5.1 Fejhallgatók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CheAteR88
segítenék én de ez elég karcsú kör ez a 4-5k

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

bexinho
Barátod neked. Nekem esetleg eszköz. Amúgy ócska szöveg már/UNALMAS/. MEllesleg kb. 10 éve vagyok "internet-barát" és nem 10 éves gyerek.
A témához kapcsoltan: azért van ez a forum h itt feltegye a kérdését.
Nos nekem témába illõ, és fontos. Úgy hogy légyszíves, ne poénkodj.
Olyan segítséget kérek, ami SZAKMAI, és mivel nem értek hozzá, csak adatok amiket megadnak, így nem tudom h mit kapok az adatok leírásával. Remélem érted.
(tudod, ez olyan, mint amikor vki nem ért a kocsikhoz, de venni akar olcsót, de praktikusat. Nos van 1-2 ember, aki forumon kiéli "OKOSSÁGI-vágyát"(amit életbe nem mer, mert...), és itt osztja a hülye poénjait).
Tehát a kérdésem/érdeklõdésem ugyanúgy megvan, kérem normális, hozzáértõ válaszoljon. Köszönöm.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

CheAteR88

\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)

bexinho
Sziasztok!
Nem nagyon értek a fejhallgatókhoz, ezért is fordultam ehhez a forumhoz. A kérdésem az lenne, hogy milyen fülest érdemes vennem, illetve milyet kaphatok 4-5 ezer forint értékben.
Felhasználása: xbox360hoz akarom használni, lehetõleg minél jobb hangzást szeretnék elérni. Amúgy egy Sony erõsítõre lenne kötve.
Kérlek linkeljetek, vagy írjatok típusokat, mert szeretnék minél hamarabb beszerezni 1et.
Köszönöm elõre.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

CheAteR88
tudnál vmi példát mondani?

Falconer
Sennheiser, vmi frankó stereo. Ha van jó hangkarid akkor még jobb is szerintem mint a zalman. Térhatás legalább olyan jó lesz.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

CheAteR88
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
kontakt hibás lett a zalmanom😞((
vki adjon pls tanácsot jó füles ügyben

Sziasztok!

Eladó egy Sharkoon X-tatic 5.1-es fejhallgató, minden tartozékával együtt.
Összesen 2 hetes, keveset volt használva, 1 év gari van rá.
Budapesti átvétel megoldható, esetleg postázás utánvéttel.
Ár: 25e

Érdeklõdni lehet:
Mail: csn1984 kukac gmail dot com
Mobil: 30/444-2563

Falconer
Meghalt a ZALMANom bal hátsója 😞( Kb pont egy éve vettem (talán még van egy két nap) és nincs meg a számla, ááááhhh. Az egész gépet akkor vettem, megvan minden, csak pont az nem ami kéne <#falbav>
Amúgy X-fi gamer stereo Virtual 3D módban alig rosszabb a térhatás mint 5.1ben. Csak talán nem annyira összetettek a hangok, de ugyanugy meg lehet mondani ki hol van.

\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)

sziasztok!

Akinek sharkoon X-tatic van kérem megírná tapasztalatait, ár/érték arányban jobb mint egy zalman pl.!

Köszi
Sziasztok vájtfülûek😉)!
Holnap érkezik meg az etalon Sharkoon X-tatic II. verziós 5.1-es fülesem.Remélem jól választottam.Ennyi pénzért...
Szép napot!

Üdv!

Szeretnék venni egy komolyabb fejest. Pár apró kritérium lenne...

Legyen vezetéknélküli, ha lehet legyen rajta májkrofon, legyen akksis és esetleg lehessen vezetékkel is használni...

Kb. ennyi elvárás lenne 😄 Érdekelnek személyes tapasztalatok is!
De ha adtok egy linket én azzal is boldog vagyok. 😊
Falconer
Ha stereo kell, akkor Sennheiser. De annak nincs 5.1-es fülese.

