Blazing Angels : SoWWII

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kövesdi A
hi nem tudjátok hogy honan tudok crack-et keriteni ehez a játékhoz
mert nem tudom elinditani
ezt írjah ki !
["
Error Exit
Information
Retry

Insert the Blazing Angels disc into another driver then press "Retry" "]

aki tud segiten akkár crakel akkár valami más modszerel azt meg köszöném !

BiG G

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

mrsix
Ismételten elakadtam a Holding Guadalcanal-nál,de ott is a Mentés másodikfelében,mikor Nyugatról érkeznek ismét Partraszállitó egységek,viszont segemben meg Japcsi gépek,ha elkezdem irtani a Partraszállitó jármüveket végem.Egy mentést megköszönék.Köszi Szépen

és gamepadon?<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Speed devil
Szerintem nagyon jó játék!! Már kijátszottam, viszont elég könnyû volt mondjuk a Top Secret és a Berlin 1945 pályákkal (ha valaki ott tart) azért meg kellet szenvedni de hosszú próbálkozás után sikerült. Ha valaki kijátszotta akkor szerintem érdemes végig vinni a 2 Mini Campaign-ot is mert kapsz fejlesztéseket a gépeidre!! P-51 Mustang 4 eva'!! Ha valakinek még nem indult volna el akkor a wanadoo forumán (http://wndforum.uw.hu - Játék - Blazing Angels topic)is nézze meg és próbálja meg amit ott mondanak nekem úgy sikerült!!

Forza Atletico! Go Gunners! Go Go Red Wings!

MerlinW
Másodlagos fegyver (alap beállításokkal asszem: bal ALT)

[merlinw.org]

Balumann
biztos írja valahol a játék, nézz körül a menüjében.....
Hát én biztos nem fogok ennyit kiadni egy játékért, annyira azért nem fontos nekem egy számítógépes játék, jobb dolgok is vannak ennél <#pardon1>

1ébként a demoba a traingen amikor a templomot veszem kezelésbe ott a végén van egy kör a földön ilyen clélkereszt féle és bele kell asszem esnie a templomban lévõ kis négyzetbe...szal mintha bombát kéne oda rádobni..de hogy kell ezt?

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

alkohol mentes vok😛<#wink>..és én1ilyen géjmért hajlandó vok adn iennyit a futárnak...tegnap kipróbáltama demoját utlóag...hát nem semmi<#eljen><#hehe>

MerlinW
1-2 ezer max... hát nemtom én inkább elsétálok érte és utközben azt az 1-2 ezrest elsörözöm, elkajálom, minthogy a futárnak adjam😊

[merlinw.org]

fasza,thanks<#wave>...most má csak könyörögni kell a szülõknek,h vegyék meg<#hehe>...tegnap muterom ezzel jött elõ amikor közöltem vele az árat,meghogy neten szerezném be..."de akkoris a postai költség.." loool..az csak1-2 ezer max,ha yol tudom<#hehe>...de az erõ velem van és megfogom vetetni akko is 😛<#hehe><#eljen>

MerlinW
Mer' váksi vagy, türelmetlen, és figyelmetlen, jól. Pedig még keresõje is van...

de tessék, merjófejekvagyunk

[merlinw.org]

rákerestem így, próbáltam kategorizálni,de sehol semmi ami Blazing lenne...azé kösz

MerlinW

[merlinw.org]

Szeva mindenki.
Akinek eredetibe kell a játék az megrendelheti www.automex.hu oldalon 6990Ft.

BiG G
ezt szedtem le, és nem megy... azért köszi

MerlinW
Mér nem olvas vissza senki mielõtt tanácsokat osztogatna?😊 Patch-el a két mini imageval nem megy. Patch nélkül megy, kábel lehúzással, lehúzás utáni daemonos telepítéssel.

[merlinw.org]

ajánlom mindenki figyelmébe..

Blazing Angels Squadron of WWII CLONEDVD PROPER-iTWINS

capslockért bocs,csak így másoltam be.... sztem ez megoldás lesz a problémánkra... szedd le te is Nagy Gé<#hehe> és lesz köztük 2mini image amivel most talán megy..én holnap lekapom a kemény 2.5 gigát majd és remééélhetõllleg<#eljen>

de még nem biztos,h megkapom húsvétra<#hehe>...pedig fasza lenne...addig meg elvok a demoval..ma szedtem le

BiG G
hopsz ez kécce ment

BiG G
mákos 😊 én holnap mégegyszer nekiesek, ha úgyse megy akkor hagyom a francba

BiG G
mákos 😊 én holnap mégegyszer nekiesek, ha úgyse megy akkor hagyom a francba

én nem láttam ott1árva leírást 😛....ja de igen...áhh...viszont semmit se értek a géphez 😛<#hehe><#hehe>...úgyhogy nem birizgálom...majd a nyuszika a seggén át kitolja nekem(persze külön csomagolásban,h ne legyen szaros<#hehe>) a Blazinget némi kis szerencsével<#hehe>

