882
Blazing Angels Squadrons of WWII
  • BiG G
    nincsmit :) majd este felveszlek msn-re aztán megdumáljuk a dolgokat
  • Dexantreal
    Kösz az infot
  • BiG G
    nos, van ott ugye négy dolog. A legfelső az hogy a századod mit csináljon: van kötelékben repülés, van defend amikor téged védenek (azt támadják aki téged támad), és van attack amikor összevissza gyilkolásznak (több-de inkább kevesebb sikerrel) - ezt tudod a numerikus 5-ös billyentyűvel irányítani.

Aztán van még alatta három. Balról jobbra: javítás (num1), bevédés (num2), és agresszív támadás (num3). Ennek az utóbbi kettőnek sok értelmét nemláttam, de a javítás az fontos.
    Nem jön más hozzád, hanem megnyomod a Num1-et, és pár másodperc után kijön majd egy ilyen betűkombináció, amit helyes sorrendben viszonylag gyorsan kell beütni, (miközben persze a csata folytatódik), és ha ügyesen csináltad, akkor azonnal helyrepofozza a géped, a legramatyabb állapotból is :)

Remélem nem voltam túl érthetetlen, és tudtam segíteni!
  • Dexantreal
    oks...öh,nemtod hogyan kell azokat a jeleket váltogatni ott alul?melyik gomb..mert szeretném a szerelőcsáveszt hívni,hoyg javítson a gépen...amúgy vegyél fel inkább msn-re és ott egyeztetünk meg mittoménmi... [email protected]
  • BiG G
    énis :) este megnézhetnénk akkor hogy megy-e lanban :o
  • Dexantreal
    jaja...akko beperelném az ubit és nagy adag lóvét szakítanék le tőlük,róluk...csak mer Balu említette egyik nap msn-n,hogy esetleg a warez verzió bekavarhat..de nem kavart..örülök,h neked is megy csontnélkül
  • BiG G
    jahm és nekemis csontnélkül megy ;PP
  • BiG G
    az lenne szép ha nemmenne :DDDDDD
  • Dexantreal
    Na megvana géjm eredetibe és csont nélkül meeegy. Kérdezte valaki,hogy mik azok a jelek,meg én is, ha gondoljátok leírhatom,mer a kézikönyvbe bevan vésve,mi micsoda
  • BiG G
    eddig a single kampánnyal voltam elfoglalva, de ha valaki vevő rá akkor holnap megnézhetjük megy-e vele
  • Balumann
    De Hamachival még senki nem volt képes megpróbáli lan módba játszani? :S
  • BiG G
    hát ezt látod nemtudom :) ha nem tud majd együtt játszani az eredeti és a másolt verziós, akkor sajnos csak a haverjaimmal tudok majd játszani :-\
  • Dexantreal
    van netes mód...különben nem lehetne hamachival tolni...de akinek eredetibe van,az is tud a nem eredetis verzsönnel jácókkal1ütt géjmelni onlájn?...bocs lámakérdésért,de hát ilyen területen mindig is az voltam,sry
  • Dexantreal
    yol beszéltél
  • Dexantreal
    nézd,én is örültem annak, hogy holnap eredeti géjmet tolhatom be a gépbe,de nem írtam capslockkal...csak legalább9szmájlit bigyesztettem oda a végére...de az még tűrhető...sztem
  • BiG G
    caps off plz
    amúgy pedig van benne netes mód? Mert akkor mi SG-sek összejöhetnénk 1-2 dogfight-ra :) A demóban a tréning pályán kívül csak 2 pálya van.
  • bandika64
    Basszus,rosszabbul írok mint 4 éve
  • bandika64
    JEEEEEEEEEEE,HOLNAP NEKEM IS MEGLESZ EREDETIBA AZTÁN MAJD TOLJUK AHVEROKKAL A DOGFIGHT-OT NETEN,ROHADT JÓ JÁTÉK :)
    IGAZ A BOMBÁZÓK IDEGESÍTENEK A LASSÚSÁGUKKAL DE AKKOR IS KAFA JÁTÉK (A DEMÓ AZ EGY TRÉNIN PÁLYÁT ÉS 2 KÜLDETÉST TARTALMAZ??)
    Mert nekem engedta azt a Londoni pályát is,az totál idegesító :D
  • BiG G
    ;-)
  • Dexantreal
    holnap meglesz nekem iiiiiiiis,eredetiiibeeeee
  • BiG G
    na kivégeztem a játékot :) nagyon jó, hangulatos, bár néha idegesítően sokszor kell nekiesni egy-egy küldtésrésznek, de megéri! :)
  • BiG G
    ezeket a honlapokat Flash programozók csinálják, nem kis munkával :)
  • bandika64
    Én nemtom mért nem törték fel a Splinter Cell 3-at,én megvettem :D
    Lehet hogy olyan Starforce verzió amit nemtudnak feltörni,vagy akkor még bénák voltak most meg már kinek kell a Splinter Cell 3??
    Mostmár mindenki a Splinter Cell 4-re gyűjt :D
    Splinter Cell 4-ről jut eszembe,szentetek az is Starforce-os lesz?? :D
    Remélem nem :)
    Egyébként a Ubisoft os website-ok marha barók nézzétek meg pl ezt:www.ghostrecon.com/uk/ghostrecon3/index.php és Blazing Angels-é is király.Ezeket hogy csinálják? :D
  • Dexantreal
    mivan?.....
  • Balumann
  • Dexantreal
    egyébként télleg...mivel meglesz a géjm hamarosan,nem szeretnék senkit se úgy nyaggatni itt,mint Balut,szal kéne1kis info..láttam én is a betett képeken,lh bal oldalt alúl vannak ilyen jel izék..na azok mit is jelentenek?ha volt a kérdés akko visszaolvasok
