708
Logitech G Series
  • mikrofonhead
    Hali!

Ma megvettem az új fajta G15-ömet.Nagyon jó csak nemtudom rajta beállítani a gmail-t pop3-as figyelőnek.Valaki tudna ebben segíteni?
  • FlyHigh
    Vagy G5-öt, vagy Copperhead-et veszek. El kell döntenem, razer cumók bejöttek nekem, csak kicsit gyorsan lenyúzódnak nálam.
  • Zomil
    nekem egyáltalán nem kopik, pedig rendesen nyuzom :D
  • FlyHigh
    G5 is úgy kopik mint az MX518?
  • Landor
    tehát g5. köszihelo
  • Zomil
    szinte már csak azt kapni szoval tök mind1 :)
  • pointer4
    De csak az utolsó szérián, mikor már rájöttek hogy szar lett 1 gombal :D
  • Zomil
    2gomb van g5-ön -.-
  • pointer4
    Mert csak 1 gomb van az oldalán, és visszalépés.
    A g9-em meg mx518-am is van, CS-hez mindkettő tökéletes pl.
    G9 tapintása iszonyat furi, de meglehet szokni.
    Nekem nagy tenyerem van, mx518 jobb fogású elsőre, viszont már nem is érzem a különbséget. Csak azért ezt vettem mert kellet 2. egér, de nem akartam G5-t.
  • Zomil
    g5, g9 tul kicsi és sztem nem is olyan jó

g5 vagy mx518
  • FlyHigh
    G5 miért rossz szerinted? G9-et sajna nem tudok megtapizni sehol, képröl meg kicsit szokatlan a formája, bár kényelmes a többség szerint.
  • FlyHigh
    Vezeték nélküli egér nem kell, azért köszi.
  • palm pilot
    G7
  • pointer4
    MX518 vagy G9
    Hagyd azt a béna G5 öt a flancba.
  • FlyHigh
    Szerintetek játékra a G9 vagy az új G5 a jobb? Az biztos, hogy a G5 olcsóbb.
  • zoolee
    Azt is eljátszottuk már.CSAk nem én hanem muterom.
  • trogerzsiger
    ja ez nekem is volt, tea rá, másnap nézem mért ragad a bill alatt az asztal ? na erre is gondoltak a logitechnél
  • zoolee
    Hali emberek, most öntöttem bele fél liter sprite-ot a billbe, mert a pénzem be volt rakva a ball oldali kis fogóba...100k 1000 resekben meg 5000 resekben meg egy kis apró, abba megakadt a pohár, és durr bele a bill be.
    Felemeltem, kifolyt az alsó lulalon, és most vÍgan használom tovább.XD
  • Landor
    először én is tartottam tőle, de nem zavaró
  • Zomil
    Hali!
    érdekelne, h a g15 második változatában, ugyebár a képeken narancssárga a háttérvilágitás, nem zavaró?(ugy értem kékhez képest)
  • Landor
  • trogerzsiger
    Ha cszel rozol bfezel esetleg wowozol akkor g15, lcd jól jön.
  • V43 1105
    Nem, csak angolba ! Nekem G11 van könnyen megszokható, minőségi csak ajánlani tudom ;D
  • trogerzsiger
    neeeeem.
  • Syry
    Sziasztok!

Seholse találtam rá eddig neten semmit, de jobbha ittis megkérdem...
    Logitech G11 tipusu billentyüzetet lehet-e kapni Magyar billentyükiosztásba??

Köszi!
  • zoolee
    Na, akkor, az van, hogy a G15 az G15, a G11 az G11.
    A rev 1 es G15 öt úgy árulják, hogy "g15 blue backlight" a rev 2 est meg g15.
    A G11 pedíg az amin nincs LCD.
  • zippofcy
    Üdv, nem tudja esetleg vki hogy honnan lehetne szerezni G15 rev 1. (amit most G11 néven árulnak) LCD kijelzőjéhez kábelt? (olyasmi mint ami a szétnyitható ("kagyló") mobilokban a kijelzőhöz vezet. Ugyanaz a baja is: a nyitogatástól megszakadt. Már nem garis, szétszedtem de nem tudom honnan lehetne belevaló kábelt szerezni, vagy legalábbis nagyjából jót (kis barkácstól nem félek :) )
    Kb. 25-30 eres. Olyan hajlítható barna színű. Az van ráírva hogy TM16043ACCG1 FP-4. Tudok róla képet is küldeni mailben.
    Előre is köszi ha vki tud segíteni, másnak is jól jöhet még.
  • Landor
    na hello mindenki
    tegnap vettem egy G5öt meg egy G15öt (rev2 mindkettő:)
    régebben olvastam, hogy van aki vállalja a magyar betűk belegravírozását a billentyűzetbe, írtam is a runner78 srácnak, remélem elolvassa! de azért ha valaki tud olyat aki vállalná a lézergravírt az szóljon pls!

ui: ha valakinek kell logitech cumó, tudok másnak is olcsóbban garanciával.. :)
    +fav persze :D
    ja és eladó a régi mx518am :)
  • zoolee
    Úgynézki kezd meghalni a play/pause gomb a g15 ömön.:(
  • FlyHigh
    Fel kell pakolnom az asztal tetejére, a monitor elé. Nekem úgy is jó.
  • V43 1105
    54cm széles, 21cm hosszú simán, csuklótámasztóval pedig 27cm . Remélem segit valamit =)
  • FlyHigh
    Lehet befizetek egy G11-re, csak még ki kell találnom az elrendezést. Pont elfér a kihúzható részen az internet pro bill. meg a közepes méretü steelpad.:(
  • zoolee
    Nekem csak az MR ragadt egy kicsit, amig nem jött rám a nyomkodhatnék.
  • trogerzsiger
    én egyszer teát öntöttem a billre :-) a világítást vezérlő gomb még most is ragad :)
  • zoolee
    Nekem mutterom egyszer beleborított fél liter iceteát: DD KIpöckölgettem a gombokat, rongyal felitattam, kitöröltem, kimostam..20 perc mulva cs ztem..

Jah, gombkopásrl annyit, hogy a szürke festék hamarabb fog elkopni a space alatt, mint egy gomb.:)
    Nekem space alatt már mattul:(
  • V43 1105
    7ezer :D
  • V43 1105
    Nem, nagyon strapa billentyűzet, haveroméba már csokilikőr is volt, kitisztitotta, és megy mint az atom ^^
  • Promi #511
    Nekem jobban bevalt a Logitech G5, mert nagy a mancsom.
  • FlyHigh
    G11-nek nem kopnak le a betüi?
  • FlyHigh
    Razer belépő szintje, minőségi és pontos egérként van számontartva. Kár lenne szétverni, meg nem is 4-5e forintos egér.