Blazing Angels : SoWWII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tototto
elõször is kinyitod a kerekeket, és hátulról landolsz rá, tehát nem a hajóval frontálisan, hanem a hajó menetirányával megegyezõen mész a repülõvel, és a sebességet teljesen visszaveszed, gyakorlatilag ennyi

MarkBlade
Pls help. hogy kell leszálni a bombázóval az anyahajóra? Sehogy nem akar sikerülni.
cselt
Érdekes a keresõ nem dobta ki eddig. Nah mind1 azért köszi 😊
Köszi!! <#taps>
tototto
megvan bocsátva 😊
amugy csak most, csak nektek: 2. rész topicja

OKÉ de akkor hol van a második rész topikja? De ha ez gond akkor nem zavarok!
cselt
De mivel nem találtam a másiknak a topicját gondoltam megkérdezem itt. De bocs hogy megtettem...
tototto
ez az elsõ rész topicja amugy 😄

Nálam is szintén úgy van mint Tomi-nál pedig a többi játéknál semmi baj. De ha látad már ezt a joy-al ird már le a tipusát én vennék olyat jó lesz az máshova is. A játék nagyon tetszene már az elsõ is nagyon jó volt de ez még szebb. Repülõzni meg botormányal az igazi.
cselt
Nedugom a joyt gamepadot, elindítom a játékot bemegyek a beállításba próbálnám állítani, de nem történik semmi. Akármit próbáõlok átállítani nem érzékeli. A billentyûket át tudom állítani, de a joyt nem tudom vele megbarátkoztatni.
Balumann
De miért, hogyan próbáltad? Bedugod a gamepadot, joystickot, utána bemész a beállításokba (ennél az elsõ résznél külön luncherje van, az ablakba kell mindegyik gombhoz beállítani amit akarsz). Mûködnie kell.

cselt
Nekem van joyom is meg gamepadom is de egyiket se tudom mûködésre bírni a játékban 😞
Balumann
Nem átirat, egy idõben fejlesztették pc-re és x360-ra, és bármilyen gamepaddal és joyal mûködik elméletileg

sztechnika
Nem átírat<#vigyor>

sztechnika
gamepaddal megy mindenkinek joy kell nekik

tototto
nemtudom, ez a logitech inkább ps2-re hasonlit sztem

Köszönöm ! ez már valami. Azt mondja az egyik ismerõsöm hogy szerinte ez egy XBox 360 átírat és szerinte csak olyan game paddal fog mõködni ami ahhoz hasonlít. Szerintetek lehetséges ez ???<#worship><#confused>
tototto
nekem gamepaddal teljesen tökéletes, a forcefeedbacket is kiválóan kezeli
pontos tipus: Logitech Rumblepad 2
joystickról nem tudok nyilatkozni, az nincs 😊

Valaki akinek megy gamepadal vagy mégjob lenne joystick-al irja már ide a pontos tipusát !!!<#banplz><#banplz><#banplz>

Elõre is köszönöm !
FLeT
Milyen géped van?

°°&#183;.:|8800GTX OC |C2D E6600 |4GB 800 |:.&#183;°° °°&#183;.:| XBOX 360 |:.&#183;°° by FLeT&#174;

KlinikaHUN
Üdv.Feltettem a Blazing Angels 2 : Secret Missions of WWII játékot,tehát a második részt,de a játék indításakor a köv. üzenetet dobja fel: Can not initialize 3D engine.Mit tegyek,hogy menjen? Az nfo-ban van key,de azt sem kéri <#nemtudom>

Nekem is ez lenne a kérdésem. Van egy Microsoft Sidewinder Precision Pro joy-om, amit a gép minden izé nélkül felismer és kezel rendesen, de a játékon belül nem tudom használni.

Hol lehet beállítani, hogy rendesen mûködjön. Én billentyûzettel meg egérrel játszom, az elsõ két küldin baj nélkül átjutottam, de azért ez így mégsem élethû.

Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Sziasztok !

