Digi Tv

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
pl.:mondjuk a beltéri/kültéri egység megvétele/bérlése

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gergely1991
Hmmm...szerintem a tányéros változatával kéne beélni,hacsak ha nem szeretnél internetet is hozzá. :S

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

daver88
Üdv!!

annyi kérdésem lenne, hogy most szeretném beköttetni egy új lakásba a kábeltévét, de nincsenek vezetékek a lakásban. Ilyen esetben van bekötési díj??? mert valahol azt írják, hogy nincs, a digi honlapján meg 12.000 Ft az ÁSZF-ben...

csak mini csomagot szeretnék,mivel már van t-home családi csomagom...
digi csak digisport miatt kellene,1400ftot az meg megérne nekem ha csak annyi...csak nemtom vannak e más díjai a bekötésnek?!

ha rám halgatsz: upc.hu...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hellohello
annyit szeretnék kérdezni,h tervezem a mûholdas tv beköttetését,és érdekelne milyen költségek terhelnek?!

felhivtam a digit azt monták be kel irni valami paramétereket csk nem tudom hová 😊
sziasztok! vettem egy ilyen tv-t

LG 50" 50PK350

minden jo vele csak amikor összedugtam a digi kábelal elvileg digitális adás jön rajta akkor csak az analóg jeleket fogja kérdésem hogy kell beállitani segitsetek hogy szép digitális adást lássak válaszokat köszönöm
ChaosTeam
Akkor ok, köszönöm.
gergely1991
Tudtommal még nincs rajta magyar nyelv...

ChaosTeam
Nah újrahangoltam a TV-t "Teljes" csatornakereséssel. Így bekerült egy rakás olyan csatorna, ami eddig nem volt - így a Natgeo HD és a NWild HD is. Viszont ez a 2 csatorna Angol nyelvû és nem enged más hangsávot - vagyis az egyik engedne még Orosz-t is.

Ez a 2 csatorna mindenkinél Angol nyelvû? Vagy csak nálam?
ChaosTeam
Igen a többi bejön rendesen. Amúgy "Samsung ue32D6100SW" Tv-m van.
gergely1991
Legalább mpeg4-es formátumot kell venni a HD vételhez.

Nekem megvan Pesten IX. kerben. Most nem tudom fejbõl a transponder frekvenciát, de majd otthon megnézem. A többi HD bejön jól (m1, m2, duna, digisport stb.)?
ChaosTeam
Kérdésem lenne, a DIGI oldalán a digitális csatornakiosztásnál szerepel a NatGeo HD és a NatGeo Wild HD csatornák, viszont a TV ezeket a csatornákat nem találta meg.

Ez miért van? Valójában nincs ez a 2 csatorna, vagy a TV nem jó valamiért és ezért nem találja ?
ChaosTeam
Köszi a választ, megvettem az új Samsung TV-t és valóban egybõl ment az analóg adások mellett a digitálisak is.
Igen, a "DVB-C" a fontos. 2 éve amikor tv-t vettem én hónapokig kutattam amíg találtam egy jó Toshibát amibe beépített DVB-C volt, mert mindenben csak DVB-T -t raktak, az pedig ide nem jó.
Nem kell semmi egyebet fizetned vagy csinálnod, bedugod és jó lesz.
ChaosTeam
Sziasztok!

Elnézést, hogy nem olvasok vissza, de sajnos pár percem van csak leírni a kérdésem.

Szóval DIGI kábeltévé szolgáltatásunk van. Szeretnék venni egy új TV-t, amiben ahogy olvasom csak Digitális "Tunner" van, "támogatja az MPEG4, DVBC, DVBT és más digitális TV sugárzási szabványokat."

Kérdésem az, hogy ilyen Tv-vel tudok nézni Digikábeles tv csatornákat? Olvastam, hogy van lehetõség set-top-box bérlésére, de én szeretném a TV-t használni, ehhez van valami teendõ, esetleg kell valamit fizetni érte?

A válaszotokat elõre is köszönöm!
gergely1991
Akkor töröld ki mind,bár nem tudom hogy a "Gyári beállítás" jó ötlet-e erre a célra.:S

Soldiers
azt csináltam amitt írtál
igen csak a intelsat1002-n volt

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

gergely1991
Ez meg hogy?😄
Ugye csak az intelsat1002-õt választottad?
Milyen mûhold van még felsorolva benne(általában alapból a thor3 és a hotbirdet sorolja fel még)?

