882
Blazing Angels Squadrons of WWII
  • Dexantreal
    kaptam lóvét,megyek rendelni ma avgy holnap Blazinget

de esetleg tudtok olyan onlájn shopot ahol a postai költség nem olyan kurva nagy?...gondolom a Blazing ára meg minenütt 6 700 valahány..már nem emlékszem,h pontosan mennyi..szal ebbe1kis helpet pls..

• metlogen
    Hello

Nem próbáltam meg letölteni, mert nincs 10-es rar, kifelejtették. Helyette letöltöttem egy másik verziót, és pöcre indul :))) Nagyon szép és hangulatos játék, igazi háborús feelingel!! viszont nem tudom hogy a többi repülő irányításánál, mit jelentenek az ikonok (villáskulcs, pajzs, villám)??

Üdv

• Dexantreal
    igen,de msn-n is írtam neked,h mé pont MOST??...mé nem már a Blazing előtt?
  • Dexantreal
    ..lol
  • Balumann
    ajjaj, és megpróbáltad utána letölteni a 10 -es rart, hátha esetleg véletlen kihagytad volna?
    Vagy mindegyik fájlt letöltöted egyáltalán? ^^
  • Balumann
    Most szakított az ubisoft a starforce-val :/ Következő játékain már nem lesz starforce.
  • bandika64
    Sajna belekell törődni,ami mostantól UBisoft-os az Starforce-os (Egyébként bocs a tegnapi kitörésértNah mind1,én hogyha össze tok kaparni még 6000Ft-ot locsolkodással azt befektetem rá és megveszem úgyis unatkozok itthon
    :D
    Meg,a Battlefield 2-ből elegem van.Sok kempre meg minden,veterán medálokat alig tom megszerezni,a First Aid,a Medic,a commander meg mittom én mivan meg még veteránba de a lényeg hogy meguntam xD plusz,vágyom egy jó kis repülős játékra :D nah,csoki!!!
  • metlogen
    Hello

Mekkorát szívtam,este elindítottam a letöltést,hogy reggelre lejön,le is jött
    csak éppenséggel kicsomagolni nem lehet mert hiányzik a 10-es rar,ezek mekkora szemetek.
  • BiG G
    azért tuti kedvéért megejtettem :)
  • MerlinW
    registry-t nem muszáj pucolni, elég neki egy sima uninstall is
  • MerlinW
    Aham, ott is vagyok.
  • BiG G
    próbáld ki te is :) töröld le a játékot, RegCleaner-rel írts ki minden bejegyzést, ami a játékhoz tartozik, RESTART, telepít, és megy :))
  • Dexantreal
    te is fiam Brutus?

mármint,hogy átkerültél az olyanokhoz,akiknek már sikerült elindítani..de nem baj,az a yo
  • BiG G
    nos, feltettem úgy, hogy nem volt beidugva semelyik optikai meghajtó, és megy!!!! :)))))

ezer hála MerlinW!!!
    amúgy te fennvagy a Bithun is, nemde? :o)
  • MerlinW
    Sztem nem a játék kért tőled serialt, hanem a starforce driver. Ha Clone akkor Clone:) Nem lesz más mint a többi. nem muszáj kihuzni a dugókat, lehet tökölni sfnightmare-rel meg mittomén mikkel, de azok tényleg konfigfüggők, vagy használnak, vagy nem.
  • [HUN]FaTaL
    configfüggő, ha lehúzod simán elindul
  • bandika64
    nah,jóéjt le kell nyugodnom!!!
  • bandika64
    Plusz,elég hülye neve van Ubisoft,szerencsétlen diétások agyát akarták fel****-ni xD lehetne inkább ffákingSoft!!! De azért nem utállom annyira,mivel imádom a Ghost Recon-t :D
  • bandika64
    Kultúráltabban fikázni?? oké.Fika a Ubisoft Starforce-ja vagy...
    a StarForce is shit.. folytassam?? xD
  • bandika64
    www.wanaddo.atw.hu server 2-be van ez a cuccos.De ott csak ezt írták:
    -extract
    - mount
    - play
    - enjoy

