Blazing Angels : SoWWII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
nincsmit 😊 majd este felveszlek msn-re aztán megdumáljuk a dolgokat

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Kösz az infot<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

BiG G
nos, van ott ugye négy dolog. A legfelsõ az hogy a századod mit csináljon: van kötelékben repülés, van defend amikor téged védenek (azt támadják aki téged támad), és van attack amikor összevissza gyilkolásznak (több-de inkább kevesebb sikerrel) - ezt tudod a numerikus 5-ös billyentyûvel irányítani.

Aztán van még alatta három. Balról jobbra: javítás (num1), bevédés (num2), és agresszív támadás (num3). Ennek az utóbbi kettõnek sok értelmét nemláttam, de a javítás az fontos.
Nem jön más hozzád, hanem megnyomod a Num1-et, és pár másodperc után kijön majd egy ilyen betûkombináció, amit helyes sorrendben viszonylag gyorsan kell beütni, (miközben persze a csata folytatódik), és ha ügyesen csináltad, akkor azonnal helyrepofozza a géped, a legramatyabb állapotból is 😊

Remélem nem voltam túl érthetetlen, és tudtam segíteni!

oks...öh,nemtod hogyan kell azokat a jeleket váltogatni ott alul?melyik gomb..mert szeretném a szerelõcsáveszt hívni,hoyg javítson a gépen...amúgy vegyél fel inkább msn-re és ott egyeztetünk meg mittoménmi... [email protected]

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

BiG G
énis 😊 este megnézhetnénk akkor hogy megy-e lanban :o

jaja...akko beperelném az ubit és nagy adag lóvét szakítanék le tõlük,róluk<#eljen><#hehe>...csak mer Balu említette egyik nap msn-n,hogy esetleg a warez verzió bekavarhat<#rolleyes>..de nem kavart..örülök,h neked is megy csontnélkül

BiG G
jahm és nekemis csontnélkül megy ;PP

BiG G
az lenne szép ha nemmenne 😄DDDDD

Na megvana géjm eredetibe és csont nélkül meeegy<#eljen><#taps><#taps><#taps><#taps>. Kérdezte valaki,hogy mik azok a jelek,meg én is, ha gondoljátok leírhatom,mer a kézikönyvbe bevan vésve,mi micsoda

BiG G
eddig a single kampánnyal voltam elfoglalva, de ha valaki vevõ rá akkor holnap megnézhetjük megy-e vele

Balumann
De Hamachival még senki nem volt képes megpróbáli lan módba játszani? :S

BiG G
hát ezt látod nemtudom 😊 ha nem tud majd együtt játszani az eredeti és a másolt verziós, akkor sajnos csak a haverjaimmal tudok majd játszani :-\

van netes mód...különben nem lehetne hamachival tolni...de akinek eredetibe van,az is tud a nem eredetis verzsönnel jácókkal1ütt géjmelni onlájn?...bocs láma<#lama><#hehe>kérdésért,de hát ilyen területen mindig is az voltam<#vigyor2>,sry

yol beszéltél<#eljen><#hehe>

nézd,én is örültem annak, hogy holnap eredeti géjmet tolhatom be a gépbe,de nem írtam capslockkal...csak legalább9szmájlit bigyesztettem oda a végére<#hehe>...de az még tûrhetõ<#wink>...sztem<#hehe>

BiG G
caps off plz
amúgy pedig van benne netes mód? Mert akkor mi SG-sek összejöhetnénk 1-2 dogfight-ra 😊 A demóban a tréning pályán kívül csak 2 pálya van.

bandika64
Basszus,rosszabbul írok mint 4 éve <#buck><#vigyor3>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
JEEEEEEEEEEE,HOLNAP NEKEM IS MEGLESZ EREDETIBA AZTÁN MAJD TOLJUK AHVEROKKAL A DOGFIGHT-OT NETEN,ROHADT JÓ JÁTÉK 😊
IGAZ A BOMBÁZÓK IDEGESÍTENEK A LASSÚSÁGUKKAL DE AKKOR IS KAFA JÁTÉK (A DEMÓ AZ EGY TRÉNIN PÁLYÁT ÉS 2 KÜLDETÉST TARTALMAZ??)
Mert nekem engedta azt a Londoni pályát is,az totál idegesító 😄<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

BiG G
;-)

holnap meglesz nekem iiiiiiiis,eredetiiibeeeee<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#taps><#taps><#worship><#worship>

BiG G
na kivégeztem a játékot 😊 nagyon jó, hangulatos, bár néha idegesítõen sokszor kell nekiesni egy-egy küldtésrésznek, de megéri! 😊