Segítsen már valaki az én verzióm nem ismeri fel a joystic-omat vagy nem tudom miért nem kezeli de biztos jó mert másik játék kezeli pl: Air Conflict. Akinek mûködik vele irja már meg pontosan milyen ahol be kellene allítani ott nem reagál semmit. De az is lehet hogy az a baj hogy az enyém még game portos joy. De lehet hogy az a baj hogy van ugyan hozzá seriál de még idáig nem kérte sehol és nem tudom hova is kellene beirni. Amugy egérel meg gombokkal megy de én megszoktam a joy-os irányítást meg ez igy csak szemvedés nem élvezet.

Elõre is köszönöm!!<#integet2><#integet2><#integet2>
tototto
a kicsitet nem hiába irtam oda, de irányitás közel sem olyan egyszerû mint mondjuk a air conflicts vagy az attack on pearl harborban, ahol simán mindenféle gyakorlás nélkül simán leszedhetsz egy ellenságet, azért a ba-ban kell egy kis gyakorlás, erre mondtam hogy nem egyértelmûen árkádos, de attól függetlenül persze árkád játék
de szerintem az elõbb is ezt mondtam...

tototto
asszem az a rész ez amikor a templomot kell bemérni a kamera nézettel vagy mi a neve amikor közelmész hozzá és megnyomod a gombot akkor folyamatosan a templomon marad a kamera nem tom hogy érthetõ e 😄

Balumann
Nem annyira árkádos irányítással?! Megnyomod a gáz gombot, utána már csak a kart kell mozgatni és repül magától, illetve van egy turbó meg fék gomb is, amit ha lenyomsz akkor turbóval repül, ha meg fék gomb akkor...
Full árkád az egész, semmi szimulátor rész nincs benne, IL2-nek szinte teljes mértékben az ellentéte.

Prince23
Wazz nem tok menni a az elsõ küldire, atutorialból kiléptem, de nem akar a missionbe küldeni.
Muszáj megcsinálni a tutorialt, már felszáltam meg minden, a légbalonokat szétlötem, csak egyet.
valamit ír, h Follow camera... ez meg mi a búbánat? Nem tok követni senkit, és semmit sem, mivel nem látom azt.

tototto
ez nem szimulátor, inkább árkád játék kicsit nem annyira árkádos irányitással, értem itt azt hogy kicsi idõ kell mig az ember megszokja 😊

ez a játék van olyan jó szimulátor, mint az IL 2 ?
Balumann
Azért gamepad nem árt a játékhoz, avval sokkal jobb sztem irányítani (de eleinte elég nehézkes is)

Balumann
teljes mértékben 😛

képek alapján elég jónak tûnik. nekem olyan repülõs játék kellene, ahol minimális a fizika meg a tehetség, inkább csak arkád és szép. ez ilyen ?

Balumann
minimum:
Supported OS: Windows® XP
Processor: 1.4 Ghz class processors
RAM: 256 MB RAM
Video Card: nVidia GF3 / ATI 8500 with 64 MB RAM DirectX 9.0c compatible
Sound Card: Direct X 9.0c compatible
DirectX Version: DirectX 9.0c
Optical device: CD-ROM 12x or faster or DVD-ROM 2x or faster
Hard Drive Space: 6GB free space
Peripherals Supported: mouse, keyboard,
Multiplayer: LAN or Internet Connection

2. ajánlott:
Supported OS: Windows® XP
Processor: Pentium IV 2GHZ /AMD ATHLON 2Ghz or better
RAM: 1GB RAM
Video Card: nVidia 6800 / 7800 or ATI 1800 / 1900 with 256 MB RAM DirectX 9.0c compatible
Sound Card: DirectX9.0c compatible
DirectX Version: DirectX 9.0c
Optical device: CD-ROM 24x or faster or DVD-ROM 2x or faster
Hard Drive Space: 6 GB free space
Peripherals Supported: mouse, keyboard, headsets, joysticks, gamepad
Multiplayer: Broadband Internet connection

Mi a game minimum rendszerigénye ???
Dragooon
öö az még nincs, de beszerzése tervben van ^^
egyébként megtaláltam^^

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Balumann
Eredeti játékod van?

