Digi Tv

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gatti
Hát én frisítettem a csatorna listámat de még mindig nem találom a fem 3 at és a pro4 et. De más néhány csatorna se jön. lehet elavult már a beltérim 😞

ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series

gergely1991
"Minibe amúgy összesen mennyi FTA-s csatornát lehet fogni?"
Ugyanannyit mint az alapban.😊
"melyik mûholdakat lehet fogni az antenna elforgatása nélkül?"
thor6,thor5

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Digi Minibe amúgy összesen mennyi FTA-s csatornát lehet fogni? Ilyen csatornákra gondolnék pl. hogy sport, tudományos, ismeretterjesztõ. Vagy nézzem meg flysat.com-on?? És melyik mûholdakat lehet fogni az antenna elforgatása nélkül??
Igen, ezt a hírt láttam korábban is, ezért mondtam.
gergely1991
Sajnos úgy tûnik hogy tényleg nem lesz.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nálam még mindig 10-es jegyzet, úgyhogy szerintem Minibe nem lesz sajna:S
gergely1991
Nagyobb van,most már a csatorna elérhetõ(tesztábrával),ellenõrizd még egyszer.

Neked is Minid van amúgy? Nálad már megy a FEM 3 meg a PRO4? Mert nálam még a 10-es jegyzet van kiírva.
gergely1991
Nos idõközben megtaláltam az adókat,nem is kellett keresgélni(azt hiszem az egyik helyén valami axn ce vagy discovery intvigation,lehetett a másikon meg eurosport2(nem a magyar hangvivõs!!)),biztosan központi átállításokat végeznek az egységen,mert az elõzõ csatornák nyomai még ott maradtak.

gergely1991
Pillanatnyilag én sem:S
Mindjárt ráuszítok egy teljes mûhold keresést...

FEM3-at meg a PRO4-et én még nem látom a miniben.
gergely1991
Nincs benne a mini csomagban,holnaptól viszont a FEM3 meg Pro4 pedig igen.

DIGI oldalán leírják az újonnan bekerülõ 5 tematikus csatornának a beállítását ezen a linken:http://digi.hu/rolunk/hirek-es-media/hirek/1/1/173 A kérdésem ezzel kapcsolatban az lenne, hogy mûködne-e ez a DIGI Mini csomagban?
gergely1991
Hagyományos képernyõn nem viszont nagyobb felbontású készüléknél olykor feljön a "kockázódás". Talán azért jön 25 adó mert van néhány FTA(Free to air) adó is.

Lehet hogy gyengén jön igen, de nagyon ritka, valamikor meg 90-95 % a jel😄. Képminõségrõl neked mi a véleményed? Én meg vagyok vele elégedve, csatorna kinálat is jó, 17-es csomagba 25 csatorna.
gergely1991
Lehet hogy gyengén jön arról transzponderrõl a jel. :S

gergely1991
Azthiszem valami ppv funkció, meg minden csatornára külön hangerõt lehet rá adni ilyenek.Ezekért felesleges frissíteni szerintem.
"És neked mennyi ideig jó egyhuzamban körülbelül, tehát hogy semmi gond nincs vele?"
Azokon kívül amit beírtam nálam nincs.Bár lehet hogy csak a mi beltérink a hibás(Hyundai Hss-1165na).
Lehet hogy gyengén jön arról transzponderrõl a jel. :S

