1485
Digi Tv az olcsó kábeltévé
-
Seten #805
Köszi de én arra gondoltam ahol a csatornákhoz mellé van rendelve, hogy pl: S32 vagy U14, amit elég ha beírok a tv-be és nem kell keresgetni a freqit.
-
piamania #804 Már csak az a kérdésem,hogy melyik kódot kell használni,hogy nézhessem a bizonyos csatornát?köszi szépen.Még kezdő vagyok -
piamania #803 köszi szépen
-
#802 T-home -
piamania #801 Ugyanilyet a T-Home-hoz nem tudsz?Bocs az offért. -
#800 Esetleg ez ? -
Seten #799
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy hol találom a csatornák kiosztását, ill a hozzájuk tartozó program-kódokat?
-
#798 Azt jelenti hogy az "okosított" beltérik nem fognak működni tovább. Mert azok csak a 2 kódolást törik fel. Így nem lehet illegálisan nézni.
Persze gondolom ami késik nem múlik. -
#797 És ez mit jelent? Mit takar? Új csatornákat vagy? -
#796 igen a paprika tv helyett!
-
#795 Elvileg, ha mindenki megkapja az új Nagra3-as kártyáját akkor átáll. De a Digit ismerve ez lehet akár 2010 szeptember is. -
Robie #794 Sziasztok!
Tud valaki valamit arról, hogy szeptemberben a Digi-tv átáll más rendszerre?
Igaz ez? -
Józsi8 #793 T.FÓRUMOZÓK!
Mivel sokan olvassák az oldalt, ezért az alábbiakban leírok egy tanulságos kálváriát!
2008 áprilisában vettem egy SAMSUNG 46M-es LCD TV.t
2009 júniusban meghibásodott.
Elvittem a Samsug központ által mondott Bp.VI. Aradi úti szervízbe, hogy "bekapcsolás után elmegy a kép, csak a hang marad.
Az árajánlati visszahívás helyett, három nap mulva Én telefonáltam, hogy mi van a készülékkel. Egy hölgy kedvesen közölte, nem tévedés 291000Ft a javítás, mert kijelzőt kell cserélni.
Másnap felutaztam a készülékért.
Kissebb kálvária után kiadták a készüléket(?5000Ft!), melyet átvittem egy másik Samsungokkal is foglalkozó szervízbe.(BP.XXI.Ady E.út 10)
Négy nap mulva telefonáltam, és nagy örömömre közölték, hogy semmi baja nincs a TV-nek, csak HAVONTA 10-12 órát áramtalanítani kell, hogy az elektronika helyreállítsa az eredi állapotot.
Amikor kérdeztem, hoy mivel tartozom?
SEMMIVEL,-hisz semmi baja nincs TV-nek.
Ez a szervíz igazán megérdemli, hogy sokan tudjanak róla.
Remélem tanulságos az okfejtésem.
T.Józsi8 -
#792 Ne aggódj előbb utóbb sorra kerülsz mikor én elöfizettem elöször 4,5hónap után kötötték volna be de addigra már elért a házba a digikábel. -
#791 igen -
davidusz25 #790 Huh, ne haragudj, de nagyon nem vágom ezt a témát :D Szóval lehet úgy, hogy megveszem kártyát és itt beleteszem egy beltéribe?
Mind1, nagyon értetlen vagyok :) -
madmanic #789 keress másik szolgáltatót! még időben vagy..
vagy ha nagyon digizni akarsz vegyél okosított cuccot..
teszvesz tele van vele -
#788 itt előfizetsz és kiviszed a kártyát. Az lehet, hogy csak magyar állampolgár fizethet elő magyar Digi Tv-re, ebben az esetben kell egy itt élő haver. Az havi előfizetést meg banki átutalásra kell megbeszélni. -
davidusz25 #787 Sziasztok! Felvidékről írok, gúnyhatártól 15km-re, olyan kérdésem lenne, hogy innen igénybe-e vehető a magyarországi Digi Tv programcsomagja? ha igen, akkor hogyan? havonta kell fizetni? vagy venni egy beltérit, kártyával? ehhez nagyon nem értek :) jelenleg szlovák Digim van, de azt lemondom, ha lehetséges a magyarországit itt beköttetni....
