1023
-
Szilvi00 #543 Sziasztok!
Tudom, egy kicsit furcsa a kérés, de légyszíves írjátok meg, hogy mivel lehet írányítani a játékot. Egér vagy billentyűzet? Hagyományos point and click típusú vagy sem?
Előre is köszönöm! -
kofee #542 Aaz irodában? Ált ha alkohol szagot érez, akkor használd az uv lámpát.
Ott vagy ahol a térképre mutat az asztalon a szobor? V merre jársz? -
kriszt #541 Valaki válaszoljon már arra hogy mit kell azután csinálni hogy a csaj a szobában alkohol szagot érez. -
#540 Inkább az a baj, hogy nem olvasol vissza.
Az ilyen jellegű gondokat nagyon könnyen át lehet hidalni a #291 hsz. elolvasása után.
-
vmi00 #539 nem, a vacsora utáni map az hogy leszálsz a géprol és ott kell csinálnod vmit azt végul felrobbantod a rendorokat és elmentek a kocsival, és mennék be a templomba de nemtudok!:\ Van nálam egy kod amit megkell fejteni de halvány lila gozom sincs hogy mit kéne beirni! (csak igy tudtam elmondani holtartok) :) -
vonaltyin #538 THX! -
hodex #537 én se mindent
olyan is van amire emléem mégse tette be.
mondd neked mi van meg. összedobjuk. :)
csak akkor lehet visszamenni rosslynba :( -
kofi86 #536 Hali.
Aki végigért, annak minden tárgy meglett???(mert én sajna 3at nem találtam meg) -
hodex #535 ha kicsit pontosítanál jó lenne. :) -
hodex #534 nem, középre be kell állítani h SION
(az apácáknál vagy, ugye?) -
kofi86 #533 Itt a végigjátszás(angolul).
http://72.14.207.104/search?q=cache:cvFhbI9goucJ:faqs.ign.com/articles/709/709741p1.html+DA+VINCI+CODE+WALKTHROUGHT&hl=hu&gl=hu&ct=clnk&cd=3
Hátha vkinek kell. -
kofi86 #532 The End!!! -
kofi86 #531 Megoldottam :) THX -
kofi86 #530 Üdv!
Elakadtam, nem tudja vki a Westminster abbey-ban a cryptex megoldását?
Elég ha csak mondanátok vmit amiből rájöhetnék.
THX!! -
vmi00 #529 Sziasztok. Irtam nemrég egy gondomrol, de már megoldottam.most viszont a templomba kéne bejutnom, ez sehogy nem megy.Van nálam valami kod amit nem tudok megfejteni.aki tul van ezen irja meg mit csináljak.thx előre is. -
#528 cheteau pályán mit kell csinálni az elején lementem a pincébe ott felvett egy coint aztán kész fenn pofázott valamit a faszi mit csináljak -
vmi00 #527 hali 2kryptexkod magdalene.most nekem is kéne egy kis segitség, a repteres pályán kéne áramot csinálni. Máregy jo ideje rakosgatom, de sehogy nem jo.Tudom hogy mellette van a rajz de igy sem sikerül.AKI TUD SEGITSEN KÖSZI -
#526 Meg tudnátok mondani, hogy a második cryptexnek mia megfejtése, köszi -
#525 az ágy alatt lévő széfet a Mona Lisa -s kóddal tom kinyitni? -
kofee #524 Megvan! :)
Rájöttem, h nem kell annyi fogaskerék, mint amennyi hely van!
Átvariáltam őket, műkszik!! -
kofee #523 Tényleg kezdek kétségbe esni!
Csoffadtd fogaskerekek. Nem találom az összeset. Meg azt se tudom h előbb azokat kéne-e megtalálni v inkább a pajzs hiányzó részeire kéne koncentrálni. Az határozottan feltűnt, h csak 1 királynak van neve.
Asszem kezdem újra onnan, h ki kell menni a cellából. Innentől megtaláltam 3 kicsi fogaskereket meg 1 nagyot de többet nem találok.
Nem kicsit érzem magam bénának!
:(( -
kofi86 #522 Ha kinyitottad a ládát, volt benne 1 kis dobozabból vette ki a críptex-et.
Van a szobában 1 asztal, annak a fiókjában van bizotstű(vedd fel), és azz használd a kis doboznál ami a ládában van.
Ha jól tudom ezután kinyílik az ajtó. -
vonaltyin #521 Úgy látszik nincs nagy érzékem ehhez a gemahoz... Hogyan jussak ki abból a szobából? (zárva van az ajtó, és nem tudom, hogy hogyan nyithatnám ki...) -
vonaltyin #520 Jah, akkor boccs, azt hittem, hogy vki másnak szántad azt az üzit... Elnézést, és THX! -
hodex #519 nem vetted észre a választ, v. nem sikerült beírni? a nulla nem a nulla hanem az "ö" volt nálam. nekem is beletet egy kis időbe. :P -
hodex #518 "21, 500, 521 ha ezek egy fibonachi sorozat elemei na mi lehet a következő? "
"már írtam 1021" -
vonaltyin #517 Valaki választ legyen szives a #475-re plsplspls!!!!! -
kofee #516 Köszike!
Mindent összeszedtem csak nem dugtam ki a kartont:
Mindenáron kombinálni akartam! :)
Még egyszer cöcciii! -
hodex #515 nekem elsőre megvolt :P -
#514 Lehet hogy büntit kapok, de szerintem itt nézz szét:
http://www.megagames.com/cracks/html/c919450_0.htm -
#513 Ez igy van. Ha jól emlékszem az ajtótól jobbra lévő lomok közt találsz egy karton lapot. Az egyik dobozt felemelve találsz egy szöget ? talán.
Karton lap kidug ajtó alatt, kulcs kipiszkál (animáció) Örül, hogy megoldotta.
Ha már itt vagy a széket húzdd ke mert rajta van az egyik fogaskerék (mit össze kerestem az a nyavaját). -
kofi86 #512 Hi!
Elvileg fel kellett venni vmi papirt(karton), azt kell az ajtó alá tenni.
Utána már kipiszkálhatod a kulcsot! -
kofee #511 Hy!
Plíííz help!
Templomos résznél Robert be van zárva egy cellába. Kulcslyukban vmi. Arra rájöttünk, h vmivel ki kell piszkálni de nem engedi semmivel. Eredeti ötlet az volt, h kis fémpilinckával kipiszkálni de nem engedi.
-
hodex #510 egész végig szurkoltam, h a könyv szerint legyen vége. és öcsi él!!! :)
tök ari volt a vége bár egy-két sztem jópofa mondatot lehagytak.
nah, ha kell vkinek vmi okos dolog szóljatok. :) -
kofee #509 Rájöttünk! Azért köszi!!!
:)))
-
kofee #508 Na még lenne egy nagy kérdésem! Nem bírjuk lerakni a játékot! :)
A repteres pályán amikor áramot kéne csinálni a nagy helyzet az, hogy nem találjuk az összes ellenállást... :(
Kösszi ismét előre is a segítséget!!! :) -
hodex #507 nekem már csak egy pálya van. mivel ma kezdtem már nincs szívem abbahagyni :) -
kofi86 #506 Köszi! De majd hnap +nézem, most megyek aludni!
még1szer THX! -
hodex #505 vedd meg a játékot. ;) sztem nincs olyan ami nem dob le, néhányan írják h a felbontás lebutítása, megoldja néha a gondot. prósza szerenccse
-
hodex #504 a restauráló szobában keresd meg william-et ;)