The Da Vinci Code
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tényleg kezdek kétségbe esni!
Csoffadtd fogaskerekek. Nem találom az összeset. Meg azt se tudom h elõbb azokat kéne-e megtalálni v inkább a pajzs hiányzó részeire kéne koncentrálni. Az határozottan feltûnt, h csak 1 királynak van neve.
Asszem kezdem újra onnan, h ki kell menni a cellából. Innentõl megtaláltam 3 kicsi fogaskereket meg 1 nagyot de többet nem találok.
Nem kicsit érzem magam bénának!
😞(
Csoffadtd fogaskerekek. Nem találom az összeset. Meg azt se tudom h elõbb azokat kéne-e megtalálni v inkább a pajzs hiányzó részeire kéne koncentrálni. Az határozottan feltûnt, h csak 1 királynak van neve.
Asszem kezdem újra onnan, h ki kell menni a cellából. Innentõl megtaláltam 3 kicsi fogaskereket meg 1 nagyot de többet nem találok.
Nem kicsit érzem magam bénának!
😞(
Ha kinyitottad a ládát, volt benne 1 kis dobozabból vette ki a críptex-et.
Van a szobában 1 asztal, annak a fiókjában van bizotstû(vedd fel), és azz használd a kis doboznál ami a ládában van.
Ha jól tudom ezután kinyílik az ajtó.
Van a szobában 1 asztal, annak a fiókjában van bizotstû(vedd fel), és azz használd a kis doboznál ami a ládában van.
Ha jól tudom ezután kinyílik az ajtó.
Úgy látszik nincs nagy érzékem ehhez a gemahoz... Hogyan jussak ki abból a szobából? (zárva van az ajtó, és nem tudom, hogy hogyan nyithatnám ki...<#szomoru1>#szomoru1>)
Jah, akkor boccs, azt hittem, hogy vki másnak szántad azt az üzit... Elnézést, és THX!<#vigyor3>#vigyor3>
nem vetted észre a választ, v. nem sikerült beírni? a nulla nem a nulla hanem az "ö" volt nálam. nekem is beletet egy kis idõbe. 😛
"21, 500, 521 ha ezek egy fibonachi sorozat elemei na mi lehet a következõ? "
"már írtam 1021"
"már írtam 1021"
Valaki választ legyen szives a #475-re plsplspls!!!!!
Köszike!
Mindent összeszedtem csak nem dugtam ki a kartont:
Mindenáron kombinálni akartam! 😊
Még egyszer cöcciii!
Mindent összeszedtem csak nem dugtam ki a kartont:
Mindenáron kombinálni akartam! 😊
Még egyszer cöcciii!
nekem elsõre megvolt 😛
Lehet hogy büntit kapok, de szerintem itt nézz szét:
http://www.megagames.com/cracks/html/c919450_0.htm
http://www.megagames.com/cracks/html/c919450_0.htm
Ez igy van. Ha jól emlékszem az ajtótól jobbra lévõ lomok közt találsz egy karton lapot. Az egyik dobozt felemelve találsz egy szöget ? talán.
Karton lap kidug ajtó alatt, kulcs kipiszkál (animáció) Örül, hogy megoldotta.
Ha már itt vagy a széket húzdd ke mert rajta van az egyik fogaskerék (mit össze kerestem az a nyavaját).
Karton lap kidug ajtó alatt, kulcs kipiszkál (animáció) Örül, hogy megoldotta.
Ha már itt vagy a széket húzdd ke mert rajta van az egyik fogaskerék (mit össze kerestem az a nyavaját).
Hi!
Elvileg fel kellett venni vmi papirt(karton), azt kell az ajtó alá tenni.
Utána már kipiszkálhatod a kulcsot!
Elvileg fel kellett venni vmi papirt(karton), azt kell az ajtó alá tenni.
Utána már kipiszkálhatod a kulcsot!
Hy!
Plíííz help!
Templomos résznél Robert be van zárva egy cellába. Kulcslyukban vmi. Arra rájöttünk, h vmivel ki kell piszkálni de nem engedi semmivel. Eredeti ötlet az volt, h kis fémpilinckával kipiszkálni de nem engedi.
Plíííz help!
Templomos résznél Robert be van zárva egy cellába. Kulcslyukban vmi. Arra rájöttünk, h vmivel ki kell piszkálni de nem engedi semmivel. Eredeti ötlet az volt, h kis fémpilinckával kipiszkálni de nem engedi.
egész végig szurkoltam, h a könyv szerint legyen vége. és öcsi él!!! 😊
tök ari volt a vége bár egy-két sztem jópofa mondatot lehagytak.
nah, ha kell vkinek vmi okos dolog szóljatok. 😊
tök ari volt a vége bár egy-két sztem jópofa mondatot lehagytak.
nah, ha kell vkinek vmi okos dolog szóljatok. 😊
Rájöttünk! Azért köszi!!!
😊))
😊))
Na még lenne egy nagy kérdésem! Nem bírjuk lerakni a játékot! 😊
A repteres pályán amikor áramot kéne csinálni a nagy helyzet az, hogy nem találjuk az összes ellenállást... 😞
Kösszi ismét elõre is a segítséget!!! 😊
A repteres pályán amikor áramot kéne csinálni a nagy helyzet az, hogy nem találjuk az összes ellenállást... 😞
Kösszi ismét elõre is a segítséget!!! 😊
nekem már csak egy pálya van. mivel ma kezdtem már nincs szívem abbahagyni 😊
Köszi! De majd hnap +nézem, most megyek aludni!
még1szer THX!
még1szer THX!
vedd meg a játékot. 😉 sztem nincs olyan ami nem dob le, néhányan írják h a felbontás lebutítása, megoldja néha a gondot. prósza szerenccse
a restauráló szobában keresd meg william-et 😉
hali all pls ha vki tud linket arra a patchre hogy nedobjon ki a játékbol?(lehetoleg mind 2 patchre) kösz elore is!
nem greal? :S bocsi spanyolul grial volt, tippeltem. Nah szóval grál angolul 😊
amikor bent vagy abban az irodában ahol olyan kis fülkék vannak mint a mátrixban (asztal,szék, monitor 😊 ) ahogy belépsz az ajtón jobbra a leghátsóban a pavilon tetején van egy talán repülõ, de erre esküdni már nem mernék.
nah vajon? GREAL
Grail! Ez az 1.cryptex megoldása!
Sziasztok!
Nagy segítségre lenne szükségem! Sajnos nem találom a ZÜrich- i pályán a Da Vinci találmányát. Megvan a Mars és az érme.. PLÍÍÍZ HELP!
Kösszi elõre is
Nagy segítségre lenne szükségem! Sajnos nem találom a ZÜrich- i pályán a Da Vinci találmányát. Megvan a Mars és az érme.. PLÍÍÍZ HELP!
Kösszi elõre is
Hali!
A Westminster abbey-ban vagyok. Most vettem ki a gyûrût mit kell keresnem.
PLZ mondjatok vmit.
A Westminster abbey-ban vagyok. Most vettem ki a gyûrût mit kell keresnem.
PLZ mondjatok vmit.
Kösz a segítséget!!
mit kell kirani az 1.cryptexben?
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
próbáld meg így, bár lapon elég nehéz végiggondolni. 😊
(ahogy belépsz a terembe)
felsõ
felsõ jobb
alsó bal
felsõ
alsó jobb
felsõ
felsõ bal
(ahogy belépsz a terembe)
felsõ
felsõ jobb
alsó bal
felsõ
alsó jobb
felsõ
felsõ bal
nem nehéz megoldani. ha egyet meggyújtasz az arra a kettõre hat amikkel vonal köti össze.ha égnek akkor elaltatja õket, ha nem akkor meggyújtja
teabingnél volt kód? <#confused>#confused>akkor még nagyon nem csináltál meg mindent. 😊a szekrényen van egy papír fecni azt nézd meg. rá van írva a bibliából melyik sor hányadik szava kell, egy másik szobába meg van egy biblia ott nézd meg melyik a szó
elmondanám csak én spanyolul játszom ott rostro volt. "arc-ot" jelent
elmondanám csak én spanyolul játszom ott rostro volt. "arc-ot" jelent
már írtam 1021
nekem az egyik egy idõ után odébb állt és így külön-külön vertem el õket 😊
Hogy a picsába kell megcsinálni azt a fáklyás izét a 3. pályán
??????????
PLS HELP!!!!!!!!!!
??????????
PLS HELP!!!!!!!!!!
Codegen 6099/Chieftec 410W/Asus M2N-E/AMD Athlon64 X2 3600+/Scythe Ninja+/1GB Kingmax 667MHz/Asus 8600GT/Asus DRW-1814BLT 200GB winchester
#476-ra válasz please!
#475-re választ pls!
Egyszerre kell megverni õket, de talán az kis segítség (én igy csináltam), hogy jobb oldalról közelítettem és lopakodva odamentem a jobboldali fickóhoz. Ha lopakodsz és nem vesznek észre, jó nagyot oda lehet csapni elsõre, az legyengíti. Utána viszont kellõ profizmussal kell kezelni az egeret. Az a faszi akit elõször fejbe vágtál, már nem nagyon tud közbe avatkozni (nincs rá sok ereje). A másikat kell lenyomni, majd a legyengített ürgét.
Nem akarom elvenni a kedved, ezért csak halkan jegyzem meg, hogy ennél lesz egy kellemetlenebb rész is, ami még ennyire sem fog tetszeni (jah és menteni sem lehet ott ). 😊
Nem akarom elvenni a kedved, ezért csak halkan jegyzem meg, hogy ennél lesz egy kellemetlenebb rész is, ami még ennyire sem fog tetszeni (jah és menteni sem lehet ott ). 😊
A Temple Church-ben amikor össze kell szedni a fogaskerekeket és az utolsót akarom felszedni a két faszi mindíg megver. Hogyan lehetne õket kijátszani, hogy ne vegyenek észre, vagy hogy legalább az egyik elmenjen onnan? Vagy egyszerre kell megverni a kettõt mert az nekem nem sikerül?
ha jól emléem az egyik amikor jézus vízszintben van, a másik vmelyik elesése
nézd meg a szobrot és keresd meg a hozzáillõ festményt. tedd oda le a szobrot és kinyílik az ajtó
mi a szart kell csiunálni a 2.pályán (Sulpice) van 2 szobrom 2táblám kulcsom kanna
stb.
mit kell csinálni valami ajtót kéne kinyitni a templomban a padlón de nem tom hogyxan
PLS HELP!!!!!!!!
stb.
mit kell csinálni valami ajtót kéne kinyitni a templomban a padlón de nem tom hogyxan
PLS HELP!!!!!!!!
ok, megvan. Azt az apróságot elfelejtették megemlíteni melyik lovagnál kell beírni (v. én ugrottam át 😊 )
a richardot eddig kb 20x próbáltam, de nem jó
Ennyire lámák nem lehettek. Bazz most raktam be a végig jáccást.<#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
21, 500, 521 ha ezek egy fibonachi sorozat elemei na mi lehet a következõ?
halihó! eddig tök simán ment minden, de most elakadtam. Ha vki tud segíthetne egy picit. Abban a tempolomban vaok ahol a telmplomos síremlékek vannak. A pajzsot összeraktam, és az egyik lovagot "megvizsgálva" kaptam a pajzson lévõ betûkhöz egy rejtvényt. Nem jutok vele semmire, pedig a többi eddig könnyen ment. 😞
Helló, megint én!
Most az 5. pályán akadtam el. Már mindent megcsináltam amit lehetett, de van egy kódzáras ajtó amit nem tudok kinyitni.
Please help!
Most az 5. pályán akadtam el. Már mindent megcsináltam amit lehetett, de van egy kódzáras ajtó amit nem tudok kinyitni.
Please help!
Figy: 4. pálya eleje... Ott vagyok ahol azzal a keeszt alakú akármivel belepiszkálltam 1 faszságba, és jött 1 film, hogy 1 doboz "igyekszik" felém. Ott kéne beírni vmi 4 számjegyû kódot. Vki mondja el pls, hogy mi az!!!!!!!!!
Na jó tessék a gyengék kedvéért de csak a saját felelõségetekkel használjátok.walkthrough