The Da Vinci Code

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én itt talátam meg: http://www.magyaritasok.hu/ , majd leellenõrzöm 😄

trucker: végigjátszottam a da vinci titkát 😄
Solid Snake GH

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

hol található?
Solid Snake GH
Én köszönöm, hogy használni fogjátok. Akkor már megérte dolgozni rajta. 😊

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

Trucker39
Köszönjük Snake!

Gyors munka volt. Megigérted, megcsináltad. 😊
(Én meg azt igértem meg, ha kész a honosítás, újra végig játszom.)

Aschil
Kiadták a magyarosítást!

.:asChil:.

szólj ha kell vmi, mostanában én is igen elfoglalt vagyok de nem sokára vége a kínzásnak már csak 4 vizsga 29-ig 😄
Solid Snake GH
<#wave>

nagykispeter
Megfejtettem:
THE DA VINCI CODE IS DONE
<#eplus2>

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Solid Snake GH
Nagyon közel jártok, de nem END ISO, hanem... 😊

nagykispeter
Talán END ISO?

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Trucker39
The Da Vinci Code (maradék betûk: E N I D S O)
Sajna nem tudok angolul, ezt másra hagyom 😊

Solid Snake GH
A megfejtés angol nyelvû, hat szóból áll 😊

Solid Snake GH
EDDA NINCS DE HOT CIVI OE

Ez egy anagramma. Aki kitalálja, az rájöhet üzenetem lényegére. 😊
Elnézést az üzenet végének értelmetlenségéért, de hirtelen így jött ki. 😊

Skinner
én már kijátszottam és elég néhéz is vót

Trucker39
Sajna én meg még nem tartok ott. Kicsit elfoglalt voltam mostanában.
vagyis, most te vagy az "Élvonal" 😊

Kössz hodex, lehet, hogy magamtól is rájöttem volna, ha kicsit több türelmem lenne... <#wink>(amugy ki lehet nyitni azt a hirdetõs izét, és ott van bent, és nem vettem észre, hogy ki lehet nyitni😄)
Sziasztok!Bocsi hodex, csak most olvastam a kérdésed,de amúgy sem tudtam volna segíteni,mert én nem játszom sajna ezzel a Da Vinci játékkal.Nemigazán szeretek számítógéppel játszani.Azért kérdeztem,hogy nincs-e xboxra ez a játék is.<#vigyor4>
nah megoldottam, viszont van egy rész amit kihagytam mert nem tudtam mit csinálni vele, azt hittem megúszom de nem jött össze. h kell puskaport csinálni? hozzávalók megvannak de nem engedi beletenni a tányérba és egyszerûen nem értem miért <#confused>
assszem a hirdetõ táblán van, az a rész tök nehéz három gorilla vár rád 😄
Temple Church-ban tartok, és nem took bemenni a templomba... hogyan kell? látom hátul azt az ajtót, de nincs kulcsom hozzá... honnan szerezzek?? PLS HELP!
és tudod is a választ? <#confused>
"szia, bocsi vizsgáztam így eltûntem egy idõre. h kell megfesteni a mona lisa-t? szög a helyén, a kép a helyén rajta a fonal. festékek is a helyükön, de nem tok semmit csinálni. sztem kéne vmi vászon, v nem? a szénnel próbálkoztam rajzolni de az se jött be :S tudsz segítni?"
Trucker39
Nem baj értsük 😊

truckernek írtam ez nem tom h lett lyna 😛
szia, bocsi vizsgáztam így eltûntem egy idõre. h kell megfesteni a mona lisa-t? szög a helyén, a kép a helyén rajta a fonal. festékek is a helyükön, de nem tok semmit csinálni. sztem kéne vmi vászon, v nem? a szénnel próbálkoztam rajzolni de az se jött be :S tudsz segítni?
Már sikerült az Ö-re volt kiosztva😛

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Hi all!

A zürichi banknál tudom a jelszót csak nem tudok 0-át beütni miért van ez?1021 a kód!!!Segítsetek PLZ!!

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Hali mindenkinek!Nem tudjátok,hogy az a Secret of tehe Da Vinci xboxra nem jelent meg?Régi játék?Köszi
Trucker39
Nézdd meg a #430 hozzászólást!

