The Da Vinci Code

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ok, akkor meg is van,tényleg, cipõs szekrény😊,kíváncsi vagyok, mit kezdesz az istnekkel 😊
Trucker39
Cípõsszekrény, az ajó melett, valamint dolgozó szoba kis asztal díszdobozban a rejtvény mellett.
Ha tudok ugyis segítek 😊
Köszi!

ha sikerül elmagyaráznom, ,akkor az utána lévõ rejtélyt megfejted nekem?😊)
a repülõs szobában, ahol rád rontott a pap, az asztal alatt van egy,votl a kandallós szobában a tükrös asztalon egy, a hálószobában(nagy vörös ágy)ott egy asztalfiókban egy(csak a gyûrûvel nyitható),volt egy az oroszlán szájában,ez négy.a másik kettõre már nem emlékszem, de nem nagyon voltak eldugva azt hiszem.
Trucker39
Hol találtad meg a hatodik szobrot? nekem csak öt van .

csak nyomogasd az egér gombokat...mutatja melyiket nyomd,neked nem?
streetracer
Hogy kell megverni az elején Sophie-val a biztõrt?

nyomogatod a betût és közben az egeret is olyan irán yba tolod, amerre mutatja a nyíl, ,egér gombokat nem kell nyomni.. csak az irányt
Vazzeg ez vicc, még a WC-ben az ablakot sem tudom kinyitni, kivolt az a barom aki ezt a nyomogatós egeres baromságot kitalálta? Mit kell csinálni?

steam, origin: ACE_hun

igen, én is úgy gondoltam, dehát nem lett jó, viszont most szenvedhetek a római istenekkel, hogy kit hova teszek, már teljesen belezavarodtam ki kinek a gyereke, férje, felesége 😊 a fejtörõk nem valami könnyûek 😊 nem tudom hgy kéne rakni az isteneket :S
Trucker39
Köszi megnézem, bár amit irtam az lett volna logikus, hiszen az üvegfalon ez volt.

le,jobb,fel,bal össze vissza tekergettem és bejött 😊))
jah várjál, a fel le jobb bal, nem mûködik, azt próbálrtam elõször, a szöveg az jó lett.
ezer köszönet, nem jöttem volna rá 😊
Trucker39
Fel, le, jobb, bal.
A szöveg meg:
JUPITER IS ABOVE VULCAN AENAS IS BELOW MARS MARS IS TO VULCANS RIGHT

Tudna valaki segíteni? Elakadtam Sophieval a mansionban, ki kell rakni a repülõs szobában egy olyat mint amona lisánál, és a tûzhelynél nem tudom merre kell forgatni a nyilakat...
raven87
Rögtön az elején raktam fel a FIXet és azzal együtt volt a hiba de ahogy átváltottam 800x600-ból 1024be rögtön betöltötte az állást.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

nekem 800*600 volt alapban a windows is, átváltottam 1024-be. kint is és játékon belül is, most megy.Eddig.Csak most meg elakadtam. A Tûzhelynél a mansionban, milyen irányba kell tekergetni, tudja valaki? megköszönném.
Trucker39
Ha az elmentett állás hamarabb készült, mint ahogyan a fix-et felraktad, elõfordulhat ez a hiba. Próbáltás új missiont kezdeni ?

raven87
Sikerült megoldanom. Vissza kellett váltani 1024be és jó lett.

Az örömöm után sikerült beesnem a Texturák közé. <#confused>

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

raven87
Újabb probélmám támadt.
Ha betöltöm a mentést és rámegyek a játékra akkor mindig kidob az asztalra. A crackfixet már feltettem. Nem tudom mi lehet a baj.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

koszi

Trucker39
raven87: Ha a Mona Lisa szövegét megfejtetted, nefelejtsd el a szobol öléböl a szaturnusz "bigyót" felvenni.
Kimész a folyosóra, Langdon megemlíti, hogy lát valamit (bocsi nem érteni angolul). Az ajtóval majdnem szemben, van egy festmény, mutat az ujjával felfelé. Itt már lehet vizsgálódni (E) a felette lévõ kis képen ott van Sauniere pecsét gyûrûje. Sophie-t felemeled, Õ leveszi, kis diskurzus, utána következõ feladat. (Nem tudok Spoiler-t csinálni, sorry a többi játékostól)
mariann84: a neten található crackfix megoldotta a problémát többünknél.
A game felbontását én a játékon belül állítottam át és így a játék 800x600 ban indul el és csak akkor vált át 1024x768-s felbontásra, mikor betöltöm a játékállást.
Solid Snake: A fordításhoz pedig továbbra is sok sikert és mihamarabbi készenlétet kívánok 😊

kirol
Tényleg, könnyen szerkeszthetõ. Én is kipróbáltam.
Menü

Nagyon sok szöveg van benne?

Sziasztok
én sajna a sima deviance változtatot töltöttem le és ha meghalok mindig kiugrik a windows-ba continue után, a restart után is. tehát újra léphetek be, ami 10 perc, mert az összes intrót végig kell néznem és azt sem lehet elnyomni! hihetetlen, nicns ehhez valami új crack vagy patch, 800*600-on van, láttam írtátok ,valakinek helyretette, de nekem nem.és sehogysem tudok a louvreból kimenekülni, easy-n is olyan erõsek az õrök és ketten támadnak egyszerre, esélyem sincs 😞
Solid Snake GH
Azokat sehogy 😊

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

raven87
Segítsetek lécci!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az URIEL festmyén merre van azt nem találom. Vagy mit kell csinálni a Mona Lisa-s rejtvény után??

