Digi Tv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
Komolyan gondolkodom hogy átmenjek más szolgáltatóhoz, de sajnos árban és kínálatban számomra ez a legmegfelelõbb.
Meg mondjuk pl: UPC-nál is ugyan ez van, ha nem saját a beltérid.
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
http://homar.blog.hu/2012/05/10/lebutitotta_a_digi_a_teveszoftveret
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
már vagy 2hete szarakodik a tv-nk,a digitális adások képe/hangja "szétesik" , az analóg egy fokkal jobb,de ott meg 1-2 fekete csík mászkál fel le a képben állandóan...volt már vkinek ilyen?
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
De mennyit is fizetel a digitális tv szolgáltatásért? 0 ft-ot.
Nézz szét a konkurenciáknál, hogy mennyi pénzzel húznak le, ha az analóg tv mellé digitálist is szeretnél.
Az hogy most tudjuk nézni digitálisan a csatornákat dvb-c tunerrel/tv-vel, az a digi ajándéka/jóindulata.
De ha egyszer besokalnak a panaszkodások miatt, beszüntethetik, és majd elkérnek érte x ft, és muszáj lesz boxot venni/bérelni, mint az összes többi szolgáltatónál.
Egy szót sem szólhatnánk miatta, mivel idáig ingyen kaptuk (A szerzõdésben is csak analóg adásról van szó).
Most azon háborodtál fel, hogy egy ajándékba kapott szolgáltatás miatt nem küldenek ki szerelõt. Ha adnál egy idegennek egy pc-t ajándékba, mit szólnál ha 2 hét múlva felhívna hogy küldj egy szervizest, mert nem mûködik office?
Megértelek, bosszantó lehet, hogy az a két csatorna szar, de jelen esetben neked kell megoldást találni a problémára. Ahogy Petko írta a manuális beállítás segíthet.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
mondjuk te is megpróbálhattad volna manuálisan beállítani.. az auto scan nem jó ötlet szerintem
Csak ezek a transponderek vannak, mind 256QAM moduláció, 6900kbs jelsebesség, kivéve az elsõ kettõt mert az csak 6000kbs (sajnos erre én se jöttem rá napokig) : 121,5 ; 128.5 ; 354 ; 362 ; 370 ; 378 ; 386 ; 394 ; 402 ; 770 ; 778 ; 786 ; 794
Ma bekötötték a netet meg a TV-t. Elmennek a szerelõk, és utána elkezdtem keresgélni a TV csatornák közt. A digisportHD tükörtiszta, mint nagyon sok csatorna, de a Discovery meg a National Geo. nézhetetlenül (beazonosíthatatlanul) kockás, szétesett képû. Felhívtam a digit újrahangolás után (samsung smart 3d tv), hogy nem mûködik 2. újrahangolás után sem az említett 2 csatorna. Párbeszéd:
Õ: Van boxom?
Én: Nincs
Õ: Akkor sajnos nem tudok szerelõt küldeni. Újra kell hangolni a TV-t.
Én: 2x újrahangoltam teljes hangolással.
Õ: Akkor sem tudok mást mondani.
Én: Még jó, hogy nem kötöttem hûséget, legalább még ma le tudom mondani. Viszhall.
Ez mi? Ennyire szarnak az ügyfél fejére?
Az analóg adások simán vehetõek normál tv-vel.
Nem ad a digi ilyesmit csak a koax van aztán csókom?
Mert akkor nyilván nem velünk van a probléma hanem a diginél van valami gebasz és akkor beküldöm a fõ bérlõt, hogy nyaggassa meg õket face to face.
Nekünk eddig csak UPC volt, ott beltéri egység osztotta le a csatornákat és azt kellett a tvre kötni.
\"Ha akarsz nehezet mindenáron: próbálj b@szni kerékpáron!\" - Moldova György
Olvasgattam pár oldalt, de nem nagyon találtam annyira alap kérdést mint amit intéznék felétek, sorry ha már volt visszább.
Most költöztünk új albiba és itt digi van(tv és internet). A net az mûködik is, de a Tv nem akar...
Adott egy darab koax, azon egy 3as elosztó, és azon egy ANT csatlakozós kábel ami bemegy a TVbe(ennyit hagyott ránk az elõzõ lakó). Nem kéne valami dekoder vagy kártya olvasó? Vagy ezek csak parabolás esetben vannak?
Ha elkezdek csatornát kerestetni nem talál csak mákos rtlklub, tv2 és M1et amit ugye a Digis koax nélkül is megtalálna.
A tv egy Samsung le32s62bx/xec.
Olvastam én már, hogy Finnországot, vagy Kelet-Európát kell beállítani helynek, meg Dsub akár mi kell hozzá, eléggé láma vagyok a témához. Hívtam a digi-t de nem igazán voltak elérhetõek, írtam nekik mailt de nem válaszoltak még...valaki tudna segíteni?
Digikábeles vagyok és nem tudom miért, de Digitális adások közül az M1 HD és az M2 HD szinte állandóan kép ill hanghibás, vagyis szétesik a kép, nincs hang és gyakran írja ki a tévém, hogy "Gyenge jel, vagy nincs jel", de csak ennél a 2 csatornánál.
Nem tudom, hogy az M1-nél van a hiba, vagy a Diginél, vagy a tévémnél? Másnál is jellemzõ ez a hiba? Hozzáteszem akkor van leginkább, amikor HD-ban sugároznak.
Azok viszont mûködnek, a probléma nálad lesz:Töröld ki õket és menj a transzponder szerkesztés/keresésre és ott a 12.563 majd a 12.643-as frekvenciájú transzponderre és a keresésre menj.
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series
Én ennek alapján megtaláltam, amit belinkeltél. 😊
TP Frekvencia: 12563
Polarizáció: függõleges
Szimbólumsebesség: 27500
Aztán keresés, és bejött.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ASRock 960GM-VGS3 FX , AMD FX(tm)-4300 Quad-Core Processor, Kingstone DDR3 1600mhz 4GB, 1TB Samsung SATA2, ASUS HD 6670 Series