The Da Vinci Code
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szasztok!
A Bankban vagyok az irodáknál, az administrator számitógépe egy 3 jegyû kodot kér, ill az iratszekrény is zárva. Tudna valaki egy kis segítséget adni? Elõre is köszi!
A Bankban vagyok az irodáknál, az administrator számitógépe egy 3 jegyû kodot kér, ill az iratszekrény is zárva. Tudna valaki egy kis segítséget adni? Elõre is köszi!
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
Sziasztok!Milyen szót kell kirakni a halott apáca szobályában abban a puzzle-ben,mert nem jövök rá!Elõre is köszi
a könyv nagyobb élvezetet nyújt,habár így,hogy mindent tudsz nem biztos
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
még jó hogy nem olvastam a könyvet ill. nem láttam a filmet <#vigyor3>#vigyor3> de majd ezután megnézem <#vigyor2>#vigyor2>
Az egész játék a jelenetrõl jelenetre a filmet ill. könyvet utánozza?Csakmert belekezdtem,de minden ugyanúgy van mint a könyvben,így egyáltalán nem okozott semmi nehézséget eddig.Ebben az esetben elveszti a varázsát.
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
sry az elõbb itéves info ért... <#vomit>#vomit>
EZT NE NÉZZE AZ AKI NEM AKARJA!!! nemtudom hogy hogy kell spoilert csinálni...
.
..
...
Da Vinci painted knew ... ... between ... ... the clue. ennyire emléxem sry remélem így már kitudod találni 😊 nekem 10 percembe került, úgy hogy rájöttem hogy hogy tudok tanácsot kérni a csajszitól <#vigyor2>#vigyor2>
EZT NE NÉZZE AZ AKI NEM AKARJA!!! nemtudom hogy hogy kell spoilert csinálni...
.
..
...
Da Vinci painted knew ... ... between ... ... the clue. ennyire emléxem sry remélem így már kitudod találni 😊 nekem 10 percembe került, úgy hogy rájöttem hogy hogy tudok tanácsot kérni a csajszitól <#vigyor2>#vigyor2>
leon téged ismerleck CS:S bõl
a kód a mona lisa s képnél The Mona Lisa
Nem írta le konkrétan senki se,hogy mi akód!
Segitsen már valaki mert nem értem az egészet!Most végül is mi a kód?
Sziasztok!Hogyan kell megfejteni a Mona Lisa kódot,mert hiába olvasok vissza nem értem.
perfect70 thX <#vigyor3>#vigyor3>
na megvan a betûset kitaláltam ami ott az ágy alatt van ...
ez után nemtom hogy menni fog-e ami ott lennt van, de remélem <#vigyor3>#vigyor3>
ez után nemtom hogy menni fog-e ami ott lennt van, de remélem <#vigyor3>#vigyor3>
A keresztet cipelõ szobrot azt hiszem a VII-es képbe kell rakni ahol fekszik azt a XIV-be, ha jó helyre raktad kinyílik a kriptába vezetõ út!
valaki válaszoljon pls ... az elõzõkre
Sziasztok!
Nem tudna valaki egy DEViANCE-es crack et ide berekni vagy elküldeni nekem? ([email protected])
Elõre is köszönöm!
Nem tudna valaki egy DEViANCE-es crack et ide berekni vagy elküldeni nekem? ([email protected])
Elõre is köszönöm!
PS3 ID: SDani456
Ja meg még valami ... már voltam lennt ott lennt lennt és ilyen krisztus történet van ott ... hogy elsõnap meghalt második mi történt satöbbi satöbbi ... és ilyen kis szobrokat kell összegyûjteni de csak kettõt találtam meg amikor megvan halva és fekszik meg amikor a T alakzatú keresztet viszi nemtom mit kell tönni pls help me! 😞
Hy all! Valaki segítsen egy apáca ház szerûségben vagyok vagy a egy templomban... második mission. Apáca meghal bla bla az ágy alatt amerre mutat van egy ilyen rejtvény és nemtom hogy ott mit kell kirakni... valaki segítsen pls. 😞
Tök jó lett! (Y)
Ki kellene rakni bannernek ! 😊
Ki kellene rakni bannernek ! 😊
vitrin megnéz, gyûrût használ, csajjal lopakodva megveri jól az õröket és amint tud kislisszol az alsó terem végén található ajtón.
[merlinw.org]
A nike szobros küldetésnél mit kell csinálni?Az õr megölt😞
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
mögötted levõ szoborról vedd le a szikritet, aztán menj ki, és keress egy képet, amirõl az objective ír. Kutasd át...
[merlinw.org]
Nem vert meg nagyon az õr? Mert amikor már kevés a manus élete akkor kezd fekete-fehér lenni. Szerintem ez lehet nálad is.
a mona lisa kód megfejtése utána mit kell csinálni?? még körbejártam az gész terepet?
Neketek is ki fekete-fehéredik a kép játék közben??? mert engem nagyon idegesít (akkor kezdte el amikor a mona lisa képnél megfejtettem a kódot)
A kódfejtésnél?
Minden betût "világíts" le.
Ha ez megvan be fogja dobni a kódfejtõ ablakot.
A kódot meg már többen is leírták.