Trucker39
#80 hozzászólásomban kifejtettem erre a gondra milyen megoldás kínálkozik.

Trucker39
de jól kiszámoltam. A nap utólsó bejegyzése 😊)

Trucker39
Sok sikert hozzá!

Nem tudom, idáig nem tünt fel olyan amit ne lehetne magyarítani.

Vagy ha mégis legfeljebb marad eredetiben.

A játékélményt igazándiból a párbeszédek dobnák meg és azt meg ha jól olvason, szépen lehet lefordítani.
Most kezdem Sophieval a Normandi mansion-t
Illetve csak kezdeném, de azthiszem mára elég. Már ott is monkokat látok, ahol nincs is semmi ! 😊

azért a fejtõrõket kiváncsi vagyok hogy magyaritod le rendesen, amikor adott betüszám van pl 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Zsolo007
Valaki fel tudja rakni valami helyre a crackfixet? Mert számomra nem elérhetõ sajnos 😞

Solid Snake GH
Tiszteletem!

A mai napon elkezdtem a The Da Vinci Code játékváltozatának lokalizációját.

A szövegek STR fájlokban vannak (HP4-gyel ellentétben itt nem kell külön kicsomagoló-izékkel szöszmötölni, hála Istennek /nameg a Collective fejlesztõcsapatnak/ nagyon könnyen szerkeszthetõek a szövegek, a játék ékezetbarát, tehát minden remek 😊)

A fordítás menetérõl a GameHunter oldalon tájékozódhat a nagyérdemû. Idõpontot nem merek mondani, eléggé sok a szöveg, szerintem beletarthat 3-4 hónapba.

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

probáltad?
Müxik?
mozesapo
Szerkeszd a cfg-t.

Az fasza😞
Mobilon igen jó,azért szedtem le,de megyek moziba is pénteken az tuti😊
Eisenhower
sehogy ^>^ bár az irányítás érdekel legkevésbé. hanem a mentést hogy leeht így elbaszni? hiába mented le akkor is a legutobbi checkpointtol kezdi a gémet. erre varjál gombot

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Hogy lehet átírni az irányítást?
Mert nem engedi😞
Nekem a mentés miatt nem tetszik a játék

"Everything that happens, happens for a reason"

Trucker39
Igazad lehet, mert én a játékon belül állítottam át (lehet, hogy kívül is lehet?) Igy a játék (a monitor kinézete alapján 800x600), de mikor betöltöm az állást, akkor átvált 1024x768-ba. Néha még azt is elviseli kilépés nélkül, hogy letegyem a tálcára (ilyenkor olvasom a könyvet pdf-ben) 😊

Már megoldottam a kidobási problémát. 😄
Nem 1024x768-ban kell indítani a játékot, hanem 800x600-ban. LEgalábbis nálam ez megoldotta a problémát.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

nekem is de ha nem bágna ki load után én azért lehet végignyomnám márcsak a story miatt is, a könyv is eléggé bejött 😊
amugy ez nagyon nem pixelre kiszámitott
csomo idõd van adott gombot megnyomni csak ne rosszat nyomj, szal inkább várj picit többet de jó legyen és sima ügy

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Trucker39
Biztosan igazad van, csak az efféle "bunyóktól" csendesen hullik a hajam.
Azért köszi. (pont ezért hagytam abba anno a Tomb Raidert is. ha valamit ne úgy és nem akkor -pixelre kiszámítva teszel - kezdheted elölrõl)

Trucker39
Márcsak azért gondolom, mert kemény 5 perc alatt sikerült itt találni. 😊

Trucker39
Hát nem tudom.
Ha belinkelem, büntit kapok.
Hogy lehetne virágnyelven elmondani:
Ha esetleg elmennél ide: isohunt.com és it keresnél, biztosan találnál.

tényleg mentési pontok vannak, bár ha elolvasod mit ir harc elött amolyan tutorialként akkor kb a 4 éves ygerek is végignyomja bunyokat 😊

pont ezért kérdeztem, mert ott nem...

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Trucker39
Gondolom ott, ahol a game-t is találtad.
piamania: Kicsit olyan mint a Tomb Raider. Vagyis nekem nem lesz a kedvencem
A Mona Lisa kikódolása után nagy bunyó, persze nem ment elsõre, gondoltam a bunyó elött elmentem. Engedi is szépen, csak mikor tölteném vissza, mert az irodában lévõ két rendõr is lenyomott, hol találom magam? Na hol? A Mona Lisa kép elött. Persze szöveg nincs kikódolva. Úgy tûnik, hogy csak mentési pontok vannak.
Amugy grafika szép, a könyvben leírtakat szépen követi.
De mint írtam, nem lesz a kedvencem !

start game-nél mindig kidob a játék, pedig már drivert is frissítettem...

Hello!

Én még nem szedtem le.Elõbb véleményekre vagyok kiváncsi?Milyen játék?Élvezhetõ?Kössz
skacok, a Deviance-os crackfixet hol találom?

Köszi