882
Blazing Angels Squadrons of WWII
  • vodMarci
    Warezosok!

Crack
  • Dexantreal
    oks,kösz a linket,meg a némi infot,majd én is utána olvasok.Nekem nem hinném,h problémám lesz vele,mármint warez,mer eredeti
  • Nashville
    Blazing Angels - patch v1.01.
    Állítólag megerősített védelem kerül fel a gépre a Patch- el, de ha a lenti keresőbe beírod a "patch" szót akkor találsz instrukciókat, hogy hogyan használd.
    Éppen ma szereztem meg a progit, jól be volt zsugorítva! :) Lesz egy kellemetlen órám mire megbírkózok a játékra bírással, de ahogy olvasom a kommentjeiteket, megéri!
  • Dexantreal
    mellesleg végig vittem én is a Bombing campaigne-t,most már csak a dogfighttal szenvedek,vagy mivel
  • Dexantreal
    valaki esetleg1linket tudna adni,hogy a Blazingnek a patchét honnan lehet letölteni?

előre is thanks
  • Dexantreal
    én meg Bombing Campaingban Ardeneknél akadtam el..sehogyse jön össze
  • bandika64
    lol,kikészít ez a játék xD
    Nem bírom megcsinálni a Mini Camping-ben az utcsó 3 Dogfight pályát,igaz egy hétig csak cséztem állandoan azt ellámultam Blazing-ben xD
    De a Bombing Run vagy mi a szar (Folyton elfelejtem a nevét xD könnyen ment,azt egy nap alatt meg csináltam,igaz ott csak felmentél a magasba és bombáztál mint őrült :D
  • Dexantreal
    honnan is lehet lekapni a patchet és mit is javít?
  • grebber
    Feltörhetné már Reloaded ezt is nincs kedvem meghajtókat huzogatni :(
  • Mr.Grent
    Na egy kicsit törtem magam én is. Patch-et felteheted, és müxik vele, mindössze annyit tegyél meg hogy a BAP nevű két file-t mentsd el, majd a patch telepítése után másold vissza, és voala müxik.
  • BiG G
    Ugyanaz, csak a 2,55-ös jobban be van tömörítve, ennyi.
  • Nashville
    Szevasztok! Azt hiszem lemaradtam egy kicsit a game megjelenésével kapcsolatban, pedig nem szokásom!
    Egy kérdés az elején a megszerzés előtt. Mekkora a játék mérete?
    1: 2,65 vagy 2,55 Gb
    2: 4,26 Gb
    Nem mindegy, hogy melyiket szerzem meg! Valamelyik fake lehet.
    Előre is kössz!
  • Dexantreal
    ééééééés megszereztem a Zero-t is, jeeeeeeeeeee
  • Tatyla
    kackac...
  • bandika64
    Tatyla,eladom neked mondjuk 17ezer forint ért :D:D
    Akkor nagyot kaszálnék rajta :D
    Az enyém antik darab xD
    100% végigjátszással (Sajna van néhány gép ami nincs meg de attól még a kampányt végigtoltam :D)
  • Dexantreal
    én tutti nem adom oda enyémet
  • Tatyla
    akinek volna egy elado példánya átvenném,olcsón :)
  • bandika64
    WOOOOOOOOHOOOOOOOO,VÉGIGTOLTAM,ÖCSÉM AZ UTOLSÓ RÉSZNÉL AMIKOR JÖTTEK AZOK AZ ELIT PILÓTÁK NAGYON KIRÁLY VOLT (lol,mázlim volt,úgy manővereztem hogy az ász pilóta belecsapódott egy házba :D)az utolsót meg az utolsó 10 másoldpercben lekaptam,rohadt jó volt.a Camping összegzés Elit lett,és Major a rankom,azon a bombázós küldetésen szereztem mégegy medált tehát már 3 van :)
    a Mini Camping-et még nem próbáltam ki de marha jó lehet.Ez tök ász játék,kár hogy rövid.De azért én arra bíztatok mindenkit, hogy vegye meg és akkor kafa Dogfightokat nyomhatunk multiba!!!!
  • Dexantreal
    cselekedj az nfo szerint...
  • Dexantreal
    az uccsó Berlin,de naon kemény
  • gta04
    Akkor, mit kell vele csinálni, hogy mennyen az írott és azok amelyek internetről vannak leszedve?
  • bandika64
    Nekem eddig két medálom van és a Counter Attack pályáig lévő összes gép kivéve egy bombázó a Sea Fire után.
    Pedig a bombázók a kedvenceim ( a csajokban is de az természetes)
    A többi gép meg majd jön a küldetésekkel :)
  • bandika64
    Dexantreal melyik az utcsó pálya?? Én szentem a "Top Secret" pálya volt a legszarabb és a Francia pálya volt a legsirályabb,akinek jó erős gépe van az ha felhúzza max-ra a látótávolságot szinte belátja egész párizst.De rohadt jó.Most vmi Counter Attack pályánál tartok de mamár nincs erőm hozzá.Én szinte az eddigi összes szintet Elite-en teljesítettem vagy min (Ace elött) de némelyik meg lett Ászban is :)
    Multi pedig naon kafa!!!!
  • Szabi1991
    nincs...
  • gta04
    A Blazing Angels-höz van Crack és ha igen akkor honnan lehet leszedni?
  • Dexantreal
    és vééégig viiittteeemmm a kampááányt

