Secret Files Tunguska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézést! El akartam rejteni a szöveget, de úgy látszik nem sikerült. Gondolom nem jó zárójelet használtam. Bocsi!<#rinya>#rinya>
holiday! Ezt olvasd el: (spoiler)Kombináld a sajtos szivacsot - amit elõzõleg az õr leveses edényébe mártottál - a cérnával, a tálat a széklábbal, majd ezeket a kapott dolgokat egymással. Így kapod meg a patkánycsapdát, amit tegyél a patkánylyuk elé. Utána nyist fel a csapdát és tedd el a patkányt!(/spoiler)
Sziasztok!Hogy kell fel emelni a patkány csapdát?
MÛKÖDIK!!! el se hiszem!!
Biztos bénázok valamit, de nem tudom, hogy mit! A fórumot 2000 szer elolvastam de nem jövök rá hol rontom el!
üdv.
lenne egy kis problémám:
-feltelepítem a játékot
-elindítom az 1.02-es patchet
-felrakom az 1.02-es magyarítást
-felrakom az 1.02-es javított magyarítást
-felrakom az 1.02-es crack-et
és nem megy!
mit csinálok rosszul?
valaki segítsen! plíííz
lenne egy kis problémám:
-feltelepítem a játékot
-elindítom az 1.02-es patchet
-felrakom az 1.02-es magyarítást
-felrakom az 1.02-es javított magyarítást
-felrakom az 1.02-es crack-et
és nem megy!
mit csinálok rosszul?
valaki segítsen! plíííz
Kösz mostmár megy.
A lemezen levõ alap crackel
A lemezen levõ alap crackel
Helo tud valaki ebben segitenifeltelepítettem .crackeltem ,aztán felrakatam hozzá a javitott magyarítást .elindítom
aztán ezt írja ki :./ArchiveReader.cpp 114 / Jul 10 2006 18:01:57: Unable to load adata3 .spr
aki tud segíteni az írjon .bárki segítségét elõre is köszönöm .
aztán ezt írja ki :./ArchiveReader.cpp 114 / Jul 10 2006 18:01:57: Unable to load adata3 .spr
aki tud segíteni az írjon .bárki segítségét elõre is köszönöm .
innen letöltöd a honosítás javítását és azt átnevezed valami.exe -re.Bár nekem alapból jól jön le(firefoxot használok)
Mit kell átnevezni?
Bocsi, de látom hogy nyitott kapukat döngetek.
Csak amikor elõször bogarásztam ezügyben még semmit nem találtam és azt hittem, egyedi problema.
Csak amikor elõször bogarásztam ezügyben még semmit nem találtam és azt hittem, egyedi problema.
Skacok!
Karácsonyra kapta a fiam a játékot és a magyarítás segítségével eljutottunk a mocsárban levõ kunyhóig. Ott csavarok fölmágnesezve, kandallóban lévõ fölirat elolvasva és amikor az iránytût akarjuk megnézni, akkor kilép a játékból, a következõ üzenettel:
.\DXSprite.ccp333/Jul 10 2006 18:02:07: MyD3DXCreateSurfaceFromFile failed(null)
Ezután egy javítást is telepítettem a gépre, de azzal is ezt csinálta, ugyanennél a mûveletnél.
Ez mi lehet??
Köszi: Laci
Karácsonyra kapta a fiam a játékot és a magyarítás segítségével eljutottunk a mocsárban levõ kunyhóig. Ott csavarok fölmágnesezve, kandallóban lévõ fölirat elolvasva és amikor az iránytût akarjuk megnézni, akkor kilép a játékból, a következõ üzenettel:
.\DXSprite.ccp333/Jul 10 2006 18:02:07: MyD3DXCreateSurfaceFromFile failed(null)
Ezután egy javítást is telepítettem a gépre, de azzal is ezt csinálta, ugyanennél a mûveletnél.
Ez mi lehet??
Köszi: Laci
köszi a segítséget letöltés+átnevezés(exe) mûködik....
thx.
thx.
magyaritas + 1.02_es patch is fent van.
Magyaritva van?
Ha igen akkor látogass ide
Ha igen akkor látogass ide
Szia!
1.02 patch fent van?
1.02 patch fent van?
