29
-
#29 nekem olyan kene ami megcsinalja helyettem a matekhazit -
Sanyimanyi #28 Tudok ajánlani egy ilyen oldalt:
online tudományos számológép -
Kontroll69 #27 sziasztok a következő kérdésem lenne mi a különbség a texas instruments ti-83 és a ti-83 plusz között?? (valami olyasmit hallottam hogy nem lehet rá olyan programot tenni ami txt-t olvas)
válszokat köszönöm sokat segítene
üdv -
#26 derive?
diff egyenleteket is tud, szimbólikus(!) deriváltást, integrálást, stb.. -
Thanatos #25 mongyuk neki spec pont nem alap számológép kell :P bár aki egyenletet is géppel akarja megcsináltatni ilyen olyan okból (vagyis a háziját :P) az szeirnted meg tudná irni delphiben? nem biztos :D -
#24 mondom Delphi -
#23 Delhpiben a hülye is összedob fél óra alatt egy alap számológépet. -
#22 Ja, látom nemrég volt a felvételid gimnáziumba....Nekem kéne egy ilyen program...kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle :)) -
#21 Számológép, Excel, Maple
Én ilyen sorrendben haladok. Ha a számológép gyenge hozzá, akkor excel. Ha az excel is gyenge, akkor maple. :) -
#20 én leszoktam mindig másolni, de legalább 5-ös vagyok belőle -
Daniel #19 ja hogy ez iet is tud..
kösz azoknak akik normálisan válaszoltak, thanks! -
#18 Microsoft Calculator
Equalizer Quiccalk
TE MEG DANEE CSINÁLJ 14 NAP ALATT 1 CALCULATORT MAGADNAK.
AMIT BÁRKI MEGCSINÁL1Ö PERC ALATT -
Thanatos #17 én arra se forditottam, energiát, egy ideig probálkozott a tnaár aztán feladta, nincs értelme ezeken izgulni... :) (amugy mivel matektagozatra jrátam ott összvissz 2 lény volt... :P, a nem tagozatosok meg 4.ben is a pitagorasztételnél tartottak szal... :P) -
#16 "én sose csináltam matekházit, kaptam rá midnig az egyest"--->én sem.... inkabb reggel mindíg megcsináltattam csajokkal -
#15 2 hét alatt irok neked egyet, de olcsobban meguszod ha veszel egyet :) -
#14 bemész egy boltba és veszel egy számológépet ami ilyet tud. mondjk egy sharp-ot és megúszod 3000HUF-ból....
na még google sem kell hozzá :) -
#13 így is van -
Thanatos #12 egyrészt van oylan is ami levezeti (igaz csak minimális szinten de az már hihető) másrészt emg a házit le kell szarni..., én sose csináltam matekházit, kaptam rá midnig az egyest dogákkal emg felhuztam az átlagot, ennyi a titka és nem kell szenvedni :P
ráaádsul a házi nem azért vna hogy meg legyen oldva hanem hogy ygakoroljon vele az illető :) -
#11 ha hazi miatt gondolta akkor el van tevedve, mert eredmenyt ir majd, nem fogja neked levezetni a feladatot, az ugy meg 0 pont :D vedd el a tankonyvet es hajra :D -
#10 "há' profik vagyunk, ba'meg" :D -
#9 Jujj egészen a gyökvonásig? Az erős :D -
#8 start menü--->futtatás--->calc.exe beír,enter,számológépen nézet/tudományos
én ezt szoktam használni!:) -
#7 loool :D -
#6 -
CUCLI #5 csak nem házi miatt kéne? :) -
#4 excelel elég jó dolgokat lehet csinálni, pár függvénnyel csodákra képes.. -
#3 A google segít -
#2 maple
bár az egy kicsit többet tud :) -
Daniel #1 Sziasztok!
Nekem egy olyan programra vagy oldalra lenne szükségem ahol egy olyan számológép van amivel a nagyon alap zárojeles feladatoktól kezdve a gyökvonásig stbstb megtudok oldani?!
Előre is köszike :D