1485
Digi Tv az olcsó kábeltévé
  • gergely1991
    * Áremeléssel kapcsolatban:Ha a Discovery tényleg árat emelt akkor hogy-hogy a többi szolgáltató nem vette ki?
    " nincs az előfizetésében áremelés?"
    Mármint az előfizető csekkében lévő összegre utalva...
  • gergely1991
    Áremeléssel kapcsolatban:Ha a Discovery tényleg árat emelt akkor hogy a többi szolgáltató nem vette ki?
    Tulajdonképpen a többi szolgáltatónál, nincs az előfizetésében áremelés?
  • SirAlo
    Csak azt nem tudom mit lehet ilyenkor csinalni, pont most valtottam at Digire nemreg mert nettel es tv-vel egyutt valasztottam , most ha megint valtani szeretnek akkor a netet is le kellene valtsam... ( es meg lehet nem is lehet valtani mert van szerzodes )
  • SirAlo
    Ha valoban arat akart emelni a Discovery akkor mier nem kerdeztek meg a felhasznalokat hogy hajlandoak-e a tobblet penzet kifizetni... kamu az egesz felolem kivehetik a musorok 60-70%-at azok nem erdekelnek... abbol boven van kifizetni a Discoveryt pl.
  • gergely1991
    A TLC hangsávja jelenleg kódolatlan(mint anno DoQ a digi közeli műholdon).:D
  • Mighty
    Híradóból csak a bulvár mocsok jön. Az is kihagyható...
  • zoliii
    Én most utálom a Digi-t!
    Nincs Discovery (Autókereskedők, Morgen Freeman a féreglyukon át, stb.)
    Meg az RTL2 sem jön be (Terra Nova, Az utazó) :(
    A végén már csak film nézésre használom a Tv-met, meg max Híradó! :D
  • SzocsA
    Állítólag! Busted! :D :D
  • banok
    Egyrészt a Digi most indított két saját, hasonló profilú csatornát másrészt a Discovery állitólag árat akart emelni.
  • SzocsA
    miért? azokat néztem semmi mást! :(
  • banok
    A Digi levette a Discovery csatornákat
  • SzocsA
    Eltűnt a discovery chanel csatorna vagy még nem látom vagy azt mondják más lett a neve! mi az?
  • gergely1991
    Nem mindenhol van invitel.:)
  • Tarajos Sül
    http://www.discoverybaratai.com/

Megírtam a személyes véleményemet a digi facebook oldalára:

"Ez a "discovery channel díjat emelt, ezért töröltük, de nem baj, mert vannak digis csatornáink, amik hasonlók a discoveryhez" azt sugallja számomra, hogy a discoveryt csak azért távolították el, hogy a digis ismeretterjesztő csatornákat nézzék a digi előfizetői, ne a discovery-t, mert ha a discovery bentmarad, akkor nem nézi senki a digiseket. Hálai istennek mi UPC-sek vagyunk, de ez, amit ez a digi művel, ez eléggé undorító, és ha az általam megjósolt történet zajlik, az bejöhet, de szerintem sokan annyira hűek a törölt csatornákhoz, hogy inkább átlépnek más szolgáltatóhoz.
    Soha nem értettem az ilyen fajta átgondolatlan(szépen mondva) "taktikákat".
    Így minimum egy embert szed össze a digi, aki soha ezek után nem lesz digis, és szerintem rajtam kívül!!! még sok embert.
    Köszönöm a vélemény kinyilvánításának engedélyezését."

Kíváncsi vagyok, hogy vajon hányan mennek át más szolgáltatóhoz, és hányan tőrödnek bele, hogy nincs discovery, de lenyelik, és maradnak digisek, és arra is, hogy a discoverybaratai.com oldalon hányan írták alá a "petíciót"?
    Ezek a digisek szerintem arra mennek, hogy beletőrődnek az emberek a discovery elvesztésébe, és maradnak a diiginél, mert lusták átvariálni mindent más szolgáltatóhoz, és kevés is lesz az olyan, aki tényleg átmegy más szolgáltatóhoz.
    Egyértelmű, hogy "a discovery díjat emelt" szöveg csak kamu, a discoveryt szerintem azért törölték, hogy ne azt nézzék, hanem a saját csatornájukat.
  • Mighty
    3100 vs 5990 huf. Annyit azért nem ér meg egy csatorna. Illetve nagy az átfedés, persze mindkét csomagban vannak olyan csatornák, amik jók illetve rosszabbak

Invitelnél fogható, diginél nem (vastagítva, ami kéne):

3d horizont
    al jazeera
    bbc world
    channel one russia
    cnn
    comedy central
    da vinci learning
    deutche welle
    discovery channel
    euronews
    filmbox
    filmmania
    life network
    megamax
    MTV hungary
    muzsika tv
    nickelodeon
    ntdtv
    ozone network
    rai uno
    sat1
    sorozat+
    spektrum home
    viva

diginél van, invitelnél nincs (vastagítva, ami hiányozna):
    boomerang
    digi film
    digi life
    digi world - ez még nem bizonyított, de a discovery helyett van...
    digisport2
    ducktv
    fix
    hálózat tv
    hatos csatorna
    history
    hit music channel
    investigation discovery
    music channel
    musixmix
    nat geo wild
    nature
    pax
    pro4
    pv tv
    reality
    story5
    travel
    tve
    viasat explorer
    viasat history

