The Da Vinci Code
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
trucker: végigjátszottam a da vinci titkát 😄
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Gyors munka volt. Megigérted, megcsináltad. 😊
(Én meg azt igértem meg, ha kész a honosítás, újra végig játszom.)
THE DA VINCI CODE IS DONE
<#eplus2>#eplus2>
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Ez egy anagramma. Aki kitalálja, az rájöhet üzenetem lényegére. 😊
Elnézést az üzenet végének értelmetlenségéért, de hirtelen így jött ki. 😊
vagyis, most te vagy az "Élvonal" 😊
"szia, bocsi vizsgáztam így eltûntem egy idõre. h kell megfesteni a mona lisa-t? szög a helyén, a kép a helyén rajta a fonal. festékek is a helyükön, de nem tok semmit csinálni. sztem kéne vmi vászon, v nem? a szénnel próbálkoztam rajzolni de az se jött be :S tudsz segítni?"
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
A zürichi banknál tudom a jelszót csak nem tudok 0-át beütni miért van ez?1021 a kód!!!Segítsetek PLZ!!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Megjavítottam a távcsövet, másnap megkerestem a csónakot és csónakáztam egyet.
Ok, hogy Da Vinci, meg kódolva irogatunk, de nem nagyon tudom kisilabizálni, mit is akarsz leirni.
Papirt meg abban a présben kell készíteni, ahol nyomtatni is lehet. Találtam két, nevezzük negatívnak, amit ebbe a présbe behejezve és pairt rárakva lehetett kinyomatni. No ugyanide kell rakni a paper maché-t, csak nem kell semmit hozzá tenni.
Azért a lepárlóra kiváncsi leszek 😊
Méz, kakukkfû, citrom már benne van, a hûtõspirálba is öntöttem elegendõ vizet. Valami még hibádzik a történetbõl.
pont azt akartam megtudni tõled h jön ki a csõbõl a cucc 😊
a galambokra rájöttem közben, azé köszi, a bronznál nem tévedett semmelyikünk. 😊 én még nem tudtam h bronz lesz és a bronzhoz csak rezet szedtem még össze. 😊
én is vertem pénzt de a szenyó kertésznek adtam mert átvágott. >😞 nem is maradt semmi 😞
Már van bronz kulcsom és ott csináltam.
Sõt már aranyat is olvasztottam és pénzt is vertem. 😊
A galamboknál pedig:
0 0 0 0 0
5 3 2 1 4
Gondolom, értelemszerû a jelölés 😊
Igen, kis segítség elfog kelleni, mert ez a lápárlós dolog még mindig nem jött össze.
jah tudsz furulyázni a galamboknak? még nem jöttem rá milyen dallamot kell nyomatni.
és az edénybe réz kell 😊 nézd meg a szótárat 😛
Az öntöminta meg az öreg mester baldachinos ágya melett van.
Ha megvan a négy jel a könyvedben, akkor már eltudod olvasni a szimbólumokat az ágy oszlopaiban.
A rejtekhely meg az ágy lába felõli oldalon van a szönyeg alatt.