Megjelent a Sony Ericsson M600i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Típus: Sony Ericsson m600i
Hálózat: T-mobil
Tartozékok: kábel, töltõ , 1gb memóriakártya...
Állapot: jó állapotban van semmi baja
Ár: megegyezés szerint
Elérhetõség: email: [email protected] MSN: [email protected]
Fizetés/átvétel: ahogy neked jó
Képek:

MSN-en webkamon tudom még mutatni müködés közben

nekem olyan kérdésem lenne hogy kissé karcos a kijelzö.. azt egy elõlap csere megoldja? van rajta valami plexi? vagy nekem maga a kijelzõ karcolodott össze?

grebber
Elfért még volna rajta egy 2Megapixeles kamera,de sajnos nincs 😞

Next PC upgrade: 2022

[18th RCT]Chaos
Nekem is szimpi, lehet, hogy õ lesz a lassan 3 éves t610 utódja? 😊

Nézz utána a neten TM

Omega
A P910 nem egy olcsó teló, gondolom esse lesz az, de nekem az jobban bejön.

Jó a Motorola, a V600-asom odaadtam anyámnak, mert nem volt pofám üzletben eladni, a StarTac-em meg egy kisebb koccanásra összetört...

soha többet HelloMoto, SE only😉

http://gaborszantai.co.uk/

Vegyél Motorolát, akkor megtudod mi az igazi minõség! 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

craesh
Bakter, ennek a telónak a default memóriája 80 Mbyte!!! Én mondom 5 éven belül ugyanaz fog történni mint a vinyoknál, vagy az mp3 playereknél. pillanat alatt fognak ugrani a tárhely méretek... Mindjár jönnek a több 100 megásak, 1 gigásak, stb...

azirafael
beteszem a kosárba...

szacsi
ez jó (Y)

:-O http://www.ashes.hu O-:

Olvastad a felmérést, miszerint a kamerás tulajok 90%-a sose használja zt a telefonján?

"de ne felejtsük el,hogy ez a teló fõleg emailezésre lett kifejlesztve!!"

No hát azon nem sokat kell fejleszteni, az email küldés kb. 10 sor, ha felület is kell hozzá max. 50 :-),
A telefon specifikus dolgokat is figyelembe véve max 1 nap
ja meg persze walkman funkicó <#beka2><#vigyor3>

nekem w800i-m van teljesen megvagyok vele elégedve <#papakacsint> beépített 38mb-os belsõ memória meg külön hozzá 512 memory stick tökéletes <#taps> 2 megapixeles digit kamera mi kell még? <#smile>. Ez se tûnik rosznak de tuti nem cserélném le az enyimre!

Ez egy igazán tetszetõs készülék bár én is hiányolom a kamerát de ne felejtsük el,hogy ez a teló fõleg emailezésre lett kifejlesztve!! A képernyõ megfelelõen nagy színmélységû és felbontású és az Opera böngészõ meg csak hab a tortán!

A kozmosz a kozmosz része s nincs eleje se vége.

vgez
ha már 3g akkor szerintem videotelefon, de azt majd a drágább verzió tudja majd,<#crazya> (t68 készenléti idõ <#eljen>)

asysoft
Ez az M600i tetszik, érintõképernyõ rulez!😊 Kameráért kár, bár gondolom amiatt nincs benne, mert vannak helyek, ahová kamerás mobilt nem lehet bevinni...

/*WTF?!*/

asysoft
Az az akkumulátor töltöttség elõrejelzõ szerintem nem sokat ért😊 Nekem T610-em van, igazából csak az állapotával vannak gondjaim (nade ne panaszkodjon az, aki kulcsokkal egy zsebben hordja, meg leejti😊), bár egy kicsivel több memóriát, illetve egy jobb fényképezõgépet el tudnék fogadni😊 (Néha jól jön)

/*WTF?!*/

Szerintem jó telefon lehet! Majd megigénylem a Mikulástól! Mondjuk Sonyericcsonban melyik nem jó telefon? Volt nekem T310,T230,T290 most T630-asom van és meg vok vele elégedve! Igaz hogy a mai kornak már nem igazán felel meg mert régi! De munkástelefonnak kitûnõ! Igy legalább nem fáj annyira a szívem ha tönkremegy! Amugy mint a legtöbb Sonyericssonból szerintem ebbõl is hiányzik az a funkció amit egy szokványos Ericsson T65-ös és T68-as tud! Ez pedig az hogy a hangerõ gomb lenyomásánál kiirta hogy az akkumulátor mennyi ideig használható készenléti és beszélgetési idõre! A mai csûcsmobilok közül ezt egy sem tudja! Mondjuk az érintõképernyõ szerintem nem jó megoldás! de amugy jó lenne!
smv
Néha jól jön. És nem mászkálok el mondjuk egy koncertre digitális fényképezõvel, viszont a teló pl ott van nálam.

Starcraft + Diablo III - esemve

Mert rájöttek, hogy baromság?

Ja, én is ezen döbbentem le. Pedig már kezdtem sajnálni elsõre hogy nem vártam kicsit az N70 megvételével, de így abszolút felejtendõ. Plusz UIQ-ra sokkal kevesebb alkalmazás van, mondjuk ez lényegtelen ha a lényegesebbek elérhetõek.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Mé nincs benne fényképezõ?
hihetetlen, ez tényleg jo telefon, és fentvan sg-n pedig nem nokia 😊
pfff... mondjuk ennek talán van miértje is (pl ez tényleg jo) 😄

Aki hülye, haljon meg.

akkor megsem csak nokia hirek vannak >😛
NEM ROSZ ÉN LEHET MEG VASZEM
Ombika
Abszolut nem draga ma mar 1 gb Duo hozza!!

Anyira azért nem gyõzött meg, hogy jó öreg K750-met lecseréljem erre!
😄

Win7 unltimate, M4A89GTD PRO/USB3, AMD X4, ATI Rad HD 5770 CuCore, 4GB DDR3,HDD Samsung 1000 GB :)

Én sem komolyan gondoltam hogy lecserélem. Úgyse lenne rá zsém. Meg jókis teló ami most van. Igaz van egykét hibája vagy csak én kaptam megint ilyen hibás telót.<#rinya>

Darth Sith
Ilyet akarooooook!! De csak az árfüggvényében.. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

greg benz
szvsz nem lehet a 2 telót egy napon említeni<#idiota>de ha neked megfelel az a jó...ez a cél<#eljen><#hehe>

Memory Stick Micro - gondolom kimondottan "olcsó" bõvítési lehetõség.
Egyébkén jónak tûnik, de én nem cserélem le a K500i-t, egyenlõre elég az is.

Nem rossz, de nem gyõzött meg nagyon... Szerintem mobilba még mindig az S60 a legjobb. Érintõképernyó meg ilyenek túl sok. Sokkal jobb gombokkal navigálni... bár ez lehet csak az én heppem<#buck>

És az ára?
greg benz
aranyos,hogy visszatértek az utoljára asszem sony j70-nél alkalmazott oldagörgõs dologhoz😛 egyébként nagyon faja<#eljen>

Megvan mire cserélem le a k500i-met. <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>