gyengeelméjű kérdéseikkel és a multi szerverekre se teszik majd be a lábukat :P"
  • Archenemy
    Tinman: Hiszed vagy sem, a Starcraft 256 szinu volt. Ja es nem a monitoron mulik, ha mar itt tartunk.
  • Tinman #8
    StarCraft 256 színnel? Érdekes.
    Nem kéne lecserélni a moncsid

Egyébként a kültéri graf elég COD 1-es időket elevenít fel
  • Andris
    Egyetértek az előttem szólókkal. A grafika már nem ad újat. A FarCry-ban volt már dzsungelharc, a HL2-ben szép textúrák, a Quake4-ben, FEAR-ben dinamikus fények, szóval már nem marad semmijük ezen a téren.

De reménykedek benne, hogy függetlenül attól, hogy mikor jelenik meg, jó játék lesz. Néha még most is előszedem a StarCraftot pedig a maga 256 színével meg a 640x480-al elég elavult már...
    Jó lenne, ha a STALKER nem olyan játék lenne mint mondjuk a Quake4, amivel játszottam kb 2 órát, és meguntam :( Kíváncsi vagyok meg tudták-e oldani végül a kooperatív multiplayer módót, mert azzal már önmagában nagyon különc lenne.
  • VRSDM
    nemis a graf miatt volt ez sztár... hanem az egész kompozíció miatt, sztem, mellesleg a legjobb játékok sosem a graf miatt lettek azok hogy mondjak vmit... ala CS ( nem vita hogy legjobb-e tény, mert ez fogy a legjobban)...

a másik hogy aki játszott vele aki nem, MÉG MINDIG NAGYON SZÉP GRAFIKAILAG még a BETA is, és arra még jön a dx9, szoval elég szépen el leszünk látva mindennel ami csak egy hcgamer igénye... sztem és amiket irtam ténye nem pedig vélemények...
  • Razgon
    Mire megjelenik, már szinte senkit sem fog érdekelni. Elcseszték.
  • pentium419
    komlyan már lassan nagyon eljár felette az idö(grafikailag) legalábbis nem fog akkorát ütni imho
  • Geza ba
    "A fentiekből azt a következtetést lehet levonni, hogy minden bizonnyal nem a fejlesztőcsapat követett el hibát - nyilvánvalóan a kiadónak vannak problémái a játékkal."

Vagy pedig az volt a kiadó problémája, hogy egy eladhatatlan bughalmaz volt amit a GSC csinált.
  • CsabiDuke
    pedig már nagyon várom.... :(
  • NEOreg3
    fél évnél közelebb sose kerül(t)ünk a kiadáshoz, mert mindig eltolják:C