1154
Jatekra, Zenere es Filmezesre... 5.1 !
-
#394 Nekem van.
Hááááát vannak negativumai. Pl.: nincs mute gomb, és mivel 5.1 egybe hallod a társaid beszédét a játék közbe. Ezzért ha online nyomod lejebb kell venni a sound effektet!:)
Amúgy meglehet szokni.
Pozitivum: COD 4-be egy csomot tudok késelni, mert hallom honnan jönnek!:) -
#393 Látom te is csak ezt találtad. Az a baj, hogy itt az van, hogy beszállítás alatt, de majd holnap felhívom őket. Most találtam egy használtat, bár használt fülhallgatót nem nagyon akarok venni. -
#392 ÜBERKONZOL
CÍM: 1143 BP. ŐRNAGY U. 8.
ZSÁKUTCA, BEHAJTÁS TÁBORNOK U. FELŐL ! )
TEL,FAX: 06-1-220-7002
MOBIL: 06-70-368-8602 (H-P:10-18-ig)
EMAIL: [email protected]
MSN: [email protected]
Nyitvatartás:
H-P: 10-18 óráig.
/bocs a reklámért/
-
#391 Ja és nem tudja valaki,h ogy hol lehet ilyet venni Pesten vagy környékén? Mert most amint látom, nem nagyon lehet kapni sehol. -
#390 Van itt valaki, akinek van személyes tapasztalata a Sharkoon X-Tatic 5.1-ről? Egy ideje már tervezem, hogy veszek, a cikkekben csak jót hallottam róla, de elég borsos ára van. Én 28e Ft-ért tervezem megvenni. Szóval érdekelne, hogy mennyire jó, milyen hibái vannak, stb. Köszi. -
#389 Ahham thx.
X-Fi Music
Ez mennyire jo GAME-hez?? (gondolom naon)
Mert a gamer edition-ön nincs game port.
Mondjuk nem is használom. -
#388 Egy normális PCIos hangariban már nincsenek ilyenek. Xfi extreme gamert tudom ajánlani, 19k.
Nekem zalman 5.1van és nincs semmi zaj. -
#387 Kérdés!
Vettem egy SpeedLink Medusa pro Gamer 5.1-es fülest.
Eddig egy 5k-es A4Tech-em volt de azon nem hallottam ennyire az alapzajokat.
Ezen a fülesen, meg még azt is hallom, ha mozgatom az egeret, ha éppen tölt be valami program, egyszóval minden alapzajt.
Ezt a hibát hogy lehet-ne kiküszöbölni, javítani, hogy ne halljam.
A hangkártyám egy CMI8738 6ch-ás.
Ha veszek egy komolyabbat, az kiszűri az ilyen alapzajokat, vagy nem?
PLS segítsetek, mert idegesít! -
#386 nekem a zalmanba a bal hátsó:( -
endiboy #385 a cosmic 5.1-emen behalt a jobb hátsó -
#384 sry férreolvastam
de kikapcsolniseszoktam ugy mint a gépemet -
szurop #383 Én és Nyugis nem kihúzgálásról beszéltünk. -
#382 szerintem hülyeség:)
hát én tuti hogy nemfogom kibe huzogatni -
endiboy #381 szerintem se tesz jót neki, én mindig kihúzom
de azért valszeg évek kellenek hozzá, hogy kárt tegyen benne -
szurop #380 Ezt már én is kérdezni akartam, a fülhallgatómról. Szerintem biztos hogy nem tesz jót neki. -
#379 tiszteletem!
Előre is bocsánatot kérek, de nem találtam hangszórós topikot! És itt eléggé hozzáértő megjegyzéseket olvastam..
az a kérdésem, hogy kárposítom-e bármilyen mértékben a hangfalaimat, hogy ha állandóan bekapcsolt állapotban hagyom? árt az neki? a tápnak, a hangszóroknak bárminek? csökenti bármilyen módon az élettartalmát? (genius SW-HF5.1 5005 tipusu hangfalakat használok). -
#378 Nem piti!:D
De nem csinált olyat, h megnyitott mondjuk vmit kétszer!
Régi motoros itt az sg.hu-n már.
