Blazing Angels : SoWWII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi08
feltelepítés elõtt húzd le a cd/dvd romokat. ha több van, akkor mindet. utána bekapcsolod a gépet, felrakot, és játszol. ennyi

ha megtudod valakirõl hogy igyen mint én léci kérdezd meg tõle hogy csinálta meg
lehet,nemtom

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

de gondolom van olyan aki már megoldotta igy nem??
Vedd meg... a másik verzióba én nem vagyok jártas....

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Szia mindenki. Remélem, tudnátok nekem segíteni, mert egyedül nem boldogulok. Megszereztem a játékot, bár nem egész hivatalos módon, és nem bírom elindítani sehogy sem. végigolvasgattam a Forumon, hogy milyen lehetõségek, vannak és meg is próbáltam azt, amit meg tudtam csinálni, de sehogy se muksik.
Remélem valaki, tud nekem segíteni, de azt hozzá kell tennem, hogy nem igazán értek hozzá, úgyhogy ha szabadna kérnem lépésrõl lépsre.
Elõre is kõszi.
Majd a norvégnál szólj, ha ott tartasz. Hogy én mindennek elmondtam a fejlesztõket... kanyonrepülés, mi????

😄

Erő Izom,Viszkit Iszom!

amugy ja

Erő Izom,Viszkit Iszom!

ja és most nem akadtam el(rabaulnál vok)de azért guadlacanalnál 5 órát idõztem és abból hármat nem is próbálkoztam<#wow1><#buck>

Erő Izom,Viszkit Iszom!

akkor szoptad

Erő Izom,Viszkit Iszom!

Sziasztok!Segitsetek mert nem tudok multiplayerben játszani,valami cd-key-t kér tõlem.Nem eredeti a játékom.Légyszi segitsetek!?
Mester, te minden pályát fel fogsz sorolni, ami a játékban van???

most meg midwaynél

Erő Izom,Viszkit Iszom!

most meg pearl harbornál akadtam el.

Erő Izom,Viszkit Iszom!

nem kell már megcsináltam.könnyû volt

Erő Izom,Viszkit Iszom!

olvass vissza<#nezze>

Help plíz!!elakadtam annál a küldetésnél aminél képeket kell készíteni a hajókról!!hogy kell megcsinálni?<#help><#nemtudom><#shakehead>

Erő Izom,Viszkit Iszom!

az<#eljen>

elkezdtem játszani!!KIRÁLY JÁTÉK!!

Erő Izom,Viszkit Iszom!

most telepítem

Erő Izom,Viszkit Iszom!

én a saturnba vettem.Az europarkban.

Erő Izom,Viszkit Iszom!

aha,ja...galaxisnet boltjába én is annyiért vettem...olyan 7 900 max...de már nem emlékszem

bátyám aszonta hogy 7000 kp mostanában

Erő Izom,Viszkit Iszom!

Erő Izom,Viszkit Iszom!

igen,de scak egyszer volt alkalmam nyomni vele, pedig eredeti... a szerverek szinte kihaltak<#shakehead>...de,ha megveszed és pl végig vitted, vagy akár közbe, multizhatnánk majd..csak én most töröltem a géprõl, a multi kihaltság miatt

tényleg,jó multiba?

Erő Izom,Viszkit Iszom!

ok<#eljen>

Holnap fogom megvenni.<#wow1>

Erő Izom,Viszkit Iszom!

grebber
Az a hamarosan nem lesz olyan gyorsan sajnos.No nem baj a game megvár nemmegy sehova a gépemrõl legalábbis remélem!

Next PC upgrade: 2022

Ezért a gamáért perkálni!! 😄D
hajrá akkor

Balumann
Splintert feltörték, hamarosan felfogják ezt is.

keress rá google-n és szedd le

Lui76
azt még nem ism.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

hamachival sztem lehet

Lui76
És tudnak online multizni vhogy azok a gonoszok kiknek nem
teljesen hivatalos a játékuk?

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

mé?:S<#fejvakaras> én meg vettem,nem szarakodtam a lehúzogatással,meg minden...elvilleg az csak úgyis elcseszi a gépet😛.

ChevyG work
<#banplz>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

nemtudjuk..inkább vedd meg boltban

szevasztok nem tudjátok lesz valami reloaded-es verzió?

ok nagyon szepen koszi
grebber
Nincs crack huzd le a meghajtokat az jó!

Next PC upgrade: 2022

sziasztok skacok nemtudna valaki cracket kuldeni vagy valami mas megoldast a jatekra? elore is koszi
bandika64
Mit szólsz Pénteken 1 vagy 2 óra jó??
Az MSN-em: [email protected]
Vegyé fel és akkor tolhatjuk,de figyelmeztetlek Elit pilóta vagyok <#bee1><#ravasz1><#vigyor><#crazya>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

bandika64
Háááááááát,az az igazság, hogy a Blazinget naggyából már leszarom 😄
Volt egy idõszak amikor nagyon tetszett mostanság csak egy kis kikapcsolódás képpen szoktam repkedni,most a Ghost Recon Advanced Warfightert várom,amcsiba már kijött de itt még nem,pedig már van vagy 20-30 szerver és az is Ubisoft-os (Bárcsak ez lenne Blazing-ben is 😄)
Most meg a Quake 4-et kezdtem el tolni,jó sokáig tartott amíg találtam egy olyan Crack-et amitõl nem kérte a CD Kulcsot a játék elején,úgyhogy most élvezem a munkám gyümölcsét és írtom a stroggokat <#vigyor3><#nevetes1><#hehe><#eplus2><#violent><#boxer><#gun>

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

msn-ed van?mer nemtom,ogy én mikor érek rá géjmelni ezzel...mer mással is játszom,plusz szerepjáték, stratégia...szal<#rolleyes><#hehe>

Mondj 1 idõpontot és felölem nyomulhatunk. Még nem régóta játszok vele ugyhogy nem vagyok még valami jó benne.
De azért a multiba benne vok.

<#eljen>...ám kérdésen még mindig ugyanaz:

jössz multizni?<#hehe>

Na feltettem a patchet és müködik gond nélkül.
<#worship>