708
Logitech G Series
-
mikrofonhead #548 Hali!
Ma megvettem az új fajta G15-ömet.Nagyon jó csak nemtudom rajta beállítani a gmail-t pop3-as figyelőnek.Valaki tudna ebben segíteni? -
#547 Vagy G5-öt, vagy Copperhead-et veszek. El kell döntenem, razer cumók bejöttek nekem, csak kicsit gyorsan lenyúzódnak nálam. -
#546 nekem egyáltalán nem kopik, pedig rendesen nyuzom :D -
#545 G5 is úgy kopik mint az MX518? -
Landor #544 tehát g5. köszihelo -
#543 szinte már csak azt kapni szoval tök mind1 :) -
#542 De csak az utolsó szérián, mikor már rájöttek hogy szar lett 1 gombal :D -
#541 2gomb van g5-ön -.- -
#540 Mert csak 1 gomb van az oldalán, és visszalépés.
A g9-em meg mx518-am is van, CS-hez mindkettő tökéletes pl.
G9 tapintása iszonyat furi, de meglehet szokni.
Nekem nagy tenyerem van, mx518 jobb fogású elsőre, viszont már nem is érzem a különbséget. Csak azért ezt vettem mert kellet 2. egér, de nem akartam G5-t. -
#539 g5, g9 tul kicsi és sztem nem is olyan jó
g5 vagy mx518 -
#538 G5 miért rossz szerinted? G9-et sajna nem tudok megtapizni sehol, képröl meg kicsit szokatlan a formája, bár kényelmes a többség szerint. -
#537 Vezeték nélküli egér nem kell, azért köszi. -
palm pilot #536 G7 -
#535 MX518 vagy G9
Hagyd azt a béna G5 öt a flancba. -
#534 Szerintetek játékra a G9 vagy az új G5 a jobb? Az biztos, hogy a G5 olcsóbb. -
zoolee #533 Azt is eljátszottuk már.CSAk nem én hanem muterom.
-
#532 ja ez nekem is volt, tea rá, másnap nézem mért ragad a bill alatt az asztal ? na erre is gondoltak a logitechnél -
zoolee #531 Hali emberek, most öntöttem bele fél liter sprite-ot a billbe, mert a pénzem be volt rakva a ball oldali kis fogóba...100k 1000 resekben meg 5000 resekben meg egy kis apró, abba megakadt a pohár, és durr bele a bill be.
Felemeltem, kifolyt az alsó lulalon, és most vÍgan használom tovább.XD -
Landor #530 először én is tartottam tőle, de nem zavaró -
#529 Hali!
érdekelne, h a g15 második változatában, ugyebár a képeken narancssárga a háttérvilágitás, nem zavaró?(ugy értem kékhez képest) -
Landor #528 #521 -
#527 Ha cszel rozol bfezel esetleg wowozol akkor g15, lcd jól jön. -
#526 Nem, csak angolba ! Nekem G11 van könnyen megszokható, minőségi csak ajánlani tudom ;D -
#525 neeeeem. -
Syry #524 Sziasztok!
Seholse találtam rá eddig neten semmit, de jobbha ittis megkérdem...
Logitech G11 tipusu billentyüzetet lehet-e kapni Magyar billentyükiosztásba??
Köszi! -
zoolee #523 Na, akkor, az van, hogy a G15 az G15, a G11 az G11.
A rev 1 es G15 öt úgy árulják, hogy "g15 blue backlight" a rev 2 est meg g15.
A G11 pedíg az amin nincs LCD. -
#522 Üdv, nem tudja esetleg vki hogy honnan lehetne szerezni G15 rev 1. (amit most G11 néven árulnak) LCD kijelzőjéhez kábelt? (olyasmi mint ami a szétnyitható ("kagyló") mobilokban a kijelzőhöz vezet. Ugyanaz a baja is: a nyitogatástól megszakadt. Már nem garis, szétszedtem de nem tudom honnan lehetne belevaló kábelt szerezni, vagy legalábbis nagyjából jót (kis barkácstól nem félek :) )
Kb. 25-30 eres. Olyan hajlítható barna színű. Az van ráírva hogy TM16043ACCG1 FP-4. Tudok róla képet is küldeni mailben.
Előre is köszi ha vki tud segíteni, másnak is jól jöhet még. -
Landor #521 na hello mindenki
tegnap vettem egy G5öt meg egy G15öt (rev2 mindkettő:)
régebben olvastam, hogy van aki vállalja a magyar betűk belegravírozását a billentyűzetbe, írtam is a runner78 srácnak, remélem elolvassa! de azért ha valaki tud olyat aki vállalná a lézergravírt az szóljon pls!
ui: ha valakinek kell logitech cumó, tudok másnak is olcsóbban garanciával.. :)
+fav persze :D
ja és eladó a régi mx518am :) -
zoolee #520 Úgynézki kezd meghalni a play/pause gomb a g15 ömön.:( -
#519 Fel kell pakolnom az asztal tetejére, a monitor elé. Nekem úgy is jó. -
#518 54cm széles, 21cm hosszú simán, csuklótámasztóval pedig 27cm . Remélem segit valamit =) -
#517 Lehet befizetek egy G11-re, csak még ki kell találnom az elrendezést. Pont elfér a kihúzható részen az internet pro bill. meg a közepes méretü steelpad.:( -
zoolee #516 Nekem csak az MR ragadt egy kicsit, amig nem jött rám a nyomkodhatnék. -
#515 én egyszer teát öntöttem a billre :-) a világítást vezérlő gomb még most is ragad :) -
zoolee #514 Nekem mutterom egyszer beleborított fél liter iceteát: DD KIpöckölgettem a gombokat, rongyal felitattam, kitöröltem, kimostam..20 perc mulva cs ztem..
Jah, gombkopásrl annyit, hogy a szürke festék hamarabb fog elkopni a space alatt, mint egy gomb.:)
Nekem space alatt már mattul:( -
#513 7ezer :D -
#512 Nem, nagyon strapa billentyűzet, haveroméba már csokilikőr is volt, kitisztitotta, és megy mint az atom ^^ -
#511 Nekem jobban bevalt a Logitech G5, mert nagy a mancsom. -
#510 G11-nek nem kopnak le a betüi? -
#509 Razer belépő szintje, minőségi és pontos egérként van számontartva. Kár lenne szétverni, meg nem is 4-5e forintos egér.