The Da Vinci Code

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totyak
Köszi végülis túljutottam rajta nagynehezen, de most újra gondban vagyok. A Westminster apátságban vagyok és csak bolyongok össze-vissza. A lakatoka már sikerült feltörni, már jónéhány ellent is megvertem. Megvan a kefe is meg a tisztítószer is. Megtisztítottam vele a szobron az írást és itt elakadtam. Vagyis nem teljesen, mert be tudok menni egy terembe, ahol az egyik szobron van egy golyó. Azt felveszem, de mindíg jön egy manus aki összever. Ráadásul ebben a teremben a kamera is frcsán mozog, mert nem tudok megfordulni. Remélem ennyibõl már tudjátok hol tartok és tudtok segíteni, hogy hova tovább. THX

Skinner
1,2 asszem a 4-est 1es és 2es biztos utánna ki kell hagyni 1et. Ja és balról indítsd. utánna +kaptad az lötyit és rakd rá a törlõruhára, majd a tõrlõruhát használd a képhez.

pontosan hol tartasz?
nem azt mondtam😊
csak honnan tudtad melyiket kell felhasználni a 4 lötyibõl?
körbejártad ezek szerint a szobát és akkor ellmentél a kép mellett is.
egyébként néha én is olyan dolgoknál akadok el, ami így utólag vicces.
nem megbántani akartalak
Skinner
Nemtok továbbjutni a "Westminister Abeey" pályán!
Ez lenne a feladat: FEJTSED MEG A MÁSODIK TEKERCS VERS JELENTÉSÉT!
de nemtom h. mit kéne csinálni már mindent bejártam, +van a gyúrû is.

Azért anyira nem vagyok hülye
THX!
tisztítsd meg vele a képet. egyébként ha nem tudod mit kel csinálni, akkor honnan tudtad, h mit kell összeönteni?
egymást követõ lépéseket kérdeztél. és egy napon belül 😊
Csak azért mert 2 napig bajlódok azokkal a dolgokkal meg amúgy is csinálok egy sajátkészítésû végigjáccást.
kicsit kitartóbb is lehetnél, ezeknél a játékoknál pont az a lényeg h magattól találd ki a dolgokat, hisz errõ szól az egész. persze ha nagyon megakad vki kérdez vmit, bár arra is rájönne elõbb-utóbb de nem kell h a hajáttépje. de te eddig lépésenként írtál. 😊
szavakat? nem csak egyet? <#wow1>
egyébként GRAIL - grál, angolul (csak azé írom hátha rosszul írtam, mert én azt hittem angolul greal de múltkor vki kijavított. nem vagyok egy nagy angolos)<#whatever>
És utána mit kell csinálni?
Figy a 4. pályán a cryptext-be (az elsõbe) milyen szavat kell írni?? PLS HELP!!
Skinner
thx. már továbbjutottam

ha még aktuális: a falon körülötted vannak számok megdöntve. azok szerint kell sorba az I-t,II-at,III-at, IV-et
asszem ez a kalnad kategória
Lehet h túl romantikus alkat vagyok de rosslynba vártam h majd Robert nyakába borul Sophie és mindenki boldogan él míg meg nem hal. erre elég lapos az extra pálya és nem is értem mit blokkolt ki, ha már a pályához is mindent össze kellett gyûjteni...
nem mind1 melyik lovagnál írod be. a "sötét" lovagnál kell
v ha az megvan, beírtad már a cryptexbe? 😛
szoltan
használd a festményen!

Hala Madrid!

Skinner
A Temple Church-ben vagyok a síroknál már +fejtettem a sírnak a kódját "Richard"-ot és utánna nemtom h. mit kellene csinálni! Már vagy 2óra hosszát killódok de semmi.
pls help!