Meg nekem néha a Duna TV-n meg ATV-n, meg Duna 2-n lecsökken a jel 10 %-ra, de utána helyrejön, csak nemtom mér csinálja, de a többi csatornán rendben van a jel.
És neked mennyi ideig jó egyhuzamban körülbelül, tehát hogy semmi gond nincs vele? Nekem felirat és OSD kijelzõ villódzás hálistennek nincs, pedig a szoftver nem mai rajta (2007/11/22), de nekem jónak tûnik eddig a beltéri a tegnapi szórakozás ellenére is, sokkal több mindent be lehet állítani a menüben, mint a T-Home-osban lehetett.A szoftver frissítéssel lett neked valami jobb, tehát új menüpont, vagy valami, vagy csak a villódzás tûnt el, ahogy te mondtad? Mert én ha jól mûködik, nem szeretném frissíteni.
gergely1991
Ha rámész a Preferencia>képarány menüpontra akkor a jobb-bal gombal tudod beállítani,illetve a Letter Box/Pan Scan funkciót szintén 16:9 vagy 4:3 arányra tudod beállítani használati útmutató 18.oldal.
"10-es jegyzet hozzáférés letiltva zavart csatorna blablabláát írta ki"
Elõfordul néha hogy a beltéri meghülyül. 😊
Miénk néha olyan, mintha szellem ülne ott, és váltogatja a csatornát automatikusan(reset segít),ha sokáig kapcsolgatom megállás nélkül, utána befagy az egész, egyes esetben a beltéri kijelzõjén : "03 "," 3 "," 50 " jelenik meg(szintén reset).A felirat és a OSD kijelzõ villódzását egy update orvosolta(azóta nem találkoztam vele) a többi megmaradt.Büntibõl el is kezdtem vele kíséretezni.-.-

De fater szólt a DIGI-nek, és elvleg az okozta a hibát, hogy a tesóm rögtön bekapcsolás után játszott a menüben lévõ játékkal...jó hogy én már kinõttem a játékokból😄
Hyundai HSS-7160NA a típusa. De az elsõ "hiba" már megvolt az egyik TV-n, 10-es jegyzet hozzáférés letiltva zavart csatorna blablabláát írta ki, remélem több ilyen nem lesz, de kb. 30 perc alatt megjavult.
gergely1991
Milyen típusú a beltéri?

Köszi a linket. Azt énis láttam, hogy a Preferencia-képarány menüpontban kell átállítani, csak épp ez a gond hogy ott csak Letter Box meg Pan & Scan van csak...:S. De köszi a segítséget, nem lehet átállítani, akkor nem erölködök vele ez van. A Digi majd csak fog vmi ilyesmit fejleszteni, aztán csak lehet egyszer Full képaránnyal adást nézni, ha már a T-Home-nál lehetett..
gergely1991
Rosszat linkeltem,ez pedig a jó link(nehéz telefonról, mûködõ linket fejbõl írni-.-).

gergely1991
Preferencia>képméretarány menüpontban kell átállítani.Itt találod meg azokat(kivéve intelsat 10-02) amit mondjuk szabadon (FTA) vehetsz.

Mi ma váltottunk mûholdas Digi Mini-re T-Home Sat TV-rõl, de egyenlõre jóval több csatorna van, mint 17 db, de tudom hogy nem lesz mindig így😄. Hyundai beltérit kaptunk (jónak tûnik), jelszint olyan 65-80 %, a jelminõség pedig 70-90 % csatornától függõen. Azt nem lehetne valahogy beállítani, hogy a csatornába beleférjen a csatornának a neve, tehát Full megjelenítésû legyen a képernyõ? Mert a T-Home-on ez a beállítás a TV-beállításoknál volt Full néven, a Diginél csak Pan & Scan és Letter Box van, ha a Hyundai beltérit lefrissíteném, akkor be lehetne állítani?? Pl. A Hír TV nem teljesen látszik. A képminõséggel elégedett vagyok, csak nagyon kicsivel életlenebb mint a T-Home-é, de bõven nézhetõ. Mondjuk néztem a beltérin a feliratot, hogy MPEG-2-es, a T-Home MPEG-4-es volt, sztem ez a különbség. Próbálták beszerelésnél a Humax beltérit is, de enyhén szólva szar volt, fele ennyi volt a jelszint. A segítséget elõre is köszönöm. Az Intelsaton 1002-n kívül még milyen mûholdak vannak, és milyen csatornákat lehet rajta nézni?
gergely1991
Részletekért ajánlom a használati utasítás tanulmányozását.Ha bérled a beltérit akkor szerintem ne magad csináld vagy körültekintõen(bár egy reset általában helyreállítja). :S

gergely1991
Thor 6 mûholdon van.
Ha nincs beállítva beltériben a thor 6 akkor
Menü>LNB beállítás> felveszel egy mûholdat(piros gomb) elnevezed a Thor 6-nak.Majd vissza a "transzponder keresése/szerkesztése">kiválasztod thor6 mûholdat és beírod amit a honlapon találsz.(SR-FEC
SID-VPID=FEC és szimbólum sebesség,Freq.
Tp pedig transzponder frekvencia a mellete lévõ pedig polarizáció V= vertikális, H=horizontális).

