Blazing Angels : SoWWII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Aham, ott is vagyok.

[merlinw.org]

BiG G
próbáld ki te is :) töröld le a játékot, RegCleaner-rel írts ki minden bejegyzést, ami a játékhoz tartozik, RESTART, telepít, és megy :))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

te is fiam Brutus?

mármint,hogy átkerültél az olyanokhoz,akiknek már sikerült elindítani<#hehe>..de nem baj,az a yo<#eljen><#wink>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

BiG G
nos, feltettem úgy, hogy nem volt beidugva semelyik optikai meghajtó, és megy!!!! :)))))

ezer hála MerlinW!!! <#worship>
amúgy te fennvagy a Bithun is, nemde? :o)

MerlinW
Sztem nem a játék kért tõled serialt, hanem a starforce driver. Ha Clone akkor Clone:) Nem lesz más mint a többi. nem muszáj kihuzni a dugókat, lehet tökölni sfnightmare-rel meg mittomén mikkel, de azok tényleg konfigfüggõk, vagy használnak, vagy nem.

[merlinw.org]

[HUN]FaTaL
configfüggõ, ha lehúzod simán elindul

http://goo.gl/gd6Zi5

bandika64
nah,jóéjt le kell nyugodnom!!!

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
Plusz,elég hülye neve van Ubisoft,szerencsétlen diétások agyát akarták fel****-ni xD lehetne inkább ffákingSoft!!! De azért nem utállom annyira,mivel imádom a Ghost Recon-t :D

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
Kultúráltabban fikázni?? oké.Fika a Ubisoft Starforce-ja vagy...
a StarForce is shit.. folytassam?? xD

bandika64
www.wanaddo.atw.hu server 2-be van ez a cuccos.De ott csak ezt írták:
-extract
- mount
- play
- enjoy

Én meg persze bedõltem és leszedtem.A demó is tetszett,de ezek után kezdem meggyûlölni az egész játékot,a Tomb Raider legendet meg végig vittem.Az legalább nem volt Ubisoft-os,még csak az kellett volna hogy azt is elbasszák

lol...egyébként ez eredetibe 6790FT..LOL...és leehtne kultúráltabban is fikázni az Ubisoftot...LOL..<#banplz>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

bandika64
basznék(elírtam)<#mf2><#vigyor3>

bandika64
Sajna nem,b+ kúrvára elegem van a Ubisoft-ból meg a tetü Sztáforsz-ból.Nekem is észre veszi hogy csak Mount-oltam a tetü meghajtókat meg nemfogom kivenni.Bekaphatja az összes Ubisoftos<#mf3>
Nincs más megoldás???
Picsába!!!
Asszem ezzel a játékkal nem fogok játszani,mivel az összes zsémet elfogom pazarolni a Ghost Recon 3-ra (az is Ubisoft-os de az csak 7000Ft lesz)És az megéri a pénzt.Ezért meg nemfogok kiadni tizen valahány ezert.Kúrva életbe!!! Legszivesebben vissza mennék az ídõbe és gránátot basznák azoknak a csávóknak a pofájába akik kitalálták a tetü Staforce-t!!! GECIK <#mf3><#violent><#boxer>

linket privátba tudsz küldeni?..hogy honnan szedted le ezt a verzsönt

bandika64
Mikor kéne beírni a CD kulcsot?? Mert telepítés alatt nem kérte.Remélem telepítés után sem fogja :P
Szentem ez az eddigi legbaróbb repülõs játék,eddig csak szimulátorok voltak.Régen volt vmi Dogfight játék vagy mi,ilyen gagyi kis játék repülõkkel kellett a szobában repkedni és lõdözni mint állat.Azokat az idõket juttatja eszembe (Természetesen itt szebb grafikával) :)

<#wow1>...ilyennel még nem találkoztam<#hehe>

bandika64
Császtok,én állítólag olyan verziót szedtem le (CLONEDVD-CLOWNDVD-s) aminél nem kell kihúzni a meghajtókat csak Mountolom Dameonnal,felrakom és játszok.Nah ezt egyébként nemtom mert kéne egy CD key.Tudna vki adni eggyet de gyorsan?? PLÍZ!!!

BiG G
te figyu, nem próbáltad még úgy telepíteni, hogy le voltak húzva a meghajtók? MerlinW írta ezt a megoldást, és sokaknak bejött! :) holnap énis megpróbálom, eddig a Brothers in Arms: Earned in Blood-ot nyüstöltem, de már végre van hely a Blazing Angels-nek is, mert az BiA-t kivégeztem :))

<#rolleyes>..ilyen nincs, nem hiszem el...<#hehe><#hehe><#lama><#hehe><#rolleyes>

Na lehúztam a CD/DVD meghajtókat,elindult,sztem nem rossz játék.Csak elakadtam Észak Afrikában amikor a hajókat kell lefényképezni.Hogy kell azt megcsinálni?

