1023
-
vmi00 #503 hali all pls ha vki tud linket arra a patchre hogy nedobjon ki a játékbol?(lehetoleg mind 2 patchre) kösz elore is! -
hodex #502 nem greal? :S bocsi spanyolul grial volt, tippeltem. Nah szóval grál angolul :) -
hodex #501 amikor bent vagy abban az irodában ahol olyan kis fülkék vannak mint a mátrixban (asztal,szék, monitor :) ) ahogy belépsz az ajtón jobbra a leghátsóban a pavilon tetején van egy talán repülő, de erre esküdni már nem mernék. -
hodex #500 nah vajon? GREAL -
kofi86 #499 Grail! Ez az 1.cryptex megoldása! -
kofee #498 Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem! Sajnos nem találom a ZÜrich- i pályán a Da Vinci találmányát. Megvan a Mars és az érme.. PLÍÍÍZ HELP!
Kösszi előre is -
kofi86 #497 Hali!
A Westminster abbey-ban vagyok. Most vettem ki a gyűrűt mit kell keresnem.
PLZ mondjatok vmit. -
Arany #496 Kösz a segítséget!! -
#495 mit kell kirani az 1.cryptexben?
-
hodex #494 próbáld meg így, bár lapon elég nehéz végiggondolni. :)
(ahogy belépsz a terembe)
felső
felső jobb
alsó bal
felső
alsó jobb
felső
felső bal -
hodex #493 nem nehéz megoldani. ha egyet meggyújtasz az arra a kettőre hat amikkel vonal köti össze.ha égnek akkor elaltatja őket, ha nem akkor meggyújtja -
hodex #492 teabingnél volt kód? akkor még nagyon nem csináltál meg mindent. :)a szekrényen van egy papír fecni azt nézd meg. rá van írva a bibliából melyik sor hányadik szava kell, egy másik szobába meg van egy biblia ott nézd meg melyik a szó
elmondanám csak én spanyolul játszom ott rostro volt. "arc-ot" jelent -
hodex #491 már írtam 1021 -
hodex #490 nekem az egyik egy idő után odébb állt és így külön-külön vertem el őket :) -
#489 Hogy a picsába kell megcsinálni azt a fáklyás izét a 3. pályán
??????????
PLS HELP!!!!!!!!!! -
Arany #488 #476-ra válasz please! -
vonaltyin #487 #475-re választ pls! -
#486 Egyszerre kell megverni őket, de talán az kis segítség (én igy csináltam), hogy jobb oldalról közelítettem és lopakodva odamentem a jobboldali fickóhoz. Ha lopakodsz és nem vesznek észre, jó nagyot oda lehet csapni elsőre, az legyengíti. Utána viszont kellő profizmussal kell kezelni az egeret. Az a faszi akit először fejbe vágtál, már nem nagyon tud közbe avatkozni (nincs rá sok ereje). A másikat kell lenyomni, majd a legyengített ürgét.
Nem akarom elvenni a kedved, ezért csak halkan jegyzem meg, hogy ennél lesz egy kellemetlenebb rész is, ami még ennyire sem fog tetszeni (jah és menteni sem lehet ott ). :) -
#485 A Temple Church-ben amikor össze kell szedni a fogaskerekeket és az utolsót akarom felszedni a két faszi mindíg megver. Hogyan lehetne őket kijátszani, hogy ne vegyenek észre, vagy hogy legalább az egyik elmenjen onnan? Vagy egyszerre kell megverni a kettőt mert az nekem nem sikerül? -
hodex #484 ha jól emléem az egyik amikor jézus vízszintben van, a másik vmelyik elesése -
hodex #483 nézd meg a szobrot és keresd meg a hozzáillő festményt. tedd oda le a szobrot és kinyílik az ajtó -
#482 mi a szart kell csiunálni a 2.pályán (Sulpice) van 2 szobrom 2táblám kulcsom kanna
stb.
mit kell csinálni valami ajtót kéne kinyitni a templomban a padlón de nem tom hogyxan
PLS HELP!!!!!!!! -
hodex #481 ok, megvan. Azt az apróságot elfelejtették megemlíteni melyik lovagnál kell beírni (v. én ugrottam át :) ) -
hodex #480 a richardot eddig kb 20x próbáltam, de nem jó -
nyulhun #479 Ennyire lámák nem lehettek. Bazz most raktam be a végig jáccást. -
hodex #478 21, 500, 521 ha ezek egy fibonachi sorozat elemei na mi lehet a következő? -
hodex #477 halihó! eddig tök simán ment minden, de most elakadtam. Ha vki tud segíthetne egy picit. Abban a tempolomban vaok ahol a telmplomos síremlékek vannak. A pajzsot összeraktam, és az egyik lovagot "megvizsgálva" kaptam a pajzson lévő betűkhöz egy rejtvényt. Nem jutok vele semmire, pedig a többi eddig könnyen ment. :( -
Arany #476 Helló, megint én!
Most az 5. pályán akadtam el. Már mindent megcsináltam amit lehetett, de van egy kódzáras ajtó amit nem tudok kinyitni.
Please help! -
vonaltyin #475 Figy: 4. pálya eleje... Ott vagyok ahol azzal a keeszt alakú akármivel belepiszkálltam 1 faszságba, és jött 1 film, hogy 1 doboz "igyekszik" felém. Ott kéne beírni vmi 4 számjegyű kódot. Vki mondja el pls, hogy mi az!!!!!!!!! -
nyulhun #474 Na jó tessék a gyengék kedvéért de csak a saját felelőségetekkel használjátok.walkthrough -
kriszt #473 Léccives ne talányokban beszéljél ne azért kérdeztem hogy talányokat fejtsek meg mond el hogy mit kell csinálni és kész. -
Arany #472 Köszi, most, hogy így a számba rágtad már meg tudtam csinálni!
Köszi szépen!
-
#471 juszt sem adom fel. :)
A könyv címe: Szent vér, Szent Grál.
Fordítsuk le angolra és hurrá, kapunk egy megfelelő hosszúságú szót.
-
#470 Minek lehet alkoholszaga még azon kivül, hogy senki nem ivott (rajzolnak, irnak vele) :)
-
Arany #469 Ott meg kell nézni a térképet, aztán észre kell venni valamit... -
#468 Sziasztok!!!! Még mindig nem jutottam tovább a második pályán/sajnos/!!!!Megvan a szobor ami a térkép felé mutat,autánna meg a csaj észreveszi az alkohol szagot és ezután megállt a tudományom!!!Kérlek segítsetek!!!!Lehet hogy a szellőzőt kell megbuzerni mert ha odamegyek kiír valamit...Előre is köszke!!! -
Arany #467 CSak mond meg a megfejtést, és nem zaklatlak többé ezzel! -
Arany #466 CSak mond meg a megfejtést, és nem zaklatlak többé ezzel! -
#465 Feladom: nem vagy egy nagy rejtvény fejtő :)
http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=103859
Utólsó kisérlet :)
-
Arany #464 Nem, még így sem megy!
Lehet, hogy én vagyok hülye hozzá, de még így sem tudom megfejteni a kódot!