5.1 Fejhallgatók
← ElőzőOldal 24 / 24
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amugy te is megoszthatnád a neveiket azoknak amiket tlaáltál 1-2-t 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
zalman 5.1 dö beszt
nekem bejön, és nem is drága
nekem bejön, és nem is drága
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
eza téma engem is nagyon érdekelne, énis most szándékozok beruházni ilyesmibe és engem is a valodi 5.1 érdekelne nem az kamuféle 😛
meg még annyi amx hogy legyen rejta valami mci ami lehetõleg hazsnálható is 😊
meg még annyi amx hogy legyen rejta valami mci ami lehetõleg hazsnálható is 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
gondolom veletek is elofordult mar hogy hajnali kettokor felkopognak (verik a plafont) hogy csinaljunk mar valami az 5.1 es hifinkkel..
hat.. sajna nalam is elofordul az ilyen.
Nem szeretek fejhallgatoval jatszani..foleg nem sima stereoval.. a kamu surround meg nem erdekel..
szal valodi 5.1 fejhallgato kene... mar talaltam egy ket ertelmeset.. de kivancis lennek a ti velemenyeitekre es tapasztalataitokra...
hat.. sajna nalam is elofordul az ilyen.
Nem szeretek fejhallgatoval jatszani..foleg nem sima stereoval.. a kamu surround meg nem erdekel..
szal valodi 5.1 fejhallgato kene... mar talaltam egy ket ertelmeset.. de kivancis lennek a ti velemenyeitekre es tapasztalataitokra...
← ElőzőOldal 24 / 24