1447
-
diablo funn007 #1125 nem tud nekem valaki segiteni abba hogy MAGYARAR végigjátszást honnan lehet letölteni vagy szerezni? -
feri0325 #1124 kiakasztottuk a tunguskát -
Bukephalos #1123 Kösz, megvan.
Öngyújtó pecabotra, óriási ötlet, kipróbálom otthon -
Bukephalos #1122 Help pls!
A kutatóállomáson vgyok, hol találok csalit a pecázáshoz?
Köszi -
#1121 pedig be kell nyúlni a résbe, mer az segít a kódot megtalálni. ha megvan onnan már egyszerű :) -
gbalis #1120 akinek még kell itt megtalálja: http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/secretfilestunguska.shtml -
gbalis #1119 Közben meglett máshonnan! -
gbalis #1118 Sziasztok!
Próbáltam leszedni az 1.02 Patch Crackjét, de nem sikerült! vki el tudná küldeni!
Köszi! -
Csoder #1117 Paradise-ben én is csalódtam. :(
A kódra én is csak segítséggel jöttem rá. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
The first and last digit on the car of Nina's father are 2 and 3. The gate to
the sewers (underground) has 16 holes, divided by 4 is 4. There are two
statues guarding the entrance to the museum. So there you go.
Azaz a kód:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!2342
Egyébként itt egy jó végigjátszás: -
#1116 most beírok megint, hátha így megnt továbbjutok:DD
Kéne a számítógép kódja de nem találom a padló alá nem tud nyúlni, az akváriumban kulcs van oda meg nem fér be a keze:/
Mit kéne csinálnom?
-
#1115 Paradisét én is megutáltam töröltem is a gépemről hehe:)) -
feri0325 #1114 feltettem az 1.02 patchet,majd az 1,02 magyaritást, és kiirja:Please insert CD of "My application name".crackeljek?azt hol találom? köszi -
#1113 jaja, köszike, közben sikerült kijutnom, mindig így járok ha beírok segítségért, aztán mindig sikerül :)))
-
Csoder #1112 T-rex-es szobor talpazatát megvizsgáltad? :) -
#1111 naaaaaaaaaaa nem megy na segíccség!!! -
#1110 közben próbálkozom remélem megtalálom a kiutat:)) -
#1109 Segítséget kérnék!:)
Még most kezdtem a játékot, eljutottam addig, hogy hívtam a rendőrséget, mindenhol jártam de addig nem akar kimenni a csajszi míg az apja nem jöttt meg vagy valami, mindent átnéztem és nem tudok csinálni semmi újjat.:(
Magyarosításssal van meg nekem szóval így sem tudom mit kell csinálni most:(
(Syberiat végigjátszottam egyébként angolul) -
feri0325 #1108 iránytünél hol kezdjem a számolást?7és fél,3,10,5 és 6 -
Saya #1107 Köszi h próbáltatok segíteni...De a magyarítás fissítése volt fent alapból,ugyse ment..aztán letörültem az egészet,aztán újra,direkt nem tettem fel újra a magyarítást,hátha az miatt nem ment,de még mindig olyan...Nem tudok tovább menni....
Már csak abban bízok h valaki küld egy mentést,az íránytü utánról(Ha lehet az utánalevő pálya legelejéről.....)
-
suno #1106 Szia !
Ne ijedj meg a probléma mindenkinél felmerült, és a magyarositás első változata okozta. Ajánlom, hogy látogass el a játék magyarosításának honlapjára, és töltsd le az új verziót, mely ezt a hibát már kiküszöböli. Ha így sem oldódik meg a problem, nincs más hátra, mentsd le az állásodat, játék teljesen lesika, majd újra rakj fel mindent, (ha mindent látni akarsz, akkor az 1.2-es patch-et is)és a játék magyarosításának új verziójával minden OK lesz. Lehet, hogy már az első változat is sikeres lesz, de ha mégsem, hát ez a játék megéri, hogy problémamentesen játszd végig.
Sok sikert, remélem tudtam segíteni!
-
lepike #1105 Először rakj egy csavart a Southnál lévő bütyökre (S), és egyet a Westnél lévőre(W), és nyomd meg a középen látható gombot. Szedd le a csavarokat.
Most tegyél egyet az Eastnél (E) lévőre és nyomd meg a gombot, ismét szedd le a csavart.
Ezután egyet a Westnél (W), és egyet a Northnál (N) lévőre, gombnyomás, csavart leszed.
Végül egyet tegyél a Southnál (S) lévőre, gombnyomás. -
Saya #1104 Elöbb kint kell elvágni a a parabolát..Ha a csajjal már kapcsolatba léptél...Ha nem akkor menj a pince bejáratához,a tetoscoppal(az orvosi kütyüvel)hallgas bele a csőbe(eresz csatorna),aztán aztán a barna üveget a csőbe rakod és a mini propellert...a csaj felébred és összeszeded vele a dolgokat.a vászonzsákot szétvágod a repedésben,a kavicshoz kötöd,igy leengeded a csőbe és a palival küld fel a szikét...vissza a csajra,elkell vágni a szék lábát,a lábat a palinal adni.aztán jön az hogy a szikével(visszadod a palinak)elvágod az antennát...lemész a pincébe,elveszed az éket,a széklábból a tüből meg a méregből csinálsz fegyvert,és az őrt megsemmísíted...
Ismét kérek valakit hogy egy mentést küldjön az íránytü után!!Vagy magyarázza el hogy mit csináljak!!!!Olvastam sok helyen h az íránytüs rész nem mindenkinek müködik!!!
Segítsen valaki!!!!!Annyira jó a játék...De nem tudom folytatni!!!! -
#1103 Köszi sikerült!
A kórháznál nem tudom az ajtó alól kivenni az éket mi lehet a baj?? -
#1102 ha felraktad a 1.02 patchet, akkor a magyarítás telepítésénél válaszd az 1.02-hez tartozó magyarítást. -
#1101 Ok sikerült felraktam a 1.02 es patc et de nagyon nem akar magyar lenni. -
#1100 Tényleg senki nem tud segitteni? -
#1099 Sziasztok a magyarisítást hogy kell felrakni mert nem jövök rá:( -
gamerika #1098 891 -
feri0325 #1097 nagyon köszi! -
lepike #1096 Vedd fel asztal lábánál a tálcán lévő üveget amiben virágok vannak. Kinyitod mindkettőt és egyet csinálsz belőlük. -
feri0325 #1095 elakadtam a vonaton már kimentek a tudósok de nem birok tovább jutni. tudsz segiteni? -
feri0325 #1094 tudsz cimet adni hogy hol találok végigjátszást -
#1093 Magyarosítás: http://inczezoltan.fw.hu/tunguska/
-
feri0325 #1092 hol találok végigjátszást? -
feri0325 #1091 hol találom az alap magyarositást? -
#1090 Csatlakoznék azok táborába akik végigjátszották a game-t. Szerintem zsivány a játék de elég rövidnek tűnt. Várom a 2. részt. -
Bukephalos #1089 Nem hűtöttem le a gyűrűt az volt a gond! Köszi a tippet! -
#1088 Rájöttem!!!!!!!!!!! -
#1087 A nyakláncot hogy kell megcsinálni?
Van 1 láncom, drótom, kulcsom. Ezeket próbáltam összecuccolni de nem megy. HELP please. thx. -
#1086 A gyűrűt ragd a szoborra. A fogóval kell leszedni a deszkát.