1485
Digi Tv az olcsó kábeltévé
-
#845 Ez azért van mert a Nóta TV függőleges polarizáción jön. Majdnem az összes többi vízszintesen van. Amikor azt nézik akkor az összes polarizáció átvált függőlegesre. ( mert az az erősebb ) Ezt csak úgy lehetne megváltoztatni ha polár fej lenne felszerelve a tányérra. -
SzocsA #844 2 kártyás digi tv van
nálam van az elosztó vagy micsoda, ha apuák nézik a nota TVt akkor nálam semmi sem jön be minden csatornára kiírja hogy nem működik.
és néha ki szok fagyni a kép
mi lehet a gond? -
LegendTommy #843 most nézem ez a digi tv fórum:)
akkor bocsi az off-ért nekem a diginet kell -
Borg #842 A router külső felületén nem feltétlen érzed, ha valami alkatrésze belül túlmelegszik... -
LegendTommy #841 Sziasztok,
boldog digi 30/20 tulaj vagyok kb.1 hónapja és tökéletesen műkködött a netem speedtest szerint 32/21 el di-524 router mögött. Viszont pár napja leesett a sebesség, kb. 27/13-ra. Tudom, hogy a garantált felett van bőven,és ez is tök jó, csak nem értem mi a gond.
Direktbe hozza a 32/21-et, de a routerel mögül nem.
A routeren a legfrisebb hivatalos firmware van. Érdekes, hogy ha rebootolom a routert akkor kb. 10 percig tudja a 30/20-at(32/21) de utánna leesik és csak router mögül.
Első blikkre azt hinném, hogy elromlott a router, de akkor miért tudja a megfelelő sebit 10 percig (nem melegszik)
akinek van hasonló tapasztalat, ötlete kérem jelezze.
bye -
#840 http://www.digikabel.hu/Kezdolap.html
itt a megtudod nézni a csatornakiosztásokat -
De, DigiMini van ... még én rendeltem meg nagyszüleimnek nyár elején.
Az elején végignéztük az összes csatornát (úgy 14 körül van), és tegnap a meccs miatt megint megnéztük nekik - és ott volt. -
#838 akkor nem Digiminije van vagy ez csak marketing időszak. -
Köszi.
Közben megnéztem és van... :D -
#836 nem -
Engem az érdekelne, hogy a Digiminiben is van DigiSport?
Ha igen, akkor ismerősömék 3-4 hónapja köttették be, ezen is előhozható? :)
Köszi. -
#834 Sziasztok!
A Digi műholdas szolgáltatásom van. Tudja valaki, hogy itt fogahtó valahogy a Digi Sport, mert sehol nem találom? -
#833 más szolgáltató csak akkor teheti be a Digisportot ha utána hajlandó fizetni érte. Így már nem tetszik a UPC-nek és a T-nek. Állítólag tárgyalásban sem állnak! :( -
#832 mivel ez a digivel foglalkozik és talán a digisport a diginél van és van róla információja valakinek + nem nagy szolgáltatónál vagyok, tehát nincs sg-n topikja, és felesleges is lenne neki -
Borg #831 Csak félve kérdezem meg, hogy akkor miért ebbe a topikba írsz...lol.. -
#830 Te diginél vagy, mert én nem! -
#829 nálatok lehet, de utána jártam, és kiderült hogy nagyjából sehol sincs, mivel utána kötelező lett volna annál a szolgáltatónál, aki ezt igénybe veszi, szóval ez Nagy Digi parasztvakítás volt... -
Borg #828 Tvpaprika helyén van. -
#827 Hello, egy olyan kérdésem lenne, hogy hallottam még 2 hete, hogy a Digi sport ingyenes október végéig! Nálunk még sehol sincs digi sport, pedig már elmúlt bőven szeptember 3.a! -
SzocsA #826 nálam az a baj, mostanában állandóan megáll a kép, megfagy!
a Tv 6 ot meg a 206 helyról át akarom rakni a 15. helyre meg is csinálom csak mindig visszarakja a 206 helyre!
és ha a cool tv re megyek a másik tv kifagy a kp meg nálam is!
2 kártyás az egység, lefrissítettem a tv listát a másikon közben ment a tv
-
balutime #825 oké meg próbálom majd gyári be állitást vissza álltani és ujra lőni az egészet köszönőm a infót! -
#824 Nem hiszem hogy ez az oka, ha a többi bejön.
Annyira nem értek hozzá, de ilyenkor ilyeneket szoktak javasolni:
- Csinálj a beltérin egy gyári beállítást, és kerestess végig mindent. ( Vigyázz szinte minden beállítást újra végig kell állítgatni, minden csatornát újra kell rendezni.)
- Ha így sem jó akkor esetleg hívd az ügyfélszolgálatot: 1272 - lehet csinálnak egy kártyaaktiválást.
- Vagy ha türelmes vagy várd meg az új Nagra3-as kártyádat. Aztán azzal lehet megoldódik - vagy ha gond lesz vele ( van rá esély ) úgyis hívnod kell a 1272-t. -
balutime #823 Üdvözletem! Had kérdezem meg azt hogy miért van az a Digi tv-n nálunk hogy nem jön be a Discovery,Animal planet,Reality-tv pedig ki írja azt is hogy ép mi megy a műsorban de a kép sötét és hang sincs.Lehet az az oka hogy egyszer át furták a beltéri és kültéri közti koax kábelt és tóldóval lett össze rakva?
Köszönőm! -
#822 Annál ez a legújabb. -
SzocsA #821 a középső oszlopban mi van?
hiába megyek atv re sport klubbra azt írja hogy nincs új szoftver!
2007/11/22 szoftver van gondolom ennél van már újabb is!?
2. típusú modell van! -
#820 -
ricsa008 #819 üdv
nálam a Sport Klub ban van egy csík (egy képhiba) már lassan egy hete és elég idegesítő
mért lehet? -
Borg #818 Attól függ mennyire van pontosan ráállítva a tányér a műholdra. -
#817 nálam esős időszakban is van jel de amikor már zuhog(mint ha dézsából öntötték ki) akkor már akadozik... -
madmanic #816 már felhős időben sem volt adás, sem esőben sem hóban..
jó pénzért kapsz másik fejet anivel már csak esőben hóban megy el a kép -
madmanic #815 szerződés számot írd a közlemény rovatba -
#814 általában a vihar erejétől függ -
piamania #813 Hi!
Szokott gond lenni a DIGI-vel vihar idején?Valaki panaszkodik valaki nem.Nálatok mi a helyzet és a tapasztalat? -
Hello!
Valaki szokta a számláját utalással fizetni?
Mert én így szeretném, de nem tudom hova kell és hogy mi alapján tudják meg, hogy én küldtem...
Köszi előre is! :) -
#811 Új TP a digi-n! -
Seten #810
De most érted miről beszélek?
A Diginek, van egy listája amin rajta vannak a csatornák és a hozzá tartozó kódok.
A tv-t ha programozod akkor a kézi beállításnál, a "csatorna" opcióhoz beírod, pl hogy S12 akkor egyből bejön CNN ami egyébként a 252 MHz. Így nem kell hangolni/keresgetni.
Na ezeket a betű/számokat keresem.
-
piamania #809 Vki válasz erre? => #804. -
#808 ezt a kód szabványt használja a DigiTV -
Seten #807 Na ez az ami így önmagában nem nagyon mond semmit. :) -
#806 Nagravision 2
Nagravision 3