The Da Vinci Code
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha tudok ugyis segítek 😊
Köszi!
a repülõs szobában, ahol rád rontott a pap, az asztal alatt van egy,votl a kandallós szobában a tükrös asztalon egy, a hálószobában(nagy vörös ágy)ott egy asztalfiókban egy(csak a gyûrûvel nyitható),volt egy az oroszlán szájában,ez négy.a másik kettõre már nem emlékszem, de nem nagyon voltak eldugva azt hiszem.
steam, origin: ACE_hun
A szöveg meg:
JUPITER IS ABOVE VULCAN AENAS IS BELOW MARS MARS IS TO VULCANS RIGHT
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Az örömöm után sikerült beesnem a Texturák közé. <#confused>#confused>
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Ha betöltöm a mentést és rámegyek a játékra akkor mindig kidob az asztalra. A crackfixet már feltettem. Nem tudom mi lehet a baj.
Kimész a folyosóra, Langdon megemlíti, hogy lát valamit (bocsi nem érteni angolul). Az ajtóval majdnem szemben, van egy festmény, mutat az ujjával felfelé. Itt már lehet vizsgálódni (E) a felette lévõ kis képen ott van Sauniere pecsét gyûrûje. Sophie-t felemeled, Õ leveszi, kis diskurzus, utána következõ feladat. (Nem tudok Spoiler-t csinálni, sorry a többi játékostól)
mariann84: a neten található crackfix megoldotta a problémát többünknél.
A game felbontását én a játékon belül állítottam át és így a játék 800x600 ban indul el és csak akkor vált át 1024x768-s felbontásra, mikor betöltöm a játékállást.
Solid Snake: A fordításhoz pedig továbbra is sok sikert és mihamarabbi készenlétet kívánok 😊
én sajna a sima deviance változtatot töltöttem le és ha meghalok mindig kiugrik a windows-ba continue után, a restart után is. tehát újra léphetek be, ami 10 perc, mert az összes intrót végig kell néznem és azt sem lehet elnyomni! hihetetlen, nicns ehhez valami új crack vagy patch, 800*600-on van, láttam írtátok ,valakinek helyretette, de nekem nem.és sehogysem tudok a louvreból kimenekülni, easy-n is olyan erõsek az õrök és ketten támadnak egyszerre, esélyem sincs 😞
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem tudom, idáig nem tünt fel olyan amit ne lehetne magyarítani.
Vagy ha mégis legfeljebb marad eredetiben.
A játékélményt igazándiból a párbeszédek dobnák meg és azt meg ha jól olvason, szépen lehet lefordítani.
Most kezdem Sophieval a Normandi mansion-t
Illetve csak kezdeném, de azthiszem mára elég. Már ott is monkokat látok, ahol nincs is semmi ! 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A mai napon elkezdtem a The Da Vinci Code játékváltozatának lokalizációját.
A szövegek STR fájlokban vannak (HP4-gyel ellentétben itt nem kell külön kicsomagoló-izékkel szöszmötölni, hála Istennek /nameg a Collective fejlesztõcsapatnak/ nagyon könnyen szerkeszthetõek a szövegek, a játék ékezetbarát, tehát minden remek 😊)
A fordítás menetérõl a GameHunter oldalon tájékozódhat a nagyérdemû. Idõpontot nem merek mondani, eléggé sok a szöveg, szerintem beletarthat 3-4 hónapba.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
Müxik?
Mobilon igen jó,azért szedtem le,de megyek moziba is pénteken az tuti😊
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Mert nem engedi😞
"Everything that happens, happens for a reason"
Nem 1024x768-ban kell indítani a játékot, hanem 800x600-ban. LEgalábbis nálam ez megoldotta a problémát.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
amugy ez nagyon nem pixelre kiszámitott
csomo idõd van adott gombot megnyomni csak ne rosszat nyomj, szal inkább várj picit többet de jó legyen és sima ügy
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azért köszi. (pont ezért hagytam abba anno a Tomb Raidert is. ha valamit ne úgy és nem akkor -pixelre kiszámítva teszel - kezdheted elölrõl)
Ha belinkelem, büntit kapok.
Hogy lehetne virágnyelven elmondani:
Ha esetleg elmennél ide: isohunt.com és it keresnél, biztosan találnál.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
piamania: Kicsit olyan mint a Tomb Raider. Vagyis nekem nem lesz a kedvencem
A Mona Lisa kikódolása után nagy bunyó, persze nem ment elsõre, gondoltam a bunyó elött elmentem. Engedi is szépen, csak mikor tölteném vissza, mert az irodában lévõ két rendõr is lenyomott, hol találom magam? Na hol? A Mona Lisa kép elött. Persze szöveg nincs kikódolva. Úgy tûnik, hogy csak mentési pontok vannak.
Amugy grafika szép, a könyvben leírtakat szépen követi.
De mint írtam, nem lesz a kedvencem !
Én még nem szedtem le.Elõbb véleményekre vagyok kiváncsi?Milyen játék?Élvezhetõ?Kössz
Köszi