1485
Digi Tv az olcsó kábeltévé
  • jimbo5
    Már átnéztem a tv minden zugát menüileg, de semmi ilyet nem találok.. :(
  • gergely1991
    Esetleg a tvben megkeresni a "hangnorma" beállítást(DK/BG). Ebből a BG az opcionális.
  • jimbo5
    Sziasztok!

Egy beltériről 2 TV-t működtetnénk, de amelyik TV az RF out kimenetet használja, a kép jó, de nincs hang! Már utána olvastam hogy át kellene állítani a PAL beállítást, de a beltéri nem engedi az RF beállítást piszkálni (PAL-G), a TV-n (Panasonic TX-28PM1) meg nem találok ilyen beállítást... :( Valami ötlet? Köszi!
  • Atys91
    Mennyibe került a váltás?Milyen költségek voltak?
  • báttyó02
    sziasztok

a kérdésem az,hogy kábel tv-nél kissebb csomag mellé (digi mini) is lehet hbo packot rendelni,vagy csak a nagyobbak mellé? ugyanis régebbről emlékszem valami ilyesmire,de nem vagyok benne biztos. ugyanis most gondolkozok ezen a kombináción,mert jelenleg digi+ csomag van,de nemsok értelmét látom
  • gergely1991
    Sok szolgáltató kiveszi már a kínálatból mert, nem látják értelmét.
  • banok
    Viszont nincs Sportklub
  • Gigabo
    Sziasztok!
    Mi nem olyan régen, úgy másfél két hónapja váltottunk DigiTV-re. Eddig meg vagyunk elégedve vele. Én igazából a Digi Sport miatt szerettem volna nagyon ezt a szolgáltatót, ha már a Tv2 nem közvetíti a BL-t. Viszont így jobban is jártam, mert legalább a különféle bajnokságokat is nézhetem. Szóval, az eddigi tapasztalataim alapján én ajánlani tudom.
  • gergely1991
    Én nem igazan de itt megleled.:)
  • Atys91
    forint adatokat tudnál írni?!
  • gergely1991
    pl.:mondjuk a beltéri/kültéri egység megvétele/bérlése
  • gergely1991
    Hmmm...szerintem a tányéros változatával kéne beélni,hacsak ha nem szeretnél internetet is hozzá. :S
  • daver88
    Üdv!!

annyi kérdésem lenne, hogy most szeretném beköttetni egy új lakásba a kábeltévét, de nincsenek vezetékek a lakásban. Ilyen esetben van bekötési díj??? mert valahol azt írják, hogy nincs, a digi honlapján meg 12.000 Ft az ÁSZF-ben...
  • Atys91
    csak mini csomagot szeretnék,mivel már van t-home családi csomagom...
    digi csak digisport miatt kellene,1400ftot az meg megérne nekem ha csak annyi...csak nemtom vannak e más díjai a bekötésnek?!
  • madmanic
    ha rám halgatsz: upc.hu...
  • Atys91
    hellohello
    annyit szeretnék kérdezni,h tervezem a műholdas tv beköttetését,és érdekelne milyen költségek terhelnek?!
  • lackoka25
    felhivtam a digit azt monták be kel irni valami paramétereket csk nem tudom hová :)
  • lackoka25
    sziasztok! vettem egy ilyen tv-t

LG 50" 50PK350

minden jo vele csak amikor összedugtam a digi kábelal elvileg digitális adás jön rajta akkor csak az analóg jeleket fogja kérdésem hogy kell beállitani segitsetek hogy szép digitális adást lássak válaszokat köszönöm
  • ChaosTeam
    Akkor ok, köszönöm.
  • gergely1991
    Tudtommal még nincs rajta magyar nyelv...
  • ChaosTeam
    Nah újrahangoltam a TV-t "Teljes" csatornakereséssel. Így bekerült egy rakás olyan csatorna, ami eddig nem volt - így a Natgeo HD és a NWild HD is. Viszont ez a 2 csatorna Angol nyelvű és nem enged más hangsávot - vagyis az egyik engedne még Orosz-t is.