Dragooon
valaki segítene?
hol kell regelni, hogy neten tudjak játszani? haverral lehet h tolnánk. vagy mit kell csinálni, mert a multis résznél felhasználónevet és jelszót kér? ^^
köszi elõre is

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

bakvarnyu
nekem nem jött be ,ettõl a BF1942-ben sokkal jobb repcsis harcokat lehet tolni <#unalmas>

tototto
ezzel én is szivtam, tényleg kár hogy játékon belül ezeket manapság sok jtáék nem engedi állitgatni, meg a grafikai optimalizálás mire kiötli az ember hogy mi az a graf amivel még szép de nem szaggat kibelépked 5-10szer is
persze akinek sli-s atom gépe van legbrutkobb procival annak gondolom ez nem olyan nagy gond 😄

Balumann
Nekem Genius gamepadom van, 2 karos és 12 gombos. Eleve sokkal jobb mint billen és egérrel, viszont eleinte nagyon nehezen ment, a léghajókat sem tudtam eltalálni. De utána már egész jól ment.
/az új gépem óta nem játszottam még vele, kb. 3 hete, mert elvesztek a metnéseim és eddig még nem volt kedvem újra kezdeni ^^

Ha visszaolvastok, én is rengeteget szarakodtam a beállítással, fõleg a kanyarodásnál, mivel ott a jobbra van elõbb. És megszokásból, meg mivel elõtte is balrával kezdõdik, arra állítottam.
Legalább 50x kiléptem és állítottam, mire sikerült beállítani.
/nah jó kipróbáltam az új gépemen is, ott 3.-jára már sikerült beállítani rendesen ^^ 1x szintén fordítva állítottam be.

tototto
szerintem tökéletes az irányitása gamepaddal, billel meg egérrel valóban körülményes, de szerintem igy jó hogy nem teljesen árkád, de nem is szimulátor, persze nemtudom milyen gamepaddal próbáltad de logitech rumblepaddal tökéletes plusz a rezgér is elképesztõen elvan találva

Omega
Na ennek aztán az irányítása egy fos.
Gamepad nincs benne rendesen, egérrel és billentyûzettel pedig lehetetlen.

rekettyes
Valaki nem töltené fel a crack file-t valahova?

jah,amúgy köszi!😊

onnantól gagyi?:S

adios
Nekem már sikerült!
Lényeg, hogy csak a földi célokra kell koncentrálni, rakétákkal a légvédelmi ágyúkat és a földön parkoló ÖSSZES gépet kilõni.
Már az elején teljes támadás parancsot adni (három kis repülõ ikon piros), ha a bombázók segítséget kérnek, a villám ikon parancsot nyomni, ami az egyik havert veszett támadásba küldi.
Ha alul a "1st wave" csík eltûnik, akkor utánna nem sokkal ad checkpointot, onnantól gagyi.

azt én se tudtam megcsinálni,én is várom a választ

adios
Hello!
Tudnátok valami tippet adni a Rabaul elleni küldetésnél?Mivel bárhogy támadom a repülõteret,vagy a földi állások lõnek le vagy a Zerók.Ha valahogy mégis túlélem akkor pedig a bombázóinkat szedik le.Valami tipp?

tototto
szerintem rakd ujra winfost aztán menni fog, bár gondolom ennyire nem szeretnél drasztikus lépésekhez folyamodni 😊

Sziasztok. Nekem olyan problémám hogy: letöltöttem ezt a verzió: Blazing.Angels-RELOADED. Namost feltelepítem, és mindent úgy csinûlok ahogy le van írva az reloaded-ban. (felrakom az elsõ 1.01-es kiegészítõt, majd utána az 1.02-est, és csak utána Crackelem. Amikor elakarom indítani a Game-t kiírja hogy hibát észlelt és ezért leállt... tudnátok valami tancsot adni hogy mit csináljak??? fontos lenne, mert nagyon jó a Game!!!!
Elõre is THX!!!!