BiG G
ezeket a honlapokat Flash programozók csinálják, nem kis munkával 😊

bandika64
Én nemtom mért nem törték fel a Splinter Cell 3-at,én megvettem 😄
Lehet hogy olyan Starforce verzió amit nemtudnak feltörni,vagy akkor még bénák voltak most meg már kinek kell a Splinter Cell 3??
Mostmár mindenki a Splinter Cell 4-re gyûjt 😄
Splinter Cell 4-rõl jut eszembe,szentetek az is Starforce-os lesz?? 😄
Remélem nem 😊
Egyébként a Ubisoft os website-ok marha barók nézzétek meg pl ezt:www.ghostrecon.com/uk/ghostrecon3/index.php és Blazing Angels-é is király.Ezeket hogy csinálják? 😄

mivan?<#hehe>.....

Balumann
<#whatever><#whatever><#bdead><#eljen><#wave><#taps>

egyébként télleg...mivel meglesz a géjm hamarosan,nem szeretnék senkit se úgy nyaggatni itt,mint Balut<#hehe>,szal kéne1kis info..láttam én is a betett képeken,lh bal oldalt alúl vannak ilyen jel izék..na azok mit is jelentenek?ha volt a kérdés akko visszaolvasok<#hehe>

Balumann
Valamikor mostanában már sztem kifog jönni a crack. De az a baj hogy a starforce minen játéknál másképp van, másik verzió kicsit. És így kiszámíthatatlan mikor tudja a reloaded vagy deviance feltörni. De nem 1 starforce-s játék van már feltörve szóval nem reménytelen.
De azt nem értem hogy a splinter cell 3-at mér nem törték még fel 😞

bandika64
(Ez lehet nem tartozik ide de mind1 ez csak egy teszt volt 😄)Császtok,leszedtem a Rainbow Six Locdown-t attól féltem hogy azis ilyen lesz,felraktam bementem a könyvtárába és ott van egy Starforce szarság(ekkor rohadtul beszartam 😄),a lényeg az hogy ahoz volt krekk és az jóval nagyobb volt mint az eredeti ikon (vagy mi a frász,amit felül kell írni).Mért nem lehet ugyanígy feltörni a Blazing Angels-t?? a Deviance-nek sikerült.
Másrészt szerintem érdemes ezt a játékot megvenni,állítólag a multi nagyon baresz,fõleg a Dogfight(állítólag 😄)Nah mind1,holnap ha sikerül szereznem egy kis zsét,akkor elmegyek a Média Márk-t ba és megveszem(Csak másnapra nehogy kijöjjön egy krekk,mert befogok kattanni,de nagyon <#buck><#vigyor3>

Ne viygorogjá ott az elsõ mondat tájékán mikoa keresõt említed😛<#hehe>...annyira<#lama>nem vok,csak ezeket a védelmeket nem vágom. Igen,inkább te szúrd el a géped,bocs...<#hehe><#hehe>,mert én akko úgyse tudnám enyémet helyre pofozni,te meg secperc alatt újra rakod,mint ahogy nemrég tetted.Eredetibe nekem akkor is jobb lesz,már csaka felhõtlen multizás miatt is😛...úgyse volt még eredeti géjmem<#hehe>

Balumann
2. mondat 1. részébe kimaradt egy olyan szó hogy 'mindenhez'. Próbáljátok beleképzelni <#vigyor2>

Balumann
Erre már nekem is volt válaszom. Én sem úgy születtem hogy értek, és nem is vagyok annyira gépõrült. Hidd el én is úgy értek 1-2 dologhoz hogy próbálkoztam, és forumokat olvasgattam, meg gyakoroltam a google és a keresõk használatát hogy megtudjak találni egy programot vagy patchet vagy akármit... 😉 A védelembe azért voltam talán járatos mert a SW Battlefront 2 faq-ját én írtam és akor nagyon utána jártam ezeknek a védelemnek. Na meg mikor a splinter cell 3-at 3 napig szinte folyamatosan próbálkoztam beindítani, és akkor sem másokon lógtam hogy segítsenek, szóval vehetnél példát 😊 (akkor még nem volt Daemon tools 4)
Egyébként kösz, inkább én szarjam el elõbb a gépem mi? 😛
Nem, csak sajnálom az idõt hogy kiszenvedjem a meghajtókat minden indításnál, meg gép start meg ilyenek, késõbb meg úgyis lesz valami könnyebb megoldás elindítani, és akkor is ugyan ilyen marad a játék, sõt patch is midnig várható. Szóval ennyit a kifogásokról 😛😄
De eredetibe biztos nem venném meg, ha annyira fontos lenne a játék akkor biztos elõbb húznám le a meghajtókat.<#nemtudom>
Sry az *off*ért de ezt lekeleltt írnom <#rolleyes>.

