The Da Vinci Code

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na 1 jó hír ha nincsmeg az összes extra tárgy akkor b...tod. L kell kezdeni elõrõl.

Elakadtam a 2. pályán, ahol a táblákat kell a mécsesnek az ajtajába rakni... Nem találom a jobb oldali mécses tábláját... Segítsetek plíííz!! Már naon idegesít<#rinya>
Trucker39
Nem, nem a Cyptex-ben kellett kirakni. De nem is olyan régen már ...... kicsit gondolkozz csak, hány betûs a Cryptex kódja ? Mikor is felytettél meg ennyi betûs kódot ?? Tessék kicsit kreatívan gondolkodni. 😊

Ne már.. Arra rájöttem hogy tudom az idõt húzni, de a szóra nem!! Ugyanaz mint? Már ki kellett rakni ezt a szót egy cryptexben??
Trucker39
Noh igen. Nem mindegy mit kérdez Sophie. Ez az elsõ nehézség.
A második, ha már rájöttél, hogyan lehet az idõt húzni. Utána nincs más dolgod, csak jól begyakorolni a Cryptex forgatását. Igen rövid idõ lesz rá, hogy kiforgasd a kódot. (a kódra meg már rájöttél, gondolom. ugyan az mint a .....)
Sok sikert.

Hello! Valaki plíz help!! Eddig ment a fejtörés magamtól, de most naon elakadtam!! A Westminster Abbey-nál nemtom megfejteni a 4.cryptexet.Mindig lelõ az a Tebaing😞( Valami ötlet vagy segítség jól jönne!!
MerlinW
türelem, reflex, vagy vedd le a nehézségi szintet easy-re.

[merlinw.org]

totyak
Hogy a fenébe nyírjam ki a csuhás csávót az 5. pályán. Már vagy 30-szor megölt a szemét. Két ütés és padlót fogok. Egyszer eljutottam a 3. tárgyig, de megölt. Valami jótanács?

MerlinW
Az asztalon van egy szobor. Nézd meg.

[merlinw.org]

MerlinW
Ki kell rakni. Kódtábla kint van a teraszon. Érdemes leírni azt az abc-t pairra mert többször is kelleni fog.

[merlinw.org]

totyak
Ha hiányzik néhány cucc akkor cseszhetem, nem lehet végigjátszani? Hát akkor én már szívom a f*szt, mert még csak az 5. pályán vagyok, de már hiányzik néhány tárgyam.

rvn
A növér szobájába az ágy alatt van 1 tábla azzal mit kell csinálni? mit kell kirkni?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

jedimarsi
Helló.Nah megoldottam a kérdéses részt!!!! De utánna kész csõd!!!Eljutottam odáig hogy bent vok egy irodába azt asztalon van egy laptop meg ceruzák stb.. itt mit kell csinálni??Mert ha kimegyez az õrök megölnek!!!!!!!Segítsetek légyszi!!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

kilyking
A 2.pályán hogy kell kinyitni a földön az ajtót?

!!!HALA MADRID!!!

ÁÁÁÁÁÁÁÁ...Idegesítõ, hogy ennyi hiba van benne. Meg már amugy is elovastam a könyvet, úgyhogy tudom mia vége. NA hali. Akinem van hozzá türelme, az azért játsza csak végig.<#duma>
jedimarsi
Helló!! Kérlek segítsetek mert már az elején elakadtam!!!Nem vagyok valami észlény!!!Milyen szó a megfejtés ott ahol megvannak a betû és valamit ki kell rakni de mi ez a szó???Elõre is köcce!!Külömben naon jó a játék!!

Halla Madrid!!!! Jövőre Bl-t is megnyerhetjük!!! Eddig Metzelder és Pepe jó igazolás de még hol van a vége!? Saviola,Drenthe,Robben Fabregas,és talán Kaká,ha sikerül nagyon jó csapatunk lesz!!!

zolo15
UV light-tal-Use az irodában a térképnél majd a csajt át kell rakni a szellõzõn

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

zolo15
na szedtem fel valami coin-t is pls help?

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

rvn
Valaki irjon már!

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

rvn
sunier irodájában meg van az alkohol szag és kutatok továbbd e már semmi nincs! Ötlet? kezdek ideges lenni

zolo15
mit kell csinálni a kriptában van két táblám kulcsom valami kis szobrom mit kell pls help!!!??????

zolo15
mit kell kirakni és hogyan a sister ágyánál lévõ valamiben?

Én sem tudok csinálni semmit se a louvrban a végén. Nekem is hiányzik 1 2 dolog

Trucker39
Angol billentyûzet!!!
Ne ott keresd a nullát ahol eddig volt (általában Ö betû lesz)

totyak
Köszi, de sajnos nem jöttem rá. Viszont erõsen koncentráltam, hogy mit mond a csaj és én ezt hallottam:

twenti one the first number the Fibonacci secrets
five hundred the second
next number five twenti one

Na én ebbõl annyit értek, hogy az elsõ szám a Fibonacci titokban a 21 (talán)
az utolsó az 500
a következõ az 521

Na de ha egy 4 jegyû szám kell és én összeadom az 500-at meg az 521-et az négyjegyû lesz, csak nullát nem enged beírni. Jól gondolkodok egyáltalán, vagy a számokat is rosszul értettem?

