1485
Digi Tv az olcsó kábeltévé
-
manutd #925 a discoveryket,meg a vivát nézem...meg a sportokat,szal van benne valami,amit írsz:D
Szal ha valaki tudja hogy kell a DoQ,Muzsika TV-t,ilyesmit megkeresni,az írja már meg,köszi -
#924 csak a hülyeség megy a viván , úgy ahogy az összes többi csatornán -
manutd #923 megkérdezhetem,hogy pontosan mit csináltál,hogy DoQ,meg ilyen csatik bejöttek??mert szeretnék én is ilyeneket,de sehogysem sikerül:S
előre is köszi a segítséget
amúgy ha tényleg megszűnik a VIVA tv,szerintem kiköttetem ezt a rémet -
#922 Na látod, ez jó kérdés!=) -
#921 gondolom a nem magyar Digi-s csatornák közül is kinyított neki párat. -
#920 Nálad hány satelit van beprogramozva?:D -
#919 Most van 64 csatorna, abból kb. 45-50 ami normális, többi mind össze-vissza zene, román adó! Mire gondolsz, bökd már ki!:D
-
#918 Keress csak tovább lesz még több isXD -
#917 Jó meg van egy rakat román adó is!=)
#915, ja télleg az is van! -
#916 Hehe azok nincsenek (még) lekódolva.Azthiszem hogy csak ideiglenesen lesznek azok elérhetőek(és még 5-öt kifelejtettél:) ) -
#915 Meg a fissingenhantingot. -
#914 A DOQ-t elfelejtettem említeni! =) -
#913 Na sikerült! Van már Muzsika TV meg SportKlub+ lengyelül! =) -
#912 Ez eszembe se jutott! Köszi! =)=)=) -
#911 Erre van a használati útmutató:) (ott minden le van írva hogy transzponder szerkesztése/keresése.Kiválasztott műholdon való keresés,stb.) -
#910 Januárban lesznek valami új csatornák (FEM3, Mulatós TV)? Meg hogy lehet csatornát keresni anélkül, hogy az egész mindenséget újrakeresse, s lehessen törölni ami nem jön (hol kell a csatorna paramétereit beállítani keresésnél)?
Köszi!
B.U.É.K. -
Köszi. :) -
#908 Digisport+ csak a románoknál van jelenleg. -
Ma nagyapáméknál láttam a csatornák között egy olyat, hogy Digi Sport Plus - viszont nem jogosultak rá, mert csak DigiMini.
Ez a Plus már létezik? Ha igen, fogható a 2900 Ft-os csomagban? :) -
#906 Szevasztok!
Felállás:
- 1 beltéri egység benne 2 kártya
- rá van kötve 2 TV
Ahol van a beltéri doboz ott tökéletes a kép!
A másik szobában ahol csak a kapcsoló érzékelő van ott az RTL tiszta csíkos mintha valami rossz VHS kazit néznénk!Ha a dobozos szobában is az RTL-en van akkor jó lesz a kép a másik szobában ha elkapcsolom megint elszaródik!
Szerintetek mi lehet a probléma?
-
#905 Nem hinném hogy ez összejönne mert elégé kis sávszélességgel sugároznak egy-egy adást.... -
#904 Sziasztok!
Adott egy Hyundai HSS-3169NA beltéri, és egy SAMSUNG LCD, FULL HD 1080p TV. Namost ebből a kettőből kellene kihozni a lehető legjobb képminőséget, mert némelyik adónál kockázza a TV a képet. Én gondoltam már másik beltérire, csak nem tudom hogy a Digisek mit szólnának hozzá. -
#903 Elöször is nagyfelbontású képernyőkön előfordul a kockásodás másodszor aszem műholdról nyomják a kábelhálozatra(elméletileg) így előfordulhat hogy valami nincs jel ellenőrize ezt-azt felirat jelenik meg. -
Nagydög #902 Az STB nelkuli kabeles digirol vannak tapasztalataim. A csatornak fogyogatnak, mint ahogy az hir volt kicsit korabban, es nekem a minoseggel is van egy kis bajom. A tobbnyelvu csatornakon gyakran elofordult, hogy rossz nyelven sikerult adni, olykor tobb napig. (Mostanaban nem emlekszem ilyenre, ugyhogy ez talan oke lesz.) Szinten problema volt, hogy a gyorsabb mozgasoknal szettoredezett/kockasodott a kep idonkent. Mostanaban ezzel sem talalkoztam. Konstans hiba viszont, hogy mostmar idegesito gyakorisaggal hirtelen elsotetul valamelyik csatorna, majd ugy 3-10 masodperc mulva behajit egy "Card Menu" feliratot, es megy tovabb. Murphy itt is mukodik. Meg lehet tippelni milyen gyakorisaggal sikerul a dramaturgiai csucspontokat eltalalni a szunettel. -
#901 ha kábeltv akkor jó a minősége, ha műholdast osztottak el akkor gázabb. -
#900 érdemes. -
Tomika76 #899 Hello!
