882
Blazing Angels Squadrons of WWII
-
#642 Kössz! Igen erre az SF Nightmare cuccra gondoltam. Ezek szerint nem oldja meg a problémát. Isten ments működés közben lehúzni!!! Jó hogy írtad, nehogy valaki kipróbálja! :)
"Az meg már olymindegy, hogy a tápkábelt vagy a szalagkábelt húzod le."
Egyszer le volt húzva a tápkábel amikor rendszert telepítettem, vagy a Hiren's CD- t használtam (már nem emlékszem) és nem volt nyerő, hogy csak az adatkábel volt bedugva (mondjuk az az egység a másik Winyóm volt!)
Huhh el is tértem a témától, majd jelentkezem a tapasztalatokkal később, már csak a játékkal kapcsolatban! Eddig csak a Wings Of War- t toltam, de az sem volt rossz! -
fishh #641 valaki aki okos árulja el nekem a cd keyt???????????????????????????????
-
#640 miért nem is olyan nehéz :DDD csak kicsit volt szopatós ^^ kb 4edszerre végigmentem rajta :) -
lammaer #639 Elméletileg az SF nightmare és hasonló cuccok szolgáltak arra, hogy elrejtsék a drive-okat huzigálás nélkül....
Az meg már olymindegy, hogy a tápkábelt vagy a szalagkábelt húzod le. Élő gépen egyik sem ajánlott, ergó ugyanúgy le kell kapcsolni a cuccot előtte. -
#638 Olvastam valahol, hogy elég a tápellátást megszüntetni, de ez szerintem nem jó megoldás. Gondolom az adatkábelt kell "megjelölni".
Egyébként a Windows- on belül nem lehet valahogyan letiltani a meghajtókat, a húzogatást elkerülendő? Gondolom vannak okosok akik ezt már megoldották. Utána is fogok nézni vizsgák után, addig fel sem telepítem a progit. Ha valaki már megjárta a hadak útját más megoldással az írjon, hátha másnak is segít. Tudom, vegye meg... -
lammaer #637 Sajnos ez a lehúzós a legjobb és biztos megoldás. Semmilyen extra cucc nem kell, az a DVD image amiről felment a játék pont elég. Érdekes módon nálam a mini image-k amik direkt krekkelési célból készültek, nem működnek. A rendes clone igen, de csak ha lehúzom a driveot. Ami nem egy nagy kaland, mindig meg van bontva a gépem.
Kisérletezhetsz mindenféle SF nightmare cuccokkal, esetleg sokadikra működhet is, de sokkal macerásabb mint lekapni a driveot. Ha ezt nem tudod megtenni az pech....
-
#636 akkor nem fogzs játszani. a 2005 márciusi játékot (splinter cell chaos theory-t) most törték fel. úgyhogy vagy megveszed, vagy lehúzod valahogy, vagy vársz úgy egy évet. ha egyáltalán feltörik. -
fishh #635 na ez a baj nem tudom lehuzni a meghajtot mert le van blombálva a gép és azt nem tudom megbontani ugyhogy ha van bármijen más megoldás azt szivesen várom
-
Dexantreal #634 mivagyok én,tudakozó?:P -
#633 és akárhányszor játszani akarsz, le kell húznod a meghajtókat. más megoldás nincs. -
#632 feltelepítés előtt húzd le a cd/dvd romokat. ha több van, akkor mindet. utána bekapcsolod a gépet, felrakot, és játszol. ennyi -
fishh #631 ha megtudod valakiről hogy igyen mint én léci kérdezd meg tőle hogy csinálta meg
-
Dexantreal #630 lehet,nemtom -
fishh #629 de gondolom van olyan aki már megoldotta igy nem??
-
Dexantreal #628 Vedd meg... a másik verzióba én nem vagyok jártas.... -
fishh #627 Szia mindenki. Remélem, tudnátok nekem segíteni, mert egyedül nem boldogulok. Megszereztem a játékot, bár nem egész hivatalos módon, és nem bírom elindítani sehogy sem. végigolvasgattam a Forumon, hogy milyen lehetőségek, vannak és meg is próbáltam azt, amit meg tudtam csinálni, de sehogy se muksik.
Remélem valaki, tud nekem segíteni, de azt hozzá kell tennem, hogy nem igazán értek hozzá, úgyhogy ha szabadna kérnem lépésről lépsre.
Előre is kőszi.
-
lammaer #626 Majd a norvégnál szólj, ha ott tartasz. Hogy én mindennek elmondtam a fejlesztőket... kanyonrepülés, mi???? -
matek24 #625 :D -
matek24 #624 amugy ja -
matek24 #623 ja és most nem akadtam el(rabaulnál vok)de azért guadlacanalnál 5 órát időztem és abból hármat nem is próbálkoztam -
matek24 #622 akkor szoptad -
robika1 #621 Sziasztok!Segitsetek mert nem tudok multiplayerben játszani,valami cd-key-t kér tőlem.Nem eredeti a játékom.Légyszi segitsetek!? -
lammaer #620 Mester, te minden pályát fel fogsz sorolni, ami a játékban van??? -
matek24 #619 most meg midwaynél -
matek24 #618 most meg pearl harbornál akadtam el. -
matek24 #617 nem kell már megcsináltam.könnyű volt -
Dexantreal #616 olvass vissza -
matek24 #615 Help plíz!!elakadtam annál a küldetésnél aminél képeket kell készíteni a hajókról!!hogy kell megcsinálni? -
Dexantreal #614 az -
matek24 #613 elkezdtem játszani!!KIRÁLY JÁTÉK!! -
matek24 #612 most telepítem -
matek24 #611 én a saturnba vettem.Az europarkban. -
Dexantreal #610 aha,ja...galaxisnet boltjába én is annyiért vettem...olyan 7 900 max...de már nem emlékszem -
matek24 #609 bátyám aszonta hogy 7000 kp mostanában -
matek24 #608 jó -
Dexantreal #607 igen,de scak egyszer volt alkalmam nyomni vele, pedig eredeti... a szerverek szinte kihaltak...de,ha megveszed és pl végig vitted, vagy akár közbe, multizhatnánk majd..csak én most töröltem a gépről, a multi kihaltság miatt -
matek24 #606 tényleg,jó multiba? -
Dexantreal #605 ok -
matek24 #604 Holnap fogom megvenni. -
#603 Az a hamarosan nem lesz olyan gyorsan sajnos.No nem baj a game megvár nemmegy sehova a gépemről legalábbis remélem!