The Da Vinci Code

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

totyak
Ja így már értem. Hát ha azt tudtam volna hogy kétszámjegyes szám is lehet akkor meg tudtam volna fejteni (talán). Kösz hogy elmagyaráztad érthetõen.

dronkZero
Hm, kipróbáltam a másik cracket, de az meg load game, vagy load után start game-nél visszatesz windowsba. (Mondjuk még mindig kultúráltabb, mint a kikapcsolós cucc... 😛) Úgy látszik, nem akar ez a játék engem... 😊

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Trucker39
Segítenék, de lehetetlent kérsz.
Ha megnézed a mentési lehetõségeket, azt veszed tajtuk észre, hogy fix mennyiségû helyre lehet menteni, vagyis, ha egyesével mentek, akkor is "körbe érek" a játék végére.
Azért megnéztem a kedvedért, melyik a legrégebbi mentésem a játékban. Nos ez a Temple of Church, de annak sem az eleje. Ott tart a történet, hogy Langdon-nak sikerül a fogaskerek összeszedésével beengednie Sophie-t az alagsorba(pincébe).
Ez kissé távol esik attól, amire neked szükséged lenne. Sorry.

Trucker39
Kipróbáltad mind a kétféle crack-al ?
Van akinek az egyik, van akinek a másik féle vált be.
Nálam az "egyik" féle van fenn a kezdetek óta és átlagban három task-ba tétel (mivel közben készült a leírás) után dobott ki a játék. Fagyást egyáltalán nem okozott. (P4 2.9;ATI9600XT;1G RAM, Ati catalyst cc 1.2.2172 driver)
Omega drivert egyszer próbáltam, de nekem valahigy nem jött be. Bizonyára képzetlen vagyok hozzá.
Jahh amugy van valami Miniimage is már a neten. esetleg próbáld ki azt, valamelyik biztosan bejön.

Trucker légyszi segíts! Örökre leköteleznél vele... Már xanax kiütésem van. 😊

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

dronkZero
Azóta megcsinálta még háromszor, és nem merek tovább kockáztatni. Kicsit féltem a gépem, meg a vinyóm... Visszatettem az Omega helyett a hivatalos drivereket, kilõttem minden háttérben futó szarságot, a tûzfalon nem engedtem ki... Nem tudom, mit tehetnék még. Egyáltalán nem is értem, hogy valami hogyan tehet ilyet a gépemmel... 😞
Úgy vettem észre, hogy jellemzõen a bunyós részeknél zakkan meg...

MerlinW
nem volt hasonló panasz, csak olyan hogy ki-kilépett a játék.

[merlinw.org]

dronkZero
Nektek nem fagyogat a játék? Nálam iszonyatosan durván. Nem csak szimplán lefagy, _kikapcsolja_ a gépem, és utána csak úgy tudom visszakapcsolni, ha elõtte ki, majd újra bekapcsolom a tápot. Soha semmi nem csinált ilyet a gépemmel, ez meg most zsinórban kétszer is...

Thanx

Trucker39
Addig, amig elnem fárad Sophie :9

Komolyra fordítva szót, mindig kiír egy feliratot, már nem emlékszem mit. No pontosan addig. Ne feledd öt szobor lessz.

Sziasztok!
Kérdés: mennyit kell forgatni a kertben a szobrokon?<#nemtudom>

Trucker39
Válaszképpen itt egy másik egyszerû kód:

😊

Trucker39
A DA VINCI KÓD

Nem volt bonyolult 😊

Trucker39
Elkapatott a magyar billentyûzet. 😊

Ö betüt próbáltad ??

dudlibond
Tessék ezt fejtsétek meg<#vigyor2>

MerlinW
1,1,2,3,5,8

1+1=2
1+2=3
2+3=5
3+5=8

5+8=13
8+13=21
13+21=34

tehát a hiányzó számok 13,21,34

Értem?😊

[merlinw.org]

MerlinW
cc-cc<#idiota>

[merlinw.org]

dudlibond
5+8= 13; 8+13=21; 13+21=34; így jött ki leonaprofi-nak, mert nem új számsort kell folytatni, hanem ami a polcra a táblára ki van írva folytatni.
Lenne egy kérdésem, illetve nem is kérdés csak segítséget szeretnék kérni.
Az a helyzet, hogy be kellene ütni egy kódot, ám a játék nem ismeri fel, ha nullát nyomok, szerintetek mit csináljak. Így nem tudom beírni a helyes kódot, és nem tudok továbbjutni.PLÍÍÍÍÍÍÍÍZ HELP<#rinya>

totyak
Csak azt nem értem, hogy a 132134-ben az elsõ két számból hogy jön ki a harmadik. Mert szerény ismereteim szerint 1+3 az nem 2 és utána pedig 3+2 az nem 1. Tehát még mindíg nem értem a logikát, de azért köszönet neked leonaprofi.

