1154
Jatekra, Zenere es Filmezesre... 5.1 !
-
#274 Igen. En mar at is kalkulaltam a gepem cuccait amit majd veszek (most laptop van meg egy honapig). Asszem zalmi lesz egy x-fi-vel (az 14k). szoval 21 a hangra. Meg ugyszem volt sosem olyan gepem amin normalis hangrendszer lett volna. -
#273 hát nekem az a szitu hogy vettem egy "ócsó gagyit" de azzal is müxik
mnéha azért érzem azt hogy jobban szolna egy középkategoria felsőpolcán levő hangkarival
csakhát az ott kezdődik hogy 10k -
#272 Ok, majd meglesz. Meg vmi normal hangkartyat is kene keriteni melle. Meg meg mindig nagyon bennem van az a senn... : ) -
#271 sry:S
benéztem vmit nagyon:S
asszonta spanom hogy ő is oan 8 körül tuddna
mondom nézegesd meg www.prohardver.hu -t mert ott tuti van használt is meg ujj is
én anno még 9k-ért vettem de most 5-nél többért nem tuddnám eladni:s
ezé szerintem inkább veszek e mellé egy mikrofonos fülest vagy veszek hozzá egy mikrofont
majd a hétvége eldönti:) -
#270 Persze, hogy erdekel. Az alabb emlitett senn meg e kozott akarok valasztani. A senn az 9k, ha ez mondjuk 6lenne akkor zalman mindenkeppen... -
#269 nehogymá
ha enyire érdekel akkor pontosan körbekérdezem neked
egyik spanom ienesmi termékekkel is foglalkozik olcson-.-
érdekel? -
#268 utanajartam, boltban 8500brutto (mistral)
- hatha meg vki mas is akar venni -
-
#267 Zalman ZM-RS6F
5.1 surround fejhallgató
- zárt felépítés
- hangnyomás: 89 dB
- átviteli tartomány: 50 - 20000 Hz
- impedancia: 16 Ohm
- tömeg: 317 g
boltba 12k
de ha ph-n utánajársz már van vadonat ujj 7k-ért -
#266 Na latom igen, az a zalman cucc. De meg mindig vhogy szkeptikus vagyok a hangminosege szempontjabol -
#265 Most ezt tudom megvenni 9k-ert. Sennheiser HD 212 de nem 5.1
Ebben az arban lehet vmi jo 5.1et venni? o.0 -
#264 Speedlink medusa -
#263 hát én a zalmanra esküszöm:)#250 -
#262 Sziasztok.
Milyen fülest tudnátok nekem ajánlani 8000HUFért Max?
Játékra(Counter-Strike) és zenehallagtásra kellene.
Én sennheiser pc 130-ara gondoltam ha van valakinek a tapasztalatokat szivesen hallgatom. -
#261 Ezek a surround fejhallgatók jobbak, mint az 5.1-es fejhallgatók?
Vagy ez ugyanaz?
5.1-esből melyiket ajánljátok erős szívvel?
(persze mikrofonos kell) -
Jose870318 #260 fejhallgató adatai:
Jack plug 3,5/6,3 mm stereo
Nominal impedance 32 Ohm
Weight w/o cable ca. 130 g
Transducer principle dynamic, closed
Ear coupling supraaural
Cable length 3 m
Frequency response (headphones) 18.....18000 Hz
Sound pressure level (SPL) 115 dB(SPL)
THD, total harmonic distortion <0,5 %
Mi a véleményetek?Filmet nézni és játékra kell,vajon jó? -
kissdani878 #259 Sziasztok volna egy kérdésem most vettem egy Zalman 5.1-es fülest és vagy egy Asus p5b alaplap egy integrált hangakari van bene hd audio 7.1 van rajta koax kimenet is ha ezzel öszkötöm akkor 5.1-be fog szólni a Zalmanom?Koax kimenettel összelehet kötni?
Van még egy SBlive 5.1 hangkarim vagy inkább arra kössem de az már régi darab de ezzeel jobban menne?