Trucker39
Tedd már rá azt a szerencsétlen papírt, ami nálad van arra ami a fiókban van.
(Ez egy gondolkodós játék. Tessék kicsit gondolkodni)

Igen van papírom de ua van nálam is, a kockákat meg nem bírom operálni nem engedi.

Trucker39
Akkor nem konkrét a segítség. 😊
A könyvet olvastad? Nem árt.
Szóval a Zürich-i bank széfjének utólsó kódja is kell. Ha jól emlékezem, itt beszélnek a Fibonacchi számokról. Most nem tölteném vissza az állást. Jah már megsincs. Szóval valamit "buherálni" kell a számokkal. van az elsõ szám, van a második szám a kettõvel csinálunk valamit.... lesz belõle egy harmadik szám.
Remélem rá lehet jönni.

Trucker39
A "fél papír"-ra könnyû rájönni, hiszen egy ugyanilyennek lennie kell nálad is.
A kockákat meg kikellene rakni. (Puuzle 😊 )

köcce megoldódótt a dolog!!!! :-)))
Helló mindenki!! Tudna nekem adni valaki egy kis útmutatás??? Egy kicsit sikerült elakadnom :-)))
A bankban eljutottam odáig, hogy a Cyptexet megtaláltam, de nem tudok vele mit kezdeni, és nem bírok rájönni mi is lehet az az 5 betûs szó!!!
Ha tudtok egy kis útmutatást adni megköszönném :-))))))
totyak
Csá emberek! Most nem konkrét megoldást szeretnék kérni csak egy kis segítséget. A Cürihi (tudom hogy nemígy kell írni) bankban vagyok és egy kód kéne a csomag kiszedéséhez. Az ajtón nem lehet kimenni és a csaj mondja a segítséget. Valami szöveget meg számokat angolul, de én sajna németet tanulok úgyhogy nem értek belõle semmit. Az lenne a kérésem ha valaki emlékszik mit mondd a csaj írja be nekem én meg megfejtem, de ha nememlékeztek akkor viszont a kódot plíz. De a kód csak végsõ esetben kell. THX

Visszamentem a Newton sírjához 2x kinyílt a fiók és benne 1 fél papír meg valami képkockák mit kell csinálni, csak 1 kis segítség kell nem a megoldás valaki pls

Trucker39
Falon térkép? 😊
Enyhe alkoholszag ? 😊

MerlinW
asztalon szobor?

[merlinw.org]

Helló az mért van ha ráviszem a start gamera akkor kivág az asztalra??

rvn
Hy! Sunier irodájába kutakodom de semmi értelmeset nem találok mit kell csinálni?

Tovább jutottam de nem tudom hogy a kriptában a táblákkal mit kell csinálni?

http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek

Megcsináltam a kirakóst de viszont nem tudom hogy a templomban mit csináljak?Már végig néztem a jézus haláláról szóló képeket.PLZ HELP!

zolo15
csá!
nekem is ez lenne a kérédésem a sunier irodában mit kell csinálni?

rvn
Hy! Sunier irodájába kutakodom de semmi értelmeset nem találok mit kell csinálni?

Hello!
Valaki elmondaná hogy a saint sulpicei pályán milyen szót kell kirakni az elején?

Trucker39
Igen, itt már mindenki megvette. 😊

Trucker39
oda méssz az ajtó elé (nem közelítesz rá) USE - KEY és már nyílik is.

littleNorbi
Jó game, érdemes megvenni ?

streetracer
#374 -re valaki pls!!

Sziasztok! Ti hogyan tudtátok SILAS-t másodszor is legyûrni? Hiába azt a gombot nyomom az egéren amit kiír! Odavág kétszer a könyvespolchoz és meghalok! <#help>

hali az 5 versnek kellene a fordítása kicsit gyenge az angolom ehez. vagy csak 1 kis kezdõ lökést a megoldáshoz nem kell a megfejtés.thx

plz help! nem egy megoldás kell, csak olyan problémám van, h kilépett a játék és arról tudtam h nem ment csak chekpointnál, de a csaj a 3. pályán szükséges sõt kulcsfontosságú jelvényét -amit még asszem a louvreban kell megszerezni és egy négy nyílból álló kódhoz kell- "elvesztette". Már szinte a végére értem, de Venus szobrocska nélkül ami a kandallóban van nem lehet tovább menni.. van vkinek ötlete, esetleg történt hasonló? plz help
streetracer
Hogy kell kinyitni a 2. pályán a nõvér szekrényét? Van kulcsom meg mindenem, de az istennek se akar kinyilni... <#nemtudom>