5.1 Fejhallgatók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Guer
vegyetek ozakit az megéri a 10k-t

akkor asszem ezt a fülest messze elkerülöm 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mdv
jah enyem is a csuklo felett, biztos valami szeria hiba lehet
speedlink suxx<#levele>

THE matrica
Nekem is ilyen volt és kb fél év után eltört. Afelett a kis csukló felett. 😞

\"Olyan játék, amelyet ha el is határozod hogy abbahagyod, egy hónap múlva (legkésőbb) rájössz, hogy tévedtél.\" -Zotyesz-

ReTeK
jó cikk meg jó tudni ezeket a dolgokat, de ahhol tudják mi a törvény ott nem szórakoznak a vevõvel (fél évig használt cuccra visszaadta a kereskedõ a teljes vételárat azonnal, csak néztem), viszont máshol ugyanúgy körberöhögnek, pár hónap után nekem is eltört a fejhallgatóm (technics) itt vidéken soxor elhajtanak és mehetek a sunyiba

Mu*][*h4pHu|{4
Nesztek 1 kis howto:Javítás csere Garanci stb.^.^

mdv
Ez a magyar rendszer vicc, foleg ha valami hipermarketben veszed meg a termeket. Jo esetben a 30 napos hataridobol a 30. napra megjavitjak (ritka esetben kicserelik) ha latjak rajtad hogy tisztaba vagy a torvenyekkel.
Konyvet tudnek irni a garancias macerakrol <#mf3>

hát nemtom, lehet nagy nehezen bele lehetne kötni csak tényleg nemér annyi macerát, viszont igy ez emg elég gáz :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

mdv
Toresre nincs. Nem rendeltetesszeruen lett hasznalva c. sablonszoveg.

és iylenekre nincs gari? 😊 jó tom csak 14k de akkrois , iylesmikre azért csak van valamenyi nem?

mdv

mdv
De amugy jo vetel egyik havernak zalman 5.1-e (arban kb egyezik) van annal jobban szol szerintem.

mdv
Nekem Speedlink Medusam volt, 5.1 dekoderrel egyutt 14rugo ha jol elmekszem. Nagyon jo a hangzasa de a kivitelezessel nem voltam megelegedve ugyanis elkezdett repedezni aztan eltort 4-5 honapos koraban. Persze nem kimeltem de ugy gondoltam hogy egy ilyen draga fejhallgato anyagbol van.

Guer
ezt még akkor tudtam jol beállitani amikor még nem kapott hülyét a crative hangkarimtol a gépem volt egy csuszka ahol lehetett állitgatni a mély vágási frekijét és minél lejjebb raktam (ha jolemléxem) annál jobban zuzta a vibramotoroknak de ha följebb állitottam akkor a rendes mélyel probálkozott ami ugye nincs szegény fülesben😊

Guer
tess
vhol van rola leirás
igazábol annyi hibája van a cuccnak hogy nincs leárnyékolva az erõsitöje és ha közelében mobiloznak akkor vedd le gyorsan a fejedröl 😄D
a másik hibája hogy igy több mint 1 év után kezdtek szarakodni a távirányiton a potik de egy kis kontakt spréjj segitett rajta...

CSOCSO
hat a hangkarin 80hz van beallitva a melynek (THX)
Mu*][*h4pHu|{4
Hol vetted és menyiért?EMgköszöném a részleteket.Üdv

plas
Sziasztok!

Szertnék venni végre valami komolyabb fülest.
Fõleg játékhoz kellene.
Valami ehez hasonlot szeretnék: HAMA HS-600 csak kellene a mikrofon is.
Ha valaki tud hasonló tulajdonságu fejhallgatot az irjon!

Vagy tul nagy igényeim vannak??: 5.1 vibra mikrofon.

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Guer

Mu*][*h4pHu|{4
Neked milyen van?

