Profi Számológép Program

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zyppy
nekem olyan kene ami megcsinalja helyettem a matekhazit

Tudok ajánlani egy ilyen oldalt:
online tudományos számológép
sziasztok a következõ kérdésem lenne mi a különbség a texas instruments ti-83 és a ti-83 plusz között?? (valami olyasmit hallottam hogy nem lehet rá olyan programot tenni ami txt-t olvas)

válszokat köszönöm sokat segítene
üdv
PíszLávJuniti
derive?
diff egyenleteket is tud, szimbólikus(!) deriváltást, integrálást, stb..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

mongyuk neki spec pont nem alap számológép kell 😛 bár aki egyenletet is géppel akarja megcsináltatni ilyen olyan okból (vagyis a háziját 😛) az szeirnted meg tudná irni delphiben? nem biztos 😄

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sadist
mondom Delphi

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Delhpiben a hülye is összedob fél óra alatt egy alap számológépet.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Csacsi
Ja, látom nemrég volt a felvételid gimnáziumba....Nekem kéne egy ilyen program...kíváncsi vagyok mit hozol ki belõle 😊)

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

CattiBrie
Számológép, Excel, Maple

Én ilyen sorrendben haladok. Ha a számológép gyenge hozzá, akkor excel. Ha az excel is gyenge, akkor maple. 😊

[/spam]™

NEOreg3
én leszoktam mindig másolni, de legalább 5-ös vagyok belõle

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

ja hogy ez iet is tud..
kösz azoknak akik normálisan válaszoltak, thanks!

SHARER
Microsoft Calculator
Equalizer Quiccalk
TE MEG DANEE CSINÁLJ 14 NAP ALATT 1 CALCULATORT MAGADNAK.
AMIT BÁRKI MEGCSINÁL1Ö PERC ALATT

HACKER©ORP™ http://sharer.p8.hu

én arra se forditottam, energiát, egy ideig probálkozott a tnaár aztán feladta, nincs értelme ezeken izgulni... 😊 (amugy mivel matektagozatra jrátam ott összvissz 2 lény volt... 😛, a nem tagozatosok meg 4.ben is a pitagorasztételnél tartottak szal... 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mila69en
"én sose csináltam matekházit, kaptam rá midnig az egyest"--->én sem.... inkabb reggel mindíg megcsináltattam csajokkal

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

Danee
2 hét alatt irok neked egyet, de olcsobban meguszod ha veszel egyet 😊

Shortstop
bemész egy boltba és veszel egy számológépet ami ilyet tud. mondjk egy sharp-ot és megúszod 3000HUF-ból....
na még google sem kell hozzá 😊

CaviaR
így is van <#eljen>

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

egyrészt van oylan is ami levezeti (igaz csak minimális szinten de az már hihetõ) másrészt emg a házit le kell szarni..., én sose csináltam matekházit, kaptam rá midnig az egyest dogákkal emg felhuztam az átlagot, ennyi a titka és nem kell szenvedni 😛
ráaádsul a házi nem azért vna hogy meg legyen oldva hanem hogy ygakoroljon vele az illetõ 😊

Geeryy
ha hazi miatt gondolta akkor el van tevedve, mert eredmenyt ir majd, nem fogja neked levezetni a feladatot, az ugy meg 0 pont 😄 vedd el a tankonyvet es hajra 😄

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

joebacsi
"há' profik vagyunk, ba'meg" 😄

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

CaviaR
Jujj egészen a gyökvonásig? Az erõs 😄

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

DJ Skyline
start menü--->futtatás--->calc.exe beír,enter,számológépen nézet/tudományos
én ezt szoktam használni!😊

PyRex
loool 😄

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

nf1
<#wilting>

csak nem házi miatt kéne? 😊

http://thenamelessphoto.com/

vaaa
excelel elég jó dolgokat lehet csinálni, pár függvénnyel csodákra képes..

hi

cicai
A google segít

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Ch_Slater
maple
bár az egy kicsit többet tud 😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Sziasztok!
Nekem egy olyan programra vagy oldalra lenne szükségem ahol egy olyan számológép van amivel a nagyon alap zárojeles feladatoktól kezdve a gyökvonásig stbstb megtudok oldani?!
Elõre is köszike 😄