1023
-
howard13 #983 Olvass többet,...vagy esetleg csak menny moziba, éld az életed, vagy valamint...
Különben azt kell kirakni, hogy THE MONA LISA,...mint a könvben, vagy filmben,...stb -
Mepe #982 Sziasztok!
Én sajnos már az első pályán elakadtam...:) ott vagyok, hogy három angol szót kellene kiraknom az OH LAME SAINT szavakból. tudna pls valaki segíteni?
előre is köszönöm
üdv
Peti -
Neo8 #981 Segítséget szeretnék kérni a harmadik pályán.Saniure házában az egyik szobában(ahol egy őr volt)ott van egy olyan mondat ami úgyanúgy van lekódólva mint az első pályán a Mona Lisa kép.PLEASE HELP!!! -
#980 Sziasztok!
Talán segít Nektek egy leírás...
1 a sok közül :-)) -
Hunor1234567 #979 helo tudna valaki segíteni nem tom, hogy a 3.dik pályán milyen sorendbe kell meggyújtani a fáklyákat
-
piamania #978 Erre miért nem jár senki sem?Mi a szimbólumok megfejtése a lovagoknál?
Köszi -
piamania #977 A Temple Church alatt a templomos tárgyakat hogyan kell elfordítani,hogy jó legyen?Kössz -
DaVinci Betti #976 Én nem tudom. -
piamania #975 még mindig nincs meg a cryptex szövege!!Légyszi mondd el!!!!KÖszi -
#974 Megvan már a cryptex magyar szövege? :) -
piamania #973 Hova menti a mentéseket?Sehol nem találom!! -
DaVinci Betti #972 Én nem tudom a magyart,én végig angolul játszottam vele!! -
piamania #971 De sehogy nem jön ki!Szerinted nem próbáltam lefordítani!!!!!!!!??Légyszi mondd már meg!!!! -
DaVinci Betti #970 Ha angolul tudod akkor fordítsd le!!! -
piamania #969 hát ezt nem hiszem el.Valaki légyszi!!!!!!! -
piamania #968 na valaki légyszi
légyszi
-
piamania #967 NA légyszi valaki!Nem igaz,hogy nem nézi ezt a fórumot olyan,aki tudna válaszolni!!!!!!!!! -
piamania #966 HELP!!!!!!!plíz -
piamania #965 na most megint kell help!A Temple Church-nél vagyok és nem jövök rá a kryptex szövegére.Angolul tom,de magyarul nem,pedig nekem úgy kéne!!Légyszi HELP ME!!!! -
piamania #964 már megvan -
piamania #963 Hello!Normandiai kúriánál járok,lementem az alagsorba,de nem tom hogy kell ott lenit meggyújtani a kelyheket!!Valaki segítsen légyszi!!Köszi!!!! -
#962 Végigjátszást hol találok?? -
Nick996 #961 Hy!!!! megtudná valaki mondani. hogy a Reptéren, anmikor kiveszem a drótvágót a szerszámosládából, miért lesz miden sárga+ amikor lemegyek akkor nem látok semmit csak egy sárga képernyőt?? -
cimrus #960 sziasztok! Eltudná nekem valaki küldeni a davinchi cod végigjátszását?
Erre a címre: [email protected]
Előre is köszönöm a segitséget!
Ui: Ha lehet az elejétől kellene! -
Nick996 #959 Mindegy már megcsináltam!!!!! -
Nick996 #958 Hali!!
Valaki megtudná nekem mondani hogy a 3. pályánál a labirintus után, lent hogy kell meggyújtani a kelyheket??(pl. ha a csillag alak közepén állok) -
Dino16 #957 Mind1 megtaláltam :D -
Dino16 #956 Hali meg tudná vki mondani a 2. cryptex kódot? Vmi Magdolnás leeht a jelszó de nem tom! HELP -
DaVinci Betti #955 Igen,a jelszó 1021. -
Dino16 #954 Hát ez nem jött be! Amugy jo a jelszo?? 1021?? -
Dino16 #953 THX, megprobálom. -
DaVinci Betti #952 Próbáld meg beírni az O betűt!!!! -
Dino16 #951 Azt hiszem a jelszo 1021 de nekem nem engedi h nullát irjak a jelszoba szoval nemtom most mi van -
Dino16 #950 Hello
Mi a jelszo a Letéti Bank-nál hogy ide adja nekem a bőröndöt? -
Fédra #949 Sziasztok!!!
Tudna Nekem Valaki segíteni végigjátszás kellene,jó lenne magyar,a The Secret of Da Vinci-hez.
Előre is köszönöm. -
DaVinci Betti #948 Hát ebben nem tudok segíteni,mert nem mindegy,hogy hol állsz!!!!!Logikusan gondolkodj és úgy meglesz!!!Én 3.-jára eltaláltam!!!!! -
Nick996 #947 Hy!!!
A 3. pályán a labirintus után, a barlangban milyen sorrendben kell meggyújtani azokat az üstöket vagy miket??? -
Nick996 #946 köszike,már megtaláltam! -
Nick996 #945 helo
már sikerült megtalálnom és a templom alatt a sírrejtvénynek mi megfejtése????
köszi
-
Nick996 #944 Kösz!!!
Csak merre keressem, mert seholsem találom!!