😛<#hehe>...nem bírtad ki,megemlítetted,de nem baj<#hehe>..én meg ide írom azt,amit msn-re válaszoltam ezekre...hogy te akkor is jobban értesz a gépekhez és semmi kedvem elbaszni az enyémet,inkább vártam rád,hogy te mûködésre bírd<#hehe>...de most má nem nyaggatlak<#hehe>

Balumann
Nyugi ez még semmi amit itt ír. Engem 10 percenként megkérdezett hogy lehúztam-e már a meghajtóról a kábelt meg hogy elindítottam-e már ^^
Én se szarozok viszont sztem mostmár, inkább várok crackre. 1x már próbáltam kihúzni de nem nagyon sikerült, kitörni se akarom. Waiting rulz, türelem jó játékot terem ^^

bocs,h külön írom,írhattam volna az elõzõbe is...csak a félre értések elkerülése véget...már1csomóan kérezték,szal a válasz itt van pár oldallall hátrébb...

lool..nem hiszem el..LOOOL...<#lama><#lama><#lama><#lama>...olvass má visszaaaaa

<#banplz>

cool,grat,de én akkor is megveszeeem<#eljen><#hehe>

Elakadtam.Van az a küldetés,hogy el kell pusztítani egy japán repülõ teret,és megvédeni a szövetséges bombázókat.Na ez nekem sehogysem megy.Mit csináljak?A bombázókat védjem,vagy a repteret bombázzam?

Nem nagyon értelek...elolvastam az összes üzit amit eddig itt van,így olvastam azt is,hogy nem nagyon értesz a gépekhez.A faterednek meg mondhattad volna,hogy szedje le az oldallapot a géprõl(elõtte áramtalanítás),majd a CD/DVD lejátszóból húzza ki az optikai kábelt(szürke).Tegnap elõtt meg se akartam próbálni kihúzni,de tegnap rászántam magam..és voálá.Sikerült,megy a játék,minden király.

ez a link amúgy meg behalt sajna<#hehe>

kaptam lóvét,megyek rendelni ma avgy holnap Blazinget

<#eljen><#eljen><#eljen><#taps><#taps><#hehe><#worship>

de esetleg tudtok olyan onlájn shopot ahol a postai költség nem olyan kurva nagy?...gondolom a Blazing ára meg minenütt 6 700 valahány..már nem emlékszem,h pontosan mennyi..szal ebbe1kis helpet pls..

<#help>

Hello

Nem próbáltam meg letölteni, mert nincs 10-es rar, kifelejtették. Helyette letöltöttem egy másik verziót, és pöcre indul 😊)) Nagyon szép és hangulatos játék, igazi háborús feelingel!! viszont nem tudom hogy a többi repülõ irányításánál, mit jelentenek az ikonok (villáskulcs, pajzs, villám)??

Üdv

igen,de msn-n is írtam neked,h mé pont MOST??<#hehe>...mé nem már a Blazing elõtt?<#hehe><#hehe>

<#lama><#taps><#banplz><#hehe>..lol

Balumann
ajjaj, és megpróbáltad utána letölteni a 10 -es rart, hátha esetleg véletlen kihagytad volna? <#whatever>
Vagy mindegyik fájlt letöltöted egyáltalán? ^^

Balumann
Most szakított az ubisoft a starforce-val :/ Következõ játékain már nem lesz starforce.

bandika64
Sajna belekell törõdni,ami mostantól UBisoft-os az Starforce-os (Egyébként bocs a tegnapi kitörésért<#vigyor3>Nah mind1,én hogyha össze tok kaparni még 6000Ft-ot locsolkodással azt befektetem rá és megveszem úgyis unatkozok itthon
😄
Meg,a Battlefield 2-bõl elegem van.Sok kempre meg minden,veterán medálokat alig tom megszerezni,a First Aid,a Medic,a commander meg mittom én mivan meg még veteránba de a lényeg hogy meguntam xD plusz,vágyom egy jó kis repülõs játékra 😄 nah,csoki!!!

Hello

Mekkorát szívtam,este elindítottam a letöltést,hogy reggelre lejön,le is jött
csak éppenséggel kicsomagolni nem lehet mert hiányzik a 10-es rar,ezek mekkora szemetek.
BiG G
azért tuti kedvéért megejtettem 😊

MerlinW
registry-t nem muszáj pucolni, elég neki egy sima uninstall is

[merlinw.org]