1154
Jatekra, Zenere es Filmezesre... 5.1 !
-
ateszm #474 azt értem,és tisztában is vagyok vele,hogy nincs benne mélynyomó... de a mély hangoknak csak kéne valahonnan szólnia.. az 1500ft-os genius fülesemből több mély jött ki,mint ebből. ha létezik valami progi,amivel lehet buherálni az alaplapi hangkártyát,azt megköszönném,jahh és x64 vista.... esetleg ehez az oprendszerhez SB live 5.1 driver?,de ez már off...
ON: BUÉK! -
szurop #473 A sharkoon-okban van mélynyomó is a rezgető mellett. -
#472 Nincsen benne külön sub. Ha figyelmesen elolvastad volna a leírását akkor észrevetted volna (tudom, mert nekem is ilyen van:). Egy fejhallgatóban nem is lenne semmi értelme. -
szurop #471 Valamilyen kábel nem csatlakozik rendesen. Vagy audiókábel, vagy tápkábel vagy valami. Szerintem ez a megoldás. Az összeset nézd át. -
owen20 #470 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy a napokban vettem egy logitech x530-as hangfalszetett és minden okés vele be is van állitva alaplapom gigabyte ep35 ds4 de időközönként egy kis pukkanást lehet hallani a hangfalban olyan mintha pattana egyet vagy mintha valami zavarná!
Valaki tapasztalt e ilyet ennél a hangfalszettnél?
Nincs közelében mobil 4méterre van a géptől!Ötletek?
Sziasztok! -
#469 Ha szereztél vkit az engem is érdekelne!:) -
ateszm #468 valakinek valami tipp? -
ateszm #467 szert tettem egy zalman 5.1-es fülesre,viszont akadt egy kis problémám. sehogyan sem sikerül mély hangokat kicsikarni belőle. alaplapi hangkártya lehet a bűnös? a tesztnél,ami a driverben van(realtek),ott amikor rákattintok a hangfalakra,mindegyik szól,csak a sub nem... ne is várjak onnan hangot? vagy esetleg benéztem valamit? a válaszokat előre is köszönöm... -
#466 Sziasztok!
van egy speedlink 5.1 fejhallgatóm, de sajnos elromlott, ha tudtok pls. ajánljatok egy jó szervizt, nagyon megköszönném
ugy gondolom javítható, mert szvsz csak a zsinorban szakadt el a vezeték
ha lehet privátban küldjétek a linket/cimet, mert nem szeretném ha reklámmal gyanusitanának vkit :)
Elöre is köszi! -
xido #465 nem tudom melyik milyen lehet...de tartom azon állításomat,amit többen..fejhallgató sose fog úgy 5.1-et adni,mint 5 hangfal..pontosan azért,mert a fejeden van csak...pénteken lett meg a Speed-link 5.1-esem,első kézből mondom,nem hozza azt,amit a hangfalak,de sima stereo fülesnél jobb..egyrészt a subwoffer remegése is poén..meg több sávot hallok mondhatni,kapcsolgattam Tomb raider alatt a kimenőt stereo és 5.1 között..hát van különbség...de 20e-nél többet nem ér meg szerintem egy ilyen,onnantól már inkább hangfalszett -
Demeter #464 Üdv!
Srácok tudnátok tippet adni, hogy PS3-hoz milyen fülest vegyek? Olvastam több helyen, hogy a sharkoon x-tatic 5.1 nagyon jó kis cucc főleg konzolokhoz. Vkinek van tapasztalata e téren? De ez csak egy tipp volna ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném! -
xido #463 köszi:)..már intéztem a rendelését,napokban kapom:) -
#462 Nem tudod levenni a mikrofont, de fel tudod hajtani.
Fimnézésre meg játékra is egyformán alkalmas.
Énnekem nagyon bejött, sztem megéri az árát.
Debrecenben vagy egy bolt, ott csak 12k.
Mediaba, meg ilyen helyeken meg 20 felett dobálják.
Auto Comp Kft. -
xido #461 filmnézésre is jó?...esetleg levehető a mikrofon?..mert az mindegyiknél idegesít és nem is használom -
#460 -
#459 SpeedLink Medusa Pro Gamer Edition 5.1 -
xido #458 sziasztok!..én is régóta gondolkozok egy esetleges 5.1 fülesen...ki tud esetleg erről bármilyen kritikát írni?
Razer Barracuda Headset -
#457 HD 280 PRO -
#456 -
#455 Én ezt néztem ki amikor még nem döntöttem:
HD 212 Pro KLIKK
Nagyon jó füles jó áron
-
#454 segítenék én de ez elég karcsú kör ez a 4-5k -
#453 Barátod neked. Nekem esetleg eszköz. Amúgy ócska szöveg már/UNALMAS/. MEllesleg kb. 10 éve vagyok "internet-barát" és nem 10 éves gyerek.
A témához kapcsoltan: azért van ez a forum h itt feltegye a kérdését.
Nos nekem témába illő, és fontos. Úgy hogy légyszíves, ne poénkodj.
Olyan segítséget kérek, ami SZAKMAI, és mivel nem értek hozzá, csak adatok amiket megadnak, így nem tudom h mit kapok az adatok leírásával. Remélem érted.