Tehát 5-5 csatorna, ami nekem kéne vagy hiányozna. Ez nekem nem ér meg havi majdnem 3000 forintot...
  • 29spotty
    Remek. Jól jártok. Gyertek át ide, ha van nálatok. Mi itt vagyunk és ezidáig nem volt semmi gond.
  • Mighty
    Kész. Discovery csatornák végleg eltűnnek a digi kínálatából.

Tetves banda...
  • lck
    Jelen helyzet szerint idén nem.
  • Soldiers
    Hello Srácok!!

Digi műholdas tv-k van és az lenne a kérdésem hogy lesz RTL 2-k??
  • gergely1991
    LOL szerinted mit kereshet ott az egyik transzponderen egy tesztábra?
  • banok
    Tárgyalnak, tárgyalnak. Ha lesz valami fejlemény azt úgyis bejelentik.
  • plevii
    Nálam az egyetlen jópont a Diginél most, hogy tudom nézni a Kékpróbát! Most jön a 3. évaddal a sorozat és nagyon várom már az izgalmas rendőrös estéket :D Ismeri valaki?
    http://www.youtube.com/watch?v=bQi526niuRI&feature=youtu.be
    Tudom, hogy elcsépelt már ez a sokféle bűnügyi sorozat, de muszáj majd a tévé képernyő elé tapadnom már csak az okos, barna szépség, Andy miatt is :)
  • daver88
    SuperTV2 vagy mi (lesz) a neve..
  • lck
    Bocs vissza mindent úgy olvastam, hogy azt írtad NEM lesz .
  • lck
    És szerinted a thor 6 melyik pozícióban helyezkedik el ?

És jelenleg vannak e digi csatornák a thor 6-on ?
  • gergely1991
    STV2?
    Az RTL2 úgy tűnik hogy lesz digin is mivel a thor 6 műholdról lesz elosztva.
  • daver88
    RTL2 és a STV2-ről lehet tudni valamit?? bekerülnek egyből vagy áremelés lesz??? nem mintha fontos lenne, csak kiváncsiságból hátha tud róla valamit valaki
  • gergely1991
    Na ugye.:)
  • barcafan94
    Nekünk is lefrissültek ez a Dual beltérik, ez az új szoft tényleg egy nagy rakás sz*r
  • barcafan94
    Tegnap megújult a Digisport, szerintem jobb lett a képe, nem olyan fakó mint volt, meg élesebbnek is tűnik nekem.
  • Petko
  • zoliii
    Kinek jön be HD-san az MTV1, MTV2? Nekem mostanában csak analógon jön be! :( Az Olimpia HD-san jobb lenne! Így szemcsésen, LED Tv-n a F1 is gagyi!
  • barcafan94
    Már megoldódott tegnap, lekerestem őket ezen a TP-n (12643 GHz Vízszintes 27500 MSPS) és megtalálta mindet már működnek. Az volt a gond, hogy valamiért magától átíródott rossz TP-re. De másik fórumon olvastam hogy nem én vagyok az egyetlen ilyen, akinek ilyen gondja volt, és neki is ez ugyanez a fajta Dual-beltérije van.
  • gergely1991
    Végezni kellene egy keresést.
  • barcafan94
    Úgy tűnik lehet hogy a fej (LNB)a ludas, mert most a másik TV-n se működnek ezek a csatornák, ezt írja ki mind2: A csatorna nem működik.
  • gergely1991
    "Melyik a jobb a Hyundai vagy a Humax)"
    Hála a 1.19 SW frissítésnek köszönhetően egyik se. :D
  • barcafan94
    2 Hyundai HSS-7160NA- típusú beltérink van, az egyiken minden rendben van, a másikon az ezen a transzponderen lévő csatornák közül (12687 Vízszintes 27500 MHz) egyik sem megy, ezekről a csatornákról van szó: RTL Klub, TV2, Film +, Cool TV, Hír TV, Viasat 3. A beltéri haldoklik akkor? Mer áramtalanítani megpróbáltuk, az sem segített. Ha kicseréltetjük akkor milyenre cserélik? Vagy mostanában milyen beltérit szoktak adni? Melyik a jobb a Hyundai vagy a Humax)
  • Mr O
    Valamint jön a Viasat Nature ,de megy az ID :(
  • gergely1991
    Számtalan szolgáltató vette ki a csatornát.
  • barcafan94
    DIGI Mini előfizetőknek augusztustól elérhető lesz a STORY4 csatorna, és nem vesznek ki ebből a csomagból semmit, tehát 1 csatornával több, ez jó hír, már csak a Sport Klubot kéne visszatenniük.