Digi Tv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
annyi kérdésem lenne, hogy most szeretném beköttetni egy új lakásba a kábeltévét, de nincsenek vezetékek a lakásban. Ilyen esetben van bekötési díj??? mert valahol azt írják, hogy nincs, a digi honlapján meg 12.000 Ft az ÁSZF-ben...
digi csak digisport miatt kellene,1400ftot az meg megérne nekem ha csak annyi...csak nemtom vannak e más díjai a bekötésnek?!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
annyit szeretnék kérdezni,h tervezem a mûholdas tv beköttetését,és érdekelne milyen költségek terhelnek?!
LG 50" 50PK350
minden jo vele csak amikor összedugtam a digi kábelal elvileg digitális adás jön rajta akkor csak az analóg jeleket fogja kérdésem hogy kell beállitani segitsetek hogy szép digitális adást lássak válaszokat köszönöm
Ez a 2 csatorna mindenkinél Angol nyelvû? Vagy csak nálam?
Ez miért van? Valójában nincs ez a 2 csatorna, vagy a TV nem jó valamiért és ezért nem találja ?
Nem kell semmi egyebet fizetned vagy csinálnod, bedugod és jó lesz.
Elnézést, hogy nem olvasok vissza, de sajnos pár percem van csak leírni a kérdésem.
Szóval DIGI kábeltévé szolgáltatásunk van. Szeretnék venni egy új TV-t, amiben ahogy olvasom csak Digitális "Tunner" van, "támogatja az MPEG4, DVBC, DVBT és más digitális TV sugárzási szabványokat."
Kérdésem az, hogy ilyen Tv-vel tudok nézni Digikábeles tv csatornákat? Olvastam, hogy van lehetõség set-top-box bérlésére, de én szeretném a TV-t használni, ehhez van valami teendõ, esetleg kell valamit fizetni érte?
A válaszotokat elõre is köszönöm!
igen csak a intelsat1002-n volt
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Ugye csak az intelsat1002-õt választottad?
Milyen mûhold van még felsorolva benne(általában alapból a thor3 és a hotbirdet sorolja fel még)?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
menu gomb>Telepítés>Keresés>aztán le, a "mûhold kiválasztás" menüpontra lépve, jobb/bal gombbal kiválasztod a "intelsat1002" mûholdat aztán OK gomb.
Errõl a kézikönyv is segíthet
köszönöm
Egy kis infót szeretnék tõletek kérni.
Olvasgattam a digi oldalát és maradt pár kérdésem:
1 - ha szeretnék mûsorrögzítést melyik set top box-ot kapom?
2- mekkora háttértároló van benne és az kb mennyi idõ felvételére elegendõ?
Üdv
Kalapos
Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás
Ezzel megvizsgálható hogy, a beltéri szórakozik vagy az antennád😄
Az antenna a 0,8 fok (nyugat) felé kell forognia(esetleg egy iránytû be segíthet😄)
de a beltérin, ha jól rémlik meg tudod nézni a jelerõsséget és jelminõséget.
Ha az szar, akkor antenna gond lesz. Ügyfélszolgálatot ( ha nálatok van ) hívd fel, kérj egy újraaktiválást vagy miatökömet a kártyádra.
Ha az sem segít akkor ahogy írták lejjebb valószínûleg a beltérid döglõdik.
és honnan kéne tudnom,hogy milyen helyzetben volt egyáltalán az antenna?😄
PSN ID:misi2mezei
azért thx.
Szlovákiában élek így itteni DIGI elõfizetésem van.Eddig nem is volt vele semmi gond de mostanában állandóan elmegy az adás.
3 DIGI van a házban.Elõször azt hittem,hogy az idõ végett cseszekedhet de aztán kipróbáltam a másikat is és amíg az enyém nem ment a másik ment a házban.Jobb esetben csak akad a kép és néha beakad de van amikor teljesen elmegy"Rossz jel,vagy nincs jel"-re hivatkozva vagy épp "Zavart csatorna"-ra hivatkozva és ilyenkor semmi sem megy.Mi lehet a gond?Eddig a helyzet úgy oldódott meg ha egy bizonyos adásra kapcsoltam és hagytam ott.kb 1 óra után elkezdett "csipogni" a kép és kb 30 perc után nagy nehezen visszajött.Mi lehet a gond?Nálam van valami vagy a DIGI-nél?
Elõre is thx.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Digi+ csomagom van( mûholdas) de amikor megrendeltük még nem volt Digi Sport plusz. Most rákerestem meg is találta de azt írja ki, hogy nem vagyok jogosult rá. Felhívom majd az ügyfélszolgálatot csak gondoltam ha én rontok el valamit akkor nem zaklatom. Valami ötlet hogyan hozhatnám be?
A fizetés 600ft simán ment,csak utána meccs kezdéskor már nem lehetett a digi sport honlapjára belépni. Levelet írtam nekik másnap,azóta se válaszoltak.. A mai meccsre is lehetne jegyet venni......kerülendõ!!!
Szép egy társaság.
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
www.bundesliga.de www.kicker.de
Úgy néz ki,hogy végre hozzánk is elért a Digi.Itt dolgoznak a lakástól 50 méterre.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire megbízhatóak?Gondolok itt tv-re, netre elsõsorban.De ahogy nézegettem a vezetékes telefonjuk se drága.
Jelenleg tré-home tányérosunk van, de még gondolkozok,hogy mi legyen ha váltunk.Köszi szépen.
Digi
Itt azt írják ,h " Két televízióra történõ megrendelés esetén:
Kedvezményes szerelési díj: 6 000 Ft.
Valamint: Az egyszeri szerelési díjon kívül a telepítésnél felhasznált anyagok, eszközök díját is ki kell fizetni.
Nos csak ezért kérdezem 😊
THX!
\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill
www.bundesliga.de www.kicker.de
Nos, már biztos,h mûholdas Digi-re váltok a kábel tv-trõl...
Egy gyors kérdés mert kicsit zavaros ami az oldalukon van 😊
Valaki tudja mennyi a szerelési díj?Mert írják, 6 000 ft de akkor ebben nincsen benne az anyaghasználat csatlakozó ,fej ect...?
Köszi!
Ilyet olvastam:
A Digisport Plus Mûholdas vételének paraméterei: Intelsat1002 12643Ghz(H) 27500 A DIGI És DIGI+ csomagokban DD Tv helyén.
Ezt hogy tudom beállítani a nélkül, hogy az összes csatornát újra kelljen keresni? Esetleg vannak az elmúlt bõ fél évben megjelent új csatornák?
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Szerencsére több mint egy éve megszabadultam ezektõl a kreténektõl..
De jó fej leszek, felhívom õket, elbaszok fél órát az automatával, nem érti meg, hogy NINCS azonosítóm, nagy nehezen felveszi egy hölgy.
Közlöm vele a "tényállást", miszerint NEm vagyok ügyfelük.
Válasz: -Tévedett az automata, viszont hallásra..
és leteszi...
Éccsanyátokhogyvan...?