Mit javasoltok?Előre is köszönöm a segítséget!Link -
playman #258 Sharkoon X-Tatic 5.1 fejhallgatóról van e valakinek véleménye? Itt van róla leírás: http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[id]=426 -
#257 -.- -
#256 Nem értek egyet azzal hogy az 5.1-es hangszóró hülyeség. A haveromnak 5.1 Zalmanja van nagyon érződik a játékán ( COD2 ). Sokkal pontosabban és tisztábban hallja mi hol történik. Sokkal tisztábban lehet hallani mindent. A hangszóróknál számít a szoba akuszikája és a környezeti zajok is, legalábbis ha nem csutkán járatod a cuccot - én nem szeretek nagyon hangosan játszani. Az meg hülyeség hogy 2 füled van, vagyis stereo, mert akkor az 5.1 hangcuccnak sincs értelme. Én úgy tudom hogy több pro játékos is Zalmant használ. Én is most tervezek venni mert buszvégnél lakok :( -
#255 thx! -
Thanatos #254 gratulálok, 250hsz után levontad ugyanazt a következtetést amit kb már az első 10 megvolt és nagyábol mindenki egyetértett vele..., pfff.... -
#253 HÁt igen, nem mind1 hogy Részeges karatemestert vagy Star WArs-t nézel:D -
#252 ha 5.1 akkor hangszóró. -
rgida666 #251 Hali!
Van valakinek tapasztalata az alábbi fejhallgatóval kapcsolatban?
Trust 751B 5.1 Silverline Headset -
#250 na akkor mindkettőtöknek mondom:D
Zalman ZM-RS6F Theatre 6 tökéletes választás DE ez az én véleményem
nekem kb 3-4 hete ez van és kifogásolhatatlan
de vannak ennél jobbak is [mindig van mindennél jobb:(] csak én úgy éreztem ez nekem elég
ha gondoljátok a vásárlást lehet sőt tuti tudok segíteni
ha érdekel titeket akkor fojtatás pü-ben -
Szeszmester #249 Nincs abszolút hallásom, nincsenek extra igényeim, de gagyit semmiképp sem szeretnék venni, azért élvezni szeretném a dolgot :) Tudja a cucc a mélyeket, de ez ne menjen a többi rovására. Az árakkal nem vagyok tisztában. Mit lehet kapni 10ért, 10-20, 20-30 között? -
#248 kisseb kutakodás után rájöttem hogy a hangkártya xp-t nem támogat ezért az ujj kollekcio:
Zalman ZM-RS6F Theatre 6
+
TerraTec Aureon 5.1 PCI -
#247 Hi Mindenkinek.
Szeretnék véleményeket az összeállytásról:
Zalman ZM-RS6F Theatre 6
+
Genius SoundMaker Value 5.1
Pénzem ennyi van amennyibe ezek kerülnek, ha valaki enniy pénzért jobbat tud akkor oké de erre is irhatto kvéleményt. :)
Köszi. -
#246 mennyit szánsz rá? -
Szeszmester #245 Hi!
Játékra szeretnék kábeles, 5.1 fejhallgatót!
Mik közül érdemes válogatni? -
#244 jah meglehet:D
lehet már akkor nemis kell hozzá semmi csak vagy és hallod:) -
Thanatos #243 5-6 év és nem az 5.1 lesz a nomrál térhangzás... :P -
#242 majd egy 5-6 év és ezen nem fogunk röhögni de most még igen:DDDD -
Thanatos #241 5 pont egyes discman kő hozzá... -
#240 na figy
lehet discmannal meg mindennel hallgatni csak az a probléma hogy ha megfigyeled ez 5.1-es füles azaz 3 csatis-.-
-
Thanatos #239 naiv vagy még :D -
Princeman #238 Nem az agyleszívásra gondoltam, csak semmi alienes izé..:D -
Thanatos #237 dickman? leszivás? szvsz rossz topic :D -
Princeman #236 Még annyi kérdésem lenne (lehet hogy furcsán fog hangzani) hogy ezt lehet- e modjuk dickmannel hallgatni (az elem leszívásától eltekintve), tehát olyan lejátszóba ahhol csak egy jack out van, vagy lell valami átalakító vagy stb.. -
#235 jah
csak miki nélkül
spanomtól vettem át 9k-é[drágán]
ph-n www.prohardver.hu ott szerintem találsz 7-8k-é is
de ha gondolod körbenézek
nm