  • Dexantreal
    itt is megtod venni
  • Balumann
    Valamikor mostanában már sztem kifog jönni a crack. De az a baj hogy a starforce minen játéknál másképp van, másik verzió kicsit. És így kiszámíthatatlan mikor tudja a reloaded vagy deviance feltörni. De nem 1 starforce-s játék van már feltörve szóval nem reménytelen.
    De azt nem értem hogy a splinter cell 3-at mér nem törték még fel :(
  • bandika64
    (Ez lehet nem tartozik ide de mind1 ez csak egy teszt volt :D)Császtok,leszedtem a Rainbow Six Locdown-t attól féltem hogy azis ilyen lesz,felraktam bementem a könyvtárába és ott van egy Starforce szarság(ekkor rohadtul beszartam :D),a lényeg az hogy ahoz volt krekk és az jóval nagyobb volt mint az eredeti ikon (vagy mi a frász,amit felül kell írni).Mért nem lehet ugyanígy feltörni a Blazing Angels-t?? a Deviance-nek sikerült.
    Másrészt szerintem érdemes ezt a játékot megvenni,állítólag a multi nagyon baresz,főleg a Dogfight(állítólag :D)Nah mind1,holnap ha sikerül szereznem egy kis zsét,akkor elmegyek a Média Márk-t ba és megveszem(Csak másnapra nehogy kijöjjön egy krekk,mert befogok kattanni,de nagyon
  • Dexantreal
    Ne viygorogjá ott az első mondat tájékán mikoa keresőt említed:P...annyiranem vok,csak ezeket a védelmeket nem vágom. Igen,inkább te szúrd el a géped,bocs...,mert én akko úgyse tudnám enyémet helyre pofozni,te meg secperc alatt újra rakod,mint ahogy nemrég tetted.Eredetibe nekem akkor is jobb lesz,már csaka felhőtlen multizás miatt is:P...úgyse volt még eredeti géjmem
  • Balumann
    2. mondat 1. részébe kimaradt egy olyan szó hogy 'mindenhez'. Próbáljátok beleképzelni
  • Balumann
    Erre már nekem is volt válaszom. Én sem úgy születtem hogy értek, és nem is vagyok annyira gépőrült. Hidd el én is úgy értek 1-2 dologhoz hogy próbálkoztam, és forumokat olvasgattam, meg gyakoroltam a google és a keresők használatát hogy megtudjak találni egy programot vagy patchet vagy akármit... ;) A védelembe azért voltam talán járatos mert a SW Battlefront 2 faq-ját én írtam és akor nagyon utána jártam ezeknek a védelemnek. Na meg mikor a splinter cell 3-at 3 napig szinte folyamatosan próbálkoztam beindítani, és akkor sem másokon lógtam hogy segítsenek, szóval vehetnél példát :) (akkor még nem volt Daemon tools 4)
    Egyébként kösz, inkább én szarjam el előbb a gépem mi? :P
    Nem, csak sajnálom az időt hogy kiszenvedjem a meghajtókat minden indításnál, meg gép start meg ilyenek, később meg úgyis lesz valami könnyebb megoldás elindítani, és akkor is ugyan ilyen marad a játék, sőt patch is midnig várható. Szóval ennyit a kifogásokról :P:D
    De eredetibe biztos nem venném meg, ha annyira fontos lenne a játék akkor biztos előbb húznám le a meghajtókat.
    Sry az *off*ért de ezt lekeleltt írnom .
  • Dexantreal
    :P...nem bírtad ki,megemlítetted,de nem baj..én meg ide írom azt,amit msn-re válaszoltam ezekre...hogy te akkor is jobban értesz a gépekhez és semmi kedvem elbaszni az enyémet,inkább vártam rád,hogy te működésre bírd...de most má nem nyaggatlak
  • Balumann
    Nyugi ez még semmi amit itt ír. Engem 10 percenként megkérdezett hogy lehúztam-e már a meghajtóról a kábelt meg hogy elindítottam-e már ^^
    Én se szarozok viszont sztem mostmár, inkább várok crackre. 1x már próbáltam kihúzni de nem nagyon sikerült, kitörni se akarom. Waiting rulz, türelem jó játékot terem ^^
  • Dexantreal
    bocs,h külön írom,írhattam volna az előzőbe is...csak a félre értések elkerülése véget...már1csomóan kérezték,szal a válasz itt van pár oldallall hátrébb...
  • Dexantreal
    lool..nem hiszem el..LOOOL......olvass má visszaaaaa

• Dexantreal
    cool,grat,de én akkor is megveszeeem
  • vodMarci
    Elakadtam.Van az a küldetés,hogy el kell pusztítani egy japán repülő teret,és megvédeni a szövetséges bombázókat.Na ez nekem sehogysem megy.Mit csináljak?A bombázókat védjem,vagy a repteret bombázzam?
  • vodMarci
    Nem nagyon értelek...elolvastam az összes üzit amit eddig itt van,így olvastam azt is,hogy nem nagyon értesz a gépekhez.A faterednek meg mondhattad volna,hogy szedje le az oldallapot a gépről(előtte áramtalanítás),majd a CD/DVD lejátszóból húzza ki az optikai kábelt(szürke).Tegnap előtt meg se akartam próbálni kihúzni,de tegnap rászántam magam..és voálá.Sikerült,megy a játék,minden király.
  • Dexantreal
    ez a link amúgy meg behalt sajna