882
Blazing Angels Squadrons of WWII
-
vodMarci #562 Warezosok!
Crack -
Dexantreal #561 oks,kösz a linket,meg a némi infot,majd én is utána olvasok.Nekem nem hinném,h problémám lesz vele,mármint warez,mer eredeti -
#560 Blazing Angels - patch v1.01.
Állítólag megerősített védelem kerül fel a gépre a Patch- el, de ha a lenti keresőbe beírod a "patch" szót akkor találsz instrukciókat, hogy hogyan használd.
Éppen ma szereztem meg a progit, jól be volt zsugorítva! :) Lesz egy kellemetlen órám mire megbírkózok a játékra bírással, de ahogy olvasom a kommentjeiteket, megéri! -
Dexantreal #559 mellesleg végig vittem én is a Bombing campaigne-t,most már csak a dogfighttal szenvedek,vagy mivel -
Dexantreal #558 valaki esetleg1linket tudna adni,hogy a Blazingnek a patchét honnan lehet letölteni?
előre is thanks -
Dexantreal #557 én meg Bombing Campaingban Ardeneknél akadtam el..sehogyse jön össze -
#556 lol,kikészít ez a játék xD
Nem bírom megcsinálni a Mini Camping-ben az utcsó 3 Dogfight pályát,igaz egy hétig csak cséztem állandoan azt ellámultam Blazing-ben xD
De a Bombing Run vagy mi a szar (Folyton elfelejtem a nevét xD könnyen ment,azt egy nap alatt meg csináltam,igaz ott csak felmentél a magasba és bombáztál mint őrült :D
-
Dexantreal #555 honnan is lehet lekapni a patchet és mit is javít? -
#554 Feltörhetné már Reloaded ezt is nincs kedvem meghajtókat huzogatni :( -
#553 Na egy kicsit törtem magam én is. Patch-et felteheted, és müxik vele, mindössze annyit tegyél meg hogy a BAP nevű két file-t mentsd el, majd a patch telepítése után másold vissza, és voala müxik. -
#552 Ugyanaz, csak a 2,55-ös jobban be van tömörítve, ennyi. -
#551 Szevasztok! Azt hiszem lemaradtam egy kicsit a game megjelenésével kapcsolatban, pedig nem szokásom!
Egy kérdés az elején a megszerzés előtt. Mekkora a játék mérete?
1: 2,65 vagy 2,55 Gb
2: 4,26 Gb
Nem mindegy, hogy melyiket szerzem meg! Valamelyik fake lehet.
Előre is kössz!
-
Dexantreal #550 ééééééés megszereztem a Zero-t is, jeeeeeeeeeee -
#549 kackac... -
#548 Tatyla,eladom neked mondjuk 17ezer forint ért :D:D
Akkor nagyot kaszálnék rajta :D
Az enyém antik darab xD
100% végigjátszással (Sajna van néhány gép ami nincs meg de attól még a kampányt végigtoltam :D) -
Dexantreal #547 én tutti nem adom oda enyémet -
#546 akinek volna egy elado példánya átvenném,olcsón :) -
#545 WOOOOOOOOHOOOOOOOO,VÉGIGTOLTAM,ÖCSÉM AZ UTOLSÓ RÉSZNÉL AMIKOR JÖTTEK AZOK AZ ELIT PILÓTÁK NAGYON KIRÁLY VOLT (lol,mázlim volt,úgy manővereztem hogy az ász pilóta belecsapódott egy házba :D)az utolsót meg az utolsó 10 másoldpercben lekaptam,rohadt jó volt.a Camping összegzés Elit lett,és Major a rankom,azon a bombázós küldetésen szereztem mégegy medált tehát már 3 van :)
a Mini Camping-et még nem próbáltam ki de marha jó lehet.Ez tök ász játék,kár hogy rövid.De azért én arra bíztatok mindenkit, hogy vegye meg és akkor kafa Dogfightokat nyomhatunk multiba!!!! -
Dexantreal #544 cselekedj az nfo szerint... -
Dexantreal #543 az uccsó Berlin,de naon kemény -
gta04 #542 Akkor, mit kell vele csinálni, hogy mennyen az írott és azok amelyek internetről vannak leszedve? -
#541 Nekem eddig két medálom van és a Counter Attack pályáig lévő összes gép kivéve egy bombázó a Sea Fire után.
Pedig a bombázók a kedvenceim ( a csajokban is de az természetes)
A többi gép meg majd jön a küldetésekkel :) -
#540 Dexantreal melyik az utcsó pálya?? Én szentem a "Top Secret" pálya volt a legszarabb és a Francia pálya volt a legsirályabb,akinek jó erős gépe van az ha felhúzza max-ra a látótávolságot szinte belátja egész párizst.De rohadt jó.Most vmi Counter Attack pályánál tartok de mamár nincs erőm hozzá.Én szinte az eddigi összes szintet Elite-en teljesítettem vagy min (Ace elött) de némelyik meg lett Ászban is :)
Multi pedig naon kafa!!!! -
Szabi1991 #539 nincs... -
gta04 #538 A Blazing Angels-höz van Crack és ha igen akkor honnan lehet leszedni? -
Dexantreal #537 és vééégig viiittteeemmm a kampááányt
Rank: Major
...Berlin vazze naon kemény volt és csak novice szintet ütötte meg,de majd lesz jobb is.Megyek most mini kampányt tolni,meg megkell még szereznem mindenképp a zérót,amit Pearlnél nem sikerült...szal van itt mit ügyködnöm a géjmben még.Ja és egy medált gyűjtöttem be csak,de nem baj..szal nem vok vmi profi,de lesz ez még jobb is
-
#536 sZEVASZTOK,MEGCSINÁLTAM :) csak meg kellett állni a kifutó közepén(Én mindig túl gurultam :D)aztán meg kellett nyomni az ALT ot azt már lehett torpedózgatni :)
Most egy mégszarabb küldetésnél vagyok :D
-
Szabi1991 #535 ...én kiprobáltam , 3 mds + mdf volt , de nem indult ugy se , csak ide huzással -
vodMarci #534 Blazing.Angels.Squadron.of.WWII.CLONEDVD.PROPER-iTWINS
Azt hittem,hogy már valami tört verzió de amikor az nfoját elolvastam...ott úgy láttam,hogy megint kábel lehúzás...stb. -
#533 demot is nyomtam,mostmár tényleg megveszem... -
#532 SF3.7 és 20x le lett írva hogy lehet elindítani. Crack nincs, egy ideig valszeg nem is lesz. -
Szabi1991 #531 Nem írja ki , vagy nem mondja ?
(én még nem jutottam el odáig se :D)
Tudna vki segiteni abba a kűldibe amikor a hajókat kell kitorpedozni ? -
#530 lehet megveszem ,videok alapján tudom hogy kéne és az ára se olyan durva... -
#529 LÉCCI SEGÍTSETEK MÁR!!!
nemtom hogy vagy hol kell repülőt váltani a Holding Guadalcanal pályán!!! -
#528 sajna,nincs ... -
#527 Valaki tudja milyen védelem van ezen a játékon.Talán starforce?Van hozzá crack?Köszi -
#526 CSásztok,már a Holding Guadalcanal pályán tartak de az vmi nagyon szar.Most az lenne a feladat hogy szálljak le és váltsag repülőt.De vmikor túl megyek a kifutón bele egy pálmába vagy egy harckocsiba mert akár hogy is nyomom a féket az a szar repcsi nem akar megállni.De amikor sikerül leszállnom akkor meg nemtom hogy hol és hogyan kell válltani?? Tudna segíteni vki mert már totál ideg vagyok tőle.
Jah,és a multi nagyon király. -
#525 szivesen -
#524 Valaki tudja mi az a kiírásos módszer.Állítólag ezzel el lehet tüntetni starforce védelmet.Kössz -
#523 Nem is kér serialt telepítésnél, mirőlbeszélsz