Kedves tanult kolégák itt a megfejtés:132134,de csak szólok lesz még ilyen feladat ugyhogy egyszerübb lenne végre gondolkozni!
totyak
Bakker én is itt tartok, de már a tököm kivan az egésszel. Azon a rohadt lakaton csak 6 hely van, minden helyen 0-tól 9-ig lehet számokat beállítani, de hiába. Én ezeket próbáltam és szerintem nincs is másik ami kijönne a Fibonacci szisztéma szerint: 011235/101123/112358/202246/303369/. Persze lehet, hogy csak én vagyok béna (vagy tök hülye), de ne szivassatok már minket. Aki tudja mi a szám az írja be aztán had játszon tovább mindenki. Köszönöm.

MerlinW
1,1,2,3,5,8...

hogy folytatnád a sort?<#idiota><#dumcsi>

[merlinw.org]

A lényege a Fibonacci kódnak,hogy a következõ szám ez elõzõ kettõ összege.Tehát:5+8=13 8+13=21 és így tovább.
már megintén problémázok... a Fibonaccis feladatban milyen kódot lehet kirakni? már mindent póbáltam, vissza is olvastam a fórumban de egyszerûen nem értem 😞 nem írná le vki h mi a kód pontosan, mert egyszerûen megõrüök, másfélórát töltöttem ezzel a szarral
bocsánat a beírásért már meg is oldódott<#vigyor2>
hi! mint mindenkinek nekem is van egy problémám.. még az elején nem tudok kijutni a Louvreból... Elkúrtam h leütöttem mind a két õrt? mert vmi olyasmit olvastam ki az angol végigjátszásból h hagyni kell h befejezzék a beszélgetést és az egyik kinyitja és utána kell õt megtámadni... Ha chekpoint után újra betöltöm (Nike szobornál van egy) újra mozognak a már megvert õrök? vagy csak lámer vagyok és semmi köze ehhez, akkor viszont hol a kijárat? kössz elõre is
Trucker39
Nem hiszem, hogy túl sok jelentkezõ lenne. Nekem is belekerült néhány õsz hajszálamba a dolog. Viszont azt tanácsolnám, hogy a nehézségi fokot tedd a legkönnyebre. Semmi nem változik azon kívül, hogy a harc könnyebbé válik az által, hogy az egér gombok kezelésére több idõ jut. Mondjuk még igy is készíts oda a gép mellé egy levél Xanax-ot 😊)

Srácok!

Tibing kastélyában vagyok, a ballistát kellene összeraknom. Ez nem is lenne gáz, de az a szemét Silast egyszerüen nem tudom agyoncsapni. Ha szépen kérlek bennetek valaki megcsinálná nekem? Elküldeném mélbe a mentésemet. Nagyon idegesítő hogy egy ilyen apróság miatt már napok ota nem tudok továbbjutni... Előre is köszönöm a segítséget! Bizom bennetek!

Google a barátod, Wiki a barátnőd!

MerlinW
Az elképzelhetõ, asszem megvolt az összes (tök véletlenül, nem is figyeltem). De ha jól emlékszem utána jön a sakktáblás feladat. S ha ez így van akkor sokan mások továbbjutottak. Kérdés hogy nekik is megvolt-e minden tárgyuk. Ha valóban ez a gond, akkor újra lehet játszani az elõzõ szinteket külön, az episodes menübõl.

[merlinw.org]

Trucker39
Sorry a duplázásért, vacakol a netem.

Trucker39
Vélhetõen csak akkor lehet valamit csinálni, ha minden pályáról elhoztad az összes extra tárgyat. Ez amolyan fáma egyenlõre, mert még senki nem tudott utána mit csinálni.
Ugyan ez a helyzet a Rosslyn-al is. Oda is vissza lehet menni és játszani a bolygókkal, de mivel nekem is hiányoznak dolgok, igy egyenlõre ennyi.

Trucker39
Vélhetõen csak akkor lehet valamit csinálni, ha minden pályáról elhoztad az összes extra tárgyat. Ez amolyan fáma egyenlõre, mert még senki nem tudott utána mit csinálni.
Ugyan ez a helyzet a Rosslyn-al is. Oda is vissza lehet menni és játszani a bolygókkal, de mivel nekem is hiányoznak dolgok, igy egyenlõre ennyi.

OK,de nekem az kéne,hogy ezután mit csináljak?Mert már megfejtettem az összes képen a kódot,de utána nem tudom mit kell csinálni!
MerlinW
Keress kriptogrammokat az UV-vel.