Én meg persze bedőltem és leszedtem.A demó is tetszett,de ezek után kezdem meggyűlölni az egész játékot,a Tomb Raider legendet meg végig vittem.Az legalább nem volt Ubisoft-os,még csak az kellett volna hogy azt is elbasszák
  • Dexantreal
    lol...egyébként ez eredetibe 6790FT..LOL...és leehtne kultúráltabban is fikázni az Ubisoftot...LOL..
  • bandika64
    basznék(elírtam)
  • bandika64
    Sajna nem,b+ kúrvára elegem van a Ubisoft-ból meg a tetü Sztáforsz-ból.Nekem is észre veszi hogy csak Mount-oltam a tetü meghajtókat meg nemfogom kivenni.Bekaphatja az összes Ubisoftos
    Nincs más megoldás???
    Picsába!!!
    Asszem ezzel a játékkal nem fogok játszani,mivel az összes zsémet elfogom pazarolni a Ghost Recon 3-ra (az is Ubisoft-os de az csak 7000Ft lesz)És az megéri a pénzt.Ezért meg nemfogok kiadni tizen valahány ezert.Kúrva életbe!!! Legszivesebben vissza mennék az ídőbe és gránátot basznák azoknak a csávóknak a pofájába akik kitalálták a tetü Staforce-t!!! GECIK
  • Dexantreal
    linket privátba tudsz küldeni?..hogy honnan szedted le ezt a verzsönt
  • bandika64
    Mikor kéne beírni a CD kulcsot?? Mert telepítés alatt nem kérte.Remélem telepítés után sem fogja :P
    Szentem ez az eddigi legbaróbb repülős játék,eddig csak szimulátorok voltak.Régen volt vmi Dogfight játék vagy mi,ilyen gagyi kis játék repülőkkel kellett a szobában repkedni és lődözni mint állat.Azokat az időket juttatja eszembe (Természetesen itt szebb grafikával) :)
  • Dexantreal
    ...ilyennel még nem találkoztam
  • bandika64
    Császtok,én állítólag olyan verziót szedtem le (CLONEDVD-CLOWNDVD-s) aminél nem kell kihúzni a meghajtókat csak Mountolom Dameonnal,felrakom és játszok.Nah ezt egyébként nemtom mert kéne egy CD key.Tudna vki adni eggyet de gyorsan?? PLÍZ!!!
  • BiG G
    te figyu, nem próbáltad még úgy telepíteni, hogy le voltak húzva a meghajtók? MerlinW írta ezt a megoldást, és sokaknak bejött! :) holnap énis megpróbálom, eddig a Brothers in Arms: Earned in Blood-ot nyüstöltem, de már végre van hely a Blazing Angels-nek is, mert az BiA-t kivégeztem :))
  • Dexantreal
    ..ilyen nincs, nem hiszem el...
  • vodMarci
    Na lehúztam a CD/DVD meghajtókat,elindult,sztem nem rossz játék.Csak elakadtam Észak Afrikában amikor a hajókat kell lefényképezni.Hogy kell azt megcsinálni?
  • MerlinW
    Há mé' játszik az olyan aki nem bírja a kihívásokat?:) Ill azért játszol mert élvezed, vagy mert versenyzel velünk?:) /me nem érti:)
  • mrsix
    Hi skacok tudnátok küldeni nekem egy Mentést,mert itt elakadtam Holding Guadalcanal-nál. És már egyszerüen nem birom ki,hogy mindeki tovább ment.

Köszi Szépen

• Szabi1991
    még nem ...
  • vodMarci
    Ezt a játékot ellehet úgy indítani,hogy ne kelljen a CD/DVD lejátszóból kihúzni a kábelt?
  • Szabi1991
    ezt kinek írtad ?
  • Dexantreal
    lol
  • Gunn69
    Tipp: A magyar helyesírás szabályai (Akadémiai Kiadó, Budapest, 1994)
  • Szabi1991
    Megcsináltátok már az a kűldi-t , amikor kikell lőni a hajókat ?
    ( Nekem nem sikerűl ,) tudtok vmi tippet adni hozzá ?
  • Dexantreal
    küldd el nekem postán,én többet használnám,mint te:P..de lehet,h a szünet alatt nekem is sikerül elindítanom...
  • MerlinW
    Jó cucc ez a dohányzó angyalok én mondom, de többet nem fogom elővenni:)