5.1 Fejhallgatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Töltsük le az internetet!
Nem tudtam hova írhatnék, ezért itt kérdezném meg.
Egyik nap kényelmesen filmet néztem fejhallgatóval, majd letettem és elmentem a géptõl. Mikor visszajöttem és felvettem a jobb oldal már nem szólt. Kipróbáltam másik fülessel, ami jó, de annak se szól a bal oldala. Másutt viszont mind a kettõ tökéletesen mûködik. Így jobb híján kitettem hangfalra, ahol mind a két oldal szól.
Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a baj? Elõre is köszönöm!
Ha mégis akkor elõre köszi a tájékoztatást!
Valóban még erre jön a füles pluszban, de PH fórum tapasztalatok alapján 7-10k körül (sõt, még 3ért is 😄 ) lehet nagyon jót kapni.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Sharkoon X-tatic 5.1:
A Sharkoon 5.1-es fülesének komoly hátránya, hogy nagyon sokat kell vele foglalkozni, mire hangját tökéletesen be tudjuk állítani. Alaphelyzetben ugyanis egyáltalán nem kápráztatott el minket sem hangszínével, sem térhangzásával, de szoftveres equalizerrel és a csatornák hangerejének finomításával a teszt végére igazán jó eredményt tudtunk elérni. Nem tetszett az optikai csatlakozás ügyetlensége és a néhol gyengére sikerült kapcsolók minõsége sem. Viszont a kényelmes viselettel, tetszetõs megjelenéssel és a mellékelt tartozékokkal majdnem tökéletesen elégedettek voltunk (az optikai kábellel nem). Kár, hogy igazán jó hangzást csak a drágább Digital változattal érhetünk el, bár az ajánlott minõsítést az említett hiányosságok miatt még neki sem sikerült kiérdemelnie tõlünk.
Logitech G35:
A Logitech G35 személyében egy nagyszerû játékos és házimozi hangrendszert ismerhettünk meg. Nemcsak remek hangminõségével, hanem valósághû térhangzásával is bebizonyította, hogy a legjobbak között a helye. Majdnem semleges hangját a hangszínszabályzóval kedvünkre csiszolhatjuk, a térhangzás kapcsolóval pedig zenéhez is tökéletesen használhatjuk a fejhallgatót, az élmény így is garantált lesz. A telepített szoftver beállítási egyszerûek és átláthatóak, valamint a vezérlés is kényelmes az oldalt elhelyezett digitális jognak és programozható gomboknak köszönhetõen. Mikrofonja – a beépített zajszûrésnek és extra hangtorzítási lehetõségeinek hála – szintén jó társunk lehet beszélgetés közben. Tetszett továbbá a jó anyaghasználat, remek hangszigetelés és a strapabíró vezeték, hiányosságként pedig a programozható gombok szûk konfigurálhatóságát, valamint a mikrofon közepes érzékenységét és halk alapzaját tudjuk megemlíteni. Szintén nem elhanyagolható tényezõ, hogy a headset egy jó minõségû beépítet hangkártyával is rendelkezik. Jóllehet a füles nem a kifejezetten olcsó termékek közé sorolható, a fentiek függvényében mégsem kérdéses, hogy a G35-öt ajánlott vételnek tartjuk.
27ért van nagyon jó fejhallgató ami nem 5.1es meg gamer, stb, hanem tényleg amit zenehallgatásra találtak ki, szóval kurvajó a hangzása. A virtuális 7.1-hez meg ott van a sound blaster X-fi bármelyik moddelje (kivéve az extreme audio). Egy jó hangkártya meg ugyis elengedhetetlen a jó hangokhoz.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nem állítgattam semmit a dobozon, csak a windowsban az 5.1 hatást lõttem be, de nekem elég gyengén adja vissza a térhatást, ha valaki tud valami rendes beállítást azt megoszthatná itt a fórumon.
A helyedben nem kapkodnám el a vásárlást, jó lenne ha találnál olyan boltot ahol ki tudnád probálni a fülest amit kinéztél.
Gondolkodom egy 5.1 fejhallgató vásárlásán, fõleg filmnézésre, meg esetleg játékra kellene, alsókategóriában gondolkodom, nem akarok sok pénzt áldozni rá. Mit tudnátok ajánlani?
Elõre is köszönöm!
One man\'s hero, is another man\'s demon...
már szerintem nemis gyártják....
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
nekem nem recseg hanem kontaktos ugyszintén a bal hátsó(zalman)
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Turtle Beach Ear Force X4 Wireless 5.1 Dolby D. Headset
Mondjuk ebben nincs sok kis hangszóró mint a sharkoon-ba tehát nem értem, h lesz 5.1😊
hivatalos
magyar teszt
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Am nem is használom már 5.1ben, mert a bal hátsója meghalt. Rájöttem, hogy sokkal jobb, ha a hangkártyámon (X-fi extreme gamer) fejhallgatót állítok be, a játékoknál meg 5.1 EAX4-et. Ennél jobb sorround soha nem jött ki belõle. 5.1 filmeknél is automatikusan sorroundot gyárt.
ON: BUÉK!
Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4
Az lenne a kérdésem hogy a napokban vettem egy logitech x530-as hangfalszetett és minden okés vele be is van állitva alaplapom gigabyte ep35 ds4 de idõközönként egy kis pukkanást lehet hallani a hangfalban olyan mintha pattana egyet vagy mintha valami zavarná!
Valaki tapasztalt e ilyet ennél a hangfalszettnél?
Nincs közelében mobil 4méterre van a géptõl!Ötletek?
Sziasztok!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
van egy speedlink 5.1 fejhallgatóm, de sajnos elromlott, ha tudtok pls. ajánljatok egy jó szervizt, nagyon megköszönném
ugy gondolom javítható, mert szvsz csak a zsinorban szakadt el a vezeték
ha lehet privátban küldjétek a linket/cimet, mert nem szeretném ha reklámmal gyanusitanának vkit 😊
Elöre is köszi!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Srácok tudnátok tippet adni, hogy PS3-hoz milyen fülest vegyek? Olvastam több helyen, hogy a sharkoon x-tatic 5.1 nagyon jó kis cucc fõleg konzolokhoz. Vkinek van tapasztalata e téren? De ez csak egy tipp volna ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném!
\" örökké nem eshet.... \"
Fimnézésre meg játékra is egyformán alkalmas.
Énnekem nagyon bejött, sztem megéri az árát.
Debrecenben vagy egy bolt, ott csak 12k.
Mediaba, meg ilyen helyeken meg 20 felett dobálják.
Auto Comp Kft.
Razer Barracuda Headset