Minden betût "világíts" le.
Ha ez megvan be fogja dobni a kódfejtõ ablakot.
A kódot meg már többen is leírták.
Sikerült megoldanom!De a mona lisa festménynél milyen szisztéma szerint kell haladni?A kódfejtésnél.
Megmondanátok hogy hol találom az uv lightot sophieval?
Ha megvan a mentés,akkor kipróbálhatom azt a részt amint lefordítottam
"Everything that happens, happens for a reason"
Elkeztem én is fordítani a játékot!
Valaki adna egy 100%-os mentést, hogy tudjam tesztelni, amit eddig csináltam?
Valaki adna egy 100%-os mentést, hogy tudjam tesztelni, amit eddig csináltam?
Igen így gondolom.
Ez az egyik betûrendszer, ami hasnálva lesz.
Lesz még egy másik is de az nagyon a végén és ott helyben is kell használni.
Ez az egyik betûrendszer, ami hasnálva lesz.
Lesz még egy másik is de az nagyon a végén és ott helyben is kell használni.
pl a történet elején lévõ Mona Lisa képen felfedezett szimbólumokra gondolsz?
írjam le a szimbólumot és a hozzá tartozó betût?
írjam le a szimbólumot és a hozzá tartozó betût?
Csak jó tanács: A kódolás során használt betûket írjátok fel magatoknak (vagyis készitsétek el papíron az angol-idegen ABC-t). Lessz olyan hely, ahol komoly mennyiségû szöveget kell lefordítani és semmilyen segítséget nem kaptok.
Nem akarom elijeszteni a pálya elején küzdõ játékostársakat, de amit csak tudtok jegyezzetek fel papírra is. Kicsit lassabban lehet haladni, de ha valami nem úgy történik és a checkpointtól kell újra kezdeni, nagyon nagy segítség tud lenni egy ilyen jegyzet. ("Elijesztésül" megjegyzem, több mint 20! oldalt irkáltam össze)
Nem akarom elijeszteni a pálya elején küzdõ játékostársakat, de amit csak tudtok jegyezzetek fel papírra is. Kicsit lassabban lehet haladni, de ha valami nem úgy történik és a checkpointtól kell újra kezdeni, nagyon nagy segítség tud lenni egy ilyen jegyzet. ("Elijesztésül" megjegyzem, több mint 20! oldalt irkáltam össze)
vizsgáld meg a kezet, majd ha már közelrõl nézzed, nyisd meg a inventoryt és ekkor használd a gyûrût.
én is épp itt tartok.
😊
én is épp itt tartok.
😊
Pedig próbáltam a gyûrût!
Nálam semmi baja nem volt a vissza töltésekkel, de vigyázat menteni nem lehet akárhol. csak akkor veszi tudomásul, ha kiirja bizonyos pályaszakaszoknál, hogy Checkpoint reached. (máshol is menthetsz, csak éppen nem veszi tudomásul)
Nekem is ugyanez a problémám... nem tölti be a mentéseket... mindig az elejérõl kezdi... lehet hogy a crack miatt van? no dvd-s cracket szedtem le
nekikezdtem a kódtörésnek.
a widescreenbõl át lehet váltani full screenbe?
(rákerestem a "wide, széles, full, képernyõ" szavakra de nem találtam semmit)
a widescreenbõl át lehet váltani full screenbe?
(rákerestem a "wide, széles, full, képernyõ" szavakra de nem találtam semmit)
válasz:
Ártatlan kérdés:
ha egy problémára(ráadásul a fenti feladat az egyik legkönyebb) sem (nem akarsz) jössz rá magadtól, miért játszol kalandjtékkal? Ezeknek a játékoknak az (lenne) a lényegük hogy egy-egy feladat hosszú-hosszú percekre, esetleg órákra gondoldásra késztesse a játékost. Aki nem szeret egy feladat felett sokáig ülni, az játszon akciójátékkal😊 Mellesleg ehhez a játékhoz nem árt az angol tudás sem.
PS: 062020 nem csak neked szólt😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vitrinen használd a gyürüt
Ártatlan kérdés:
ha egy problémára(ráadásul a fenti feladat az egyik legkönyebb) sem (nem akarsz) jössz rá magadtól, miért játszol kalandjtékkal? Ezeknek a játékoknak az (lenne) a lényegük hogy egy-egy feladat hosszú-hosszú percekre, esetleg órákra gondoldásra késztesse a játékost. Aki nem szeret egy feladat felett sokáig ülni, az játszon akciójátékkal😊 Mellesleg ehhez a játékhoz nem árt az angol tudás sem.
PS: 062020 nem csak neked szólt😊
[merlinw.org]
Köszi
Most a Hand of Nike-nál tartok ott mit kell csinálni?
Nike Room-ban kell keresni a clue-t.
Most a Hand of Nike-nál tartok ott mit kell csinálni?
Nike Room-ban kell keresni a clue-t.
ott vagyo mona lisa képe elöt az uv lámpával min1 ik betür rá világitok be dob 1 logikai feladványt d enem ismerem eszt az abc😄 ugy hogy valaki segitsen
ALien
jézus! 😊 ez lett a "trendi" a kalandjátékoknál? -de utálom ezt a szót, trendi!-