1023
-
tirinna #903 Szijasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Mi a kód a 2. pályánál a nővér ágya alatt? -
DaVinci Betti #902 Azért követik,mert azt hiszik,hogy Robert ölte meg Sauniere-t és Mária Magdolna az nem ugyanaz mint Szűz Mária,mert Mária Magdolna Jézus felesége,Szűz Mária,pedig Jézus anyja!!!!!! -
DaVinci Betti #901 Az első Cryptex kód:Grail(Grál) -
DaVinci Betti #900 a 3.pályánál állj szembe úgy Sophie-val,hogy e jelemezek is előtted legyenek és látszon a földön az ötágú csillag és akkor:
A
B C
D E
Ez a sorrend -
DaVinci Betti #899 Ezt Corlone-nak írom ha még ott tart hogy a szobrokat a templomban a 7-es és a 14-es kép alá kell berakni és csak úgy tudsz továbbjutni! -
#898 hali mindenki! a 3. pályán nem tudok tovább juti a fákjlyáknál légyszi valiaki segítsen!!!!!!!!!!! -
KOVU #897 hi all
a VII. pályán amikor sophiane val együt le emelem az ajtoról azt a nagy vasat.
ott leütök két embert megyek tovább.
és amikor az egyik ember azt mondja csatornák utálom a csatornákat akkor ujra indul a gépem.
ezellen mit tudok tenni.
wlöre is kösz. -
Djemba #896 vagy melyik a jó verzió? -
Djemba #895 leszedtem a gamet és amikor menteni akarok elmeni és amikor beakarom tlteni kezdi az elejétől mért van????vagy mit csináljak? -
#894 Azt sajnos ki kell tapasztalni hol jobb ha nyomod a gombokat egyszerre,nem mindenütt érzékeli az egér egyformán.
Ez a legelbaszottabb dolog ebbe a játékba -
tamás88 #893 nem
de nekem se ment mindig a dupla egér -
Katja #892 Senki nem tud segíteni? -
Katja #891 Sziasztok!
Nem tudok tovább jutni az ötödik pályán amikor Silast kellene leütni,támadáskor hiba nyomom a dupla egér gombot nem reagál rá!
Segítsetek, hogyan lehet megcsinálni??? -
#890 Gamehunter Team -
ádám0416 #889 Hello! Azt szeretném kérdezni hogy tud e valaki ehhez a játékhoz magyarosítást vagy végigjátszást??
Aki tud az lécci írjon!!
előre is köszi! -
Judit30 #888 Sziasztok! Találtam egy nagyon szupi oldalt ahol van végigjátszás igyaz angolul de nagyon jól kilehet rajta igazodni a képek alapján. Az oldal cime http://www.candiedskull.com/dvc/. Sok sikert mindenkinek és persze jó játékot -
#887 csá, még mindig nincs magyar végigjátszás, a 2. pályán nem tudok továbjutni ahol a szobrokat kell gyűjteni -
#886 Sziasztok! Az ötödik pályán tartok,ahol a csajjal kellene megtanulnom a Grál történetét.Van a kastélyban egy zongora,és a megtalált kottával kell eljátszani az adott dallamot,a le,fel,jobbra,balra,E,és egérgombokkal.Amikor az E-nél,és az egérgomboknál villan fel a jelzés,működik,de ha a nyilaknál,akkor hiába nyomom bármely billentyűt,vagy mozgatom az egeret,nem történik semmi.Mit kell itt csinálni?Kérlek, segítsetek! -
tamás88 #885 hopp
kicsit lassan töltött ezért küldtem el 3* bocs -
tamás88 #884 THX -
tamás88 #883 THX -
tamás88 #882 THX -
Barcaman #881 itt megtalálod:
http://www.gamesover.com/walkthroughs/DaVinci17.txt -
tamás88 #880 helló
és angol végigjátszás honlapot vagy honlapokat tudsz mondani?
kössz -
tamás88 #879 kár -
#878 Ja...akkor jó -
#877 magyar nincs. -
tamás88 #876 nem tudod hogy van e végigjátszás valahol a neten?? -
tamás88 #875 nem tom nekem betölti
-
#874 Tamás....végülis menteni tudsz, csak nem tölti be -
#873 de igaz -
tamás88 #872 ez nem igaz -
#871 csak onnan birod folytatni ahol ellenőrző pont van, máshol nem menthetsz... -
Levike25 #870 Cső megint megkérdeznékm, hogy hogyan lehet menteni úgy, hogy oda is töltsön vissza ahol abbahagytam a kátékot???mindíg a pálya elejéről kell kezdnem! -
#869 Kösz szépen !Végre én is végigvittem. -
Levike25 #868 Srácok az komoly hogy ha mentek és újra akarok játszani visszatesz a pálya elejére?én ezt tapasztalaom! -
Barcaman #867 jobban mondva harmadik korong :D -
Barcaman #866 sikerült végig vinnem! :D
Little norbi, a harmadik érme a faláda alatt van! Bal lábánál nézd meg a földet!
-
Ticsy #865 Miért van az a reptéres játéknál miután felvettem da vinci találmányát minden sárga lessz? alig látni vmit.
Ha tud valaki segíteni kérem segítsen
-
#864 egy van az oldal falon és a másik meg az angyaloknál, de nem ott ahol a gyufa volt, hanem a másik felén van mind a 2 érme.