5.1 Fejhallgatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Van valakinek tapasztalata az alábbi fejhallgatóval kapcsolatban?
Trust 751B 5.1 Silverline Headset
Zalman ZM-RS6F Theatre 6 tökéletes választás DE ez az én véleményem
nekem kb 3-4 hete ez van és kifogásolhatatlan
de vannak ennél jobbak is
ha gondoljátok a vásárlást lehet sõt tuti tudok segíteni
ha érdekel titeket akkor fojtatás pü-ben
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Zalman ZM-RS6F Theatre 6
+
TerraTec Aureon 5.1 PCI
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
Szeretnék véleményeket az összeállytásról:
Zalman ZM-RS6F Theatre 6
+
Genius SoundMaker Value 5.1
Pénzem ennyi van amennyibe ezek kerülnek, ha valaki enniy pénzért jobbat tud akkor oké de erre is irhatto kvéleményt. 😊
Köszi.
\"Rejoice o young man in thy youth...\"
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Játékra szeretnék kábeles, 5.1 fejhallgatót!
Mik közül érdemes válogatni?
lehet már akkor nemis kell hozzá semmi csak vagy és hallod😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
lehet discmannal meg mindennel hallgatni csak az a probléma hogy ha megfigyeled ez 5.1-es füles azaz 3 csatis-.-
csak miki nélkül
spanomtól vettem át 9k-é
ph-n www.prohardver.hu ott szerintem találsz 7-8k-é is
de ha gondolod körbenézek
nm
nekem az van és nem bántam meg.
ára kb 7 8k
a legujjab van femnt(tuttomal) de szerintem nem jo semmirese csak az alapok vannak benne....:😞
mnitõl vban ez?
Már a left/rightot is jobban elkülöníti mint egy sima füles, szal játékban jobb. A térhangzás annyira nem jön ki, mint egy hangszóró szettnél, lévén itt alig van távolság a rear meg a front között. Szal szokni kell egy picit, mire meg tudod különböztetni mi honnan jön, de rá lehet érezni. Filmnézéshez, zenehallgatáshoz biztosan van jobb is, de játékhoz aligha.
A korábbiakhoz pedig: Logikusan egy fejhallgatóban nincs mélynyomó, szal a mély csatorna külön azért nem szólal meg benne. Front, rear, meg center van benne. Szal lényegében 5.0, nem 5.1.
igaz vennem kellet még egy hangkarit ias mellé de megérte😊
Vettem 1 ZALMAN RS6F-et és van 1 gondom. Mikor futtatom a hangtesztet a subwoofer nem szólal meg a többi igen ez mitõl van???
Segítsetek légyszi.
akkor zalman.. hiszen az 5.1 fejhalgatoban sokkal jobb a terhatas.. foleg ha olyan hangkarira dugod ra.
ha alaplapi hangkarid van akkor felesleges a zalman...
vagy ha semmi esetleg nem tud valaki fülest hasonlo paraméterekkel?
Szeretnék venni egy fülhallgatót ami mikrofonos az ár kb. 10K körül én a Sennheisert PC150-et ami ugye nem 5.1-es és a Zalman ZM-RS6F +M Theatre 6 találtam melyik a jobb érdemes az 5.1 vagy tudtok ajánlani valamit?
Mindegy. De azért a cod2-ben mik a tapasztalataid? EAX3 hogy megy neked?
Köszönöm az eddigi segítséget. EAX-ot nem használok mert nem ad többet mint miles2dfast a cod2-ben.
Másik probléma: jó ez a sound blaster, csak sajnos az elsõ hangszóró túl hangos a hátsóéhoz képest. Állandóan segg-shotot kapok. Néztem a beállításokat az alaplapi hangkártya beállításhoz képest eléggé fapados.
Tervbe veszek egy modern hangkártya vásárt: milyet tudtok javasolni 5.1-eshez (mikrofonnal) elsõsorban játékhoz.
ha azt allitod be hogy 4 hangszorod van akkor a center nem fog szolni.. ergo dughatod oda a mikrofont
ott szol a center.
amugy fejhallgatorol van szo?
Elvileg akkor a mikrofon bemenet felszabadulna mivel nem használná ez esetben a center. Ha ez a megoldás akkor nagyszerû lenne.
5 bemenete van. Ez jó?
www.idc.hu -n hangkártyái közül melyiket javasolnád Inquisitor?
Mivel a Dolby Digital (mint neve is mutatja) csak a digitális kimeneten megy ki, és így dekódolni kell, ezért csodálnám is ha kimenne három analóg csatira.
Az EAX a Creative saját (játékokban használt) DirectSound3D kompatibilis 3D audio szabványa. Sok játék használja.
És tanácsokat kérnék hogy lehet még finomhangolni esetleg a hangokat benne.
Dolby szerintem analóg 3-as bemenettel nem megy. Csak be lehetett pipálni külön.
Ma csinálok screenshotokat a beállításokról meg a bemenetekrõl. Úgy talán jobban tudtok segíteni hogy látjátok is. És a mikrofon meglétét mivel lehet legegszerûbben leellenõrizni szoftveresen?
A Center nem szól dolgot meg végképpen nem értem. A Center nem csak 6-7-8 csatornás filmeknél kell, hogy szóljon? Ha sima zenét hallgat valaki, sõt ha játszik, akkor nem szól, mert nem is kellene szólnia.
Az biztos hogy sokféleképpen lehet bekötni, de egyes esetekben furcsa recsegõ hangot ad. Fõleg a dolbi codec bekapcsolásával.
Ha valaki ráér msn-ezni szombaton az kérem jelezzen. Megköszönném a segítségét.