A X360-ba ő a házigazda!:) -
#377 Hát az a csatlakozó ártalma. Mindenféle zaj meg ilyesmi beszürödik, ne várj töle sokat. Egy sima füles is csinál ilyeneket alaplapi hangkarival, azért kell vmi normális hangkártya meg normális füles. -
Afflicted #376 csak usb csatlakozó van rajta -
szurop #375 Néztétek már a témaindító CSOCSO adatlapját. Te jóég. Mennyi topicot nyitott már. -
szurop #374 Szia.
Figyelj, és egy ilyen olcsóbb kategóriás márkától nem várnék sok jót, egy egyszerű fejhallgatót nemnehéz legyártani, de egy 5.1 nemolyan egyszerű. Főleg egy USB-s fejhallgatót. Az USB-n kívül máshoz is csatlakozik? Mert nekem a fülhallgatóm azért kap egy adapterről külön áramot, mert szoftveresen nem tudna a gép akkora áramot szolgáltatni neki amennyi kell. Lehet hogy ezért serceg. Vagy nem is tudom. -
Afflicted #373 már egy másik fórumon is érdeklődtem, de le sem sz@rnak. engedelmetekkel bemásolom ugyanazt a szöveget amit oda írtam, hátha tudjátok mi a gond:
üdv
Trust HS-6200 5.1 usb headsettel van gondom. Amit lehet kipróbáltam, de még most sem működik úgy ahogy elvárnám tőle mad.gif
Már sikerült elérnem hogy mindenhol megszólalt ahol kipróbáltam, de serious sam 2 demo közben a hang, vagy talán csak a zene "szaggat". UT3, diablo2, oblivion nem gond neki, viszont egyfolytában serceg/recseg/ciripel a fejhallgató - pl. egérmozgásra ritmikusan serceg! Ezen kívül az alaplaphoz mellékelt driver/manager/mittudoménmi audio demoja csak ritmikus recsegést vált ki belőle: http://img525.imageshack.us/img525/2613/nvtelenhl8.png
Remélem van valami jó ötletetek unsure.gif -
Afflicted #372 Trust HS-6200 -
szurop #371 Hát ha USB-s, akkor nem kell hozzá hangkari. Milyen márka? Sharkoon? -
Afflicted #370 üdv
Vettem egy 5.1es usb-s fejhallgatót, de nem használom mert hangos az "alapzaja", ráadásul vannak olyan programok ahol csak ezt adja ki. Remélem vki okos tudja mit hordok össze...help plz
Ugye nem az a baja hogy 5.1-es hangkártya is kellene hozzá? A doboz oldalán ez áll: "Simply connects to any USB connection; no need for an expensive surround sound card and no haasle with lots of separate cables" -
SAXx #369 hali...
egy kérdés :)
a régi fülesem megadta magát a napokban... és szeretnék venni helyette egy másikat. nem pár hónapra tervezem a vásárlást, szal valami jó cuccot vennék.
milyen különbség van a nyitott és zárt fejhallgatók között?
kifejezetten pc-s játékhoz venném, és felmerült a kérdés... hogy vajon ami a hifi-hez és zenehallgatáshoz "profi" cuccnak számít, az vajon jó e a játékokhoz is? mi a különbség?
köszi -
szurop #368 Ezaz hogy ezekben több kicsi hangszóró van belezsúfolva, és nincs benne egy normális nagy hangszóró, ami mélyet tudna kiadni. Egy sztereó fülesben csak az az egy hangszóró van mindkét oldalt, az lehet elég nagy hogy tudjon normális basszust adni. -
#367 Miért baszna be? Nem kell bele, alapbol is van annyi basszusa. Pl hallgass meg vmi komolyabb sima stereo sennheiser fülest. Olyan basszust birsz kihozni belöle, hogy beszarsz. -
szurop #366 Cosmic. -
#365 x-tatic van? -
szurop #364 Bebaszna ha 5.1-es fejhallgató és nincs benne mély. Az én Sharkoonomban van valamennyilyen mély hangszóró is külön, meg van ez a rezegtető. Teccik nagyon, csak mostmár valami szétrázkódott benne, és erősebb rezgéskor valamilyen műanyagok összeérnek, és azoknak is van valami zavaró hangjuk. -
#363 Nekem is az van.