A 6. pályán mit kell csinálni a biztosítékokkal? Hogyan kell betenni???? Légyszi help!!!
Hihetetlen hogy az utóbbi idõben menyire belehúztam már 70%-nál tartanak.
Trucker39
Válasz a #636-s hozzászólásban. Rengeteget kellett volna visszalapoznod 😊

doncarlos
hali...van már magyarítás?

flame ghost
Köszi már nem kell rájöttem!😄

flame ghost
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.Ott vok amikor összekombináltam az elején a szappant meg azt a kerek vlm-t és Kijönnek ilyen négyzetek és vlm kódot kell összeraknom a betûkbõl csakhogy én nem tom!Segítsen vlk!Elõre is köszi!

Trucker39
Köszi, már nagyon várjuk 😊

Trucker39
Közben megoldódott. Ki kellett nyitni, majd becsukni a tûzhely ajtót és máris lehetett meríteni a gyógyitalból.
Megjavítottam a távcsövet, másnap megkerestem a csónakot és csónakáztam egyet.

már 60%-nál tart a magyarosítás
Trucker39
Minek kell becsukni az ajtaját?
Ok, hogy Da Vinci, meg kódolva irogatunk, de nem nagyon tudom kisilabizálni, mit is akarsz leirni.

totyak
Akkor ennyi, végeztem a gémmel? És ha meglenne az összes cucc akkor sem lenne tovább a játék, vagyis mindenképpen így fejezõdik be? Szerintem itt a vége a képekkel meg az UV-zgatással teljesen értelmetlen. Minek ha nem is jó semmire?

ha minden megvan anagramma, stb. akkor vége a játéknak, nem tudsz másképp kijönni csak ha kikapcsolod a játékot. és az továbbra sem párisz ahol vagy, hanem rosslyn
totyak
Mi a teendõ miután végigjátszottam odáig, hogy újra a Luvre-ban vagyok? Megvizsgáltam a képeket, megfejtettem mindet, de semmi nem történik. Azért nem mehetek innen tovább, mert nincs meg minden cucc, vagy mit csináljak? Válaszoljatol plíz.

szia, közben a prés meglett a párolós cucc: be kell cskni az ajtaját! nekem ez hibádzott, aztán csésze+ amiben fõztél és akkor kimer belõle.képzeld 2kor elfelejtettem elmenteni :S
Trucker39
A rongyok közben nekem is meglettek (galambház).
Papirt meg abban a présben kell készíteni, ahol nyomtatni is lehet. Találtam két, nevezzük negatívnak, amit ebbe a présbe behejezve és pairt rárakva lehetett kinyomatni. No ugyanide kell rakni a paper maché-t, csak nem kell semmit hozzá tenni.
Azért a lepárlóra kiváncsi leszek 😊
Méz, kakukkfû, citrom már benne van, a hûtõspirálba is öntöttem elegendõ vizet. Valami még hibádzik a történetbõl.

túl vagyok a napon, bár papírt nem tom hol lehet préselni 😛 van egy szerkentyû de nincs hova lerakni. a következõ napba már csak holnap(azaz ma 😛 késõbb kezdek bele) 😊 ha megakadtál szólj!
nah már megvannak a rongyok ha még érdekel...
mondd h nem amikor fõzõcskézel :S
pont azt akartam megtudni tõled h jön ki a csõbõl a cucc 😊
a galambokra rájöttem közben, azé köszi, a bronznál nem tévedett semmelyikünk. 😊 én még nem tudtam h bronz lesz és a bronzhoz csak rezet szedtem még össze. 😊
én is vertem pénzt de a szenyó kertésznek adtam mert átvágott. >😞 nem is maradt semmi 😞
Trucker39
Tévedsz. 😊
Már van bronz kulcsom és ott csináltam.
Sõt már aranyat is olvasztottam és pénzt is vertem. 😊
A galamboknál pedig:

0 0 0 0 0
5 3 2 1 4

Gondolom, értelemszerû a jelölés 😊
Igen, kis segítség elfog kelleni, mert ez a lápárlós dolog még mindig nem jött össze.

eskü v 20x átnéztem az ágyat de semmit nem találtam ott. na megyek vissza köszi, szólj ha köll vmi 😊
jah tudsz furulyázni a galamboknak? még nem jöttem rá milyen dallamot kell nyomatni.
és az edénybe réz kell 😊 nézd meg a szótárat 😛
Trucker39
Csak a kódot nem tudtam, de a túloldalról már az úrnõ már kinyitotta az ajtót.
Az öntöminta meg az öreg mester baldachinos ágya melett van.
Ha megvan a négy jel a könyvedben, akkor már eltudod olvasni a szimbólumokat az ágy oszlopaiban.
A rejtekhely meg az ágy lába felõli oldalon van a szönyeg alatt.