Secret Files Tunguska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

elakadtam a vonaton már kimentek a tudósok de nem birok tovább jutni. tudsz segiteni?
tudsz cimet adni hogy hol találok végigjátszást
hunmilan
Magyarosítás: http://inczezoltan.fw.hu/tunguska/

hol találok végigjátszást?
hol találom az alap magyarositást?
hunmilan
Csatlakoznék azok táborába akik végigjátszották a game-t. Szerintem zsivány a játék de elég rövidnek tûnt. Várom a 2. részt.

Nem hûtöttem le a gyûrût az volt a gond! Köszi a tippet!
hunmilan
Rájöttem!!!!!!!!!!!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

hunmilan
A nyakláncot hogy kell megcsinálni?
Van 1 láncom, drótom, kulcsom. Ezeket próbáltam összecuccolni de nem megy. HELP please. thx.

hunmilan
A gyûrût ragd a szoborra. A fogóval kell leszedni a deszkát.

Végigprószáltam minden eszközt. A fogóban benne van a gyûrû.
Járt már itt valaki?
Valami eszközzel kell lefeszíteni...talán fogóval.

Üdv Mindenkinek!

Segítséget szeretnék kérni! Írországban vagyok Max-szel lenn a kocsma pincéjében. A lándzsahegyeket beraktam a satuba, de nem tudom felvenni a deszkát a hordókról. Mi a megoldás?
Köszi
Elakadtam az iránytünél...ráraktam sorban a csavarokat,de azt mondja h nem történt semmi....Láttam már más is kérdezte de neki se válaszoltak....valaki segítene?vagy legalább egy mentést dobhatna rögtön az iránytü utánról!!!<#help><#wow1>
hunmilan
Hali!

Szeretnék csatlakozni azok közé akik imádják ezt a játékot.

Privátban elküldöm a teljes kórházas rész leírását.
Sziasztok!
Elakadtam a kórháznál, nem engedi, hogy felvegyem az éket az ajtó alól...
Azt magyarázza, hogy nem megy közelebb,mert észreveszik.
Tudna valaki segíteni? <#circling>

http://inczezoltan.fw.hu/tunguska/

itt a magyarositás javitása tölthetö le

A frissítés a következõket javítja:
- Az iránytû paradoxont a tunguszkai kunyhóban
- Itt nincs recepció helyett, Itt nincs térerõ
- A magnószalagon lévõ kód leírásának utolsó része félre volt fordítva
- Ékezetes karakterek kerültek az alap karakterkészletbe
- Még további ~20 helyesírási és elírási hiba került javításra.
mooo
#1065 ......................
nah tovább mentem viszont az 1.02-es patch ellenére az iránytûnél kilép. olvastam h vki letörölte, installálta, angolul továbbjátszotta stb, stb... ennél egyszerûbb mód nincs?<#szomoru1>
sziasztok!
csak nemrég kezdtem el játszani és most elõször megakadtam. oroszország, kórház- elvágtam az antennát és a fószer szereli, mit kell vele csinálni? a szikére asszondja nem akarja kinyírni, a fecskendõt meg nem hajlandó feltölteni, mert h nem akar azzal szaladgálni, én szívem szerint az utóbbit vágnám bele az õrbe, de nem megy 😞
Randal
kalandjáték és tudomásom szerint nem horror.

hogy találom meg a crack-t?
-1.02 patch
-gamecopyworld-rõl az 1.02-es crack
-1.02-es magyarositást
Kész.

Szenvedünk apapista, szenvedünk! És nem látok választ ami enyhítené sanyarú kínunkat <#pardon1>. Találtam valahol néhány mentést, és le is töltöttem, de nem szeretnék veszíteni a játékból egy pillanatot sem. A letöltött mentéssel idejekorán a végére érnék.
Sajnos én is megakadtam a függöny elõtt, ha tud valaki segitsen<#help>
Holiday 2007. jan. 25. *1050 -es segélykérése nálam is aktuális, tudna valaki támpontot adni, hogyan lehetne bejutni a nagy függöny mögé, mert sehogy nem akar összejönni a dolog. Hiába keresem a bejutási pontot ( hiába kattintok a nagyítóra pl.) semmi nem történik.
Elõre is köszönöm a gyors választ! <#szomoru1>
Balazs15
nem ismerem ezt a játékot???ez horror kaland játék?:S

Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit

mooo
Valaki vállalkozó kedvû csinálhatna egy FAQ-ot.
mooo
#933 ...
Én emiatt kb 2 hétig nem tudtam játszani.<#rinya> Végigolvastam többször is a fórumot, és próbáltam megcsinálni, amit írtak, de csak egy dolog jött be.<#email> Mentettem az iránytû elõtt. A mentéseket kimásoltam. Letöröltem a játékot, majd újra installáltam. A mentéseket visszamásoltam és angolul továbbjátszottam. Mentettem, majd visszaraktam a magyarítást, és kész. Sikerült. Olvasd el a fórum régebbi hozzászólásait, vagy próbáld meg ezt.<#wave>
Visszaolvastam, letöltöttem mindent amit kellett és most már megy:-)
hmmm ott tartok hogy a kunyhónál vagyok a mocsaras vidéken. és az iránytût mikor fel akarom venni egyszerûen kilép a játék<#wow1>és elindítani se tudom már, valami hibaüzit ír ki!

