882
Blazing Angels Squadrons of WWII
-
hetti #602 Ezért a gamáért perkálni!! :DD -
Dexantreal #601 hajrá akkor -
#600 Splintert feltörték, hamarosan felfogják ezt is. -
Dexantreal #599 keress rá google-n és szedd le -
#598 azt még nem ism. -
Dexantreal #597 hamachival sztem lehet -
#596 És tudnak online multizni vhogy azok a gonoszok kiknek nem
teljesen hivatalos a játékuk? -
Dexantreal #595 mé?:S én meg vettem,nem szarakodtam a lehúzogatással,meg minden...elvilleg az csak úgyis elcseszi a gépet:P. -
#594 -
Dexantreal #593 nemtudjuk..inkább vedd meg boltban -
levi1989 #592 szevasztok nem tudjátok lesz valami reloaded-es verzió? -
matkovec #591 ok nagyon szepen koszi -
#590 Nincs crack huzd le a meghajtokat az jó! -
matkovec #589 sziasztok skacok nemtudna valaki cracket kuldeni vagy valami mas megoldast a jatekra? elore is koszi -
#588 Mit szólsz Pénteken 1 vagy 2 óra jó??
Az MSN-em: [email protected]
Vegyé fel és akkor tolhatjuk,de figyelmeztetlek Elit pilóta vagyok -
#587 Háááááááát,az az igazság, hogy a Blazinget naggyából már leszarom :D
Volt egy időszak amikor nagyon tetszett mostanság csak egy kis kikapcsolódás képpen szoktam repkedni,most a Ghost Recon Advanced Warfightert várom,amcsiba már kijött de itt még nem,pedig már van vagy 20-30 szerver és az is Ubisoft-os (Bárcsak ez lenne Blazing-ben is :D)
Most meg a Quake 4-et kezdtem el tolni,jó sokáig tartott amíg találtam egy olyan Crack-et amitől nem kérte a CD Kulcsot a játék elején,úgyhogy most élvezem a munkám gyümölcsét és írtom a stroggokat -
Dexantreal #586 msn-ed van?mer nemtom,ogy én mikor érek rá géjmelni ezzel...mer mással is játszom,plusz szerepjáték, stratégia...szal -
banános joe #585 Mondj 1 időpontot és felölem nyomulhatunk. Még nem régóta játszok vele ugyhogy nem vagyok még valami jó benne.
De azért a multiba benne vok. -
Dexantreal #584 ...ám kérdésen még mindig ugyanaz:
jössz multizni? -
banános joe #583 Na feltettem a patchet és müködik gond nélkül.
-
#582 Kár nem akarok mindig lehuzogatni en megtennem simán hogy 2 honapig nincs bekötve ir azt végitolom addig amik vannak lehuzogatos game-jeim de báttyám feszt hozza magának a dvd filmeket azt amiatt nincs értelme :( -
#581 nincs -
STFU #580 Miert nem lehet ebbe az idiota jatekba beallitani a joystick-ot?? ligitech attack 3 van nekem de ha valamit probalok allitani slider up ra teszi 1bol! hohóó de ez meg a kissebbik gond a nagyobb az hogy elkezdem a jatekot es a nezet a foldon marad a gep meg repked magatol na ez a lol vagy ez altalanos dolog es mindenki tulesett mar ezen -
Dexantreal #579 nekem is..de honnan tudjam,hogy kinek eredeti és kinek nem?:P jöszz multizni? -
banános joe #578 Természetesen eredeti. -
Dexantreal #577 nemtom... -
#576 Már van olyan verzió amivel nem kell cd/dvd rom kábeleit lehuzni? -
Dexantreal #575 ha eredeti a géjm,simán felteheted,ha nem eredeti....izgulj,hogy ne bassza el a warezos verziódat,mer ez csak növeli a starforce védelmet,ha yol tudom -
banános joe #574 Nagyon jó kis játék ez csak kár hogy egy szervert sem lehet találni. -
banános joe #573 Mi a helyzett a patchel használja valaki, felszabad tenni? -
#572 Királyság,megcsináltam a Bombing camping-et a Dogfight-ot is,most az Ace Duellel vagy mivel tolom,asszem már csak 16 géppel kell kinyírnom az ászokat,ez a legjobb játékmód szentem nincs idő korlát,és (legalábbis szerintm,mert én tapasztalt pilóta vagyok) az ellenfelek is nagyon lámák(De ha szembe mész vele a kezdésnél és elkezded lőni ne lepődjél meg hogy 2 másodperc alatt már lángolsz)Ez nem kamikáze mód,itt manőverezni kell mint állat vagy halott pilóta lesz belőled.De a mai napon találkoztam egy marha láma pilótával Ace -ben,elkezdtem lőni pont kitértem előle ő csinált egy orsót és bumm belecsapódott a hegybe szerintem kár volt értem,mert én akartam szitává lőni (Ráadásul egy Japán pilóta volt)Egyébként nem értem hogy ebbe a játékba mért nincs olyan sok szerver,nekem megvan a feltört Ghost Recon 3 és az ma jött ki de máris van vagy 20-30 szerver,tegnap pedig csak 8 vagy mennyi volt,kár hogy a törttel nem lehet multizni,de majd megveszem azt is eredetibe VÉgülis az már 3. generációs játék és csak 7000-be kerül,az lenne jó ha mostantól minden játék 7000 Ft-ba kerülni,nem értem hogy mi kerül 12000-be egy Harry Potter játékon?? Vagy egy NFS Most Wanted játékon,amikor a Ubisoft-os játékok a csúcsak (Meg a Battlefield-ek de azis 12000Ft) -
Dexantreal #571 vegyél fel msn-re és toljuk a multit -
banános joe #570 Na megvettem a játékot és megnéztem a multiplayer részt de sajna 1 szervert se találtam. -
#569 Ez mit javít a joy-on? -
Dexantreal #568 én full billel nyotmam:P..semmi egér és nekem bejött úgy.meg könnyen kezelhető volt -
#567 kapcsold ki az invert mouse-t... -
#566 Valakinek müxik a Joy? Nállam egy wingman itt figyel, de patch nélkül használhatatlan, patchel, meg kapásból balra kanyarodik. Ötlet? Egérrel ez a játék gáz. -
#565 ez nem tört,hanem kábelcibálos hányinger... -
vodMarci #564 a Wanadoon fent van a tört verzió:Blazing_Angels_Squadron_of_WWII_CLONEDVD-CLOWNDVD
Azt hiszem,hogy az. -
vodMarci #563 Lehet,hogy nem működik,sajnos nem tudtam megnézni,mert tegnap lett újrarakva a gép,és még nem raktam fel a gamet.