Digi Tv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Az a kérdésem hogy a sport1 meg a digisport is közvetíti az Újpest meccsét? vagy csak az egyik?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Nekem digi tv elõfizetésem van. havi 2900 ft asszem. Tehát akkor ezek szerint ez a digisport csatorna 23 .-án egyszer csak ott lesz a menüben v be kell hangolni?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Van kábelem is meg digi tévém is (mûholdas) mind a 2-õn van AXN de teljesen eltérõ mûsorok vannak rajta!!! Ez miért van? (Ez nem AXN scifi és stb sima AXN mind a 2 õ ugyanolyan a logójuk is!!!!! )
Köszönöm elõre is a válaszotokat
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
2009. július 23-án, 19:30 kezdettel, az Újpest – Steaua Bukarest mérkõzés közvetítésével kezdi meg a hivatalos sugárzást a DigiSport. Ezt a mérkõzést a csatorna román verziója is élõben közvetíti.
További magyar csapatok Európa Liga mérkõzéseit is tervezik közvetíteni, de errõl még nincsenek pontos információk, mivel a Story TV rendelkezik az elsõ választás jogával, és a csapatok selejtezõbeli szereplése is befolyásoló tényezõ.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Lehetne oant hogy HYUNDAI típusú DIGITV-t feltörni valahogy?Pl:hogy HBO-menjen fizetés nélkül...
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Remélem, hogy a "szervízben" megoldják a problémámat...
Fel kell hivni az ÜSZ-t, és aktiváltatni õket. Sokaknál ehhez szoftverfrissítésre is szükség van a beltérin.
Elvileg mostmár heti 90.000 új kártyát postáznak, szal lassan mindenki megkapja a nagra3-as kártyáit... nekem még nem jött.
Most küldtek 2 új kártyát, hogy a régi lejárt vagy mi a szösz, és hogy ki kell cserélni.
Kicseréltem. Nem jó. Nyomkodom össze vissza. Megcserélem a két kártyát. Nem jó. Újra telepítem a csatornákat. Nem jó. Felhívom a számot (azt mondja egy gépi csaj, hogy várni kell egy órát a rendszer felállására. Hogy ezt a levélben miért nem bírták beleírni???
Vártam egy órát. Még mindig nem jó.
A következõ hibaüzenetet írja ki:
25 jegyzet-CA_RIASZTÓ_SMARTCARD_SOSEM_VOLT_ÖSSZEPÁROSÍTVA
Hogy a francban párosítsam össze a kártyákat? Tán vegyek nekik búgatóport, vagy viagrát???
Azóta 4 tévén megy a mûsor, úgy hogy a 4-bõl 3-on ugyanaz nézhetõ egy csatornán + ott vannak a földi csatornák is 😊😊😊
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Köszi-bár nem nyúltam hozzá...nem tudom h ment el a hang.
Nemsoká bekötik a DigiTV-t de csak egy elõfizüt kötünk így 2 tv lesz használható róla. Pontosan mit is kell vennem hogy ne keljen még egy szerzõdést kötnöm és menjen egy 3. tv is??
PSN ID.: Beegabor
vagy valamit nagyon félreértek??
DigiTv-s kábelem van, szeretném digitálisan nézni azokat az adókat, amiket sugároz a digitv. A kérdésem az, hogy ehhez milyen set top box ra van szükségem ? Tud valaki ajánlani valami jót és persze olcsót ? MPEG2-es elég vagy MPEG4-es kell ??
Köszi a válaszokat elõre is
mert ha van ilyen,az segíthetne a problémám megoldásában! ^_^
A burzsuj tv-rõl annyit, hogy akinek CRT-je van az naná, hogy elvan Digi-vel na de akinek plazmája vagy neadjisten LCD-je van na az nézheti a kockaháborút. És igen van aki szeret tv-t nézni, sokat - vagyunk így néhányan.
És igen van akit érdekelnek a külföldi adók, mint pl engem is. De az igaz, hogy ezeket az adókat (Astra FTA adók) 25.000 forint ráfordítás után ingyen is nézheti (aki ilyenben gondolkodik annak egy multifokuszos lavórt ajánlok : több fej = több mûhold = több csatorna)