Guer
enyémben sincs mély csak ez a vibramotor és ha jol beállitom a vágási frekvenciát iszonyuan zuzza neki 😄D

CSOCSO
Nah megvan a cucc😄😄😄😄😄 azt hittem hetvegen kapom meg de nem..
hat mit mondjak?... mikor eloszor feltettem a fejemre nem vigyorogtam annyit mert nem valami kenyelmes.. elegge szorit de elviselheto..
sztan betettem a chronicles of riddick divx filmet.. ac3 as...

nem szolt olyan hubaze modon.. de nem is remenykedtem hiszen tudtam hogy ezek nem szolnak ugy..sztan fogtam a kis ear force erositojet es elkezdtem feltekergetni a savokat..
eloszor a hatso elso es kozepso savot tekertem fel ugy hogy hallhatoan szoljanak.. majd a sub ot... nah ott elvigyorogtam magam nem gyengen..
ez a kis beepitett forgo motor hatalmas!!!! kurvajofeelinget ad a melynek!!! olyan mint mikor ulsz a kanapen es beremeg alattad a kanape a melytol!!! eszmeletlen!!!!
majd odatekertem egy lovoldozos reszhez.... hat nagyon kesz lettem!!! bar a center es a front savot nem tudtam igazan megkulonboztetni de a surround sav lovesei hatalmasak!!!nomeg a mely ezzel a remegessel.. KURVAJO!!!!! NAGYON NAGYON orulok hogy nem egy draga stereo hangcucc mellett dontottem!!

es azt is elhiszem hogy par fokkal szarabb a feeling a tobbi 5.1 fejcuccnal.. a vibralas hianya miatt..
Mu*][*h4pHu|{4
vazze.....

õ usa-ban él... 😊

Mu*][*h4pHu|{4
Honnan veszed?Netrõl rendeled???Menyibe került?

CSOCSO
megoldhato... szivesen feladom nektek.. ha tobben vagytok annal egyszerubb...
CSOCSO
szombaton irok.. penteken kapom kezhez (szulinap😄)
Tibor
ha lehetne venni mo-n akkor én is azt vettem volna

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

mo-n laksz? mert ha igen akkor max rendelni tudod usabol vagy valahonnan...

Mu*][*h4pHu|{4
Hát nem ,hogy nagyon jónak, de jónak se mondanám.😉

Mu*][*h4pHu|{4
Írhatnál majd róla véleményt ,mert ezt nézztem ki cserének.

Tibor
akkor hiába van 6 hangfalad, mert biztos, hogy csak stereoban szól, mert vakítás

NeoMaN
sztem meg tipikus vakítás...
Mi köze a zalmannak az 5.1-hez, pláne a hifihez? Semmi...

Tibor
el kell, hogy szomorítsalak, mert ez a fejhallgató nagyon jó=>tehát a hiba az ön készülékében van
nagyon jó zenére, videóra meg mindenre
játékra még nem próbáltam és annyi, hogy a gépboltnál nem adnak hozzá mikrofont

és tudsz jobbat? 😊

CSOCSO
fogalmam sincs hogy milyen... hetvegen meglesz a turtlebeach hpa 5.1...
Tibor
de rajtad kívül másnak is van?

Mu*][*h4pHu|{4
Anyira nagyon ,nem rossz.Játékra az 5,1 miat "megfelel".De amint tudokminõségben jobbat ,én 1 percig se fogok gondolkodni a cserén.

Tibor
szerinted is rossz a zalman?

CSOCSO
nekem csak jatekra kell.. ejszakai jatekra...
CSOCSO
nem erre gondoltam...

Mu*][*h4pHu|{4
A technicshez képest.

Mu*][*h4pHu|{4
Hát eleinte tetszett az 5.1 miatt csak utána felraktam a technics fülest ,és elsírnám magam anyira szánalmas a hang minõsége.

Tibor
azért sok helyen nagyon dicsérték

Mu*][*h4pHu|{4
Hát nekme ez a zalman van 2 éve , de kezdettõl fogva nem vagyok megelégedve a minõségével.14-15ezerért vettem még anno de elégé szar a minõsége.Mind a mély hangok mind a magas ilyen low-end kategória.Van 1 stereo Technics rp-f400 , ezt kb ugyananyiért vettem még anno ,és sokkal ismétlem sokkal jobb szebb a minõsége.Zenére mai napig ezt használom csak az 5.1es játékok miat használom a zalman-t de ,akit tudd vmi jobbat ne kiméljen cserélem.

ez az de nem tudom h tényleg szar e...?

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

CSOCSO
az a feher??? az egyik tesztben leszidtak hogy nem jo..
Csõ!

Creative HQ-1300 mikrofonos: tudom ez nem 5.1 de nincs külön ilyen topic!
Na sóval inkább ilyet veszek... gondolom jobban szól mit egy gamebird 5.1 de ugyanabban az árban vannak de ez még is csak creative....?

vagy rosszul gondolom...

ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W

CheAteR88
nekem kell egy ijen 😊

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

Tibor
ok