Digi Tv
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
minõsége ( tányér ) fos, ügyfélszolgálat elérhetetlen vagy tahó, lassan talán mindenki visszatér az UPC hez...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ha mindenképp ragaszkodsz a digihez azt ne...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Köszi!
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
a HBO mettõl lesz egy hónapig elérhetõ? attól amikor betettem az új kártyákat vagy ebben a hónapban??
Egyébként ha betelefonálsz ÜSZ-re, 2 perc alatt megmondják hogy jóba raktad e, és újabb fél perc alatt aktiválják is mindkettõt.
azt írják hogy akár egy órát is kell várni!
A beltériben forrósodott fel egy trafi.
Egész panelt ki kellett cserélni.
Am nemtudom. Mi odaszóltunk telefonon Szombaton, és Hétfõn már jöttek is megcsinálni.
...::::::...
Kaptunk új kártyát a beltérihez.
Kivettem, és beraktam az újat. Aztán párosítottam. De a jel fel le mozog. 50% és 80% között.
Van amikor csak 10% a jel.
A kábel elvileg nincs megtörve a parabola meg jól van beállítva nem mozdult el.
Mi lehet a baj?
...::::::...
A közszolgálatit én se nézem csak ritkán - én szinte csak sportot és híreket nézek viszont azt minden mennyiségben. Egy NBA TV-ért én prémium díjat is fizetnék <#vigyor5>#vigyor5>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Aki van olyan burzsuj hogy fine dininghoz szokott, az sem fog elmenni a mekibe anyázni...
Azt szokták mondani, hogy a Digi TV-t egy 55cm-es CRT tv-re optimalizálták, azon tökéletes. Viszont egy LCD-n... <#rolleyes>#rolleyes>
Egyébként tényleg nemsokára lövik fel a Thor 6-ot ahol várhatóan indul jó pár digis csati is.
Amúgy e szolgáltató már másik mûholdat is használ(thor5).
Meg azt észlelem hogy valószínû hogy új tpvel bûvöl a rendszer..
Sajnos tele vannak zsúfolva a transponderek hogy minél több csatorna legyen, ezért a sávszélesség soxor alacsony - így néha a képminõség csak egy közepes Divxnek megfelelõ.
Nem csoda ha a parabolaantenna több millió km távol van a mûholdról(tudtommal a legmesszebb van IS 10-12)arról nem is beszélve hogy valami idõjárási viszonyok miatt nem jut el a jel a vevõhöz és és az un. interferencia is közbelép...
A legtöbb csatorna jó minõségû.
(RTL klub, TV2, Discovery, én csak ezeket nézem, a többi nem érdekel)
A kábeles a jó választás, a tányéros digi állítólag nem annyira jó.
A net is tök jó 😄
A UPC kábel jó, ha bekötik a digit 😄
Olvastam, hogy nem igazán jó a minõsége, eböl mennyi igaz vagy csak megszokásból fikázzák az emberek?
Érdemes beköttetni?
olvasgattam egy két hozzászolást, meg más oldalakat is! sokan irnak kódokról ,meg okoske¶szülékekrol!
lenne valaki olyan kedve hogy leirna nekem pontosan, hogy hogy mukodik es mit kell beszerezni hozza???
email: donkompot kukac freemail.hu
elosre is koszonom
Ma vettem egy Opticum 7100C Plus beltéri egységet és volt már egy másik 7000C-m és azon a rejtett menü a 9339-kulcssal jött elõ de evvel meg azt írja h nincs ilyen csatorna ez mér van?:S És mér van az h van 950 csatorna és ebbõl 1 magyar sincs se rtl se tv2 semmi!
lécci segítsetek!
Nekem olyan gondom van hogy :Nem jöttek be a Discovery-s,Animal planet stb,És azt mondták csináljak egy gyári vissza állítást hátha jó lesz,Sajnos rosszabb lett a helyzet mert most már a M1 M2 Reality Viva sem jön be és nem tudom mit tegyek mi a gond.Fel írtam a beállítást hogy volt de a cetli el tûnt. Nem tudna valaki segiteni? hova állítsam mit tegyek? Vagy van Tapolcán szerelõ mert a gogle nem segitet ebben.
A másik gond hogy ez a munka helyemen van és ott ugy van hogy 2-beltéri van egy a benzinkuton és egy a portán én a portán vagyok és nálam nem mûködik míg a kúton igen.És hiába szólok hogy hhivják a Digi tv-t de csak igérgetik én meg nem tudom fel hívni ügyfél azonositó nélkül.
Köszönõm!
szóval van egy SAMSUNG LE32B350 tv-m, amiben van elvileg DVB-T/C MPEG 4 tuner ( mert mindegyik oldal máshogy írja le , de a samsung.hu meg: A digitális TV-hez (DV😎 kapcsolódó funkciók csak azokban az országokban, illetve régiókban elérhetõk, ahol DVB-T (MPEG2
és MPEG4 AVC) digitális földi jeleket sugároznak, illetve ahol elérhetõ kompatibilis DVB-C (MPEG2 és MPEG4 AAC)
kábeltelevízió-szolgáltatás. A DVB-T vagy DVB-C jelek vételének lehetõségét illetõen tájékozódjon a helyi szolgáltatónál.
ezt írja 😄 )
szóval nem talál digitális adást a tv, átállítottam az országot írországra akkor talált 9-t de azok is fekete képernyõn voltak
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nálam van az elosztó vagy micsoda, ha apuák nézik a nota TVt akkor nálam semmi sem jön be minden csatornára kiírja hogy nem mûködik.
és néha ki szok fagyni a kép
mi lehet a gond?
akkor bocsi az off-ért nekem a diginet kell
boldog digi 30/20 tulaj vagyok kb.1 hónapja és tökéletesen mûkködött a netem speedtest szerint 32/21 el di-524 router mögött. Viszont pár napja leesett a sebesség, kb. 27/13-ra. Tudom, hogy a garantált felett van bõven,és ez is tök jó, csak nem értem mi a gond.
Direktbe hozza a 32/21-et, de a routerel mögül nem.
A routeren a legfrisebb hivatalos firmware van. Érdekes, hogy ha rebootolom a routert akkor kb. 10 percig tudja a 30/20-at(32/21) de utánna leesik és csak router mögül.
Elsõ blikkre azt hinném, hogy elromlott a router, de akkor miért tudja a megfelelõ sebit 10 percig (nem melegszik)
akinek van hasonló tapasztalat, ötlete kérem jelezze.
bye
itt a megtudod nézni a csatornakiosztásokat
De, DigiMini van ... még én rendeltem meg nagyszüleimnek nyár elején.
Az elején végignéztük az összes csatornát (úgy 14 körül van), és tegnap a meccs miatt megint megnéztük nekik - és ott volt.
CHELSEA FOOTBALL CLUB