Digi Tv

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Tárgyalnak, tárgyalnak. Ha lesz valami fejlemény azt úgyis bejelentik.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Nálam az egyetlen jópont a Diginél most, hogy tudom nézni a Kékpróbát! Most jön a 3. évaddal a sorozat és nagyon várom már az izgalmas rendõrös estéket 😄 Ismeri valaki?
http://www.youtube.com/watch?v=bQi526niuRI&feature=youtu.be
Tudom, hogy elcsépelt már ez a sokféle bûnügyi sorozat, de muszáj majd a tévé képernyõ elé tapadnom már csak az okos, barna szépség, Andy miatt is 😊
daver88
SuperTV2 vagy mi (lesz) a neve..

lck
Bocs vissza mindent úgy olvastam, hogy azt írtad NEM lesz . <#zavart1>
lck
És szerinted a thor 6 melyik pozícióban helyezkedik el ?

És jelenleg vannak e digi csatornák a thor 6-on ?
gergely1991
STV2?
Az RTL2 úgy tûnik hogy lesz digin is mivel a thor 6 mûholdról lesz elosztva.

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

daver88
RTL2 és a STV2-rõl lehet tudni valamit?? bekerülnek egybõl vagy áremelés lesz??? nem mintha fontos lenne, csak kiváncsiságból hátha tud róla valamit valaki

gergely1991
Na ugye.😊

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

Nekünk is lefrissültek ez a Dual beltérik, ez az új szoft tényleg egy nagy rakás sz*r
Tegnap megújult a Digisport, szerintem jobb lett a képe, nem olyan fakó mint volt, meg élesebbnek is tûnik nekem.
zoliii
Kinek jön be HD-san az MTV1, MTV2? Nekem mostanában csak analógon jön be! 😞 Az Olimpia HD-san jobb lenne! Így szemcsésen, LED Tv-n a F1 is gagyi!

Már megoldódott tegnap, lekerestem õket ezen a TP-n (12643 GHz Vízszintes 27500 MSPS) és megtalálta mindet már mûködnek. Az volt a gond, hogy valamiért magától átíródott rossz TP-re. De másik fórumon olvastam hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen, akinek ilyen gondja volt, és neki is ez ugyanez a fajta Dual-beltérije van.
gergely1991
Végezni kellene egy keresést.

Úgy tûnik lehet hogy a fej (LN😎a ludas, mert most a másik TV-n se mûködnek ezek a csatornák, ezt írja ki mind2: A csatorna nem mûködik.
gergely1991
"Melyik a jobb a Hyundai vagy a Humax)"
Hála a 1.19 SW frissítésnek köszönhetõen egyik se. 😄

2 Hyundai HSS-7160NA- típusú beltérink van, az egyiken minden rendben van, a másikon az ezen a transzponderen lévõ csatornák közül (12687 Vízszintes 27500 MHz) egyik sem megy, ezekrõl a csatornákról van szó: RTL Klub, TV2, Film +, Cool TV, Hír TV, Viasat 3. A beltéri haldoklik akkor? Mer áramtalanítani megpróbáltuk, az sem segített. Ha kicseréltetjük akkor milyenre cserélik? Vagy mostanában milyen beltérit szoktak adni? Melyik a jobb a Hyundai vagy a Humax)
Valamint jön a Viasat Nature ,de megy az ID 😞

gergely1991
Számtalan szolgáltató vette ki a csatornát.

DIGI Mini elõfizetõknek augusztustól elérhetõ lesz a STORY4 csatorna, és nem vesznek ki ebbõl a csomagból semmit, tehát 1 csatornával több, ez jó hír, már csak a Sport Klubot kéne visszatenniük.
gergely1991
Mûholdason biztos nincs.

filmmuzeum van digin?nem talalkoztam meg vele
gergely1991
Zone romantikát illetve a Filmuzeumot váltották le (egyenként)....

hello!találtam egy film café nevû csatornát. van esetleg más új csatorna is?
Na megvan, mi okozta a Duna TV, Duna World és az ATV hirtelen jelzuhanását, és ezzel együtt az adás elmenetelét: valamiért a mobilinternet mikor ment az zavart be, de az a vicc, hogy csak ezt a 3 csatornát.
Gondolom a kérdés nem került volna ide fel, ha az illetõ Németországban helyezkedne el fizikailag. Ezért írtam a DVB-S -t.
gergely1991
Astra2C,Astra1M,Astra1L,Astra-1KR,Astra1H ugyanerrõl a helyrõl összesen ennyi FTA adót tudsz befogni...(ne számold meg,sokkot kapnál úgyis😄)

Japep

Köszönöm szépen mindenkinek. 😊
Átadom majd neki. Köszi tényleg.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
Az Astra mûholdon lekapcsolták a még megmaradt analóg adókat. Ezzel egy korszak lezárult.
2 dolgot tehet. Vagy a korábban említett DVB-T set-top-box amihez kell vagy egy kültéri antenna (nem parabola!) vagy egy szobaantenna. Ezzel az alap német adók fognak jönni kb. 20 csatorna.
Vagy vesz egy digitális sat beltérit és lehet, hogy a parabola antenna fejet (LN😎 is cserélni kell. Ez drágább megoldás viszont geci sok adót tudna fogin, több mint százat és nem csak németet (magyart nem).