Falconer
Br 19k, de alább adni nem érdemes szerintem, föleg ha van alaplapodon is egy HD audio. Sima SBszéria az már régi, nem tud annyit közel sem, az X-fi Extreme Audio meg egy kamu, SB procit adnak el Xfi logoval.

sennheiser

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Sziasztok.
Keresek egy profi fejhallgatót. Tudnátok irni márkát terméket nekem? Melyiket nézzem meg? Nem fontos, h 5.1 legyen. Köszönöm.

bajgunar
ááhh
THX
(az egy kicsit drága <#wow1> de majd ha meglesz uj gép, már arra is összespórolok)
Falconer
Hát szerintem egy Creative X-fi Gamer az alap. EAXhoz muszáj, meg egyébként is, ha jó hangot akarunk. Nekem is az van, és nagyon jó cucc.

bajgunar
<#taps>
Nekem is ilyen (olyan) van!!!
Speed-Link Medusa Pro Gamer 5.1
És háát sztem is naon ott van.
Tényleg soxor az "életem" múlott rajta. Frankón be lehet tájolni az ellent, lövéseket FPS-be.
Hawernak ZALAMNN-ja van, és háát annyi-val jobb, hogy érzékenyebb a miki-je, meg hangosabb, (de azt OP-on belül is állíthatod).
Viszont nincs olyan mélye, meg a rezgetés hiányzik nekem belõlle, ami ebbe meg benne van. 8ezé kell külön USB a tápnak.
Meg ez 4x akkora hangerõt ki tud adni, ugy h minden max-on van windózba, és 2-esen hallgatom, és szét megy a fülem olyan hangos.
Szal sztem megéri az árát.

UI: CoD4-be nekem se akar menni!!
Ahhoz mien hangkari kéne, vagy cucc, hogy megszólaljon 5.1-be valahogy, mert undorito egy kompatibilitást csináltak cod4-be a hanghoz <#lama>
Mighty
Nekem egy ilyen van. Még 2003-ban vettem, akkor 16k volt. Sajnos elkezdett recsegni a mikrofon 😞
Annyit mondhatok, hogy nagyon jó, mikor régebben játszottam fps-ekkel, nagyon könnyen be lehetett határolni, hogy hol motoszkál az ellenfél 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

KILLER2
Ha minden jól megy holnap, azaz ma meglesz az X-Tatic 5.1-em. Már nagoyn várom.

Töltsük le az internetet!

CheAteR88
behangoltam kicsit (de nem vmi bonyolultan)

MiQ
Cosmic 5.1, igen próbáltam sima 5.1-es és DTS-es filmmel is, és a Jarre album is 5.1-es DTS-es. A nap könnyei nagyon nem volt térhatású, de a SW3 lélegzet-elállító volt, a Gyûrûk Ura 1 szintén.

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

Falconer
És csináltál vele vmi kalibrálást, vagy alapon használod?
Én többre számitottam, de nem olyan rossz. De mondjuk sokszor nem tudom megmondani, hogy pl most balrol hátulrol lönek, amig egy 5.1 hangfalszettnél ez sosem volt probléma.

KILLER2
Milyen sharkoon? X-tatic vagy majestic (asszem így írják). 5.1-es filmmel próbáltad?

MiQ
Mikor itthon kibontotam a fülesemet (Sharkoon) elõször a Windows 5.1-es tesztjét engedtem rá. Az nagyon gyéren teljesített. Nem hátulról hallottam a hangokat, hanem más hangszínben<#wow3>
Azért nem adtam fel a dolgot, és kipróbáltam sokmindennel, pl.: Crysis, COD4, Oblivion, Assasin's Creed, Star Wars 3 (film), A nap könnyei, A gyûrûk ura (bõvített kiadás), Jean Michel Jarre - Aero DTS verzió.
Volt amivel eszméletlenül jól szólt (Crysis, Jarre, LOTR, Star Wars, Oblivion, Assasins), volt amivel szinte semmi pl.: COD4

CheAteR88
azt kell hogy mondjam hogy csak fps játékkal játszok és eléggé + részemrõl a teljesítménye

Falconer
Sok értelme nincs. Csak ha élvezed, hogy kézzel tekergeted a hangerõt 😊

Falconer
Zalmanon a tér az valóban nem jön ki szépen. Mondjuk összehasonlítani még csak sztereoval meg 5.1 hangszorokkal tudom. Pocicionálni mondjuk játékoknál nem lehet tul jol, de még mindig százszor jobb a hanghatás mint egy stereonál.
Meg mondjuk elég olcso is volt.

