882
Blazing Angels Squadrons of WWII
-
Dexantreal #442 kaptam lóvét,megyek rendelni ma avgy holnap Blazinget
de esetleg tudtok olyan onlájn shopot ahol a postai költség nem olyan kurva nagy?...gondolom a Blazing ára meg minenütt 6 700 valahány..már nem emlékszem,h pontosan mennyi..szal ebbe1kis helpet pls..
-
metlogen #441 Hello
Nem próbáltam meg letölteni, mert nincs 10-es rar, kifelejtették. Helyette letöltöttem egy másik verziót, és pöcre indul :))) Nagyon szép és hangulatos játék, igazi háborús feelingel!! viszont nem tudom hogy a többi repülő irányításánál, mit jelentenek az ikonok (villáskulcs, pajzs, villám)??
Üdv
-
Dexantreal #440 igen,de msn-n is írtam neked,h mé pont MOST??...mé nem már a Blazing előtt? -
Dexantreal #439 ..lol -
#438 ajjaj, és megpróbáltad utána letölteni a 10 -es rart, hátha esetleg véletlen kihagytad volna?
Vagy mindegyik fájlt letöltöted egyáltalán? ^^ -
#437 Most szakított az ubisoft a starforce-val :/ Következő játékain már nem lesz starforce.
-
#436 Sajna belekell törődni,ami mostantól UBisoft-os az Starforce-os (Egyébként bocs a tegnapi kitörésértNah mind1,én hogyha össze tok kaparni még 6000Ft-ot locsolkodással azt befektetem rá és megveszem úgyis unatkozok itthon
:D
Meg,a Battlefield 2-ből elegem van.Sok kempre meg minden,veterán medálokat alig tom megszerezni,a First Aid,a Medic,a commander meg mittom én mivan meg még veteránba de a lényeg hogy meguntam xD plusz,vágyom egy jó kis repülős játékra :D nah,csoki!!! -
metlogen #435 Hello
Mekkorát szívtam,este elindítottam a letöltést,hogy reggelre lejön,le is jött
csak éppenséggel kicsomagolni nem lehet mert hiányzik a 10-es rar,ezek mekkora szemetek. -
#434 azért tuti kedvéért megejtettem :) -
#433 registry-t nem muszáj pucolni, elég neki egy sima uninstall is -
#432 Aham, ott is vagyok. -
#431 próbáld ki te is :) töröld le a játékot, RegCleaner-rel írts ki minden bejegyzést, ami a játékhoz tartozik, RESTART, telepít, és megy :)) -
Dexantreal #430 te is fiam Brutus?
mármint,hogy átkerültél az olyanokhoz,akiknek már sikerült elindítani..de nem baj,az a yo -
#429 nos, feltettem úgy, hogy nem volt beidugva semelyik optikai meghajtó, és megy!!!! :)))))
ezer hála MerlinW!!!
amúgy te fennvagy a Bithun is, nemde? :o) -
#428 Sztem nem a játék kért tőled serialt, hanem a starforce driver. Ha Clone akkor Clone:) Nem lesz más mint a többi. nem muszáj kihuzni a dugókat, lehet tökölni sfnightmare-rel meg mittomén mikkel, de azok tényleg konfigfüggők, vagy használnak, vagy nem. -
#427 configfüggő, ha lehúzod simán elindul -
#426 nah,jóéjt le kell nyugodnom!!! -
#425 Plusz,elég hülye neve van Ubisoft,szerencsétlen diétások agyát akarták fel****-ni xD lehetne inkább ffákingSoft!!! De azért nem utállom annyira,mivel imádom a Ghost Recon-t :D -
#424 Kultúráltabban fikázni?? oké.Fika a Ubisoft Starforce-ja vagy...
a StarForce is shit.. folytassam?? xD -
#423 www.wanaddo.atw.hu server 2-be van ez a cuccos.De ott csak ezt írták:
-extract
- mount
- play
- enjoy
Én meg persze bedőltem és leszedtem.A demó is tetszett,de ezek után kezdem meggyűlölni az egész játékot,a Tomb Raider legendet meg végig vittem.Az legalább nem volt Ubisoft-os,még csak az kellett volna hogy azt is elbasszák
-
Dexantreal #422 lol...egyébként ez eredetibe 6790FT..LOL...és leehtne kultúráltabban is fikázni az Ubisoftot...LOL.. -
#421 basznék(elírtam) -
#420 Sajna nem,b+ kúrvára elegem van a Ubisoft-ból meg a tetü Sztáforsz-ból.Nekem is észre veszi hogy csak Mount-oltam a tetü meghajtókat meg nemfogom kivenni.Bekaphatja az összes Ubisoftos
Nincs más megoldás???
Picsába!!!
Asszem ezzel a játékkal nem fogok játszani,mivel az összes zsémet elfogom pazarolni a Ghost Recon 3-ra (az is Ubisoft-os de az csak 7000Ft lesz)És az megéri a pénzt.Ezért meg nemfogok kiadni tizen valahány ezert.Kúrva életbe!!! Legszivesebben vissza mennék az ídőbe és gránátot basznák azoknak a csávóknak a pofájába akik kitalálták a tetü Staforce-t!!! GECIK -
Dexantreal #419 linket privátba tudsz küldeni?..hogy honnan szedted le ezt a verzsönt -
#418 Mikor kéne beírni a CD kulcsot?? Mert telepítés alatt nem kérte.Remélem telepítés után sem fogja :P
Szentem ez az eddigi legbaróbb repülős játék,eddig csak szimulátorok voltak.Régen volt vmi Dogfight játék vagy mi,ilyen gagyi kis játék repülőkkel kellett a szobában repkedni és lődözni mint állat.Azokat az időket juttatja eszembe (Természetesen itt szebb grafikával) :) -
Dexantreal #417 ...ilyennel még nem találkoztam -
#416 Császtok,én állítólag olyan verziót szedtem le (CLONEDVD-CLOWNDVD-s) aminél nem kell kihúzni a meghajtókat csak Mountolom Dameonnal,felrakom és játszok.Nah ezt egyébként nemtom mert kéne egy CD key.Tudna vki adni eggyet de gyorsan?? PLÍZ!!! -
#415 te figyu, nem próbáltad még úgy telepíteni, hogy le voltak húzva a meghajtók? MerlinW írta ezt a megoldást, és sokaknak bejött! :) holnap énis megpróbálom, eddig a Brothers in Arms: Earned in Blood-ot nyüstöltem, de már végre van hely a Blazing Angels-nek is, mert az BiA-t kivégeztem :)) -
Dexantreal #414 ..ilyen nincs, nem hiszem el... -
vodMarci #413 Na lehúztam a CD/DVD meghajtókat,elindult,sztem nem rossz játék.Csak elakadtam Észak Afrikában amikor a hajókat kell lefényképezni.Hogy kell azt megcsinálni? -
#412 Há mé' játszik az olyan aki nem bírja a kihívásokat?:) Ill azért játszol mert élvezed, vagy mert versenyzel velünk?:) /me nem érti:) -
#411 Hi skacok tudnátok küldeni nekem egy Mentést,mert itt elakadtam Holding Guadalcanal-nál. És már egyszerüen nem birom ki,hogy mindeki tovább ment.
Köszi Szépen
-
Szabi1991 #410 még nem ... -
vodMarci #409 Ezt a játékot ellehet úgy indítani,hogy ne kelljen a CD/DVD lejátszóból kihúzni a kábelt?
-
Szabi1991 #408 ezt kinek írtad ? -
Dexantreal #407 lol -
#406 Tipp: A magyar helyesírás szabályai (Akadémiai Kiadó, Budapest, 1994) -
Szabi1991 #405 Megcsináltátok már az a kűldi-t , amikor kikell lőni a hajókat ?
( Nekem nem sikerűl ,) tudtok vmi tippet adni hozzá ? -
Dexantreal #404 küldd el nekem postán,én többet használnám,mint te:P..de lehet,h a szünet alatt nekem is sikerül elindítanom... -
#403 Jó cucc ez a dohányzó angyalok én mondom, de többet nem fogom elővenni:)