2. Louvre látogatás feladatainak megoldása...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

The Louvre Museum festmény

YOU SHOULD NOT
HAVE RUN
MONSIEUR
SAUNIERE NOW
TELL ME WHERE
IT IS

Saint Sulpice

THE SISTER MUST
HAVE BEEN
CALLING PRIORY
MEMBERS WHEN
SHE WAS
ATTACKED

Normandy Mansion

ITS THE
PRINCESS SOPHIE
KEY MY
GRANDFATHER
PROMISED ME

Bank of Zurich

IT IS THE
CRYPTEX THIS IS
BASED OFF OF A
DESIGN BY DA
VINCI

Chateau

THE LEGEND OF
THE HOLY GRAIL
IS A LEGEND
ABOUT ROYAL
BLOOD

Biggin Hill Airfield

SAUNIERE
BROUGHT US
TOGETHER TO
FOLLOW THESE
CLUES FOR A
REASON

Temple Church

SILAS TAKE THE
KEYSTONE FROM
MR LANGDON
TEABING IS OUR
HOSTAGE NOW

Westminster Abbey

TEABING FELT
THE TRUTH
CRASHING DOWN
ON HIM THE
GRAIL WAS LOST
TO HIM

Rosslyn Chapel

THE QUEST FOR
THE GRAIL IS
THE QUEST FOR
THE DIVINE IN
EACH OF US

[merlinw.org]

Tényleg segithetnél mivel már mindent kipróbáltam,de semmi.Amugy tényleg összesen háromszor kértem segítséget.
MerlinW
Teljes mértékben😊

[merlinw.org]

reaper4
ok bocs nem voltam elég figyelmes 😊

remélem értve lettem 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

MerlinW
Most jól összezavartuk😊

[merlinw.org]

MerlinW
ja igen bocsánat Reloaded, nem Deviance😊

[merlinw.org]

Lord Myn
Na, akkor pont fordítva mûködünk... <#vigyor2>

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Ilyet nekem csak az elsõ crack-kel csinált, amikor 1280-ra akartam rakni, a reloaded crackfix-vel már jó!

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

MerlinW
Velem az ujabbik crack-el csinálta. Deviance-vel nem.

[merlinw.org]

Don Csiccsi 13
Sziasztok.Miért nem lehet a játékot 1024-es felbontásban játszani, ha átállítom indításkor kidob az asztalra. Titeket nem ?

VfB Stuttgart and FC Bulldog Ekecs forever

MerlinW
Szoktam segíteni, de ha visszaolvasol láthatod hogy eddig minden 2. feladat megoldását tõlünk kérdezte😊 Lehet gonosznak látszik, én csak gondolkodásra szeretném ösztönözni, hogy élvezze is a játékot, amiben végre közel olyan feladványok vannak, mint az igazi régi kalandjátékokban.

A feladatok 90%-át még így is a szádba rágják, erõs jelek utalnak mikor mivel mit kell csinálni, valamint le van írva rengeteg utalás (TA😎, vannak hintek (Y), illetve magában is beszél a karakter😊 Lényeg hogy mire a feladványokhoz jutunk már csak a "kap-csol-tam"-os vagy a 700 forintos emelt díjas tévés játékos feladatokat kell megoldanunk, amihez semmi sem kell csak egy kis logika és türelem😊

Ha itt-ott valaki elakad egy Runaway, Paradise, Still Life, vagy Myth-ben megértem. Hogy ebben azt is. De a játék közepére már rá kellett volna éreznie, mi a játék logikája, hogy gondolkodjon.

Nem utolsó sorban ezek a feladványok jó hatással vannak az ember megoldóképességére.

Tényleg nem akarok bántani senkit. Remélem értve lettem😊

[merlinw.org]

reaper4
mert az túl snassz lenne ha segítenének. nem divat ez az sg-n (tisztelet a kivételnek)
én még nem járok ott mer elkezdtem és abbahagytam mer vannak más gamék amik jobban lekötnek

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Miért nem lehet elmondani,hogy azon a pálya elején,amikor megint vissza megyek a Louvre-ba mit kell csinálni?
MerlinW
Van egy ötletem számodra. Küldd el a mentésedet, végigjátszom helyetted, és visszaküldöm a cradits-nél. Hm?😊

[merlinw.org]

Nagyon nem vágom itt mit kell csinálni!
Azon a pályán amikor megint vissza megyek a Louvre-ba ott mit kell csinálni,mert már mindent bejártam és megfejtettem az összes képen a kódot,amelyiken volt.Valaki segitsen,Please!!
MerlinW
melyik fórumban is vagyunk?😊

[merlinw.org]