1023
-
Karlos7907 #463 Köszi megoldottam, a vicc az egészben hogy már próbáltam kinyitni a Cryptexet, még a kódra is rájöttem csak rosszul írtam be. Megspórolhattam volna magamnak pár óra ideget:)
-
vonaltyin #462 Ohh THX, már sikerült, de ahogy nézem, most nehezebb helyyre jutottam -
#461 Ha már a rejtvényeknél tartunk:
Az első betűt nem én fogom megmondani, hanem Langdon. Kérdezdd csak meg tőle!
(az "Y" nem csak egyszer szokás lenyomni)
Rejtvény további hiányzó része a következő: Ez a "tárgy" szerepel egy könyv címében amit Dan Brown nag lelkesedéssel olvasott, valamikor '83 körül jelent meg és többek között ezen mű alapján irta meg a Da Vinci Code című nagysikerű regényét.
Igy menni fog? :)
-
#460 Igen. Kés a kézben. (én se jöttem rá, csak ha megnézed a "mini lexikon"-t, abban benne van)
Utána is várni fognak, de már nem arra, hogy a képet nézd, hanem, hogy kinyisd a Cryptexet. Nagyon koncentrálj és a hangszóró hangerejét jól tekerd fel, mert alig hallható részletek jönnek ezután ! :)
-
Arany #459 Köszi szépen, de így még mindig nem tudom a megfejtést.
Lécci csak mond meg az első betűt.
Kösz ! -
#458 Sajnos az én verziómban sem volt ott semmi, de szerencsére többen játszottuk "online", így volt akinek, megvolt és tovább segítettük egymást. :)
-
#457 Köszi szépen megcsináltam és tényleg jó, de amúgy mit kellett volna megUVzni, mert én a kapcsolási rajzon nem találtam semmi jelet? Azért mégegyszer THX. -
Karlos7907 #456 elvileg a nyomok rajta magdolna kétszer, kehely kétszer, péter, a v betű, az m betű. Kihagytam valamit? -
Karlos7907 #455 Valaki segítsen lécci!
Ott tartok hogy nézem az utolsó vacsorát elvileg megtaláltam minden nyomot rajta de ezek még mindig nézik a képet és lövésem nincs mit csináljak.
-
kriszt #454 ez érdekes kép. -
kriszt #453 [IMG]C:/Krisztián/hát ez lol.png[/IMG] -
kriszt #452 meglep hogy ilyenkor fent vagy -
kriszt #451 többször is végimentem a szobán de nem tudom minek lehet alkohol szaga. -
#450 Azt a választ olvasod, amit neked irtam ?? :)
-
kriszt #449 Nem nem találtam a helységben semmi dobozt. -
#448 Ezek szerint a dobozt sikerült megszerezni és ki is nyitottad. Gondolom a dobozak fedlapja alól is kevetted a levelet.
No vajon mi lehet az 1. Cryptex kódja?
Többek között e "tárgy" körül forog a történet és magyarul leírva akár még inni is lehet belőle ?
:)
-
#447 A szobor mutat valahová, nézdd csak meg.
ha már megnézted közelről, Sophie mond valamit (alkohol szagot érez)
Minek lehet még alkohol szaga, ha senki nem ivott a helyiségben ( már találkoztál vele)
-
#446 Gondolkozz csak egy kicsit:
Ha valaki valakinek az apja volt, akkor csak hol lehet?
Ha valakik, valakinek a barátai voltak, vagyis durván egykorúak, akkor hová tennéd?
Ha valakik, valakinek a gyermekei, akkor hová tennéd?
Nem olyan bonyolult ez, csak kicsit oda kell figyelni.
Jah van még egy dolog:
Mit szeretnek a nők, ha már egyszer középen vannak? (figyelmet.....)
Igy már biztosan menni fog.
-
vonaltyin #445 Igen, ez már segitség, és most ezennel meg is köszönném is. De sokat nem haladtam vele... Csak annyit, hogy Venus van középen. Ennyire rossz a felfogásom?? -
kriszt #444 és utána -
Arany #443 Helló!
Elakadtam a Bankban ott amikor meg kell fejteni az 1. cryptexet.
Lécci help! -
#442 Megvan mindegyik szobor?
Ha igen, akkor egyszerű a dolog:
Apollo Venus apja, Mars meg Vulcanus "udvarolt" Venus-nak.
Aenas, Mars és Venus gyermeke.
Cupido meg Venus gyereke. Apja ki is volt? nem tudom.
Sophie szerint Venus "szeret" a középpontban állni.
Remélem, segítettem. -
#441 Asztal megnéz, erősen koncentrál a szoborra. Mutat valamit.... tessék kicsit elgondolkodni.
-
kriszt #440 Miután leütöttem mindkét őrt a múzeumban miután kihalgattam őket mit kell csinálni a szobában? -
vonaltyin #439 Megint elakadtam... A szobrokat kéne betenni abba a szarba... Hogyan tegyem be őket? -
vonaltyin #438 THX!!!!!!! -
#437 LE JOBBRA FEL BALRA ! -
vonaltyin #436 Figy kéne help a 3. pályán vagyok, ahol a disk-et kell betenni a kandalló fölött lévő izébe... Hogyan állítsam be őket?? Milyen irányba?? -
#435 Mint már néhányszor le lett írva:
1. hagyd abban a felbontásban, ahogyan elindul először. (ha jól tudom 800x600)
2. Nem nagyon szereti a game, ha tálcára akarják lerakni (nálam minden 3-ik lerakás után biztosan kilé)
3. Van hozzá kétféle crack is a neten, próbáldd ki mindegyiket (van akinek az "egyik", van akinek meg a "másik" működik stabilabban. Ezenkivül van még egy Miniimage file is, azt is kipróbálhatod
+1. Az Angol-Magyar meccs 3-1 eredménnyel fejeződött éppen be, jól játszottak a magyarok (pedig nem vagyok foci rajongó).
-
#434 Ki kell menni abból a teremből. Kinn keredd meg a gyűrűt.
-
kriszt #433 Próbáld meg azt hogy újratelepíted és ha akkor is azt csinálja akkor sztem a játék xar. -
#432 nekem nem tud valaki valami okosat mondani? -
kriszt #431 Hi amiután megfejtettem a mona lisa festményen lévő kódot utána mit kell csinálni? -
#430 Az Uv-val megvizsgált kapcsolótábla alapján
300 300 - 300 300
300 300 - 300 300
alul bal alsó kettőbe pedig 50 50, kapcsolókat mozgásba, kimegyünk a szabadba, erővágóval megnyitjuk a benzintankot majd a tetőről a fáklyával begyújtuk és elmenekülünk! -
Száddi #429 Azokat a táblákat hova kell rakni mármint hanyas számokhoz?? És csak 2db tábla kell?? -
#428 A repülőteres pályán a kapcsolószekrényben mit kell beállítani? Van 8 300 mA-es és 4 50 mA-es biztosítékom. Milyen sorrendbe kell betenni őket, hogy jó legyen? -
vonaltyin #427 Már rájöttem segitség nélkül is . De azért THX! -
#426 mi a szartol van hogy magatol minden szo nelkul kilep a jatek, meghozza ugy mintha nem is futott volna? -
#425 egyik fent az orgonánál van (lakatot letöröd a teremajtóról, bemész) másik meg asszem a nővér ágya alatti izében -
#424 Majd ha kinn lesz a magyarosítás, újra végig játszom. Addig biztosan nem.