11
-
BradHawk #11 katt -
obe #10 direkte irtam példát hogy milyen jellegü blogokat tartok én feleslegesenek...
nemkö idelinkelni semmilyen cikket, én sem tolom ide azt a cikket ami szintén az sg-n jelent meg , abban meg az van sok blogot csak a szerző olvas...
asszem a wwaniko példája a tökéletesen felseleges szócséplésnek, pontosan ezért jelenik meg ilyen cikk, mert minden fruska nyit egyet, majd aztán dögunalmasan leirja a napjait, telerakja olyan dolgokkal amiről ő azt hiszi hogy csak vele történnek meg, pedig mindennapos dolgok....
jah ezt régen naplóírásnak hívták, szal semmi ujjat nem látok a blogban...
#4: önkifejezési forma:))..lol ezt szeretem , erre mindent rá lehet húzni..egyébként semmiféle mozgalom tagja nem vagyok, de ha te ezt igy látod(mozgalom) akkor valszeg többen is lehetnek akiknek nem tünik többnek ez a blog dolog mint egy kivagyi fitogtatás( on-line naplót vezető hétköznapi emberek)..ebben semmi világra szólót nem látok....soha nem emlitettem hogy zavar, nem tom honnét veszed, csak mint szabad vélemény alkotó sommásan megjegyeztem az előttem lévőnek az én véleményemet a blogról:)
persze majd megnézzük együtt , hogy abból sok blogból hány egzisztál 10 év múlva is:)
-
#9 Azért szívesen lánék egy olyan statisztikát is, hogy ezeket a blogokat milyen arányban, és hányan olvassák. Szerintem "csúnya" volna, gyanús nekem, hogy kb. a 3/4-ét csak a szerző látogatja... -
blackgamer #8 aki nem ért a blog-hoz, az kezdheti a wiki-n a tájékozódást -
assdf #7 Többek közt arra is jó hogy igy szervezzenek meg gyujtogatásokat... -
IoIa #6 Így van. A divatmajmokból Dunát lehetne rekeszteni. Persze ez nem csak a blogokra vonatkozik. -
#5 Bocsi, az anti blogmozgalom részt obe-nek szántam. -
#4 Önkifejezési forma. Másoknál hobbi. Nem értem, hogy miért zavar ez téged. Eggyesek poénból emberkéket püfölnek az utcán, mások szalvétát gyűjtenek, megint mások pedig blogolnak. Nem rosszabb semmivel sem, mint bármely másik hobbi, így viszont nem értem, hogy most mirefel megy ez a "Mi a francnak vannak blogok?" mozgalom. Akinek nem tetszik nem olvassa el. Ennyi. -
Cat #3 ti kicsit el vagytok tévedve. Ma már számtalan tematikus, valamilyen témában szakértő által vezetett blog létezik.
sztm olvassátok el ezt a cikket -
obe #2 semmire az ég világon, max arra hogy pár feltünési viszketegségben szenvedő ember, túlértékelve önön írói vénáját, pazujja a "papírt"..lásd WWaniko, ő a legjobb példája ennek a blogmániának -
#1 És mire jók ezek az online naplók?