Soldiers
megcsináltam de ahellyet hogy új csatorna lett volna mindenból kettõ lett

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
az lényegtelen

gergely1991
Megmarad, bár, lehet hogy átrendezõdik(ha szoktad csoportosítani).

Soldiers
ennyi? és a többi csatorna az úgyan úgy megmarad??

gergely1991
Nos
menu gomb>Telepítés>Keresés>aztán le, a "mûhold kiválasztás" menüpontra lépve, jobb/bal gombbal kiválasztod a "intelsat1002" mûholdat aztán OK gomb.
Errõl a kézikönyv is segíthet

Soldiers
Hali nekem olyan fontos kérdésem lenne hogy ID discovery, AXN Ce, Pro Tv, Fashion TV, CNN, nincsennek pedig benne kéne hogy legyen a csomagban ezeket hogy lehet elõhívni ezeket a csatornákat??

köszönöm

Sziasztok !

Egy kis infót szeretnék tõletek kérni.
Olvasgattam a digi oldalát és maradt pár kérdésem:
1 - ha szeretnék mûsorrögzítést melyik set top box-ot kapom?
2- mekkora háttértároló van benne és az kb mennyi idõ felvételére elegendõ?

Üdv
Kalapos

Revenge is a dish best served cold --old proverb / A bosszú hidegen tálalva a legjobb --régi közmondás

gergely1991
Mondjuk kösd rá a jó beltérit😄
Ezzel megvizsgálható hogy, a beltéri szórakozik vagy az antennád😄
Az antenna a 0,8 fok (nyugat) felé kell forognia(esetleg egy iránytû be segíthet😄)

rég volt digim ( életem egyik legszebb napja volt mikor megszabadultam ),
de a beltérin, ha jól rémlik meg tudod nézni a jelerõsséget és jelminõséget.

Ha az szar, akkor antenna gond lesz. Ügyfélszolgálatot ( ha nálatok van ) hívd fel, kérj egy újraaktiválást vagy miatökömet a kártyádra.

Ha az sem segít akkor ahogy írták lejjebb valószínûleg a beltérid döglõdik.

ja félreértettem a "szél kicsit elferdítette az antennát" mondatot.
és honnan kéne tudnom,hogy milyen helyzetben volt egyáltalán az antenna?😄

PSN ID:misi2mezei

3 antenna és 3 "doboz" van a házban és csak az enyémmel van gond és nem csak 10 percig.naponta többször is.ha ma sem szûnik meg a probléma be telefonálok hátha tudják mi a gond.;
azért thx.

gergely1991
Mondjuk a koaxkábel megsérült vagy a szél kicsit elferdítette az antennát(ha egy beltéri egy antennáról megy).Vagy közrejátszhat akár a interferencia.Vagy a beltéri valószínûleg "megadta magát".

üdv.
Szlovákiában élek így itteni DIGI elõfizetésem van.Eddig nem is volt vele semmi gond de mostanában állandóan elmegy az adás.
3 DIGI van a házban.Elõször azt hittem,hogy az idõ végett cseszekedhet de aztán kipróbáltam a másikat is és amíg az enyém nem ment a másik ment a házban.Jobb esetben csak akad a kép és néha beakad de van amikor teljesen elmegy"Rossz jel,vagy nincs jel"-re hivatkozva vagy épp "Zavart csatorna"-ra hivatkozva és ilyenkor semmi sem megy.Mi lehet a gond?Eddig a helyzet úgy oldódott meg ha egy bizonyos adásra kapcsoltam és hagytam ott.kb 1 óra után elkezdett "csipogni" a kép és kb 30 perc után nagy nehezen visszajött.Mi lehet a gond?Nálam van valami vagy a DIGI-nél?
Elõre is thx.

gergely1991
az milyen érdekes lenne már hogy a "digisport 2" román/magyart is sugároz állítólag(mert a beltéri ezt a két hangsávot mutatja)

banok
Így van Romániában ez már megtörtént és elindult a Digisport 3 is náluk.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gergely1991
állítólag késõbb digisport 2-re nevezhetik át:/

Megoldódott. Digi Sport Plus HU néven fut.

