Digi Tv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kép akadozás nem folyamatos valamikor bejön 30 percre!
de nem látom a csatornalistán!
Él és virul😊
Lehet például jel akadozás(rosszpozicióba állított antenna),vagy megtört a koaxvezeték.......
Jó a vételi jel szintje?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
és megnéztem a honlapot ott 2010.10.30-tól érvényes csatornakiosztás van de még ott van a TV6 azzal mi van?
Szebb a kép, ha megnyomom az info gombot, akkor kiírja, mi megy a tvben, meddig tart, mikor kezdõdött, tartalma 😄 Digi tv szerelõvel beszélgettem, és a végén beállította a tv-met, én meg néztem hogy csinálja, azóta így tv-zek 😄 LG led tv-m van
Nálam a kábelszolgáltató a Digi és a TV-t könnyen be is kötötték mert minden kábelt behúztam elõre a falba felújításkor és csak az elosztoba kellet nekik csatlakozni. Most viszont a netten gondolkodok, hogy azt is beköttetem a csatlakozási pontnál látom UTP kábellal dolgoznak. A kérdésem az lenne õk ugye nem használnak modemet csak bekötik a kábelt és lehet egybõl a gépbe dugni? (UPC és a T-Home is mind modemes volt) Ez azért kérdeztem mert akkor egyszerûen feltehetek a netnek is egy fali csatlakozót?
Lehet nagyon hülye volt a kérdés de nekem fontos. Köszönöm elõre is a válaszokat.
www.bundesliga.de www.kicker.de
vagy nem-e megsérült vezeték?:S
keresés volt már?:S
Hello.
Kb 1 hete felhívtam a Digit, és ki is jöttek, mert sûrûn "szaladt a kép".
Kicserélték a beltéri készüléket. Azóta az új beltérivel az a gond, hogy idõközönként (néha 1 óra alatt többször, néha nagyobb szünettel) TV csak egy színes hátteret (zöld, szürke vagy pink...) mutat (hang nincs), a beltéri kijelzõje pedig egy számot középen (volt már ez 0 és 3-as is). Nem reagál semmire, csak ha a hátoldalán lévõ kapcsolóval ki- majd bekapcsolom. Akkor egy "darabig" jó.
Mit tegyek? Hívjam megint õket? Megint csere, vagy nálam van valami gond? :S
Köszi elõre is... 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Más is találkozott ilyennel?
Létezik valamilyen mûszaki megoldás erre, vagy esetleg nem nálunk van a gond?
Természetesen nem együtt megy a két kábeltévé. Nem is foglalkoznék vele ,ha nem érintené az engem érdeklõ 8-10 csatornát, amelyek viszont csak a digitévén mennek😊
Vagy
Általában ha mûholdas keresést használod akkor oda tudná pótolni a kitörölt tp-ket
12607 az INTELSAT1002-nél
27500 pedig a frekvenciánál
Horizontálisan
elvileg ez a digisport koordinátája de nem találja:S
Nem néztél el valamit?😄
Több digisport is van a mûholdon miénk a hu-val végzõdik😄
Valaki mondja már meg,hogyhogy nincs Digisportom?eddig volt,aztán tegnapra eltûnt...
Arra figylej, hogy Digi-s kártya csak az általuk adott beltérivel nyitja a csatornákat.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Intel Pentium E5200 2,5Ghz | Geil Ultra 4GB DDR2 800MHz Ram | SAPPHIRE HD 4830 | WD 320GB 7200 RPM |
köszönöm
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Jelenleg noname kábelszolgáltatónál vagyunk és elég sokat sz***ak...Szinte napiszinten nincs egy-két csatorna...:S
Érdekelne,h megéri-e a digire cserélni?Ki mit tapasztalt?Ólvastam,h nem valami jó a minõséége...
thx!szép estét
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
Omg ti ilyeneket néztek?😄
A csatorna tudtommal a 16-38 hónapos korosztályt célozza..Ahányszor arrafelé kapcsolok mindig ilyen kedvem támadt -> <#vomit>#vomit>
Aláírás
Aláírás
Ilyeneket kellene csinálni nem azokat a gagyi mosóporos, sárban dagonyázó gyerekes rókás reklámot állandóan 😄végre egy jó magyar! reklám
helyes link
menü>Telepítés>Transzponder szerk.>beírod a paramétert majd keresés
Omg nincs kézikönyved hozzá?😄
Intelsat 10-02
12.531 V
(23340, 3/4) ezek az adatok csak hogy kell beállítani??
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Gondolom a tvdbe mpeg 4 tuner van nem?
Enyémbe sajna csak mpeg2!