1154
Jatekra, Zenere es Filmezesre... 5.1 !
-
Madmano #354 Az a gáz,használtan vettem a hangkarit és a manus nem adott hozzá semmit... -
szurop #353 De attól még simán működik. A hangkártyához kapott drivernek nincs control panele? Nekem ott külön meg lehet szólaltatni az összes hangszórót. -
Madmano #352 Ja,még annyit:a hanerőnél a Speciális csúszkák is be vannak állítva. -
Madmano #351 Szasztok.Egy kis segítség kéne.Van egy Zalman 5.1es fülesem,a gépen XP Professional SP2-vel,AudigyLS hangkarival.A Vezérlőpulton be van állítva a hangoknál az 5.1es hangséma,de mikor a hangerőszabályzókat keresem csak a (gondolom)nomál mennyiség van:Playback,Wave,CD-audió,Midi,Line-in.Semmi beállítási lehetőség az első,hátsó,stb hangszórókra.Így akkor nem is szól 5.1ben a fejhallgató?Függetlenűl a beállított hangsémától?Vagy mi van ilyenkor.Pls help. -
kattya #350 leirtam hoyg mi kell :) igen, pl a legelsőtől a legújabbig, a technológia, szerkezetük stb.. szerdára kéne majd, és változatlanul semmit nem találok :( légyszi segitsetek -
szurop #349 Most akkor mi kell? Általánosan a fejhallgatókról? -
kattya #348 hali, kéne egy kis segitség, holnapra kiselőadást kell csinálnom a fejhallgatókról, történetükről, fejlődésükről.. én böngésztem nem keveset, de csak adás-vétellel kapcsolatban találtam róluk bármit is. sürgős lenne a dolog, ha bárki tudna olyan oldalakat ahol ezeket megtalálom, az nagyon! jó lenne. légyszi vki... előre is bye! -
szurop #347 Akkor a kettő együtt csak nem működik. -
szurop #346 "Mikrofon bemenet, átkapcsolható digitális kimenetre is, valamint 7.1 beállítás esetén ő a negyedik sztereo csati."
Most akkor egyszerre beldugom a mikrofont is meg a 7.1-ben az új csatlakozót? -
#345 nállam 5.1 alatt müxik
szerintem 7.1 alatt is mennie kell. sőtt biztos -
szurop #344 7.1-ben nincs mikrofon? -
endiboy #343 igyigy, csak nem biztos hogy narancs, mert nekem pl rozsaszin :D -
Inquisitor #342 Ez egy SB Live 5.1
A srácnak Audigy LS van, azon úgy vannak a csatik, mint au Audigy SE-n (leánykori neve Live! 24), és az X-Fi Gamer/Audio kártyákon. Tehát összesen 4db csati van rajta, nem 6db.
Na most összes csati mellé oda van gravirozva, hogy az micsoda.
Fentről lefelé:
Kék: Mikrofon bemenet, átkapcsolható digitális kimenetre is, valamint 7.1 beállítás esetén ő a negyedik sztereo csati.
Zöld: Első sztereo kimenet, ezt használjuk füleshez és sima sztereohoz, de 4.0, 4.1, 5.0, 6.1 beállításoknál is ő az első sztereo
Fekete: Második sztereo kimenet, ő a hátsó sztereó
Narancs: Harmadik "sztereo" kimanat, ha jól sejtem 5.1-nél ő a center mélynyomó
Azt, hogy az első csati mit csinál, a beállítások határozzák meg. -
ilyesmi? -
Madmano #340 Lehet,én vok a béna,de nem találom.Vagy régi ez a kari..... -
#339 www.soundblaster.com -
Madmano #338 Még valami.Szereztem egy Creative Audigy LS-s.De leírás nélkül.Tuna vki segíteni:azt látom a hátulján,három kimenete van.De melyik melyik? -
Madmano #337 Á,ugyanaz.Mit lehet ezzel csinálni?Az alaplap tudja az 5.1et.A típusa:Gigabyte GA-7VT600 1394. -
#336 5.1 hangszorokra allitsad a vezerlopultban a hangbeallitasokat, majd inditsd ujra a gepet es menni fog. -
Madmano #335 A Power DVD-ben próbáltam.Meg most a Windows mp-ben.Hiányzik itt ir a hátulja.Mikor bemegyek az AC97 menüjébe az óra mellett,a connector sensing fülre,az első meg a 3dik fül ok.De a középső mic in-t mutat.Mikor alul rányomok a Start gombra,végigmegy a csík,aztán kiírja Egy Gigabyte technology feliratú ablakban a 3 dugót egymás alá.A fölső mellett X,a többi kipipálva.Mikor a manuálisan beállítom a középső ablakon:az előző ablakon"stereo headphone/passive speaker",aztán megnyomom a startot,amig végigfut a csík,jól szol,aztán ujra olyan visszhangos lessz.:( -
#334 windows madia player-ben se müxik? -
#333 mivel tesztelted?
