Digi Tv

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Adi
Sziasztok!
Költözök 16-ba. Nem tudom, h most mire fizessek elõ:
TV: ha vmi digitális kéne akkor mindenképp 2 beltéri egység kellene.
16-ba ott most AM mikro van(1 beltéri).. 4000ft és kevés csatorna van ahoz képest.
digi tv a munkahelyemen van. Háát nem tom.. ne vagyok tõle elájulva. Sokszor elmegy az adás egy kisebb vihartól is már.
UPC-t nem ismerem.
T-Com van most itthon: drága eléggé a többihez képest(2 beltéri egység) viszont nagyon jó a minõsége.
Vagy csináljam azt, h vezettessek be simán kábel tv-t a t-comtól? Viszont a LCD tv-n nem tom mennyire lesz az silány?
Net: tudom ez már kicsit off:
digi tv nincs még ott, upc tartózkodom, t-online tetszik most is az van. Atom stabil. Viszont 10 rongy. Még vmi más szolgáltatót tudtok?

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

ChaosTeam
De legalább olcsó a TV az Internet meg minden, megy most oda sok-sok ember örömmel és boldogan. Majd meglátjuk meddig tart az öröm.

Én is gondoltam annó, hogy majd Digi-s internetet köttetek be, de inkább várok vele, mert késõbb derülnek majd ki a Digi hátrányai is...
roppii
így van.
Tiszta ratyik.😞

Soldiers
mert a digi azt csinálja a vevõvel vagy megveszed és nézed vagy ha nem veszed meg nem nézed levagy szarva

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

roppii
na most már kódolatlan de csak az HBO a többi négy az nem.<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>A digi az mindig összehozza a dolgokat.A többit miért nem lehetett kinyitni UPC pedig meg kivan nyitva.

ChaosTeam
Valóban kódolatlan, nálam UPC Digital -on megy a HBO MaxPak, tehát valóban kódolatlan, kérdés digi miért nem rakta kódolatlanná....
roppii
Érdeklõdnék hogy az HBO megy valakinél mert úgy volt hogy a mai napon kódolatlan lesz ez a csatorna na meg a többi 4 is.De érdekes módon nem nyitotta ki a digi egyiket sem.Ez azért durva. <#szomoru1><#szomoru1>

HELP!
DigiTV:2 beltéri 6000+2700+késõbb csekk 6000 (szarabb minõségû)
UPC:2 beltéri:6500+5000+3300 (megbizhatóbb)

Annyi a baj h megrendeltem a digit,de mostmár belegodolva hiba volt szerintem,mivel olvasgattam a forumot és nem túl jó vélemények voltak...
UPC vagy Digi????

banok
DigiTV-n nincs

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

zaki
hm, nekünk már digikábelen az van már a vh1 helyett...

Soldiers
van már vkinek digi-n Comedy Centralja???,

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Soldiers
nem úgy volt hogy délután kettõkor már a comedy centrál lesz a VH1 helyet nállam sehol semmi

lippet
este lehet meccset nézni, de sajna csak felvételrõl nyomják majd!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Japep
Na megvan... 😄
Nekiálltam minden csatornát kitörölni, ami nem jön be, mert nem vagyok elõfizetve rá, aztán összesített keresés, és most már mutatja mind a 155 csatornát köztük a TV6-ot is... 😄

Köszi a segítséget!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Soldiers
nem tom nekem csak úgy magától bejött a TV6

Japep
Megcsinálta, de ugyanúgy 101 csatorna a 155-bõl... 😞

De azért nagyon köszönöm a segítséged!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Nem tudom hogyan lehet 13, de már próbáltam több számmal is, szerintem az nem lényeges.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ja, megtaláltam...most kezdi.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Mi az, hogy összesített keresés? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

desigo
11,785 GHz elõtt,hogyan lehet beírni a 13-at?
mert nekem 12 után az 1 re ugrik vissza...
Magic Boy
Nyomtál utána összesített keresést?
H nem szerintem tedd meg, ha igen akkor nincs több ötletem.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Japep
Frissített, 1.11-es van fent, de csak annyi változott, hogy 100 helyett 101 csatornát mutat... 😞

De azért köszi! 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Magic Boy
Szedd le az új javítást (m1-re állítod a beltérit, majd egyszerre megnyomod a Channel (csatornaváltás) föl, le gombokat a beltérin és megvárod amíg frissít (az 1.11-es az utolsó tudtommal)) és akkor mutatja mindet.<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Japep
Akkor nem tudom mi lehet a probléma...nem hiszem el, hogy lehetne, de nincs... 😞

Van itt olyan, akinek Hyundai HSS-1165NA beltérije van és van TV6-ja?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lck
Nekem meglehet mindet - a kódoltakkal együtt van vagy 300 - de mind látszik.
Japep
Már próbáltam... 😞
Mikor kihozza a keresés eredményét...ott nem lehet valahogy rendezni ABC sorrendbe, vagy megnézni mind a 155 csatorna címét?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lck
Esetleg rakd vissza elõször a gyári beállításokra - aztán kerestess vele mindent újra.
lck
Igen - itt kell keresni.
lck
Arra gondolok - mondjuk nekem nem pont ilyen a beltérim, csak hasonló.
Japep
INTELSAT1002
<13> 11,785 GHz
Vízszintes - 18V
28,000 MSPS
Szabad+Zavart

Ezekkel a beállításokkal nem akarja megtalálni.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Amit az OK gombbal hozok be, abban a 100-ban nincs benne... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lck
Ha behozod a Csatornalistát - abban sincs benne ?
Japep
De nem lehet, hogy a maradék 55-ben van valahol, csak azt nem tudja kilistázni?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lck
TV6
Hyundai - ennyit tud. Azért kapod ingyé.
Japep
Igen, de most veszem észre, hogy mikor elvégezte a keresést és fel vannak sorolva a csatornák és a rádiók, ott 14 rádió van, és 155 TV-csatorna, de csak 100-ig mutatja... :S

Ez miért van?
És amúgy milyen néven van a TV6? TV6? 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lck
A 11785 ös frekvencián Horizontális csatornán keresed ?
Japep
Akkor mi lehet a gond?
Nagyon jó lenne, ha már lenne... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok
mindenhol van.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep
Nekem Hyundai HSS-1165NA készülékem van, alapcsomag, de nem tudom behozni a TV6-ot, pedig az oldal szerint csináltam mindent...még Fashion TV sincs... :S

Lehet azért, mert még vidéken (Miskolc mellett) nincs csak Pesten?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Szóval megrendeltem egy hete a digit,kb mikorra várható h jönnek bekötni?
És mennyit fog kérni a szerelõ mert olvasgattam h 6k-t elérte bekötésnél + jött még1 másik 6k-s számla késõbb..
??!!
...(2 beltérit rendeltem)...

roppii
na látod nem volt nagy ördöngösség és már nézheted is. <#wink>

Megcsináltam, mostmár megvannak.
roppii
te is nézd meg ezt az oldalt

Nekem fashion továbbra sem mutat semmit, nemhogy tv6-ot.
roppii
11785 H 28000 ezen a frekin van és már dual beltérivel is lehet fogni.

lck
Ja és horizontálison ? ( nekem csak az van - dual miatt )
lck
De tányéroson ?
zaki
nekünk digikábelen van mind2

lck
Fashiontv helyett TV6 megy. Errõl tud valaki valamit ?