The Da Vinci Code

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg kezdek kétségbe esni!
Csoffadtd fogaskerekek. Nem találom az összeset. Meg azt se tudom h elõbb azokat kéne-e megtalálni v inkább a pajzs hiányzó részeire kéne koncentrálni. Az határozottan feltûnt, h csak 1 királynak van neve.
Asszem kezdem újra onnan, h ki kell menni a cellából. Innentõl megtaláltam 3 kicsi fogaskereket meg 1 nagyot de többet nem találok.
Nem kicsit érzem magam bénának!
😞(
Ha kinyitottad a ládát, volt benne 1 kis dobozabból vette ki a críptex-et.
Van a szobában 1 asztal, annak a fiókjában van bizotstû(vedd fel), és azz használd a kis doboznál ami a ládában van.
Ha jól tudom ezután kinyílik az ajtó.
Úgy látszik nincs nagy érzékem ehhez a gemahoz... Hogyan jussak ki abból a szobából? (zárva van az ajtó, és nem tudom, hogy hogyan nyithatnám ki...<#szomoru1>)
Jah, akkor boccs, azt hittem, hogy vki másnak szántad azt az üzit... Elnézést, és THX!<#vigyor3>
nem vetted észre a választ, v. nem sikerült beírni? a nulla nem a nulla hanem az "ö" volt nálam. nekem is beletet egy kis idõbe. 😛
"21, 500, 521 ha ezek egy fibonachi sorozat elemei na mi lehet a következõ? "
"már írtam 1021"
Valaki választ legyen szives a #475-re plsplspls!!!!!
Köszike!
Mindent összeszedtem csak nem dugtam ki a kartont:
Mindenáron kombinálni akartam! 😊
Még egyszer cöcciii!
nekem elsõre megvolt 😛
Trucker39
Lehet hogy büntit kapok, de szerintem itt nézz szét:
http://www.megagames.com/cracks/html/c919450_0.htm

Trucker39
Ez igy van. Ha jól emlékszem az ajtótól jobbra lévõ lomok közt találsz egy karton lapot. Az egyik dobozt felemelve találsz egy szöget ? talán.
Karton lap kidug ajtó alatt, kulcs kipiszkál (animáció) Örül, hogy megoldotta.
Ha már itt vagy a széket húzdd ke mert rajta van az egyik fogaskerék (mit össze kerestem az a nyavaját).

Hi!
Elvileg fel kellett venni vmi papirt(karton), azt kell az ajtó alá tenni.
Utána már kipiszkálhatod a kulcsot!
Hy!
Plíííz help!
Templomos résznél Robert be van zárva egy cellába. Kulcslyukban vmi. Arra rájöttünk, h vmivel ki kell piszkálni de nem engedi semmivel. Eredeti ötlet az volt, h kis fémpilinckával kipiszkálni de nem engedi.
egész végig szurkoltam, h a könyv szerint legyen vége. és öcsi él!!! 😊
tök ari volt a vége bár egy-két sztem jópofa mondatot lehagytak.
nah, ha kell vkinek vmi okos dolog szóljatok. 😊
Rájöttünk! Azért köszi!!!
😊))
Na még lenne egy nagy kérdésem! Nem bírjuk lerakni a játékot! 😊
A repteres pályán amikor áramot kéne csinálni a nagy helyzet az, hogy nem találjuk az összes ellenállást... 😞
Kösszi ismét elõre is a segítséget!!! 😊
nekem már csak egy pálya van. mivel ma kezdtem már nincs szívem abbahagyni 😊
Köszi! De majd hnap +nézem, most megyek aludni!
még1szer THX!
vedd meg a játékot. 😉 sztem nincs olyan ami nem dob le, néhányan írják h a felbontás lebutítása, megoldja néha a gondot. prósza szerenccse
a restauráló szobában keresd meg william-et 😉
hali all pls ha vki tud linket arra a patchre hogy nedobjon ki a játékbol?(lehetoleg mind 2 patchre) kösz elore is!
nem greal? :S bocsi spanyolul grial volt, tippeltem. Nah szóval grál angolul 😊
amikor bent vagy abban az irodában ahol olyan kis fülkék vannak mint a mátrixban (asztal,szék, monitor 😊 ) ahogy belépsz az ajtón jobbra a leghátsóban a pavilon tetején van egy talán repülõ, de erre esküdni már nem mernék.
nah vajon? GREAL
Grail! Ez az 1.cryptex megoldása!
Sziasztok!

