1447
  • diablo funn007
    nem tud nekem valaki segiteni abba hogy MAGYARAR végigjátszást honnan lehet letölteni vagy szerezni?
  • feri0325
    kiakasztottuk a tunguskát
  • Bukephalos
    Kösz, megvan.

Öngyújtó pecabotra, óriási ötlet, kipróbálom otthon
  • Bukephalos
    Help pls!

A kutatóállomáson vgyok, hol találok csalit a pecázáshoz?
    Köszi
  • reaper4
    pedig be kell nyúlni a résbe, mer az segít a kódot megtalálni. ha megvan onnan már egyszerű :)
  • gbalis
    akinek még kell itt megtalálja: http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/secretfilestunguska.shtml
  • gbalis
    Közben meglett máshonnan!
  • gbalis
    Sziasztok!
    Próbáltam leszedni az 1.02 Patch Crackjét, de nem sikerült! vki el tudná küldeni!

Köszi!
  • Csoder
    Paradise-ben én is csalódtam. :(

A kódra én is csak segítséggel jöttem rá. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

The first and last digit on the car of Nina's father are 2 and 3. The gate to
    the sewers (underground) has 16 holes, divided by 4 is 4. There are two
    statues guarding the entrance to the museum. So there you go.

Azaz a kód:

Egyébként itt egy jó végigjátszás:
  • bogyoka
    most beírok megint, hátha így megnt továbbjutok:DD

Kéne a számítógép kódja de nem találom a padló alá nem tud nyúlni, az akváriumban kulcs van oda meg nem fér be a keze:/

Mit kéne csinálnom?
  • bogyoka
    Paradisét én is megutáltam töröltem is a gépemről hehe:))
  • feri0325
    feltettem az 1.02 patchet,majd az 1,02 magyaritást, és kiirja:Please insert CD of "My application name".crackeljek?azt hol találom? köszi
  • bogyoka
    jaja, köszike, közben sikerült kijutnom, mindig így járok ha beírok segítségért, aztán mindig sikerül :)))

• Csoder
    T-rex-es szobor talpazatát megvizsgáltad? :)
  • bogyoka
    naaaaaaaaaaa nem megy na segíccség!!!
  • bogyoka
    közben próbálkozom remélem megtalálom a kiutat:))
  • bogyoka
    Segítséget kérnék!:)

Még most kezdtem a játékot, eljutottam addig, hogy hívtam a rendőrséget, mindenhol jártam de addig nem akar kimenni a csajszi míg az apja nem jöttt meg vagy valami, mindent átnéztem és nem tudok csinálni semmi újjat.:(
    Magyarosításssal van meg nekem szóval így sem tudom mit kell csinálni most:(

(Syberiat végigjátszottam egyébként angolul)
  • feri0325
    iránytünél hol kezdjem a számolást?7és fél,3,10,5 és 6
  • Saya
    Köszi h próbáltatok segíteni...De a magyarítás fissítése volt fent alapból,ugyse ment..aztán letörültem az egészet,aztán újra,direkt nem tettem fel újra a magyarítást,hátha az miatt nem ment,de még mindig olyan...Nem tudok tovább menni....
    Már csak abban bízok h valaki küld egy mentést,az íránytü utánról(Ha lehet az utánalevő pálya legelejéről.....)
  • suno
    Szia !
    Ne ijedj meg a probléma mindenkinél felmerült, és a magyarositás első változata okozta. Ajánlom, hogy látogass el a játék magyarosításának honlapjára, és töltsd le az új verziót, mely ezt a hibát már kiküszöböli. Ha így sem oldódik meg a problem, nincs más hátra, mentsd le az állásodat, játék teljesen lesika, majd újra rakj fel mindent, (ha mindent látni akarsz, akkor az 1.2-es patch-et is)és a játék magyarosításának új verziójával minden OK lesz. Lehet, hogy már az első változat is sikeres lesz, de ha mégsem, hát ez a játék megéri, hogy problémamentesen játszd végig.
    Sok sikert, remélem tudtam segíteni!
  • lepike
    Először rakj egy csavart a Southnál lévő bütyökre (S), és egyet a Westnél lévőre(W), és nyomd meg a középen látható gombot. Szedd le a csavarokat.
    Most tegyél egyet az Eastnél (E) lévőre és nyomd meg a gombot, ismét szedd le a csavart.
    Ezután egyet a Westnél (W), és egyet a Northnál (N) lévőre, gombnyomás, csavart leszed.
    Végül egyet tegyél a Southnál (S) lévőre, gombnyomás.
  • Saya
    Elöbb kint kell elvágni a a parabolát..Ha a csajjal már kapcsolatba léptél...Ha nem akkor menj a pince bejáratához,a tetoscoppal(az orvosi kütyüvel)hallgas bele a csőbe(eresz csatorna),aztán aztán a barna üveget a csőbe rakod és a mini propellert...a csaj felébred és összeszeded vele a dolgokat.a vászonzsákot szétvágod a repedésben,a kavicshoz kötöd,igy leengeded a csőbe és a palival küld fel a szikét...vissza a csajra,elkell vágni a szék lábát,a lábat a palinal adni.aztán jön az hogy a szikével(visszadod a palinak)elvágod az antennát...lemész a pincébe,elveszed az éket,a széklábból a tüből meg a méregből csinálsz fegyvert,és az őrt megsemmísíted...

Ismét kérek valakit hogy egy mentést küldjön az íránytü után!!Vagy magyarázza el hogy mit csináljak!!!!Olvastam sok helyen h az íránytüs rész nem mindenkinek müködik!!!
    Segítsen valaki!!!!!Annyira jó a játék...De nem tudom folytatni!!!!
  • Charly
    Köszi sikerült!
    A kórháznál nem tudom az ajtó alól kivenni az éket mi lehet a baj??
  • hunmilan
    ha felraktad a 1.02 patchet, akkor a magyarítás telepítésénél válaszd az 1.02-hez tartozó magyarítást.
  • Charly
    Ok sikerült felraktam a 1.02 es patc et de nagyon nem akar magyar lenni.
  • Charly
    Tényleg senki nem tud segitteni?
  • Charly
    Sziasztok a magyarisítást hogy kell felrakni mert nem jövök rá:(
  • gamerika
    891
  • feri0325
    nagyon köszi!
  • lepike
    Vedd fel asztal lábánál a tálcán lévő üveget amiben virágok vannak. Kinyitod mindkettőt és egyet csinálsz belőlük.
  • feri0325
    elakadtam a vonaton már kimentek a tudósok de nem birok tovább jutni. tudsz segiteni?
  • feri0325
    tudsz cimet adni hogy hol találok végigjátszást
  • hunmilan
    Magyarosítás: http://inczezoltan.fw.hu/tunguska/
  • feri0325
    hol találok végigjátszást?
  • feri0325
    hol találom az alap magyarositást?
  • hunmilan
    Csatlakoznék azok táborába akik végigjátszották a game-t. Szerintem zsivány a játék de elég rövidnek tűnt. Várom a 2. részt.
  • Bukephalos
    Nem hűtöttem le a gyűrűt az volt a gond! Köszi a tippet!
  • hunmilan
    Rájöttem!!!!!!!!!!!
  • hunmilan
    A nyakláncot hogy kell megcsinálni?
    Van 1 láncom, drótom, kulcsom. Ezeket próbáltam összecuccolni de nem megy. HELP please. thx.
  • hunmilan
    A gyűrűt ragd a szoborra. A fogóval kell leszedni a deszkát.