The Da Vinci Code

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

öntõminta :S na olyanom még nincs
a füstölõt már megtaláltam
a szökõkút tervrajza is ok
a kód? SALAI (Da Vinci nõének neve)-jah! továbbra is sapnyolul játszom ha nem ez lenne csináld a következõt:
(gondolom már rájöttél-ha olvastad a Da Vinci kódot akkor tuti-a titkos feliratokat tükörrel kell olvasni)
a polc felet van egy sor azt elolvasod,aztán talán mégegyszer(?)nah a lényeg h rájön h õ lakik a fal mögött és ki akarja találni kié a szoba.
odamész a nénihez akinek lantoltál és beszélgetsz vele, õ elmondja a nevet.
Trucker39
A könyvespolcra még nem jöttem rá (esetleg megoszthatnád az infót).
Csreébe leírom a füstölõt: A füstölõ ott van a a méhek mellett, de:
1. kell hozzá avar(lehullott falevél galambdúc melett) és megis kell gyújtani (lighter)
2. Szükség ven védõ csukjára és kesztyûre (malomban a munkapadnál)
A papírgyártáshoz valami régi ruhanemû kell (még nem találtam).
A réz öntés nem olyan vészes:
1 nem rezet kell önteni, hanem bronzot !!!!
2. a olvasztótégelybe tegyük a réz köcsögöt (vagy mit) és egy ón kupát (már nem emlékszem, hol találtam.
3. Tüzhely ajtaját vegyük le, vágjunk hasábfát a tuskónál, gyújtsuk be a tüzhelyet,
4. Emeljük be a tégelyt a tûztérbe, ajtót tegyük a helyére.
5. Kicsit várjunk, majd vegyük le az ajtót (vigyázat forró), emeljük le az asztalra.
6. Készitsük elõ a kulcs öntömintát és öntsük bele a bronzot.
Voilá! Máris van egy bronzkulcsunk.

Ja ok azt hittem hogy nem játék de senki sem tökéletes.
nah közben magtaláltam, most a papírrak vacakolok(gyártani kéne), meg a rézöntõs cuccal mert a füle nem záródik rá, ah meg nem tom mivel kell kifüstölni a méheket füstölõt nem tok levenni az asztalról.
ma kezdtem eddig egy órát játszottam vele, már reggel van rohangálok ide-oda, szedek fel cuccokat, most az a problémám még nem tom' mivel lehet nagyobb lyukat fúrni a kerekekre. kicsit csalódtam amikor rájöttem h nyílik a könyvespolc erre áttett a szobámba. 😊
Trucker39
Nappal van, lanton már játszottam a ház úrnójének, de sajnos berekedt. Kevertem neki gyógy italt de sajnos a lepárlóból nem jön ki. Sajnos még nem jöttem rá, mit sikerült kihagynom.
S' te ?

nah én már nyomom a secret-et, naon teccik' 😊
hol tartasz?
Trucker39
Ezt nem gondolod komolyan, ugye?

Természetesen két egymástól különbözõ játékról van szó.
Az egyik, amirõl a fórum szól, a másik meg a Secrets of the Da Vinci játék.
Az elsõt már néhány hete sikerült végigjátszonom, a másodiknak meg most készitgetem a végigjátszását.
Ezért vetõdött fel bennem #611 ez a gondolat.

Dehogyis te buta 😊 a Secret of the Da Vinci azt jelenti hogy a Da Vinci titkai vagy valami ilyesmi és ott kapnánk infót róla gondolom.
Tehát most kétfajta Da vinci-s játék van? <#wow1>

Skinner
kijátszottam teljesen!

Trucker39
Mármint kedve ... 😊

Trucker39
Lassan lehetne nyitni egy: Secrets of the Da Vinci topicot is. Hátha van valakinek (rajtam kivül) azt is végig vinni.
Szépen haladok vele. 😊

Ha kivitted lécci segíts a 2. pályán abban az oltár szerûségben mit kell csinálni?
Hi!Már végigtoltam a storyt, most gyûjtöm össze az elmaradt cuccokat. De a IV. pályán nem akar elõkerülni a Ballista. Írja meg vki h merre van, h ne kelljen még1x körbejárnom az egész pályát!!!

nagykispeter
Én pedig megfogadom hogy addig nem is játszom,míg kész nem lessz.Ahogy látom nemis sokat kell rá várni

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

maffioso
én ott tartok hogy kivettem a gyûrûvel a cuccot niké kezének vitrinjébõl és jön 2õr és felébreszti a 3dikat de midnig megölnek vki plz

\"If in doubt, flat out!\"

grat, bár el nem tudom képzelni a rejtvényeket h oldod meg...
Hi all az oltárban mit kell csinálni a második pályán?
Trucker39
Köszi!
Várjuk nagy nagy szeretettel! 😊

Megfogadtam, akkor újra játszom, ha kész lessz a honosítás.

