Digi Tv

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Én összehasonlítottam. Ezért írom amit írok. Hozzáteszem, hogy UPC kábelem van az se sokkal jobb de jóval drágább.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Szerintem a DIGI ennyi pénzért a maxot nyújtja! Szerelõtõl is függ sok minden! Nálam kibirta a KURVA nagy szeleket. Volt kábel tv-m a nevét nem irom le, de szarabb volt és drágább(3700ft-35csatornáért)!!!Én nem bántam meg,hogy váltottam. <#vigyor2>
És mégis hogy a rákba hasonlítsam össze, amikor antenna digital csak pest környékén van? Kitûnõ összehasonlítási alap, a fél európában fogható digihez.
banok
Hasonlísd össze az AntennaDigital minõségével azokat a csatornákat amiket nem a UPCD-rõl vesznek át.

Txt van egykét adónál, a többi fontosabbnál meg megy az epg.
És hyundaiom van, kettõ is, egyszer sem fagytak le.

Mindennek mi köze a képminõséghez? Semmi. Szal a kérdésre választ még mindig nem adtál.
banok
Hasonlísd össze az AntennaDigital minõségével azokat a csatornákat amiket nem a UPCD-rõl vesznek át.

de hogy további hibákat mondjak.
- nincs TXT
- az EPG-jük egy nagy rakás shit.
- A Hyundai beltérik fagynak. Vannak amelyeket a központi softokkal nyírtak ki!

de akkor írok pozitívumokat.
- olcsó az HBO MaxPak
- A Humaxok egész jók
- És a T-Kábelhez képest jobb a minõsége.

Érdekes módon még konkrét érvet nem hoztál fel a minõsége ellen, de azért igyekszel minden hozzászólásodban lehúzni.
banok
A Digi TV minõsége nem függ a földrajzi helyzetedtõl mivel mûholdas. Én nem tartom jó minõségûnek a Digi TV-t de lehet, hogy az én igényeim magasak...

A digirõl általánban a rosszat olvasni, mert aki elégedett az nem irogat róla 😊

Amúgy javarészt azok elégedetlenek, akinek igénytelenül lett felszerelve. A digi által hozzáadott cucc (amivel 0Ft a szerelés), meglehetõsen gyenge. Tartókonzolt, lavórt, fejet is érdemes jobbat venni - noha a hozzá adott dolgokkal is tökéletes lehet a vétel, az elsõ nagyobb viharig. Amikoris a szar konzol nem tartja meg a szar lavórt, amúgy lafog a szélben hogy csak na. Szal a szerelõvel aki jön feltenni, mindenképp elõre egyeztess, hogy mit hoz, és mennyiért, meg mennyiért rakja fel õket.

Nálam amúgy most 77% a jelszint, és 98% a képminõség a digi cuccával. Erõsebb tartót már csináltam magam. A képminõségben nem lehet különbséget észrevenni a kábeltv-hez képest. Mármint teljesen jo (100hz, 72cm).
Sziasztok!

Azt szeretném megtudni, hogy akinek Gyöngyösön vagy a környékén van Digi Tv-je mi a véleménye a szerelõkrõl és az adás minõségérõl!

Most akarok váltani kábel tv-rõl (nem UPC), de elég sok rosszat olvastam a Digi-rõl ezen a fórumon.

Szóval érdemes váltani, vagy sem?

Köszi: Jacek
Minek? a upc koaxot benthagyod a tv-ben, a digit meg scarton/rca-n kötöd be ugyis...
Digi Tv-s alap Hyundai beltérihez lehet külsõ (UPC-s) koaxot csatlakoztatni? Úgy értem, hogy a digi tv-s csomagot kiegészíteném pár UPC minimum csomagos kábeles csatornával (francia + helyi városi tv-k), akkor a digis beltérin bejönnének azok is?
Választ elõre is köszi!
jbal
aha köszi.csak mer hallottam h 2 antenna kell és kátszer kell a havidíjat fizetni

banok
Elég egy antenna. A többit inkább szerelõre bízd 😄

jbal
és akkor elég egy antenna?és ezt a sorbafûzést meg ilyeneket nehéz megcsinálni?

3 tv-n más-más mûsort nézni ?
Lehet de csak úgy ha 3 db beltérid van és vagy sorba fûzöd a hármat vagy TWIN fejet + 1 sorbaûzve ,vagy 4 kimenetes fejet használsz 1 db antennában.
jbal
Tisztelt Rácz András!
Meg tudnád monani hogy a Digi TV-nél hogy lehet megoldani hogy 3 TV-n mindegyiken más csatornát lehessen nézni?1 antennával ez nem megy?

Ez a kártyakódolás vagy mi a rák mennyi ideig tart?
Már lassan 1 óra 40 perce szenvednek a beltérik.
Az a két szerelõ meg aki ittvolt, olyan szerencsétlenek, hogy csak annyit tudtak mondani, hogy addig nem szabad kikapcsolni...