nekem egy ideig nemment de feltettem a winamp 5.1 sourround edition-t és utána beált és müködött rendesen
-
Madmano #332 Na,megoldódott a dolog:vettem egy Zalman ZM-RS6F-ot.Gigabyte alaplapom van.Ezen alaplapi 5.1-es hangkari van.Be is dugdostam a 3 jack dugót a megadott helyre.De vmiért nem érzékeli a hátsó hangszorókat.AC97-es hangkari illesztőprogi van fenn.A 3.97es.Vélemény? -
szurop #331 Ha nincs hangkártyád normális, és nem is akarsz venni, akkor vegyél Majestic-ot. Amint a cikkben leírták, full ugyanaz a Majestic és a Cosmic fejhallgató része, csak a Majestic USB-s, és nem kell hozzá hangkártya. -
Madmano #330 Szasztok.Engem a Sharkoon Majestic 5.1-es érdekelne,hol lehet kapni?Amiket eddig néztem,ott a Cosmic volt,a Majestic nuku.Amugy érdemes beruházni egy ilyen ketyerére? -
szurop #329 Sharkoon fejhallgatók tesztje, benne 3 db 5.1 és 1 db Stereo -
#328 Olvass vissza. Aztan emberkedj. -
Thanatos #327 köszönjük ezt az igen mély információ tartalmat hordozó és a topichoz témáját mélyen érintő hozzászólást :) szia -
#326 Ekkora nevetséges Topicot még nem láttam. Nekem mikor lesz 6 db fülem?
5.1 fejhallgató ilyen ökörséget.Ha-Ha-Ha -
#325 Nemhiszem, hogy rosszabb lenne. Egyebkent ez 5.1 topik, szoval ne offoljunk ha lehet. -
endiboy #324 mp3 az ugye mp3, azzal nem foglalkozok...viszont, filmeknél, és játékoknál sokkal jobb mint a régi stereo philipsem, bár igazat megvallva, a hátsó hangok tényleges felismeréséhez, hogy hátulról szólnak, az elején jobban oda kell figyelni, de aztán megszokja a fülem :P -
barnagyas #323 hy! Segítségre lenne szükségem: Eddig egy Philips hs820-as fülesem volt de annak sajnos meghalt az egyik oldala. Most szeretnék venni egy SENNHEISER-t amit már ki is néztem (PMX 60), lényeg, h nem tudom mit várjak tőle azért mert állítólag 18-21000Hz-re képes ami komolyan elmarad a jelenlegi 10-24000Hz-re képes Philipsemtől.
Ez azt jelenti, h nem lesz a hangzása olyan szép mint ennek??? vagy lesz egyáltalán változás??? -
#322 Terhatas van jobb mint egy stereonal? -
endiboy #321 pár napja vettem egy sharkoon cosmic 5.1-t, és nagyon jól szól..igaz kicsit szokni kell, de megérte :P -
#320 ujra raktam a winfost és elbaszódott winamp alatt az 5.1 szolnui szol csak sztereo-.-
nemtommá anno micsináltam vele hogy szoljon de mot nemakar
pls vki help -
#319 :D
nekem volt oan szitu amiko muter leverte a fejemről a fülest:D -
#318 Na az apamat baromira ki birja akasztani amikor kell neki vmi, szol, aztan en meg nem hallom. Egyszer mar majdnem foldhoz b@zta a gepet :D -
szurop #317 Ez meg kifele, befele engedi a hangokat rendesen. Másnak ez nem tetszik, de nekem kifejezetten igen, mert meghallom ha szólnak. -
#316 -.-
zalman szigetel
-.- -
#315 Na mar akkor csak vmi jo videokartyat kell beszerezned melle :)