Sziasztok,
vki tudna segíteni nekem is a kunyhós résznél rámegyek az iránytûre kilép a játékból,azzel ahibaüzenettel :.\DXSprite.ccp 333 /Jul 10 2006 17:28:31:
MyD3DXCreateSurfaceFromFile failed( (null) ).
láttam más is szembesûlt ezzel a problémával,mi a megoldás?
vki tudna segíteni nekem is a kunyhós résznél rámegyek az iránytûre kilép a játékból,azzel ahibaüzenettel :.\DXSprite.ccp 333 /Jul 10 2006 17:28:31:
láttam más is szembesûlt ezzel a problémával,mi a megoldás?
köszi,
megyek megkeresem a gyufát....rá kell akkor,hogy gyújtsak
megyek megkeresem a gyufát....rá kell akkor,hogy gyújtsak
Sziasztok,
Vasútállomáson vagyok lentrõl felmentem a mosdóba beszéltem a wc-n ülõ mozdonyvezetõvel is a slag rákötve a csõre de az öltözõbe nem tudok bejutni,egy cigi,egy kõ,a telefon,csikos szallag van nálam de egyiket sem tudom használni...mi a teendõ pls,elõre is köszi
Vasútállomáson vagyok lentrõl felmentem a mosdóba beszéltem a wc-n ülõ mozdonyvezetõvel is a slag rákötve a csõre de az öltözõbe nem tudok bejutni,egy cigi,egy kõ,a telefon,csikos szallag van nálam de egyiket sem tudom használni...mi a teendõ pls,elõre is köszi
Ááááá... köszi.. és mûködik is
barca 15 - Nekem is ez a problémám van.
Mivé kell a fájlt átnevetzni?
Légyszi segíts.
Mivé kell a fájlt átnevetzni?
Légyszi segíts.
köszi a rávezetést,rájöttem..üdv
már próbáltam mindent... minden megvan a apályán csak az iránytû kéne,de nem fogadja el...
az iránytûs rész nálam nem akar mûködni,már a leírásban is megnéztem.felrakom a cuccokat(Dny,K,Ény,D) irányba és mégsem jó. viszont a naplóba a képem,ahol infot lehet kapni a mutató felfelé(12 órára) áll,nekem pedig ha rálépek akkor 6 óránál van a mutató..vki vmi okosság?
Segitsetek lécci!
Letöltöttem a magyarítást exe fájlt és amikor elindítom az installt akkor kiír valami gebaszt!!!Idegbeteg leszek😞
Letöltöttem a magyarítást exe fájlt és amikor elindítom az installt akkor kiír valami gebaszt!!!Idegbeteg leszek😞
Na sikerült!
-Letöröltem az 1.0-ás magyarosítást
-A gamecopyworld-rõl letöltöttem az 1.02-es cracket
-Felraktam az 1.02-es magyarositást
MÜKÖDIK!!
Köszönöm a segítséget!
-Letöröltem az 1.0-ás magyarosítást
-A gamecopyworld-rõl letöltöttem az 1.02-es cracket
-Felraktam az 1.02-es magyarositást
MÜKÖDIK!!
Köszönöm a segítséget!
idõközben rájöttem,át kellett neveznem a fájlt.
a magyarosítás javítójához kell a játék 1.02es patch-e?
mert javítófájl nekem így néz ki:
sft_hun_patch(1.0002)_rapid<1>1> Típus:0002)_rapid<1>1>
mert javítófájl nekem így néz ki:
sft_hun_patch(1.0002)_rapid<1>1> Típus:0002)_rapid<1>1>
oké megprobálom. kösz
Gondolom az elõzõ cracket raktad vissza...A gamecopyworld-rõl szedd le az 1.02-höz való cracket!
felraktam de 1.02-vel nem megy a játék
valaki küldene egy mentést a patkány felvétele után? email cim lentebb megtalálható. köszi
mármint a magyarosítás patchet..
köszi szépen,még eg ykérdés hogy ezt a fájlt vhova be kell másolni esetleg,mert nekem ismeretlen fájltípust ír ki.
hello! vki tudna segíteni a köv. problémában?
amikor a kunyhós pályán rámegyek az iránytûre,kilép a windowsba és a következõ hibaüzit kapom: .\DXSprite.ccp 333 /Jul 10 2006 18:02:07:
ennek a hibaüzenetnek az ablakjának a címe pedig: Exception
Kérem vki aki tud segíteni,írjon,mert tetszik a játék nagyon,ha más megoldással nem,küldjön egy iránytû utáni mentést. kösz,üdv
amikor a kunyhós pályán rámegyek az iránytûre,kilép a windowsba és a következõ hibaüzit kapom: .\DXSprite.ccp 333 /Jul 10 2006 18:02:07:
ennek a hibaüzenetnek az ablakjának a címe pedig: Exception
Kérem vki aki tud segíteni,írjon,mert tetszik a játék nagyon,ha más megoldással nem,küldjön egy iránytû utáni mentést. kösz,üdv
Azt már próbáltam de nem nem jó hozzá.Ha van mentésed légyszi küldd el, ha nincs akkor ennyi volt.Köszi mindent!Szióka
Akkor nem tudom mi lehet a baj. Talán bug. 1.02 patch létezik hozzá. De azt nem tudom, hogy a magyarítás jó-e vele.