The Da Vinci Code

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hova menti a mentéseket?Sehol nem találom!!
Én nem tudom a magyart,én végig angolul játszottam vele!!
De sehogy nem jön ki!Szerinted nem próbáltam lefordítani!!!!!!!!??Légyszi mondd már meg!!!!
Ha angolul tudod akkor fordítsd le!!!
hát ezt nem hiszem el.Valaki légyszi!!!!!!!
na valaki légyszi
légyszi
NA légyszi valaki!Nem igaz,hogy nem nézi ezt a fórumot olyan,aki tudna válaszolni!!!!!!!!!
HELP!!!!!!!plíz
na most megint kell help!A Temple Church-nél vagyok és nem jövök rá a kryptex szövegére.Angolul tom,de magyarul nem,pedig nekem úgy kéne!!Légyszi HELP ME!!!!
már megvan
Hello!Normandiai kúriánál járok,lementem az alagsorba,de nem tom hogy kell ott lenit meggyújtani a kelyheket!!Valaki segítsen légyszi!!Köszi!!!!
manutdzoli
Végigjátszást hol találok??

Core2 Q6600 G0+Asus Silent Square PRO Heatpipe/Corsair 620W/MSI 8800 GTX OC/2x1Gb Kingston Hyperx 1200+/Gigabyte GA-X38-DQ6/2x200gb+500gb samsung/Logitech Z-5500+G5+G15/

Hy!!!! megtudná valaki mondani. hogy a Reptéren, anmikor kiveszem a drótvágót a szerszámosládából, miért lesz miden sárga+ amikor lemegyek akkor nem látok semmit csak egy sárga képernyõt??<#help><#help>
sziasztok! Eltudná nekem valaki küldeni a davinchi cod végigjátszását?
Erre a címre: [email protected]

Elõre is köszönöm a segitséget!

Ui: Ha lehet az elejétõl kellene!
Mindegy már megcsináltam!!!!!
Hali!!
Valaki megtudná nekem mondani hogy a 3. pályánál a labirintus után, lent hogy kell meggyújtani a kelyheket??(pl. ha a csillag alak közepén állok)
Mind1 megtaláltam :D

Hali meg tudná vki mondani a 2. cryptex kódot? Vmi Magdolnás leeht a jelszó de nem tom! HELP

Igen,a jelszó 1021.
Hát ez nem jött be! Amugy jo a jelszo?? 1021??<#confused>

THX, megprobálom.

Próbáld meg beírni az O betût!!!!
Azt hiszem a jelszo 1021 de nekem nem engedi h nullát irjak a jelszoba szoval nemtom most mi van <#confused>

Hello
Mi a jelszo a Letéti Bank-nál hogy ide adja nekem a bõröndöt?<#help>

Sziasztok!!!

Tudna Nekem Valaki segíteni végigjátszás kellene,jó lenne magyar,a The Secret of Da Vinci-hez.
Elõre is köszönöm.
Hát ebben nem tudok segíteni,mert nem mindegy,hogy hol állsz!!!!!Logikusan gondolkodj és úgy meglesz!!!Én 3.-jára eltaláltam!!!!!
Hy!!!
A 3. pályán a labirintus után, a barlangban milyen sorrendben kell meggyújtani azokat az üstöket vagy miket???
köszike,már megtaláltam!
helo
már sikerült megtalálnom és a templom alatt a sírrejtvénynek mi megfejtése????
köszi
Kösz!!!
Csak merre keressem, mert seholsem találom!!
A harapófogót megkeresed és azzal nyitod ki az ajtót!!!!!
Kösz!
Csak az orgonához hogyan tudok bemenni????
Valaki segitsen a 3. pályán vok é snem tom h milyen sorrendben kell meggyujtani a fáklyával az 5 db üstöt.<#help>

Én úgy emlékszek csak 2 kell,mert a 3. az már ott van ahova a többit be kell rakni.Van az orgonánál meg amit már megírtam!!
Kösz szépen!!!!!!!
Lejutottam, de a harmadik bronzlemezt nem találom!
Hol keressem???
Huh mégis help!!!
A 3. pályán a labirintus után lent a "borospincében" a fáklyákat milyen sorrendben kell meggyújtani?<#confused>

A szobrokat a a 7-es és a 14-es képek alá kel lhelyezni,és azt a bronzlemezt még tartsd meg mert abból még szerezned kell és lekell vinned a templom alá és ott kell használnod!!!!
Thx nem kell rájöttem<#nevetes1>

Hello

Nekem az a bajom hogy nem tudom a Normandiai pályánál (Sophie-val kell menni) az elején van egy kis doboz és nem tom a kódot!!!
A csaj meg a Fibonacci sorozatrol beszél de nem jo!<#confused>
pls help!!!!!!!!!

Kösz szépen, sikerült, rendes vagy!!!!!
Amúgy azt a bronzlemezt hova kell behelyezni????
Ja és meg tudná valaki mondani hogy melyik képek alá kell behelyezni a két jézus szobrot??
A nõvér szobájába az ágya alatt a megfejtés SION(amit a középsõ sorba kell kirakni),a 2.szobrot pedig úgy szerezheted meg,hogy a templomban szétnézel és találsz a földön egy kõtáblát amin bekell állítani Jézus feltámadását!!!!!Ott a megfejtés "Aprilis" és "XI"!!!
Ja és senki ne szidjon ha rosszat írok mert régi idõk voltak amikor én végigjátszottam!!!És írjatok választ hog yjó-e vagy nem!!!
Hy!!
A 2. pályán vagyok.
Mi a megfejtés a halott nõvér széfjénél, hol találom a jézus szobrokat(ami a komódba volt az már megvan)és hova kell behelyezni???
légyszi segítsetek!!!!!!!!!!!!
A templomban van a szentelt víz tartóban a kulcs és azzal kell a szekrényt kinyitni!!!!
sziasztok! valaki tudna segíteni, a 2. pályán nem tudom kinyítni a komodos szekrényt a halott apáca szobájában. Már mindent összeszedtem, a templom kulcsot is és az se jó oda. Ha valaki segítene nagyon hálás lennék. :D
köszi, rájöttem :)

üdv! Vmelyik jómunkásember nem tudná megmondani h a Mona Lisánál hogy kell beírni a megfejtést?<#rinya><#help> Nagyon hálás lennék!

Hát én úgy jutottam ki a Niké terembõl hogy megvártam a lépcsõn amíg arra jár a rendõr és a lépcsõn kinyírtam aztán mentem hátra és így sorba....Csak figyelned kell és kész is!!!!!
úgy kell,hogy gyorsan nyomogatod az e betût közben a jobb egérgombot
amikor ki kell ynirni vagy 4 rendõrt
kinek van mentése amikor kijuttak a Louvrébõl??
sürgõsen kéne