Helló!
Digi+ csomagom van( mûholdas) de amikor megrendeltük még nem volt Digi Sport plusz. Most rákerestem meg is találta de azt írja ki, hogy nem vagyok jogosult rá. Felhívom majd az ügyfélszolgálatot csak gondoltam ha én rontok el valamit akkor nem zaklatom. Valami ötlet hogyan hozhatnám be?

Online akartam múlthéten nézni a BL meccset Real-Barca,digisporton keresztül. Mert ugye van náluk ilyen lehetõség.
A fizetés 600ft simán ment,csak utána meccs kezdéskor már nem lehetett a digi sport honlapjára belépni. Levelet írtam nekik másnap,azóta se válaszoltak.. A mai meccsre is lehetne jegyet venni......kerülendõ!!!
Szép egy társaság.

jamekka

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

king82
Nálunk a kábeles TV és Net nagyon jó! Szép tiszta a kép és jó a minõsége. A boxos verziórol nem tudok mit mondani mert az én nem kérek hozzá (+300-ért) így is elég az 53 csatorna nekünk. A net féléve van bekötve a legkisebb csomaggal és nagyon bevált. Böngészni, levelezni, online játszani (letölteni) mindenre tökéletes. Csak javasolni tudom. Cakli pakli 5800-at fizetek mindenért.

www.bundesliga.de www.kicker.de

HEllo!
Úgy néz ki,hogy végre hozzánk is elért a Digi.Itt dolgoznak a lakástól 50 méterre.
Az lenne a kérdésem, hogy mennyire megbízhatóak?Gondolok itt tv-re, netre elsõsorban.De ahogy nézegettem a vezetékes telefonjuk se drága.
Jelenleg tré-home tányérosunk van, de még gondolkozok,hogy mi legyen ha váltunk.Köszi szépen.
jamekka
Hello!

Digi

Itt azt írják ,h " Két televízióra történõ megrendelés esetén:
Kedvezményes szerelési díj: 6 000 Ft.

Valamint: Az egyszeri szerelési díjon kívül a telepítésnél felhasznált anyagok, eszközök díját is ki kell fizetni.

Nos csak ezért kérdezem 😊

THX!

\"Vannak ellenségeid? Jó. Ez azt jelenti, hogy valamikor, valamit felépítettél már az életedben\" Winston Churchill

king82
Milyen szerelési díj? Kijönnek mindent megcsinálnak te aláírsz és elhúznak nincs plusz költség.

www.bundesliga.de www.kicker.de

jamekka
Sziasztok!

Nos, már biztos,h mûholdas Digi-re váltok a kábel tv-trõl...
Egy gyors kérdés mert kicsit zavaros ami az oldalukon van 😊
Valaki tudja mennyi a szerelési díj?Mert írják, 6 000 ft de akkor ebben nincsen benne az anyaghasználat csatlakozó ,fej ect...?

Köszi!

gergely1991
nem kell rá keresni(max a csatorna listában) 😊

lippet
Mûhaldas Digi TV-n már elvileg van DigiSport+!

Ilyet olvastam:
A Digisport Plus Mûholdas vételének paraméterei: Intelsat1002 12643Ghz(H) 27500 A DIGI És DIGI+ csomagokban DD Tv helyén.

Ezt hogy tudom beállítani a nélkül, hogy az összes csatornát újra kelljen keresni? Esetleg vannak az elmúlt bõ fél évben megjelent új csatornák?

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Kaptam egy sms t a digi kft tõl, hogy 16840 Ft lejárt tartozásom van, korlátozni fogják a szolgáltatást.

Szerencsére több mint egy éve megszabadultam ezektõl a kreténektõl..

De jó fej leszek, felhívom õket, elbaszok fél órát az automatával, nem érti meg, hogy NINCS azonosítóm, nagy nehezen felveszi egy hölgy.

Közlöm vele a "tényállást", miszerint NEm vagyok ügyfelük.

Válasz: -Tévedett az automata, viszont hallásra..

és leteszi...

Éccsanyátokhogyvan...?

gergely1991
tv6 esetében
menü>telepítés>keresés>keresés a mûholdon>ok
bár interferenciára gyanakszom:S