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv. Dávid! -
focus11 #786 hali! Látom egy jó kis rajongói oldal! én is voltam/vagyok/ lennék, de most nem tudom mi van, u.i.: több, mint 2 hónapja megrendeltem a szolgáltatást( egyszer már volt, de albérletben és nem az én nevemen és elköltöztünk) szóval azóta 2 HÓNAPJA, sőt...várok és mikor felhívom őket azt mondják elfogyott a felszerelésük a túlrendelés miatt...első alkalommal nem volt semmi gáz, azt mondták 4-6hét, jöttek is az 5.héten, de ez már gáz, ez a 21. század...és fél fülellel hallotam egy rádiós bezsélgetést a digiről, h eladják, v ilyesmi, sajnos nem tom konkrétan, mert későn esett le, miről van szó. Szóval sztetek, mi lehet ez, egyszer bekötik még valaha, vagy keressek másik szolgáltatót? 11.hete várunk... -
focus11 #785 : -
#784 nállam még csak a reklámok mennek nállatok?? -
#783 elindult a DigiSport. -
#782 román-magyar régiós van -
dalackraul #781 Az a kérdésem hogy a digin a nemzetközi eurosport2-ő van? -
#780 csak a Digisport -
dalackraul #779 Üdv!!!
Az a kérdésem hogy a sport1 meg a digisport is közvetíti az Újpest meccsét? vagy csak az egyik? -
#778 nekem már benne van a menüben ha neked nincs sztem bekell hangolnod -
#777 Banok !
Nekem digi tv előfizetésem van. havi 2900 ft asszem. Tehát akkor ezek szerint ez a digisport csatorna 23 .-án egyszer csak ott lesz a menüben v be kell hangolni? -
#776 hát ha analóg akkor nem. Ha digitális akkor 1 tv-1 konverter ott is a szabály -
#775 digi kábelnél már nincs ugye az hogy csak 1 csatornát nézhetek az összes tv-n? -
#774 A Digin a román a AXN van. -
dalackraul #773 Sziasztok!!
Van kábelem is meg digi tévém is (műholdas) mind a 2-őn van AXN de teljesen eltérő műsorok vannak rajta!!! Ez miért van? (Ez nem AXN scifi és stb sima AXN mind a 2 ő ugyanolyan a logójuk is!!!!! )
Köszönöm előre is a válaszotokat -
ricsa008 #772 alap csomagban is benne lesz a Digisport? -
#771 Azért majd szeptemberben sok minden elválik ha áttérnek nagra 3 kódolásra. -
#770 Én 14ezerért vettem okosított beltérit és simán megéri.Igaz hogy 3-4naponta változtatják a kódot de az ezzel foglalkozó oldalakon egyből fenn vannak az új kódok. Igy az összes hbo nézhető és minden csatorna amihez digi előfizetés kell. -
#769 DigiSport: Indulás július 23. 19:30!
2009. július 23-án, 19:30 kezdettel, az Újpest – Steaua Bukarest mérkőzés közvetítésével kezdi meg a hivatalos sugárzást a DigiSport. Ezt a mérkőzést a csatorna román verziója is élőben közvetíti.
További magyar csapatok Európa Liga mérkőzéseit is tervezik közvetíteni, de erről még nincsenek pontos információk, mivel a Story TV rendelkezik az első választás jogával, és a csapatok selejtezőbeli szereplése is befolyásoló tényező. -
madmanic #768 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nézz szét teszveszen, elég sok okosított beltérit hirdetnek -
#767 tényleg azt vártad, hogy ezt neked itt leírják? -
#766 Heló!
Lehetne oant hogy HYUNDAI típusú DIGITV-t feltörni valahogy?Pl:hogy HBO-menjen fizetés nélkül...