The Da Vinci Code
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez nem igaz
maffia
Csõ megint megkérdeznékm, hogy hogyan lehet menteni úgy, hogy oda is töltsön vissza ahol abbahagytam a kátékot???mindíg a pálya elejérõl kell kezdnem!
Srácok az komoly hogy ha mentek és újra akarok játszani visszatesz a pálya elejére?én ezt tapasztalaom!
jobban mondva harmadik korong 😄
sikerült végig vinnem! 😄
Little norbi, a harmadik érme a faláda alatt van! Bal lábánál nézd meg a földet!
Little norbi, a harmadik érme a faláda alatt van! Bal lábánál nézd meg a földet!
Miért van az a reptéres játéknál miután felvettem da vinci találmányát minden sárga lessz? alig látni vmit.
Ha tud valaki segíteni kérem segítsen
Ha tud valaki segíteni kérem segítsen
egy van az oldal falon és a másik meg az angyaloknál, de nem ott ahol a gyufa volt, hanem a másik felén van mind a 2 érme.
nekem még egy korong sincs meg! Hol találom õket ???
na de jó én is pont ott vgayok, nem tudom kinyitn a dávid-csillagos ajtót, de megvan már mind a 2 korongom...
Mit kell csinálni a Rossylin kápolnában?
Egyszerûen nem tudok rájönni!
Légyszi segítsen valaki!
Egyszerûen nem tudok rájönni!
Légyszi segítsen valaki!
hm segitesz ?
van 1 titok sauniere titka mit kell csinálni valamit meg kell keresni de mit ?
igen igen a da vinci kodot ott van ilyen rendörség
<#banplz>#banplz>
ird le
hy a rendörségnél bent az 1 pályán mi a titok ott ?
helosztok kéne a segitség az offisban hol van auneire nyoma irjatok légyszike köszi
DA VINCI FESTETTE KIKNEK TAN HOGY A NYOM BACCHUS ES URIES KOZOTT VAN
DA VINCI PAINTED THOSE THAT KNEW BETWEEN BACCHUS AND URIEL LIES THE CLUE
DA VINCI PAINTED THOSE THAT KNEW BETWEEN BACCHUS AND URIEL LIES THE CLUE
segitsetek köszike irjatok levelet
helosztok kéne segitség 1 pályán a mona lisa festmény képnél van valami szöveg az mit jelent angolul valaki segistsen köszi
Hogy kell kinyitni a Dávid-csillaggal ellátott ajtót?A liliom- és a rózsakorongot is beraktam a helyére.
van ott valami szökõkút vagy szobor vagy valami...már nem emlékszem, ott kell levágni 😊 szemben a ház bejáratával talán...
Amikor valami elvész, a megtanultak sosem vesznek el...
a másik szobornál vedd fel a fáklyát és gyújtsd meg az egyik égõ szobornál,majd utána a kelyheket is de sorrendbe
A Westminster apátságban hunsdon báró sírjánál mi a helyes sorrend?
szûz mária jézus anyja volt
fedd fel a metszõollót és vágd el a rózsákat onnan már a többi adott
sziasztok!Mi a sorrendje a szimbólumoknak a sírná,mert sajna a vers utalásiból nem tudok rájönni,ha valaki tudná nagyon megköszönném.
megvan!!! 😊
szobrot
Sziasztok!
Hogy kell a Normand kastályban az öt szorot kirakni!
Ha valaki tudja, annak megköszönném
Hogy kell a Normand kastályban az öt szorot kirakni!
Ha valaki tudja, annak megköszönném
Nekem simán ment, de ha akarod innen letöltheted az utánna következõ mentést.
Sziasztok!
Elakadtam repülõtéren, a biztosítékoknál hiába akarom használni az UV-lámpát, egyszerûen nem mûködik. 3 helyrõl pedig felszedtem a biztosítékokat. Járt valaki így, tudtok segíteni? Elõre is köszi!
Elakadtam repülõtéren, a biztosítékoknál hiába akarom használni az UV-lámpát, egyszerûen nem mûködik. 3 helyrõl pedig felszedtem a biztosítékokat. Járt valaki így, tudtok segíteni? Elõre is köszi!
Nem tudom mt kell csinálni, de mostmár írhattok ide is !
Na gyerekek szerintem már a végénélvagyok a The Secrets Of Da Vinci be már csak a galamboknál kell valamit csinálni a hordoval, de mit kitudja ? A sárkányrepülött megjavitanám de nemtalálok cérnát vajon merrevan? A Mádám szobájába van egy féligkész kép vala mitkell tenni?? És mégegy Mona Liza eredeti és a másolat megvan ezeket hova kell rakni. Ebben segitsen akitud. Igy akkor együt viszük majd a pálmát.