Nagy segítségre lenne szükségem! Sajnos nem találom a ZÜrich- i pályán a Da Vinci találmányát. Megvan a Mars és az érme.. PLÍÍÍZ HELP!

Kösszi elõre is
Hali!
A Westminster abbey-ban vagyok. Most vettem ki a gyûrût mit kell keresnem.
PLZ mondjatok vmit.
Kösz a segítséget!!
zolo15
mit kell kirani az 1.cryptexben?

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

próbáld meg így, bár lapon elég nehéz végiggondolni. 😊
(ahogy belépsz a terembe)
felsõ
felsõ jobb
alsó bal
felsõ
alsó jobb
felsõ
felsõ bal
nem nehéz megoldani. ha egyet meggyújtasz az arra a kettõre hat amikkel vonal köti össze.ha égnek akkor elaltatja õket, ha nem akkor meggyújtja
teabingnél volt kód? <#confused>akkor még nagyon nem csináltál meg mindent. 😊a szekrényen van egy papír fecni azt nézd meg. rá van írva a bibliából melyik sor hányadik szava kell, egy másik szobába meg van egy biblia ott nézd meg melyik a szó
elmondanám csak én spanyolul játszom ott rostro volt. "arc-ot" jelent
már írtam 1021
nekem az egyik egy idõ után odébb állt és így külön-külön vertem el õket 😊
zolo15
Hogy a picsába kell megcsinálni azt a fáklyás izét a 3. pályán
??????????
PLS HELP!!!!!!!!!!

Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester

#476-ra válasz please!
#475-re választ pls!
Trucker39
Egyszerre kell megverni õket, de talán az kis segítség (én igy csináltam), hogy jobb oldalról közelítettem és lopakodva odamentem a jobboldali fickóhoz. Ha lopakodsz és nem vesznek észre, jó nagyot oda lehet csapni elsõre, az legyengíti. Utána viszont kellõ profizmussal kell kezelni az egeret. Az a faszi akit elõször fejbe vágtál, már nem nagyon tud közbe avatkozni (nincs rá sok ereje). A másikat kell lenyomni, majd a legyengített ürgét.
Nem akarom elvenni a kedved, ezért csak halkan jegyzem meg, hogy ennél lesz egy kellemetlenebb rész is, ami még ennyire sem fog tetszeni (jah és menteni sem lehet ott ). 😊

totyak
A Temple Church-ben amikor össze kell szedni a fogaskerekeket és az utolsót akarom felszedni a két faszi mindíg megver. Hogyan lehetne õket kijátszani, hogy ne vegyenek észre, vagy hogy legalább az egyik elmenjen onnan? Vagy egyszerre kell megverni a kettõt mert az nekem nem sikerül?

ha jól emléem az egyik amikor jézus vízszintben van, a másik vmelyik elesése
nézd meg a szobrot és keresd meg a hozzáillõ festményt. tedd oda le a szobrot és kinyílik az ajtó
zolo15
mi a szart kell csiunálni a 2.pályán (Sulpice) van 2 szobrom 2táblám kulcsom kanna
stb.
mit kell csinálni valami ajtót kéne kinyitni a templomban a padlón de nem tom hogyxan
PLS HELP!!!!!!!!

ok, megvan. Azt az apróságot elfelejtették megemlíteni melyik lovagnál kell beírni (v. én ugrottam át 😊 )
a richardot eddig kb 20x próbáltam, de nem jó
Ennyire lámák nem lehettek. Bazz most raktam be a végig jáccást.<#boxer><#falbav>

21, 500, 521 ha ezek egy fibonachi sorozat elemei na mi lehet a következõ?
halihó! eddig tök simán ment minden, de most elakadtam. Ha vki tud segíthetne egy picit. Abban a tempolomban vaok ahol a telmplomos síremlékek vannak. A pajzsot összeraktam, és az egyik lovagot "megvizsgálva" kaptam a pajzson lévõ betûkhöz egy rejtvényt. Nem jutok vele semmire, pedig a többi eddig könnyen ment. 😞
Helló, megint én!
Most az 5. pályán akadtam el. Már mindent megcsináltam amit lehetett, de van egy kódzáras ajtó amit nem tudok kinyitni.
Please help!
Figy: 4. pálya eleje... Ott vagyok ahol azzal a keeszt alakú akármivel belepiszkálltam 1 faszságba, és jött 1 film, hogy 1 doboz "igyekszik" felém. Ott kéne beírni vmi 4 számjegyû kódot. Vki mondja el pls, hogy mi az!!!!!!!!!
Na jó tessék a gyengék kedvéért de csak a saját felelõségetekkel használjátok.walkthrough