Na meg az miért van, hogy szerintük az egyik beltérin 114, a másikon viszont csak valami 78 csatorna jön majd be?
T. Gáspár Sanyi
Ez teljesen jogos ,hogy csak azt tudod felvenni amit nézel ,
MERT : A mûholdvevõbõl mindig az az egy csatorna jele jön ki amelyiket kiválasztod a távirányitóval .
durván hasonlitva : a rádióból is csak azt tudod felvenni amit halgatsz . Ott sem tudod felvenni a Kossuth mûsorát ha közben a Petõfit hallgatod !!!
Ezért van az a lehetõség ,hogy 6000 Ft ellenében kérhetsz + 1 db beltérit és abba is belevezetve az antennajelét tudsz más adót nézni ,vagy felvenni mint az elsõ készüléken .
Jó kisérletezést .
Üdv: R.A.
tisztelt RÁCZ úr. köszönöm szépen a segitségét. a probléma most olyan jellegü lett, hogy összekötöttem a videot és a beltérit, de csak azt tudom felvenni amit nézek. erre keresem a problémát! tisztelettel gáspár sanyi
tisztelt RÁCZ úr. köszönöm szépen a segitségét. a probléma most olyan jellegü lett, hogy összekötöttem a videot és a beltérit, de csak azt tudom felvenni amit nézek. erre keresem a problémát! tisztelettel gáspár sanyi
Ha nem megy hivj fel telefonon : 06 70 248 8485
Rácz Anrás ant.szer. 06 70 248 8485

honlap
A beltéribe SCART atlakozó egyík végét a másik végét a videó scart csatl.helyre . a táv.irányitóval kapcsolj AV állásba a videón .
A videót és a tv-t másik scart kábellel (ha kettõ scart van a videón ) ,ha nincs akkor a videó RF ( antenna kimenetérõl vezetve a tv ant. bemenetre a jelet kösd össze . Majd a tv-n a manuális hangolással keresd meg a videó jelét , és kész .
hali. nem tudom hogy kell összekötni a videot a beltérivel!! valaki segitsen!!! köszi
vip-eknek
Utólagos szerkesztési ,javitási lehetõség létezik ?
R.A.
A http-t nem irtad elé.
Köszönöm a segitséget képtár ügyben .
Mi volt a hiba ?
R.A.
hali.én most váltottam digi-re! olyan problémám van hogy nem tudom rákötni a videomat!!! csak ugy birom összekötni,hogy azt vegye fel amit nézek. ha átkapcsolom a digit, a video is mást vesz!! valki kérem segitsen!!!!
zaki
Sajnos nem sikerült a képtár ,DE a honlapomon keresztül elérhetõ .
Sziasztok
R.A.
Az elõbb lemeradt !
Honlap (antennaszerelés)
Szerbusztok
Nem nagy itt a forgalom ,de ha valakinek valami kérdése volna megtalál
a SAT.HU FÓRUM " Digi tv szerelõk észrevételei" oldalon .
Racz András ant.szer. http://antennaszereles.tvn.hu

StephenKing
A kép minõsége milyen??

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

cseréld meg a két beltérit (nekem bejött)
valaki lécci irjon...nagyon idegesitõ ez a dolog
Hello.
Tegnap szerelték be nálunk a DigiTv-t és 2 beltéri egységet kaptunk hozzá.
A probléma az hogy amikor én váltok csatornát akkor a másik szobában lévõ TV-n amire a másik beltéri van kötve egy pillanatra megszünik a jel és van amikor csipog eggyet. Mi lehet a baj? Másnál is elöfordult már ez?
nesto
Valaki állított már antennát DigiTV-re? Mert az Intelsatot kéne keresni de sehogysem akarja befogni az adókat, úgy ahogy kell.

banok
nincs

és van MO-n olyan szolgáltató aki nagy felbontásban sugározza a tv csatornákat?

Miért kéne nagy felbontásban jönnie? Ez nem hdtv, ahogy a többi se.
banok
NEM 😄
nagyon nem

ennél a digit tv-nél nagy felbontásban jön az adás?
tehát az lcd tévénél szép képet adna, és 16:9-es lesz a kép (felbontás pedig 720p)?

Ez nem egészen volt igaz.
Annyit kell tudni, hogy a digitv telefonos üszjét önkéntes egyetemisták alkotják, akik pont annyira vannak tisztában a dolgokkal, amennyire a kedves ügyfél. Semennyire, mert õk is a weboldalból indulnak ki, ami meg nem egyértelmû 😊

Szal be kell menni a városod digitv forgalmazójához, és tõlük ajánlatot kérni. Õk mondják meg a konkrétat. Szal 5k bekötési díj, az elsõ dekóder 0Ft, a második 6000Ft (második TV-hez ha kell). Igy jön ki a 11eFt nekem. 3 tv-re meg harmadik is kell, még egyszer 6k-ért. Bár nemtom hányat lehet össszesen üzemeltetni egy lavórról.
jbal
"Szal a lényeg az, hogy kijönnek, felszerelik a lavórt, a beltéri egységet 1 TV-hez, 0 Ft. A második TV-hez még egy dekóder kell, ezt egyszer 6000Ft ellenében szerelik be.
Eddig tehát a bekötés 6k-ban van.

A telepítet eszközökért NEM kell fizetni a továbbiakban, tehát azok a szolgáltató tulajdonában maradnak.

Az alapcsomag havidíja ezután HÛSÉGSZERZÕDÉS NÉLKÜL 2700Ft. <- ez nekem így jó ajánlatnak tûnik...

HA megvásárolom egy összegben a mûszaki berendezéseket (21xxxFt), ÉS CSAK EKKOR, köthetek 2 évre hûséget, és így az elsõ évben 0 Ft a havidíj.

A kérdés már csak annyi, higy pl egy upc kábelhez képest milyen szolgáltatásminõségre lehet számíani?
Meg úgy olvastam, hogy teletext sincs, viszont van valami egyéb mûsorkkirás, amit a settop box tud? "

ezt láttam akkor mégis máshogy csinálják?
és annyi h 3 tv-re hogy lehet megoldani?

5 a bekötés, és +6 a második beltéri.
jbal
végülis igen😊
ahogy hallottam meg láttam te is írtad hogy lehet hûségnyilatkozat nélkül is és 6ezer forint a bekötés

Ennél csak rálátás kérdése a dolog.
Hivsz antennaszerelõt, és felrakja, beállítja neked az új helyen. Ennyi.