BiG G
tudod van egy pár leírás, és aki normális az el is olvassa, és nem kap kékhalált ;-)

ennek a mittoménminek mi a linkje?<#hehe>

Ugy értettem hogy nem én irom a progit... Hanem hogy rajovok mit kell nyomni <#idiota> Biztos jokat rohognenek azon hogy hanyszor volt kékhalál <#banplz>

kösz a linket én sztem vagy húsvéti ajándéknak<#hehe>,vagy nem várok vele addig és úgy<#hehe>

levagy szarva 😛 <#hehe>...így könnyebb és megbízhatóbb 😛

BiG G
nem te töröd fel, te csak használod azt a progit, amit mások megírtak. Nemhiszem hogy egy 12 éves pöcs tudna írni egy ilyen programot.
Csak a miheztartás végett

Tatyla
annyit még ér is...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Balumann
google-ba beírtad volna sztem kiadja ^^
ahelyett hogy ide írogatod 😄

killer123
igen megjelent ma néztem a saturn-ban 6790ft!

Jó konfig.

jimbo5
Bocsi a duplázásért... <#idiota>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

jimbo5
www.galaxisnet.hu például, de még nincs sehol szerintem...

Amúgy nekem is a köd csak a traning pályán volt, utána faxa lett minden! Kell a full! <#hawaii>

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

jimbo5
www.galaxisnet.hu például, de még nincs sehol szerintem...

Amúgy nekem is a köd csak a trabing pályán volt, utána faxa lett minden! Kell a full! <#hawaii>

de a linkjeit nemtom,nem vok ebbe jártas..

MerlinW
Infó kell hát keress... nemtom mibõl áll megnézni a nagyobb boltok oldalait... galaxis, 576 stb...

[merlinw.org]

boltba már lehet venni?nem tudjátok?mer én akkor megveszem leszarom mennyit kérnek, megveszeeeeem<#hehe>...csak info kéne,h kinn vana boltokba,vagy majd lesz.

Balumann
bios -ban is kilehet tiltani a secundery master-t meg slave-t hogy teljesen ne érzékelje, sztem kicsit hatásosabb mint a nightmare. De nekem ez úgyse akar elindulni de szerintem már egy win frissítés ráfér a gépemre is :/ mert ezzel már akármit csinálok nem indul, pedig már a splinter cell 3 beindult (tudom hogy már írtam de akkor is fontos hogy elvileg mennie kéne ennek is ^^)

hiba
vegye meg az apukaja 😊

MerlinW
A károkozást arra értettem, hogy nem túl felhasználóbarát az sfn. Pl a 12 éves kölök nem biztos hogy tisztában van vele, hogy min az a Pr.Slv.Oszt a rossz gomb lenyomása, viszont fizikai károkat okozhat. Lásd több fenti példán alapuló "laikusnak" szált szerteszéjel a slave IDE-je. (Mondjuk azt nem tudom hogy valóban fizikailag-e, vagy csak win szinten.)

Azt vallom, hogy aki SF játékkal akar játszani kényelmetlen hatások nélkül, és nem akarja/tudja megvenni üzletben, annak nem hiszem hogy olyan nagy befektetés egy rack vásárlása. Mondhatni visszatérül a dolog...😊

[merlinw.org]

az SF Nightmare nem okoz több problémát ^^ A lehuzogatástol fog tonkremenni a CD/DVD meghajtod... Legalabbis a kábel..Tényleg, mit szólna az ubisoft ahhoz hogy egy 12 éves gyerek egy progi segitségével feltöri a védelmét?<#idiota>

MerlinW
Végigpróbálgattam minden lehetséges módszert (direkt feldobtam egy vinyora friss teszt vindózt). 3.7-es SF-ot csak nightmare-el és lehuzzással sikerült életre keltenem. Mondanom sem kell hogy sfnightmare több kárt tud okozni mint a lehuzás. Ill azt sem mennyi elõnnyel jár az USB-s külsõ rack😊

[merlinw.org]

killer123
És voálá mukszik a game.Csak a training day volt a szar.

Jó konfig.

killer123
Nagyon szépen köszönöm.
Látom azért vannak akik segitenek a másiknak.
Mégegyszer köszi.

Jó konfig.

Balumann
Nekem ezt a meghajtó kihúzást kell elkerülnöm valahogy, az nélkül kel megpróbálnom elindítani. A Splinter Cell 3 megy ^^
Majd szerdán szünetbe próbálkozok majd vele, újratelepítem mert már patcheltem.

MerlinW

[merlinw.org]

killer123
Na szóval belinkel valaki egy save gamet?Vagy küldje el emailban.

[email protected]

Mindegy hol tartasz csak a training day-t szeretném átugrani,mivel ott baszakszik nekem a game.

Elöre is köszönöm.

Jó konfig.

MerlinW
Jaja, azért mondtam hogy kellemes hétvégi😊 Egy Falcon 4.0 vagy Lock-On, ill Flight Sim. az nem sorolható a kellemes hétvégi környezetbe, inkább a fanatizmus határait súrolják😊 50 gomb szakszerü sorrendben való megnyomása eredményezi a motor indulását, és akkor még nem csuktad le a kabin tetejét😄 (Na jó sarkított volt😊)

[merlinw.org]

reaper4
osztom a véleményed, bár ez az elsõ repülõs game amivel jáccok és így nekem az arcade az alap 😄 ,de a graf télleg "soha nem látott" élménnyel gazdagít 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit