1023
-
#343 Vélhetően csak akkor lehet valamit csinálni, ha minden pályáról elhoztad az összes extra tárgyat. Ez amolyan fáma egyenlőre, mert még senki nem tudott utána mit csinálni.
Ugyan ez a helyzet a Rosslyn-al is. Oda is vissza lehet menni és játszani a bolygókkal, de mivel nekem is hiányoznak dolgok, igy egyenlőre ennyi.
-
#342 Vélhetően csak akkor lehet valamit csinálni, ha minden pályáról elhoztad az összes extra tárgyat. Ez amolyan fáma egyenlőre, mert még senki nem tudott utána mit csinálni.
Ugyan ez a helyzet a Rosslyn-al is. Oda is vissza lehet menni és játszani a bolygókkal, de mivel nekem is hiányoznak dolgok, igy egyenlőre ennyi.
-
leonaprofi #341 OK,de nekem az kéne,hogy ezután mit csináljak?Mert már megfejtettem az összes képen a kódot,de utána nem tudom mit kell csinálni! -
#340 Keress kriptogrammokat az UV-vel.
2. Louvre látogatás feladatainak megoldása...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
The Louvre Museum festmény
YOU SHOULD NOT
HAVE RUN
MONSIEUR
SAUNIERE NOW
TELL ME WHERE
IT IS
Saint Sulpice
THE SISTER MUST
HAVE BEEN
CALLING PRIORY
MEMBERS WHEN
SHE WAS
ATTACKED
Normandy Mansion
ITS THE
PRINCESS SOPHIE
KEY MY
GRANDFATHER
PROMISED ME
Bank of Zurich
IT IS THE
CRYPTEX THIS IS
BASED OFF OF A
DESIGN BY DA
VINCI
Chateau
THE LEGEND OF
THE HOLY GRAIL
IS A LEGEND
ABOUT ROYAL
BLOOD
Biggin Hill Airfield
SAUNIERE
BROUGHT US
TOGETHER TO
FOLLOW THESE
CLUES FOR A
REASON
Temple Church
SILAS TAKE THE
KEYSTONE FROM
MR LANGDON
TEABING IS OUR
HOSTAGE NOW
Westminster Abbey
TEABING FELT
THE TRUTH
CRASHING DOWN
ON HIM THE
GRAIL WAS LOST
TO HIM
Rosslyn Chapel
THE QUEST FOR
THE GRAIL IS
THE QUEST FOR
THE DIVINE IN
EACH OF US
-
leonaprofi #339 Tényleg segithetnél mivel már mindent kipróbáltam,de semmi.Amugy tényleg összesen háromszor kértem segítséget. -
#338 Teljes mértékben:) -
#337 ok bocs nem voltam elég figyelmes :)
remélem értve lettem :) -
#336 Most jól összezavartuk:) -
#335 ja igen bocsánat Reloaded, nem Deviance:) -
#334 Na, akkor pont fordítva működünk... -
#333 Ilyet nekem csak az első crack-kel csinált, amikor 1280-ra akartam rakni, a reloaded crackfix-vel már jó! -
#332 Velem az ujabbik crack-el csinálta. Deviance-vel nem. -
#331 Sziasztok.Miért nem lehet a játékot 1024-es felbontásban játszani, ha átállítom indításkor kidob az asztalra. Titeket nem ? -
#330 Szoktam segíteni, de ha visszaolvasol láthatod hogy eddig minden 2. feladat megoldását tőlünk kérdezte:) Lehet gonosznak látszik, én csak gondolkodásra szeretném ösztönözni, hogy élvezze is a játékot, amiben végre közel olyan feladványok vannak, mint az igazi régi kalandjátékokban.
A feladatok 90%-át még így is a szádba rágják, erős jelek utalnak mikor mivel mit kell csinálni, valamint le van írva rengeteg utalás (TAB), vannak hintek (Y), illetve magában is beszél a karakter:) Lényeg hogy mire a feladványokhoz jutunk már csak a "kap-csol-tam"-os vagy a 700 forintos emelt díjas tévés játékos feladatokat kell megoldanunk, amihez semmi sem kell csak egy kis logika és türelem:)
Ha itt-ott valaki elakad egy Runaway, Paradise, Still Life, vagy Myth-ben megértem. Hogy ebben azt is. De a játék közepére már rá kellett volna éreznie, mi a játék logikája, hogy gondolkodjon.
