Digi Tv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem az érdekelne, hogy a Digiminiben is van DigiSport?
Ha igen, akkor ismerõsömék 3-4 hónapja köttették be, ezen is elõhozható? 😊
Köszi.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Digi mûholdas szolgáltatásom van. Tudja valaki, hogy itt fogahtó valahogy a Digi Sport, mert sehol nem találom?
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
a Tv 6 ot meg a 206 helyról át akarom rakni a 15. helyre meg is csinálom csak mindig visszarakja a 206 helyre!
és ha a cool tv re megyek a másik tv kifagy a kp meg nálam is!
2 kártyás az egység, lefrissítettem a tv listát a másikon közben ment a tv
Annyira nem értek hozzá, de ilyenkor ilyeneket szoktak javasolni:
- Csinálj a beltérin egy gyári beállítást, és kerestess végig mindent. ( Vigyázz szinte minden beállítást újra végig kell állítgatni, minden csatornát újra kell rendezni.)
- Ha így sem jó akkor esetleg hívd az ügyfélszolgálatot: 1272 - lehet csinálnak egy kártyaaktiválást.
- Vagy ha türelmes vagy várd meg az új Nagra3-as kártyádat. Aztán azzal lehet megoldódik - vagy ha gond lesz vele ( van rá esély ) úgyis hívnod kell a 1272-t.
Köszönõm!
hiába megyek atv re sport klubbra azt írja hogy nincs új szoftver!
2007/11/22 szoftver van gondolom ennél van már újabb is!?
2. típusú modell van!
nálam a Sport Klub ban van egy csík (egy képhiba) már lassan egy hete és elég idegesítõ
mért lehet?
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
jó pénzért kapsz másik fejet anivel már csak esõben hóban megy el a kép
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Szokott gond lenni a DIGI-vel vihar idején?Valaki panaszkodik valaki nem.Nálatok mi a helyzet és a tapasztalat?
Hello!
Valaki szokta a számláját utalással fizetni?
Mert én így szeretném, de nem tudom hova kell és hogy mi alapján tudják meg, hogy én küldtem...
Köszi elõre is! 😊
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
De most érted mirõl beszélek?
A Diginek, van egy listája amin rajta vannak a csatornák és a hozzá tartozó kódok.
A tv-t ha programozod akkor a kézi beállításnál, a "csatorna" opcióhoz beírod, pl hogy S12 akkor egybõl bejön CNN ami egyébként a 252 MHz. Így nem kell hangolni/keresgetni.
Na ezeket a betû/számokat keresem.
Köszi de én arra gondoltam ahol a csatornákhoz mellé van rendelve, hogy pl: S32 vagy U14, amit elég ha beírok a tv-be és nem kell keresgetni a freqit.
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy hol találom a csatornák kiosztását, ill a hozzájuk tartozó program-kódokat?
Persze gondolom ami késik nem múlik.
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Tud valaki valamit arról, hogy szeptemberben a Digi-tv átáll más rendszerre?
Igaz ez?
Mivel sokan olvassák az oldalt, ezért az alábbiakban leírok egy tanulságos kálváriát!
2008 áprilisában vettem egy SAMSUNG 46M-es LCD TV.t
2009 júniusban meghibásodott.
Elvittem a Samsug központ által mondott Bp.VI. Aradi úti szervízbe, hogy "bekapcsolás után elmegy a kép, csak a hang marad.
Az árajánlati visszahívás helyett, három nap mulva Én telefonáltam, hogy mi van a készülékkel. Egy hölgy kedvesen közölte, nem tévedés 291000Ft a javítás, mert kijelzõt kell cserélni.
Másnap felutaztam a készülékért.
Kissebb kálvária után kiadták a készüléket(?5000Ft!), melyet átvittem egy másik Samsungokkal is foglalkozó szervízbe.(BP.XXI.Ady E.út 10)
Négy nap mulva telefonáltam, és nagy örömömre közölték, hogy semmi baja nincs a TV-nek, csak HAVONTA 10-12 órát áramtalanítani kell, hogy az elektronika helyreállítsa az eredi állapotot.
Amikor kérdeztem, hoy mivel tartozom?
SEMMIVEL,-hisz semmi baja nincs TV-nek.
Ez a szervíz igazán megérdemli, hogy sokan tudjanak róla.
Remélem tanulságos az okfejtésem.
T.Józsi8
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Mind1, nagyon értetlen vagyok 😊
vagy ha nagyon digizni akarsz vegyél okosított cuccot..
teszvesz tele van vele
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
A válaszokat elõre is köszönöm!
Üdv. Dávid!