5.1 Fejhallgatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-
Konyvet tudnek irni a garancias macerakrol <#mf3>#mf3>
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
vhol van rola leirás
igazábol annyi hibája van a cuccnak hogy nincs leárnyékolva az erõsitöje és ha közelében mobiloznak akkor vedd le gyorsan a fejedröl 😄D
a másik hibája hogy igy több mint 1 év után kezdtek szarakodni a távirányiton a potik de egy kis kontakt spréjj segitett rajta...
Szertnék venni végre valami komolyabb fülest.
Fõleg játékhoz kellene.
Valami ehez hasonlot szeretnék: HAMA HS-600 csak kellene a mikrofon is.
Ha valaki tud hasonló tulajdonságu fejhallgatot az irjon!
Vagy tul nagy igényeim vannak??: 5.1 vibra mikrofon.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
hat mit mondjak?... mikor eloszor feltettem a fejemre nem vigyorogtam annyit mert nem valami kenyelmes.. elegge szorit de elviselheto..
sztan betettem a chronicles of riddick divx filmet.. ac3 as...
nem szolt olyan hubaze modon.. de nem is remenykedtem hiszen tudtam hogy ezek nem szolnak ugy..sztan fogtam a kis ear force erositojet es elkezdtem feltekergetni a savokat..
eloszor a hatso elso es kozepso savot tekertem fel ugy hogy hallhatoan szoljanak.. majd a sub ot... nah ott elvigyorogtam magam nem gyengen..
ez a kis beepitett forgo motor hatalmas!!!! kurvajofeelinget ad a melynek!!! olyan mint mikor ulsz a kanapen es beremeg alattad a kanape a melytol!!! eszmeletlen!!!!
majd odatekertem egy lovoldozos reszhez.... hat nagyon kesz lettem!!! bar a center es a front savot nem tudtam igazan megkulonboztetni de a surround sav lovesei hatalmasak!!!nomeg a mely ezzel a remegessel.. KURVAJO!!!!! NAGYON NAGYON orulok hogy nem egy draga stereo hangcucc mellett dontottem!!
es azt is elhiszem hogy par fokkal szarabb a feeling a tobbi 5.1 fejcuccnal.. a vibralas hianya miatt..
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
nagyon jó zenére, videóra meg mindenre
játékra még nem próbáltam és annyi, hogy a gépboltnál nem adnak hozzá mikrofont
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
Creative HQ-1300 mikrofonos: tudom ez nem 5.1 de nincs külön ilyen topic!
Na sóval inkább ilyet veszek... gondolom jobban szól mit egy gamebird 5.1 de ugyanabban az árban vannak de ez még is csak creative....?
vagy rosszul gondolom...
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)