és miután összeöntöttem azokat a bigyókat és megtaláltam valami rongy darabot és kombináltam mit csináljak?
Ez a játék milyen stilust képvisel?
totyak
Valaki segítsen. Nemtom most hirtelen hanyadik pályán vagyok, de egy alagútban megyek. Szétvertem a sok semmirekellõ ellent és összeszedtem a 4 db templomos lovagos korongot. Az a bibi, hogy nemtom merre kell õket forgatni. Jólenne ha hamar megmondanátok, mert már rég nem volt mentési pont és nem akarom elölrõl kezdeni a verekedést. THX

akkor uv-zd meg a térképet, az alján kb a közepe felé látsz majd egy karikát, oda kell menned
Igen az irodában vagyok ahol a szobor a tértképre mutat.
FUERA VERAS EL AGUA CRISTALINA Y BELLA. ENCONTRARAS LA LLAVE CON BUENA ESTRELLA
= OUTDOORS THE GRACEFUL WATER YOU WILL SEE THROUGH DEDICATION YOU MUST FIND THE KEY
nah mostmár legalább tom, h nem szószerint fordítják (meg kellett keresnem az angolt), próbáld meg ezt ha jól sejtem itt vagy most.
köszönöm
melyik pálya? <#szomoru1>szám, név bármi, de vagy te meséled rosszul v én kavarodtam bele. 😊
w,a,s,d,plusz egér 😊
Sziasztok!

Tudom, egy kicsit furcsa a kérés, de légyszíves írjátok meg, hogy mivel lehet írányítani a játékot. Egér vagy billentyûzet? Hagyományos point and click típusú vagy sem?

Elõre is köszönöm!
Aaz irodában? Ált ha alkohol szagot érez, akkor használd az uv lámpát.
Ott vagy ahol a térképre mutat az asztalon a szobor? V merre jársz?
Valaki válaszoljon már arra hogy mit kell azután csinálni hogy a csaj a szobában alkohol szagot érez.
Trucker39
Inkább az a baj, hogy nem olvasol vissza.

Az ilyen jellegû gondokat nagyon könnyen át lehet hidalni a #291 hsz. elolvasása után.

nem, a vacsora utáni map az hogy leszálsz a géprol és ott kell csinálnod vmit azt végul felrobbantod a rendorokat és elmentek a kocsival, és mennék be a templomba de nemtudok!:\ Van nálam egy kod amit megkell fejteni de halvány lila gozom sincs hogy mit kéne beirni! (csak igy tudtam elmondani holtartok) 😊
THX!
én se mindent
olyan is van amire emléem mégse tette be.
mondd neked mi van meg. összedobjuk. 😊
csak akkor lehet visszamenni rosslynba 😞
Hali.
Aki végigért, annak minden tárgy meglett???(mert én sajna 3at nem találtam meg)
ha kicsit pontosítanál jó lenne. 😊
nem, középre be kell állítani h SION
(az apácáknál vagy, ugye?)
Itt a végigjátszás(angolul).
http://72.14.207.104/search?q=cache:cvFhbI9goucJ:faqs.ign.com/articles/709/709741p1.html+DA+VINCI+CODE+WALKTHROUGHT&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=3
Hátha vkinek kell.
The End!!! <#lookaround>
Megoldottam 😊 THX
Üdv!

Elakadtam, nem tudja vki a Westminster abbey-ban a cryptex megoldását?
Elég ha csak mondanátok vmit amibõl rájöhetnék.

THX!!
Sziasztok. Irtam nemrég egy gondomrol, de már megoldottam.most viszont a templomba kéne bejutnom, ez sehogy nem megy.Van nálam valami kod amit nem tudok megfejteni.aki tul van ezen irja meg mit csináljak.thx elõre is.
zolo15
cheteau pályán mit kell csinálni az elején lementem a pincébe ott felvett egy coint aztán kész fenn pofázott valamit a faszi mit csináljak

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

hali 2kryptexkod magdalene.most nekem is kéne egy kis segitség, a repteres pályán kéne áramot csinálni. Máregy jo ideje rakosgatom, de sehogy nem jo.Tudom hogy mellette van a rajz de igy sem sikerül.AKI TUD SEGITSEN KÖSZI
Don Csiccsi 13
Meg tudnátok mondani, hogy a második cryptexnek mia megfejtése, köszi

VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever

Serpa
az ágy alatt lévõ széfet a Mona Lisa -s kóddal tom kinyitni?

Megvan! 😊
Rájöttem, h nem kell annyi fogaskerék, mint amennyi hely van!
Átvariáltam õket, mûkszik!!