CheAteR88
azon filóztam hogy veszek hozzá erõsítõt
menyibevanaz?

MiQ
Zalmann 5.1-es fülesek
pl.: itt is lehet kapni ...

CheAteR88
az a baj hogy talmant mamár asszem nem lehet kapni seholse ujonnan....
asszem csak külföldrõl lehet behozatni azmeg assszem oan 12-15k

MiQ
... mint jeleztem, kipróbálni nem tudtam, mert a nyüves Mediamarkt és EW (Pécsen) nem tart ilyent kibontva, a HW kereskedõk meg nem bontják ki, ha meg hajlandóak lennének, akkor meg nincs olyan gép, amin van mûködõ op.rendszer, olyan hanganyag ami 5.1 csatornás, nincs sapka a fejemen ...
Így marad az IT újságírók, meg az audiofil újságírók véleménye (az is a német meg angol érából) 😞

CheAteR88
hát nemtom nekem az van és eddig nem csalódtam benne....

MiQ
Mielõtt megvettem volna a Sharkoont, Zalmant szerettem volna, de soha nem veszek mûszaki cikket, míg nem olvasok utána (4-5 review-t mindig átnyálazok).
Amit a Zalman 5.1-es teljesítményérõl írtak, az elriasztott a vásárlástól (a kipróbálástól meg elzárkóznak a HW.boltok)

CheAteR88
miért nem ajánlod a zalmant?

ok
kösz

MiQ
A Zalmant nem ajánlom. A Speedlink Medusát (ha belefér az árba és nem tartasz vele egy szobában bekapcsolt mobiltelót) vagy a Sharkoon Cosmic 5.1-et válaszd.

mit ajánlanátok 12000-ft-ig, én zalmanra gondoltam 1.nek
?????

MiQ
... nem fogsz benne csalódni. Sokkal jobban szól, mint a Cosmic (pontosabb az 5.1-es leképezése).

bajgunar
Mindenre!
Sokféle game-t játszok.
Company of Heroes-tol CoD-ig minden.
Igaz CoD-ban nincs 5.1 a hang támogatások miatt (jobb hangkari kéne).
De másban mind naon tökéletes.
Én ajánlani tudom csak.
CheAteR88
fps-re használod?

KILLER2
Crysisra leszek én is kíváncsi, ha meg lesz az X-taticom, mert az amint eddig észrevettem nagyon jól szól 5.1-ben.

mit ajánlanátok ebben az árkategóriában ??

bajgunar
USB a táp az erõsítõjének.
Ugyanis a rezgést, és a mélyet meg kell hajtani valamivel, és azt egy jel szintû áramerõsség nem igazán fog tudni.
Igaz kicsit tényleg nagy az alapzaja, de ha veszel egy jo hangkarit,
akkor meg szünik.
A telefon meg egy rádió mellett is sípol mint atom.
kb 10000-12000ft-ot gondoltam rászánni

MiQ
... nekem Sharkoon van. Filmézésnél vagy pl. Crysis-ben a robbanásoknál a vibráció állati jó! Az 5.1 nagyon f@szán kijön.

Olvastam teszteket a a Zalman fülesérõl (eredetileg azt akartam venni), de az 5.1-rõl semmi jót nem írtak, inkább sztereóra ajánlották.

Speedlink Medusája van az egyik havernak. Azt mondta, hogy nagyon szépen szól (az 5.1-es tér is rendben van), csak a zavarszûrésével vannak gondok pl.: visítva tépi le a fülérõl a fejhallgatót, ha a mobilon kapás van ...

CheAteR88
usb az miazhozzá?

bajgunar
Nekem Speed-Link Medusa <#taps> van, és a mély naon állat benne. 😄
13k-ért megéri szerintem (nem a Médijamárkt-ban 20k-ért)<#banplz>
nekem cosmic van, mikrofonnal, igaz sose használtam ..mármint a mikrofont😄