Solid Snake GH
The Da Vinci Code honosítás állapota: 50%

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

egy: az rosslyn, kettõ:igen, hamár meg van az annagramma akkor vége...
csak tudod mit nem értek? amikor megfejted a kockás rejtvényt(király, királynõ meg a többiek) akkor kiírja h mindent kiblokkoltál, de eleve csak úgy jutsz be,hogy minden megvan, nem?
most a lurvba vagyok minden képet átnéztem és meg fejtettem. de aztán semmi,ez lenne a játék vége?vagy csak nem tudom mit csináljak.?!!remélem valaki tud majd segiteni.
<#hehe>

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

-CAPS LOCK 😊
2.? AZ EZ ELÕTT VOLT MÁR :p
Don Csiccsi 13
Sziasztok, próbáltátok már a 2.Da Vinci-s játékot(The Secrets of Da Vinci), az sem rossz, csak még nem jöttem rá semmire

VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever

köszönöm de már megoldottam.
csá mindenki. kéne egy kis segitség ott tartok ahol egy vaskapuhoz kell összeszedni cumot. de csak egy rozsát meg egy liliomot találtam,most már csak megyek körbe-körbe sehol semmi.aki tudja mit kell csinálni irjon remélem valaki olvassa ezt és válaszol. még ma lesz aki ir.
nm 😄
hodex köszönöm
nah most nézem így se hozza be, szóval: menj a linkre kiírja h error fönt van egy pc fül, azon az oldalon amit behoz keresd meg a d betût ott lesz egy da vinci, aztán menj a "guides" és ott vmelyiket válaszd ki.
ez az inglis verzsön' 😊 :
SoS
de nemá' h végigjátszással játszatok! simán végig lehet vinni nélküle, csak gondolkozni kell egy picit <#email>
és a bonus pályán is elég egy filmes oldal ha nem emlékeznél (érthetõ módon) Remy vezetéknevére <#hehe>
jaj! télleg nem emléxel? közvetlenül a jelenet elõtt fejtetted meg a kirakóból. 😛 PAYENS (remélem angolul is, de gondolom mert fogalmam sincs ez mit jelent. 😛)
még csak angol v spanyol nyelvû van, és amit lentteb megadtak az is jó csak azon az oldalon belül kell még egy-kettõt nyomkodni...
Sziasztok!Szeretnék egy kis segítséget kérni valakitõl.Mit kell kirakni a cryptexen amikor Teabing fegyvert fog ránk?Már egy csomó variációt kipróbáltam,de semmi sem jó.Légyszí valaki segítsen.Köszke
szoltan
LOL ez milyen linkelés:c:/Kriszti%C3%A1n/ABC.jpg ??<#idiota>

Hala Madrid!

maffioso
vki tudna adni egy végigjátszást ? amit lejjeb találtam az nem volt jo vagy vki segitsen a monalisa-nál köszi elõre is

\"If in doubt, flat out!\"

Egy kis segítség a megfejtéséhez.

különös és sorról sorra mentem és egybõl sikerült
ne próbáld bemesélni 😛
szépen egyenként mondjuk fentrõl le. egyenként, megvárva h mindegyiknek élesebb legyen a színe. nekem is idõ volt mire egyiken sem ugrottam át. kitartás! 😊
Végigvittem az összes betûn de nem történik semmi utána...
anyi h végigviszed az egeret az összes betûn
A festmény után miután azzal a rongyal megcsinálja utána mit kell csinálni?
hogyan tudom az összeset megvilágítani?
én is utálok visszaolvasni. világítsd meg az összes(!) betût, aztán kapsz egy titkos írásos feladványt. sztem bazi könnyû
Trucker39
Segitek.
Olvass vissza. Ez legalább háromszor, de lehet, hogy többször is le lett írva.

Halle emberek, most kaptam meg a Da Vinci kód játékot, elakadtam a Mona Lisa festménynél, átkutatom UV lámpával de nemtudom mit kell csinálni, segítsetek. Léci
Trucker39
Részlet egy Tanult kollégám leírásából:
"A szoborhoz vissza, szappan kefe kombó letakarítjuk! vissza a letakart szoborhoz nagyterembe, fent 4 díszes tárcsa olvassuk el, alul pajzsos kirakó! Középre helyezzük a Newton sírjáról származó Sun golyót, majd tegyük ki a PARDONER szót, jutalmunk egy újabb gyûrû és egy mentési lehetõség!"

Skinner
Amit kaptál gyúrût a Shakespeare szobornál azt rá kell húzni Shakespeare ujjára amelyik rámutat a TEMPLE szóra.