MerlinW
Há mé' játszik az olyan aki nem bírja a kihívásokat?:) Ill azért játszol mert élvezed, vagy mert versenyzel velünk?:) /me nem érti:)

[merlinw.org]

mrsix
Hi skacok tudnátok küldeni nekem egy Mentést,mert itt elakadtam Holding Guadalcanal-nál. És már egyszerüen nem birom ki,hogy mindeki tovább ment.

Köszi Szépen

még nem ...

Ezt a játékot ellehet úgy indítani,hogy ne kelljen a CD/DVD lejátszóból kihúzni a kábelt?

ezt kinek írtad ?

lol

Gunn69
Tipp: A magyar helyesírás szabályai (Akadémiai Kiadó, Budapest, 1994)

Megcsináltátok már az a kûldi-t , amikor kikell lõni a hajókat ?
( Nekem nem sikerûl <#rinya>,) tudtok vmi tippet adni hozzá ?

küldd el nekem postán,én többet használnám,mint te:P<#hehe>..de lehet,h a szünet alatt nekem is sikerül elindítanom...

MerlinW
Jó cucc ez a dohányzó angyalok én mondom, de többet nem fogom elõvenni:)

[merlinw.org]

<#wave>

emberek tudtok adni1linket a Starforce cleanerhöz? ok, Balu,tudom,h te kapásból Splinter Cell 3-t válaszolsz,h ott a faqban,de azt meg nem kezdi el letölteni..szal,ha vki tud1linket,amin a starforce cleaner van,pls tegye be ide..elõre is thanks<#wave>

MerlinW
Ha olvastad a kommentemet, láthatod hogy van más megoldás is (USB külsõ rack)

[merlinw.org]

Gunn69
Jo!

Kövesdi A
hát én meg nem fogom mindig le huzni a dvd-romot mielõt játszani akkarnék velle !
nem éri meg !
inkább meg várom a cracet (és nem érdekel ha csak nyáron lesz crack )

<#fejvakaras><#levele>..nem hozza be az oldalt,akármi is ez

mrsix
http://rapidshare.de/files/17881044/BA.ZIP.html

MerlinW
Itt az a kérdés, hogy az adott fejlesztõcsapat milyen formában használja a védelmet. Valóban, vannak olyan megoldások amiket fel lehet törni, azonban olyan is amit még máig nem sikerült (kérdés hogy technikailag nem lehetett-e, vagy egyszerüen nem foglalkoztak velük) Az Ubi nem egy kis kiadó, szerintem a nagyobb projektjeinél figyel erre a tényezõre.
De mondom, ne legyen igazam:)

[merlinw.org]

Balumann
az Übersoldierhez, a worms 4 mayhemhez, és crazy frog racerhe is csináltak cracket, pedig ugyan ez a védelem. Felfogják törni, higgyétek el, csak ki kell várni ^^

MerlinW
egyébként #331

[merlinw.org]

MerlinW
Berlinben én is azon voltam már, hogy japán módra harcolok:)

[merlinw.org]

LOL...és mééééég megkéééérdiiiii<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

/dõl a röhögéstõl és szemébe könnyek szöknek..az örömtõl

az,hogy még a kis kacsódat se tudod használni...szééépen katt a görgetõ sávra,úúúúgy kis gyerek..lejjebb húzood...addig húúúzod,míg ránem lelsz a problémádra, meeert biztos,h itt emlíítették...és ezé nem kapsz fejsimogatást:P<#hehe>

LOL

<#banplz>

MerlinW
Miután a lagujabb SF védelmet használja, a crack-re várhatunk pár hónapot/évet. Trackmania, Splinter -hez sem jött krekk pedig azok már nem mai játékok. Szerintem ne reménykedj, de szívbõl kívánom hogy neked, ill a krekket kívánóknak legyen igazatok:)

[merlinw.org]

Kövesdi A
és bocs hogy be írtam mi elött vissza olvastam volna !
de azért kösz a tipet !

Kövesdi A
neked meg mi olyan vicces <#hawaii>

Kövesdi A
Hát ilyen modon inkáb nem játszok vele inkább meg várom a cracket !
nem majd mindig le húzom majd a dvd-romomat !
inkább nem !

MerlinW
félemeletes, komolyan...

[merlinw.org]

<#banplz> /me má fetreng a röhögéstõl...áááá....<#lama><#lama><#lama><#lama><#taps>....szemüvegeet í bírróóónaaak<#hehe><#hehe>...LOL...<#hehe><#banplz>

Balumann
VISSZAOLVASNÁL EGY KICSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT???????????????