Rank: Major

...Berlin vazze naon kemény volt és csak novice szintet ütötte meg,de majd lesz jobb is.Megyek most mini kampányt tolni,meg megkell még szereznem mindenképp a zérót,amit Pearlnél nem sikerült...szal van itt mit ügyködnöm a géjmben még.Ja és egy medált gyűjtöttem be csak,de nem baj..szal nem vok vmi profi,de lesz ez még jobb is

• bandika64
    sZEVASZTOK,MEGCSINÁLTAM :) csak meg kellett állni a kifutó közepén(Én mindig túl gurultam :D)aztán meg kellett nyomni az ALT ot azt már lehett torpedózgatni :)
    Most egy mégszarabb küldetésnél vagyok :D
  • Szabi1991
    ...én kiprobáltam , 3 mds + mdf volt , de nem indult ugy se , csak ide huzással
  • vodMarci
    Blazing.Angels.Squadron.of.WWII.CLONEDVD.PROPER-iTWINS

Azt hittem,hogy már valami tört verzió de amikor az nfoját elolvastam...ott úgy láttam,hogy megint kábel lehúzás...stb.
  • Tatyla
    demot is nyomtam,mostmár tényleg megveszem...
  • MerlinW
    SF3.7 és 20x le lett írva hogy lehet elindítani. Crack nincs, egy ideig valszeg nem is lesz.
  • Szabi1991
    Nem írja ki , vagy nem mondja ?
    (én még nem jutottam el odáig se :D)
    Tudna vki segiteni abba a kűldibe amikor a hajókat kell kitorpedozni ?
  • Tatyla
    lehet megveszem ,videok alapján tudom hogy kéne és az ára se olyan durva...
  • bandika64
    LÉCCI SEGÍTSETEK MÁR!!!
    nemtom hogy vagy hol kell repülőt váltani a Holding Guadalcanal pályán!!!
  • Tatyla
    sajna,nincs ...
  • constantin
    Valaki tudja milyen védelem van ezen a játékon.Talán starforce?Van hozzá crack?Köszi
  • bandika64
    CSásztok,már a Holding Guadalcanal pályán tartak de az vmi nagyon szar.Most az lenne a feladat hogy szálljak le és váltsag repülőt.De vmikor túl megyek a kifutón bele egy pálmába vagy egy harckocsiba mert akár hogy is nyomom a féket az a szar repcsi nem akar megállni.De amikor sikerül leszállnom akkor meg nemtom hogy hol és hogyan kell válltani?? Tudna segíteni vki mert már totál ideg vagyok tőle.
    Jah,és a multi nagyon király.
  • BiG G
    szivesen
  • constantin
    Valaki tudja mi az a kiírásos módszer.Állítólag ezzel el lehet tüntetni starforce védelmet.Kössz
  • BiG G
    Nem is kér serialt telepítésnél, mirőlbeszélsz