(tudod, ez olyan, mint amikor vki nem ért a kocsikhoz, de venni akar olcsót, de praktikusat. Nos van 1-2 ember, aki forumon kiéli "OKOSSÁGI-vágyát"(amit életbe nem mer, mert...), és itt osztja a hülye poénjait).
Tehát a kérdésem/érdeklődésem ugyanúgy megvan, kérem normális, hozzáértő válaszoljon. Köszönöm. -
#452 a Barátod -
#451 Sziasztok!
Nem nagyon értek a fejhallgatókhoz, ezért is fordultam ehhez a forumhoz. A kérdésem az lenne, hogy milyen fülest érdemes vennem, illetve milyet kaphatok 4-5 ezer forint értékben.
Felhasználása: xbox360hoz akarom használni, lehetőleg minél jobb hangzást szeretnék elérni. Amúgy egy Sony erősítőre lenne kötve.
Kérlek linkeljetek, vagy írjatok típusokat, mert szeretnék minél hamarabb beszerezni 1et.
Köszönöm előre. -
#450 tudnál vmi példát mondani? -
#449 Sennheiser, vmi frankó stereo. Ha van jó hangkarid akkor még jobb is szerintem mint a zalman. Térhatás legalább olyan jó lesz. -
#448 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
kontakt hibás lett a zalmanom:(((
vki adjon pls tanácsot jó füles ügyben
-
birno #447 Sziasztok!
Eladó egy Sharkoon X-tatic 5.1-es fejhallgató, minden tartozékával együtt.
Összesen 2 hetes, keveset volt használva, 1 év gari van rá.
Budapesti átvétel megoldható, esetleg postázás utánvéttel.
Ár: 25e
Érdeklődni lehet:
Mail: csn1984 kukac gmail dot com
Mobil: 30/444-2563 -
#446 Meghalt a ZALMANom bal hátsója :(( Kb pont egy éve vettem (talán még van egy két nap) és nincs meg a számla, ááááhhh. Az egész gépet akkor vettem, megvan minden, csak pont az nem ami kéne
Amúgy X-fi gamer stereo Virtual 3D módban alig rosszabb a térhatás mint 5.1ben. Csak talán nem annyira összetettek a hangok, de ugyanugy meg lehet mondani ki hol van. -
sittes79 #445 sziasztok!
Akinek sharkoon X-tatic van kérem megírná tapasztalatait, ár/érték arányban jobb mint egy zalman pl.!
Köszi -
Jimanszky #444 Sziasztok vájtfülűek;))!
Holnap érkezik meg az etalon Sharkoon X-tatic II. verziós 5.1-es fülesem.Remélem jól választottam.Ennyi pénzért...
Szép napot! -
Brinn #443 Üdv!
Szeretnék venni egy komolyabb fejest. Pár apró kritérium lenne...
Legyen vezetéknélküli, ha lehet legyen rajta májkrofon, legyen akksis és esetleg lehessen vezetékkel is használni...
Kb. ennyi elvárás lenne :D Érdekelnek személyes tapasztalatok is!
De ha adtok egy linket én azzal is boldog vagyok. :) -
#442 Ha stereo kell, akkor Sennheiser. De annak nincs 5.1-es fülese. -
#441 Br 19k, de alább adni nem érdemes szerintem, föleg ha van alaplapodon is egy HD audio. Sima SBszéria az már régi, nem tud annyit közel sem, az X-fi Extreme Audio meg egy kamu, SB procit adnak el Xfi logoval. -
Thanatos #440 sennheiser -
santibi #439 Sziasztok.
Keresek egy profi fejhallgatót. Tudnátok irni márkát terméket nekem? Melyiket nézzem meg? Nem fontos, h 5.1 legyen. Köszönöm. -
#438 ááhh
THX
(az egy kicsit drága de majd ha meglesz uj gép, már arra is összespórolok) -
#437 Hát szerintem egy Creative X-fi Gamer az alap. EAXhoz muszáj, meg egyébként is, ha jó hangot akarunk. Nekem is az van, és nagyon jó cucc. -
Nekem is ilyen (olyan) van!!!
Speed-Link Medusa Pro Gamer 5.1
És háát sztem is naon ott van.
Tényleg soxor az "életem" múlott rajta. Frankón be lehet tájolni az ellent, lövéseket FPS-be.
Hawernak ZALAMNN-ja van, és háát annyi-val jobb, hogy érzékenyebb a miki-je, meg hangosabb, (de azt OP-on belül is állíthatod).
Viszont nincs olyan mélye, meg a rezgetés hiányzik nekem belőlle, ami ebbe meg benne van. 8ezé kell külön USB a tápnak.
Meg ez 4x akkora hangerőt ki tud adni, ugy h minden max-on van windózba, és 2-esen hallgatom, és szét megy a fülem olyan hangos.
Szal sztem megéri az árát.
UI: CoD4-be nekem se akar menni!!
Ahhoz mien hangkari kéne, vagy cucc, hogy megszólaljon 5.1-be valahogy, mert undorito egy kompatibilitást csináltak cod4-be a hanghoz
-
#435 Nekem egy ilyen van. Még 2003-ban vettem, akkor 16k volt. Sajnos elkezdett recsegni a mikrofon :(
Annyit mondhatok, hogy nagyon jó, mikor régebben játszottam fps-ekkel, nagyon könnyen be lehetett határolni, hogy hol motoszkál az ellenfél :)