már tudom lefrissítettem a csatornalistát!
de a prizmát nem találom! pedig a honlapon írja!
gergely1991
Ha mûholdasod van akkor AXN CE meg a discovery Investigation egy másik transzponderre került(menü>telepítés>keresés>kiválasztod intelsat 10-02 és ok gomb).

banok
Movies24 tényleg megszûnt. A többitõl a Digi vált meg.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

mennyi csatorna megszûnt? movie24, AXN CE, investigation ... ezeket a digi szüntette meg vagy a csatorna szûnt meg?
van helyettük valami másik?
gergely1991
Még azt is megoldhatod, hogy keresel egy RF csatlakozót a tv-be, meg mondjuk 2-3 m koax kábelt(szükség esetén le csupaszítod), aztán felemeled a magasra és elkezdted behangolni a tv-t ha az adótoronyhoz közel vagy akkor tisztább lesz a jel. 😄

jimbo5
Nincs más amit foghatnék, csak a beltéri van. Angol TV az a baj, és beletenyereltem egy olyanba amit nem lehet állítani... Esetleg ha vennék egy videót akkor azon lehet nem? Akkor a videón átjön a jel és ha azon átteszem, a TV-n is jó igaz?

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

gergely1991
LOL,errõl még nem is tudok,de ha lesz akkor a meglévõ elõfizetõknek új beltéri kell. 😄

mikor lesz már HD müholdasoknál is? õszre igérték. de se híre se hamva.

gergely1991
Más csatornánál is hang nélkül megy(RF modulátoron keresztül)?
És ha megcseréled a kábelezést? Esetleg még + beltérit kellene bérelni.Akkor jöhetne rá a scart vagy Yuv csatlakoztatás.

jimbo5
Köszi de elvileg ez a tv ezen téren halott... Nem lehet állítani.

Asus P8H67-M PRO / Intel Core i5 2400 (4 x 3.1GHz) 6MB / Corsair 8GB XMS3 PC3-10666 1333MHz (2x4GB) / VTX3D ATI Radeon HD 6950 2 GB

gergely1991
Csatorna keresés menünél nincs ilyen lehetõség?Legyen az pl.: "Ország kiválasztása"

jimbo5
Már átnéztem a tv minden zugát menüileg, de semmi ilyet nem találok.. 😞

gergely1991
Esetleg a tvben megkeresni a "hangnorma" beállítást(DK/BG). Ebbõl a BG az opcionális.

jimbo5
Sziasztok!

Egy beltérirõl 2 TV-t mûködtetnénk, de amelyik TV az RF out kimenetet használja, a kép jó, de nincs hang! Már utána olvastam hogy át kellene állítani a PAL beállítást, de a beltéri nem engedi az RF beállítást piszkálni (PAL-G), a TV-n (Panasonic TX-28PM1) meg nem találok ilyen beállítást... 😞 Valami ötlet? Köszi!

Mennyibe került a váltás?Milyen költségek voltak?

báttyó02
sziasztok

a kérdésem az,hogy kábel tv-nél kissebb csomag mellé (digi mini) is lehet hbo packot rendelni,vagy csak a nagyobbak mellé? ugyanis régebbrõl emlékszem valami ilyesmire,de nem vagyok benne biztos. ugyanis most gondolkozok ezen a kombináción,mert jelenleg digi+ csomag van,de nemsok értelmét látom

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gergely1991
Sok szolgáltató kiveszi már a kínálatból mert, nem látják értelmét.

banok
Viszont nincs Sportklub

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Sziasztok!
Mi nem olyan régen, úgy másfél két hónapja váltottunk DigiTV-re. Eddig meg vagyunk elégedve vele. Én igazából a Digi Sport miatt szerettem volna nagyon ezt a szolgáltatót, ha már a Tv2 nem közvetíti a BL-t. Viszont így jobban is jártam, mert legalább a különféle bajnokságokat is nézhetem. Szóval, az eddigi tapasztalataim alapján én ajánlani tudom.
gergely1991
Én nem igazan de itt megleled.😊

forint adatokat tudnál írni?!