A házunkba (panel, XI ker. Bp.) most szerelik Digi-t.
Az lenne a kérdésem, hogy érdemes váltani UPC-ről, kb fele annyiba kerülne a TV+NET. A csatorna kiosztással nincs gondom, csak a minőség miatt aggódok (hallani minden félét). Az UPC-vel nincs semmi gondom, csak hát azok a fránya anyagiak.
Előre is köszönöm a segítségeteket. -
Nagydög #898 Hajj, de jo lesz! Latom mar, potyara szabadultam meg a szarrago UPC-tol, csoborbol vodorbe masztam. A Digi hamarosan visszafogott aron ugyan, de nagy budos semmit fog adni, azt is roman felirattal. -
#897 De fura a digin nem is volt a CC csatornája a kínálatban...
Egyáltalán a műholdas változatra is vonatkozik? -
#896 változások lesznek a DigiTV-n és a Digikábelen
-
#895 2-3 kódolatlan csatorna?:D
Ideje lesz egy kicsit keresgélni... -
Köszi, megtörtént, megcsinálták... :) -
madmanic #893 hívd fel az ügyfélszolgálatot.. -
A számlát még nem fizettük be, de amúgy is a határidő 10-ig van... -
Hello!
Még tegnap délután elment a Digi ezzel a hibaüzenettel:
Smartcard státusz
10 jegyzet- CA_RISZTÓ_HOZZÁFÉRÉS_MEGTAGADVA
Zavart csatorna
Különös, mert minden csatornára ezt írja, egyik sem jön be, csak 2-3 román zenecsatorna.
Próbáltam már kivenni a kártyát és vissza, lekapcsolni és vissza, kihúzni a konnektorból és vissza, de semmi.
Tegnap délután óta ez van.
Mi van ilyenkor?
Volt már nekem régebben is, de az max 2-3 óra hosszan ... mit tudok tenni ilyenkor?
Köszi előre is. -
#890 Tányért és a fejet a szolgáltató biztosítani fogja.... -
#889 minősége ( tányér ) fos,
jah régebben így volt de már változtattak rajta,(most jelenleg erős vihar esetén gyengül a vétel)
"ügyfélszolgálat elérhetetlen vagy tahó"
Milyen véletlen inkább a központi szolgálattal kell tárgyalni azok rendesek...
Úgy tudom a UPC-vel csak a előre beállított csatornákat lehet nézni... -
#888 tányért ők adják. -
#887 Valaki meg tudná nekem mondani ,hogy a digihez/upc-hez milyen fejre és tányérra van szükségem? Előre is kösz. -
madmanic #886 nem fogom veled elölről kezdeni...
az antennámmal semmi baj nincs most azon jön a UPC
ami változás van azóta h utoljára beszéltünk róla (tán még emléxel ), hogy már nagymamám is upc s lett, tehát még olcsóbban nézzük a tévét , a város 3 külön pontján, jobb minőségben + az öreg boldogan vesz mindenféle Zs kategóriás filmet a beltériével...
Mert ugye a diginek:
-3 ügyfél ( nagyanyó, fater, én ) ami ugye 2900 Ft volt fejenként és esőben, hóban, borús időben nem volt adás.
-ugyanez a UPC nél: 4500 ft + 500 ft az első beltéri és +750 a második = 5750 FT, tehát fejenként 1916.666 Ft ba kerül...
a diginél 12000 (!!) ft a társdekóder... most néztem meg..
annyi lenne hogy összeállnak digisek 3 an lemondják ezt a fos digit upc t meg felszerelik...