5.1 Fejhallgatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
A témához kapcsoltan: azért van ez a forum h itt feltegye a kérdését.
Nos nekem témába illõ, és fontos. Úgy hogy légyszíves, ne poénkodj.
Olyan segítséget kérek, ami SZAKMAI, és mivel nem értek hozzá, csak adatok amiket megadnak, így nem tudom h mit kapok az adatok leírásával. Remélem érted.
(tudod, ez olyan, mint amikor vki nem ért a kocsikhoz, de venni akar olcsót, de praktikusat. Nos van 1-2 ember, aki forumon kiéli "OKOSSÁGI-vágyát"(amit életbe nem mer, mert...), és itt osztja a hülye poénjait).
Tehát a kérdésem/érdeklõdésem ugyanúgy megvan, kérem normális, hozzáértõ válaszoljon. Köszönöm.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Nem nagyon értek a fejhallgatókhoz, ezért is fordultam ehhez a forumhoz. A kérdésem az lenne, hogy milyen fülest érdemes vennem, illetve milyet kaphatok 4-5 ezer forint értékben.
Felhasználása: xbox360hoz akarom használni, lehetõleg minél jobb hangzást szeretnék elérni. Amúgy egy Sony erõsítõre lenne kötve.
Kérlek linkeljetek, vagy írjatok típusokat, mert szeretnék minél hamarabb beszerezni 1et.
Köszönöm elõre.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
kontakt hibás lett a zalmanom😞((
vki adjon pls tanácsot jó füles ügyben
Eladó egy Sharkoon X-tatic 5.1-es fejhallgató, minden tartozékával együtt.
Összesen 2 hetes, keveset volt használva, 1 év gari van rá.
Budapesti átvétel megoldható, esetleg postázás utánvéttel.
Ár: 25e
Érdeklõdni lehet:
Mail: csn1984 kukac gmail dot com
Mobil: 30/444-2563
Amúgy X-fi gamer stereo Virtual 3D módban alig rosszabb a térhatás mint 5.1ben. Csak talán nem annyira összetettek a hangok, de ugyanugy meg lehet mondani ki hol van.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Akinek sharkoon X-tatic van kérem megírná tapasztalatait, ár/érték arányban jobb mint egy zalman pl.!
Köszi
Holnap érkezik meg az etalon Sharkoon X-tatic II. verziós 5.1-es fülesem.Remélem jól választottam.Ennyi pénzért...
Szép napot!
Szeretnék venni egy komolyabb fejest. Pár apró kritérium lenne...
Legyen vezetéknélküli, ha lehet legyen rajta májkrofon, legyen akksis és esetleg lehessen vezetékkel is használni...
Kb. ennyi elvárás lenne 😄 Érdekelnek személyes tapasztalatok is!
De ha adtok egy linket én azzal is boldog vagyok. 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Keresek egy profi fejhallgatót. Tudnátok irni márkát terméket nekem? Melyiket nézzem meg? Nem fontos, h 5.1 legyen. Köszönöm.
THX
(az egy kicsit drága <#wow1>#wow1> de majd ha meglesz uj gép, már arra is összespórolok)
Nekem is ilyen (olyan) van!!!
Speed-Link Medusa Pro Gamer 5.1
És háát sztem is naon ott van.
Tényleg soxor az "életem" múlott rajta. Frankón be lehet tájolni az ellent, lövéseket FPS-be.
Hawernak ZALAMNN-ja van, és háát annyi-val jobb, hogy érzékenyebb a miki-je, meg hangosabb, (de azt OP-on belül is állíthatod).
Viszont nincs olyan mélye, meg a rezgetés hiányzik nekem belõlle, ami ebbe meg benne van. 8ezé kell külön USB a tápnak.
Meg ez 4x akkora hangerõt ki tud adni, ugy h minden max-on van windózba, és 2-esen hallgatom, és szét megy a fülem olyan hangos.
Szal sztem megéri az árát.
UI: CoD4-be nekem se akar menni!!
Ahhoz mien hangkari kéne, vagy cucc, hogy megszólaljon 5.1-be valahogy, mert undorito egy kompatibilitást csináltak cod4-be a hanghoz <#lama>#lama>
Annyit mondhatok, hogy nagyon jó, mikor régebben játszottam fps-ekkel, nagyon könnyen be lehetett határolni, hogy hol motoszkál az ellenfél 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Töltsük le az internetet!
AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2
Én többre számitottam, de nem olyan rossz. De mondjuk sokszor nem tudom megmondani, hogy pl most balrol hátulrol lönek, amig egy 5.1 hangfalszettnél ez sosem volt probléma.
Azért nem adtam fel a dolgot, és kipróbáltam sokmindennel, pl.: Crysis, COD4, Oblivion, Assasin's Creed, Star Wars 3 (film), A nap könnyei, A gyûrûk ura (bõvített kiadás), Jean Michel Jarre - Aero DTS verzió.
Volt amivel eszméletlenül jól szólt (Crysis, Jarre, LOTR, Star Wars, Oblivion, Assasins), volt amivel szinte semmi pl.: COD4
Meg mondjuk elég olcso is volt.
menyibevanaz?
pl.: itt is lehet kapni ...
asszem csak külföldrõl lehet behozatni azmeg assszem oan 12-15k
Így marad az IT újságírók, meg az audiofil újságírók véleménye (az is a német meg angol érából) 😞
Amit a Zalman 5.1-es teljesítményérõl írtak, az elriasztott a vásárlástól (a kipróbálástól meg elzárkóznak a HW.boltok)
kösz
?????
Sokféle game-t játszok.
Company of Heroes-tol CoD-ig minden.
Igaz CoD-ban nincs 5.1 a hang támogatások miatt (jobb hangkari kéne).
De másban mind naon tökéletes.
Én ajánlani tudom csak.
Ugyanis a rezgést, és a mélyet meg kell hajtani valamivel, és azt egy jel szintû áramerõsség nem igazán fog tudni.
Igaz kicsit tényleg nagy az alapzaja, de ha veszel egy jo hangkarit,
akkor meg szünik.
A telefon meg egy rádió mellett is sípol mint atom.
Olvastam teszteket a a Zalman fülesérõl (eredetileg azt akartam venni), de az 5.1-rõl semmi jót nem írtak, inkább sztereóra ajánlották.
Speedlink Medusája van az egyik havernak. Azt mondta, hogy nagyon szépen szól (az 5.1-es tér is rendben van), csak a zavarszûrésével vannak gondok pl.: visítva tépi le a fülérõl a fejhallgatót, ha a mobilon kapás van ...
13k-ért megéri szerintem (nem a Médijamárkt-ban 20k-ért)<#banplz>#banplz>