Találkozott már valaki ilyen hibával?
Köszönöm!!
Nekem pár kattintással sikerült, úgy emlékszem a bal alsó sarokba kell lejutni a lámpával, és ha rákattintasz, kialszik. Nézd meg "lepike" válaszát, a 2. oldalon van, 971-es.
fú, hát ezt megszívtam. mondjuk az én hibámból, nem mentettem ki a játékot elégszer. Az volt a baj, hogy a porszívónál egy csövet nem vettem fel és ez hiányzott a vonat tetején :-(( és mivel kevésszer mentettem ki a játékot onnantól kellett újra játszanom, ahol azt az ékszerkövet kivettem a totembõl :-((( a lényeg, hogy most már bemásztam az ablakon:-)))

Most a széfnél vagyok. Oké, minden lámpát el kell oltani. Ennek van valami logikája vagy össze vissza kattintgassak?:-)

Egyébként köszi hogy válaszoltatok! Mert itt legalább kaptam választ...
Szia!
A vonat tetején menj jobbra a csövekig. Vizsgáld meg a porzsákot, és elõkerül egy kis állatszõr és egy hajcsat. A jobb oldali csõbe tedd bele az állatszõrt és csatlakoztasd a bordás csövet a két csõre. Akaszd ebbe a pórázos csövet, és mássz le, be az ablakon.

Próbáld meg mégegyszer. Vedd ki a szõrcsomót, tedd be a bal oldali csõbe, akkor mondja azt, hogy "lássuk, ez segít-e", utána tedd be a jobb oldali csõbe, majd tedd rá a porszívócsövet. Ekkor az égett szõrcsomó miatt kinyitják a vagon ablakát. Utána tudsz csak lemászni.
Sziasztok!

én ott akadtam el, hogy a vonat tetején vagyok. A jobb oldali csõbe betettem a szõrcsomót mondja is "hogy lássuk, ez segít-e" de nem történik semmi sem. a csövet az övvel beakasztottam a kétcsõ közé, tehát nem ez lehet a gond, de mégis mikor lemásznék közli hogy az ablak zárva és így nem tud bemenni. Segítsetek!

Olvastam hogy a szõrcsomótól ki kéne csulladnia a jobb oldali csõnek de nálam nem akar meggyulladni!

HELP!!!

Rájöttem <#mf1>
Sziasztok!

Valaki tudna segíteni? Kubában vagyok, megtaláltam Perezt, de sajnos egy értelmes mondatot sem tudok kiszedni belõle 😞. Adtam neki faszenet gondoltam majd rajzol vagy ír, de amikor rákattintok Nina csak annyit mond hogy valami új módszerrel kéne elõálni. Próbáltam neki a kórházbol lopni valami papírt vagy vásznat de már semmit nem tudok eltenni. Csak még egy adag faszenet sikerült. Segítsetek! Mit nem vettem észre?
ha van valakinek egy mentése a patkánycsapda felvétele utánról, azt szivesen venném ha elküldené, mert nekem sehogy sem megy
Kösz a gyors választ, de már megoldottam...KIRÁLY A JÁTÉK!
HAhó! Most tettem fel a játékot...és magyarosítással nem megy...valami load data...ot ír ki. Kipróbáltam újratelepítéssel, magyarosítás nélkül. Erre úgy elindul. Hogy tegyem fel a magyarosítást??? elõre is kösz!
Nem tudom mit csináltam rosszul de a nagy függöny mögé nem tudok menni!<#help><#confused>
Most csináltam egy mentést pontosan a patkánycsapda felvétele utánról. Ha akarod elküldöm.
Hát nem tudom pedig mindet ugy csináltam ahogy le van írva!Valaki segitsen<#confused><#help>
Nem tudom, hogy miért nem sikerül,én rákattintottam a csapdára és felvettem a patkányt. Tegnap újból lejátszottam ezt a részt, hogy le tudjam írni Neked, és elsõre sikerült. Lehet, hogy nem néztél meg és vettél fel minden tárgyat, vagy nem olvastál el minden információt, és ezért nem enged tovább.
Meg csináltam a csapdát!De még mindig nem tudom ki venni a patkányt!