Mély csatorna nincs benne külön, szoval ne reménykedj. De van igy is elég basszusa ha ráraksz mélyhang kiemelést. Azért is van a dobozára ráírva, hogy 5.1 equivalent sorround headphones. -
#362 hát a választás tökéletes
én is szaroztam vele sokat de vennem kellet egy ujj hangkarit:(
szolok utána se volt tökéletes:S
ajánlották nekem hogy a winampnak van egy 5.1-es változata
nekem ez rendberázta a gépemet meg a hangzást is
nemtommé de ha ujj xp-t teszek fel akkor nemmegy értelmesen de ha felteszem ezt az 5.1-es winampot akkor tökéj de a pláne ha letörlöd utána is müxik úgy ahogy kell neki
szal nemtom mit tesz fel de egy próbát megér -
borix #361 Üdv a segítségeteket kérném.Vettem 1 zalman 5.1 fejhallgatót de a subwoofer hangkártya tesztnél nem szól.Szoftverben lehet váltani center és sub kötött akkor a sub szól a center nem,de a sub is csak közepet szólt.Próbáltam vistával ott is cifra a helyzet.Annál vagy mind a 2 középet szólt vagy mind a 2 mélyet.
7.1 alaplapi hangkarim van.Alaplapom Gigabyte GA-MA69G-S3H. -
#360 Már megvettem ezt a x-tatic 5.1-et.
vannak azzér hibái[X360hoz használom] pl.:
Elmentem megvettem. Összekötöttem. Optikai kábelel. Na de én monitoron játszom és a monitorba megy egy vga csati és abból két rca a hangszorokhoz ügye. Ha összekötök mindent akkor hallok a fülesen is meg a hangszorok is szólak. Ez így gáz szerinted?[vmi így bekavarodik, esetleg?] A hangszorok egy 2.1 creative ezer éves kis rendszer.
GOW-ot beteszem. Egyszer ügye rákellett jönnöm, h szinte teljesen lekell vennem az effekteket a játékba online játék közbe ha hallani szeretném másik játékos hangját és amit ma fedeztem fel az kicsit idegesítő.
Online játék közbe kapok egy privi chat-et üzit. Elfogadom. Beszélek az illetővel és egyszer csak azt veszem észre, h hallom azokat is akik a játék közbe beszélnek. Ügye azt nem szabadna hallanom de én azt is hallom.
[a szöveget egy mailomból másoltam ki, azzér lehet néha kicsit személyesebb] -
szurop #359 Ez a Cosmic? Nekem ilyen bajom nincs vele, pedig lassan egy éves lessz. Nekem olyan problémám van vele, hogy baloldalt a mély zúg, és mostmár kb negyed hangerőn is. Pedig sose volt nagyon meghajtva, mert Windows fő hangerőállítója sose volt félnél feljebb. Meg a mikrofon lifeg. Nem csavargattam feleslegesen, de már mégsem tudom egy ideje beállítani hogy a szám előtt legyen, mert teljesen lazán mozog, és így lecsúszik. -
jupa #358 Sharkoon fülest nem ajánlom senkinek...nagyon jól szól de pár hónap alatt eltörik mind a 2 szára,pedig ennyi pénzért többen várna az ember.
Róla van szó:
-
#357 Hi!
Vettem egy sharkoon x-tatic 5.1 fülest.
Kérdésem: van hozzá optikai kábel(az egyértelmű) és van hozzá egy úgy nevezett RCR kábel?! Ugyan olyan mint az RCA kábel csak itt mind a két vége hegyes amit bekell dugni.
Kérdés ezzel mit tudok kezdeni? hova tudnám dugni, mert lehet választani a dekoderen, h optikai kimenet szoljon vagy a coax.
Amúgy 360hoz vettem a cuccost! -
Madmano #356 Ok.Köszi.Még egy kérdés:Alap Audigy LS-em van,ahogy említettem.Egy mostani,újabb Audigy nem dobna a füles hangzásán? -
#355 nekemis vmi ieesmi problémám volt
de az 5.1-es winamp kihúzott a szarból;)