The Da Vinci Code
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha megnézed a mentési lehetõségeket, azt veszed tajtuk észre, hogy fix mennyiségû helyre lehet menteni, vagyis, ha egyesével mentek, akkor is "körbe érek" a játék végére.
Azért megnéztem a kedvedért, melyik a legrégebbi mentésem a játékban. Nos ez a Temple of Church, de annak sem az eleje. Ott tart a történet, hogy Langdon-nak sikerül a fogaskerek összeszedésével beengednie Sophie-t az alagsorba(pincébe).
Ez kissé távol esik attól, amire neked szükséged lenne. Sorry.
Van akinek az egyik, van akinek a másik féle vált be.
Nálam az "egyik" féle van fenn a kezdetek óta és átlagban három task-ba tétel (mivel közben készült a leírás) után dobott ki a játék. Fagyást egyáltalán nem okozott. (P4 2.9;ATI9600XT;1G RAM, Ati catalyst cc 1.2.2172 driver)
Omega drivert egyszer próbáltam, de nekem valahigy nem jött be. Bizonyára képzetlen vagyok hozzá.
Jahh amugy van valami Miniimage is már a neten. esetleg próbáld ki azt, valamelyik biztosan bejön.
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
Úgy vettem észre, hogy jellemzõen a bunyós részeknél zakkan meg...
Komolyra fordítva szót, mindig kiír egy feliratot, már nem emlékszem mit. No pontosan addig. Ne feledd öt szobor lessz.
Kérdés: mennyit kell forgatni a kertben a szobrokon?<#nemtudom>#nemtudom>
1+1=2
1+2=3
2+3=5
3+5=8
5+8=13
8+13=21
13+21=34
tehát a hiányzó számok 13,21,34
Értem?😊
[merlinw.org]
Lenne egy kérdésem, illetve nem is kérdés csak segítséget szeretnék kérni.
Az a helyzet, hogy be kellene ütni egy kódot, ám a játék nem ismeri fel, ha nullát nyomok, szerintetek mit csináljak. Így nem tudom beírni a helyes kódot, és nem tudok továbbjutni.PLÍÍÍÍÍÍÍÍZ HELP<#rinya>#rinya>
Tibing kastélyában vagyok, a ballistát kellene összeraknom. Ez nem is lenne gáz, de az a szemét Silast egyszerüen nem tudom agyoncsapni. Ha szépen kérlek bennetek valaki megcsinálná nekem? Elküldeném mélbe a mentésemet. Nagyon idegesítő hogy egy ilyen apróság miatt már napok ota nem tudok továbbjutni... Előre is köszönöm a segítséget! Bizom bennetek!
Google a barátod, Wiki a barátnőd!
[merlinw.org]
Ugyan ez a helyzet a Rosslyn-al is. Oda is vissza lehet menni és játszani a bolygókkal, de mivel nekem is hiányoznak dolgok, igy egyenlõre ennyi.
Ugyan ez a helyzet a Rosslyn-al is. Oda is vissza lehet menni és játszani a bolygókkal, de mivel nekem is hiányoznak dolgok, igy egyenlõre ennyi.
2. Louvre látogatás feladatainak megoldása...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
The Louvre Museum festmény
YOU SHOULD NOT
HAVE RUN
MONSIEUR
SAUNIERE NOW
TELL ME WHERE
IT IS
Saint Sulpice
THE SISTER MUST
HAVE BEEN
CALLING PRIORY
MEMBERS WHEN
SHE WAS
ATTACKED
Normandy Mansion
ITS THE
PRINCESS SOPHIE
KEY MY
GRANDFATHER
PROMISED ME
Bank of Zurich
IT IS THE
CRYPTEX THIS IS
BASED OFF OF A
DESIGN BY DA
VINCI
Chateau
THE LEGEND OF
THE HOLY GRAIL
IS A LEGEND
ABOUT ROYAL
BLOOD
Biggin Hill Airfield
SAUNIERE
BROUGHT US
TOGETHER TO
FOLLOW THESE
CLUES FOR A
REASON
Temple Church
SILAS TAKE THE
KEYSTONE FROM
MR LANGDON
TEABING IS OUR
HOSTAGE NOW
Westminster Abbey
TEABING FELT
THE TRUTH
CRASHING DOWN
ON HIM THE
GRAIL WAS LOST
TO HIM
Rosslyn Chapel
THE QUEST FOR
THE GRAIL IS
THE QUEST FOR
THE DIVINE IN
EACH OF US
[merlinw.org]
remélem értve lettem 😊
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever
A feladatok 90%-át még így is a szádba rágják, erõs jelek utalnak mikor mivel mit kell csinálni, valamint le van írva rengeteg utalás (TA😎, vannak hintek (Y), illetve magában is beszél a karakter😊 Lényeg hogy mire a feladványokhoz jutunk már csak a "kap-csol-tam"-os vagy a 700 forintos emelt díjas tévés játékos feladatokat kell megoldanunk, amihez semmi sem kell csak egy kis logika és türelem😊
Ha itt-ott valaki elakad egy Runaway, Paradise, Still Life, vagy Myth-ben megértem. Hogy ebben azt is. De a játék közepére már rá kellett volna éreznie, mi a játék logikája, hogy gondolkodjon.
Nem utolsó sorban ezek a feladványok jó hatással vannak az ember megoldóképességére.
Tényleg nem akarok bántani senkit. Remélem értve lettem😊
[merlinw.org]
én még nem járok ott mer elkezdtem és abbahagytam mer vannak más gamék amik jobban lekötnek
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
[merlinw.org]