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gergely1991
Az analóg mûholdas sugárzás mára csak álom...<#sir>

Japep

Köszönöm, majd átadom neki akkor, hogy lehetséges még.
Ezzel meg majd kezd, amit akar, keres valakit, aki beszerzi neki... 😄
Köszi még egyszer.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

dvb-s tunert kell venni
Japep

Hello.
Tudom, nem vág teljesen a témába, de hátha van itt valaki, aki ért hozzá.
Egy ismerõsömnek parabola antennája volt, amivel ingyen tudta fogni a német adókat. Április 28-tól valami változás van Németországban, elvileg átálltak digitális tv-kre ha jól értem, de ez nem biztos. A lényeg, hogy már semmi nem jön be, csak egy felület amint németül írnak valamit (ebbõl tudtam kivenni a digitális tv-t és az április 28-át... 😄 ).

A kérdése az lenne, hogy lehet még valamit csinálni azzal, hogy foghassa a német csatornákat? Esetleg elforgatni más szögben?

Elnézést, hogy nem témába vágó a kérdésem. 😊

Elõre is köszönöm, ha valaki tud segíteni. Üdv.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Telefonálás után a következõkre jutottunk. Ha megveszem 2900-ér azt a fejet, amivel a többi, általam nem elérhetõ csatornákat fogni tudom, akkor örülök. Kérdésem csak az, ha nem veszem meg-kevesebb csatornát nézek-, miért ugyanannyi a havi díjam (2700Ft), mint aki teljes csatornakínálatot néz? Az új szoftverrõl meg csak annyit: kitörlöm a beltéri által megtalált kódolt csatornákat (Mezzo, Sport1,2, Travel), lekapcsolom a beltérit, kis idõ múlva a led elkezd zöld-piros fényben pompázni, kb 2 percig. Majd a legközelebbi bekapcsolásnál láss csodát, ismét bent vannak a kitörölt csatornák. Gratulálok.
gergely1991
Akkor ideje lesz ismét e-mailekkel megbombázni õket, ha jót akarnak maguknak. -.-

Ma próbálgattam mi lehete a hiba.Nos nálam az új szofverel ha áramtalanítom a beltérit elfelejti a kedvenceket...
Nem szoktam áram alatt hagyni mert melegszik nagyon ,de most kénytelen leszek ha nem akarom naponta rendezgetni...

Más is tapasztalta?

lck
gergely1991
Lassan a szoftver fejlesztõinek kellene egy e-mailt küldeni...

Sehogy az új szoftver elõnye...

gergely1991
Sehogy!!

lefrissítettem a programot! meg a csatornalistát! 75 csatorna van két fej van hozzá a másikon több van de nem is ez a lényeg!
hanem ha beakarom állítani a tv csatorna listát az elsõ oldalon a film+ tv 6 meg ilyenek a másik oldalon legyenek a sportcsatornák! ...
a száma ott marad mellette hiába tettem át a 26 helyról a 12 re!
ezt hogy tudom beállítani?
ChaosTeam
Köszi 😊
gergely1991
Akkor keresd meg a csatornalistában(csak el kellett mentenie valahová),keress rá a 28-29-es számra, vagy állítsd át betûrendes listára és úgy keresd meg.

A teljes keresés sem segít, már próbáltam...
gergely1991
Nem hiszem hogy kellene gyári beállítást alkalmazni...

hello.gyari beallitasok utan nyomj egy teljes keresest!segit talan...

Sziasztok. Én is bele estem a Digi "szoftverfrissítés"-nek csúfolt dolgába. Azóta nincs NatGeo Wild 😞 Mondjuk az régen is csak angolul volt, sehol nem találtam magyar hanggal. Valamint vannak olyan csatornák, amiket soha nem is tudtam fogni. A Digi által hirdetett 57-bõl nekem csak 44 jön be. 2700Ft-ért... Már volt velük levélváltásom, de õk csak azt ismételgetik, hogy dupla kártyás beltérin hogyan lehet nézni a csatornákat két tévével. Valóban dupla kártyás a cucc, de csak egy tévénk van... Meg felsorolt 4 adót, amire nem vagyok jogosult, viszont akkor miért írja a csatornakínálatban? Valami ötlet? Köszönöm.
dvb-t földfelszíni
dvb-s a mûholdas
dvb-c kábeltévés
ChaosTeam
A DVB-C nem arra van? Úgy tudtam eddig, hogy a DVB-T a mûhold, bár nem vagyok ebben annyira jártas, igaz a TV-ben van DVB-T tunner is...
lck
Gondolom káb-L és nem mûhód.