Nem utolsó sorban ezek a feladványok jó hatással vannak az ember megoldóképességére.
Tényleg nem akarok bántani senkit. Remélem értve lettem:) -
#329 mert az túl snassz lenne ha segítenének. nem divat ez az sg-n (tisztelet a kivételnek)
én még nem járok ott mer elkezdtem és abbahagytam mer vannak más gamék amik jobban lekötnek -
leonaprofi #328 Miért nem lehet elmondani,hogy azon a pálya elején,amikor megint vissza megyek a Louvre-ba mit kell csinálni? -
#327 Van egy ötletem számodra. Küldd el a mentésedet, végigjátszom helyetted, és visszaküldöm a cradits-nél. Hm?:)
[tökön szúrja magát] -
leonaprofi #326 Nagyon nem vágom itt mit kell csinálni! -
leonaprofi #325 Azon a pályán amikor megint vissza megyek a Louvre-ba ott mit kell csinálni,mert már mindent bejártam és megfejtettem az összes képen a kódot,amelyiken volt.Valaki segitsen,Please!! -
#324 melyik fórumban is vagyunk?:) -
nyulhun #323 ok thx -
#322 köszi -
#321 Ha Szemben állsz velük,akkor a bal kéz felül eső, felső sor, balról a második lábánál lévő szöveget kell megfejteni a jobb oldalon, afalnál található pajzs alapján. Ez sem egyszerű, hiszen a pajzs hiányos, meg kell keresni a részeit előbb. -
hfff #320 ez egy játék lenne?
-
nyulhun #319 sziasztok a lovagok sírjánál mit kell csinálni help -
#318 az első alt+tab-ra meghal, az új meg nem. Ennyi:) -
#317 Ki tudja mi a különbség a 2 változat között?Valamiért az első nuckolva is van. -
leonaprofi #316 Azon a pályán amikor megint vissza megyek a Louvre-ba ott mit kell csinálni,mert már mindent bejártam és megfejtettem az összes képen a kódot,amelyiken volt.Valaki segitsen,Please!! -
hazaifésüsfono #315 sziasztok. eleg nehez ez a jatek kene segitseg,az elejen jarok van egy kep mona lisa meg egy lampa azokal a betukel nem tudom hogy mit kell csinalni help.nem -e tudtok vegigjatszast kuldeni vagy leirast. imel:[email protected] -
nyulhun #314 sziasztok a lovagok sírjánál mit kell csinálni help -
leonaprofi #313 Igen.Köszi!
-
#312 " vissza a letakart szoborhoz nagyterembe, fent 4 díszes tárcsa olvassuk el, alul pajzsos kirakó! Középre helyezzük a Newton sírjáról származó Sun golyót, majd tegyük ki a PARDONER szót, jutalmunk egy újabb gyűrű és egy mentési lehetőség!"
remélem, erre gondoltál. -
leonaprofi #311 Ezután jönne gondolom a sakkos feladvány,mert eddig nem tudtam ott semmit sem csinálni. -
leonaprofi #310 Nem!Arra gondolok amikor az apátságban a Hall-ban van egy felirat fölötte négy kis kör és legalul egy betűs kirakó és a közepébe bekellett nyomni valamit.Tudod már melyikre gondolok? -
#309 De ugye nnem a kurblis részre gondolsz? -
leonaprofi #308 Azon már rég túl vagyok!Nekem a Westminsteni apátságban lévő hasonló kirakó megfejtése kell! -
kismelasz #307 azt rakd ki a középső sorban hogy SION
-
leonaprofi #306 Nem hiszem el,hogy senki se tud segíteni! -
#305 Hmmm ... tuti láma vagyok valamihez :)
Szóval ... nekem ugyan elindul a game ... DE ... nem jutok túl az Opsönsznél csak max 170-es vérnyomással ... ugyanis minden bill. lenyomást vagy 10-nek érzékel a game ... mire a load/new/quit-ból kiválasztom a loadot az 15 perc ... Láttatok már ilyet??? -
leonaprofi #304 Tudna valaki segiteni hogy a Westminster apátságban az aulában a szobor ill. idézet alján lévő betű kirakónak mi a megoldása?Milyen szót kell kirakni?Segitsen már valaki,mert nem jövök rá!