Ez a 2 csatorna mindenkinél Angol nyelvű? Vagy csak nálam?
  • ChaosTeam
    Igen a többi bejön rendesen. Amúgy "Samsung ue32D6100SW" Tv-m van.
  • gergely1991
    Legalább mpeg4-es formátumot kell venni a HD vételhez.
  • Petko
    Nekem megvan Pesten IX. kerben. Most nem tudom fejből a transponder frekvenciát, de majd otthon megnézem. A többi HD bejön jól (m1, m2, duna, digisport stb.)?
  • ChaosTeam
    Kérdésem lenne, a DIGI oldalán a digitális csatornakiosztásnál szerepel a NatGeo HD és a NatGeo Wild HD csatornák, viszont a TV ezeket a csatornákat nem találta meg.

Ez miért van? Valójában nincs ez a 2 csatorna, vagy a TV nem jó valamiért és ezért nem találja ?
  • ChaosTeam
    Köszi a választ, megvettem az új Samsung TV-t és valóban egyből ment az analóg adások mellett a digitálisak is.
  • Petko
    Igen, a "DVB-C" a fontos. 2 éve amikor tv-t vettem én hónapokig kutattam amíg találtam egy jó Toshibát amibe beépített DVB-C volt, mert mindenben csak DVB-T -t raktak, az pedig ide nem jó.
    Nem kell semmi egyebet fizetned vagy csinálnod, bedugod és jó lesz.
  • ChaosTeam
    Sziasztok!

Elnézést, hogy nem olvasok vissza, de sajnos pár percem van csak leírni a kérdésem.

Szóval DIGI kábeltévé szolgáltatásunk van. Szeretnék venni egy új TV-t, amiben ahogy olvasom csak Digitális "Tunner" van, "támogatja az MPEG4, DVBC, DVBT és más digitális TV sugárzási szabványokat."

Kérdésem az, hogy ilyen Tv-vel tudok nézni Digikábeles tv csatornákat? Olvastam, hogy van lehetőség set-top-box bérlésére, de én szeretném a TV-t használni, ehhez van valami teendő, esetleg kell valamit fizetni érte?

A válaszotokat előre is köszönöm!
  • gergely1991
    Akkor töröld ki mind,bár nem tudom hogy a "Gyári beállítás" jó ötlet-e erre a célra.:S
  • Soldiers
    azt csináltam amitt írtál
    igen csak a intelsat1002-n volt
  • gergely1991
    Ez meg hogy?:D
    Ugye csak az intelsat1002-őt választottad?
    Milyen műhold van még felsorolva benne(általában alapból a thor3 és a hotbirdet sorolja fel még)?
  • Soldiers
    megcsináltam de ahellyet hogy új csatorna lett volna mindenból kettő lett
  • Soldiers
    az lényegtelen
  • gergely1991
    Megmarad, bár, lehet hogy átrendeződik(ha szoktad csoportosítani).
  • Soldiers
    ennyi? és a többi csatorna az úgyan úgy megmarad??
  • gergely1991
    Nos
    menu gomb>Telepítés>Keresés>aztán le, a "műhold kiválasztás" menüpontra lépve, jobb/bal gombbal kiválasztod a "intelsat1002" műholdat aztán OK gomb.
    Erről a kézikönyv is segíthet
  • Soldiers
    Hali nekem olyan fontos kérdésem lenne hogy ID discovery, AXN Ce, Pro Tv, Fashion TV, CNN, nincsennek pedig benne kéne hogy legyen a csomagban ezeket hogy lehet előhívni ezeket a csatornákat??

köszönöm
  • kalapos
    Sziasztok !

Egy kis infót szeretnék tőletek kérni.
    Olvasgattam a digi oldalát és maradt pár kérdésem:
    1 - ha szeretnék műsorrögzítést melyik set top box-ot kapom?
    2- mekkora háttértároló van benne és az kb mennyi idő felvételére elegendő?

Üdv
    Kalapos
  • gergely1991
    Mondjuk kösd rá a jó beltérit:D
    Ezzel megvizsgálható hogy, a beltéri szórakozik vagy az antennád:D
    Az antenna a 0,8 fok (nyugat) felé kell forognia(esetleg egy iránytű be segíthet:D)
  • madmanic
    rég volt digim ( életem egyik legszebb napja volt mikor megszabadultam ),
    de a beltérin, ha jól rémlik meg tudod nézni a jelerősséget és jelminőséget.

Ha az szar, akkor antenna gond lesz. Ügyfélszolgálatot ( ha nálatok van ) hívd fel, kérj egy újraaktiválást vagy miatökömet a kártyádra.

Ha az sem segít akkor ahogy írták lejjebb valószínűleg a beltérid döglődik.