1447
-
Bukephalos #1085 Végigprószáltam minden eszközt. A fogóban benne van a gyűrű.
Járt már itt valaki? -
lepike #1084 Valami eszközzel kell lefeszíteni...talán fogóval. -
Bukephalos #1083 Üdv Mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni! Írországban vagyok Max-szel lenn a kocsma pincéjében. A lándzsahegyeket beraktam a satuba, de nem tudom felvenni a deszkát a hordókról. Mi a megoldás?
Köszi -
Saya #1082 a mailem: [email protected] -
Saya #1081 Elakadtam az iránytünél...ráraktam sorban a csavarokat,de azt mondja h nem történt semmi....Láttam már más is kérdezte de neki se válaszoltak....valaki segítene?vagy legalább egy mentést dobhatna rögtön az iránytü utánról!!! -
#1080 Hali!
Szeretnék csatlakozni azok közé akik imádják ezt a játékot. -
Puppetmaster #1079 Privátban elküldöm a teljes kórházas rész leírását. -
littlefisch #1078 Sziasztok!
Elakadtam a kórháznál, nem engedi, hogy felvegyem az éket az ajtó alól...
Azt magyarázza, hogy nem megy közelebb,mert észreveszik.
Tudna valaki segíteni? -
shalako #1077 http://inczezoltan.fw.hu/tunguska/
itt a magyarositás javitása tölthetö le
A frissítés a következőket javítja:
- Az iránytű paradoxont a tunguszkai kunyhóban
- Itt nincs recepció helyett, Itt nincs térerő
- A magnószalagon lévő kód leírásának utolsó része félre volt fordítva
- Ékezetes karakterek kerültek az alap karakterkészletbe
- Még további ~20 helyesírási és elírási hiba került javításra.
-
#1076 #1065 ...................... -
hodex #1075 nah tovább mentem viszont az 1.02-es patch ellenére az iránytűnél kilép. olvastam h vki letörölte, installálta, angolul továbbjátszotta stb, stb... ennél egyszerűbb mód nincs? -
hodex #1074 sziasztok!
csak nemrég kezdtem el játszani és most először megakadtam. oroszország, kórház- elvágtam az antennát és a fószer szereli, mit kell vele csinálni? a szikére asszondja nem akarja kinyírni, a fecskendőt meg nem hajlandó feltölteni, mert h nem akar azzal szaladgálni, én szívem szerint az utóbbit vágnám bele az őrbe, de nem megy :( -
#1073 kalandjáték és tudomásom szerint nem horror. -
pala49 #1072 hogy találom meg a crack-t? -
lepike #1071 -1.02 patch
-gamecopyworld-ről az 1.02-es crack
-1.02-es magyarositást
Kész.
-
Puppetmaster #1070 Szenvedünk apapista, szenvedünk! És nem látok választ ami enyhítené sanyarú kínunkat . Találtam valahol néhány mentést, és le is töltöttem, de nem szeretnék veszíteni a játékból egy pillanatot sem. A letöltött mentéssel idejekorán a végére érnék. -
apapista #1069 Sajnos én is megakadtam a függöny előtt, ha tud valaki segitsen -
Puppetmaster #1068 Holiday 2007. jan. 25. *1050 -es segélykérése nálam is aktuális, tudna valaki támpontot adni, hogyan lehetne bejutni a nagy függöny mögé, mert sehogy nem akar összejönni a dolog. Hiába keresem a bejutási pontot ( hiába kattintok a nagyítóra pl.) semmi nem történik.
Előre is köszönöm a gyors választ! -
#1067 nem ismerem ezt a játékot???ez horror kaland játék?:S -
#1066 Valaki vállalkozó kedvű csinálhatna egy FAQ-ot. -
#1065 #933 ... -
gamerika #1064 Én emiatt kb 2 hétig nem tudtam játszani. Végigolvastam többször is a fórumot, és próbáltam megcsinálni, amit írtak, de csak egy dolog jött be. Mentettem az iránytű előtt. A mentéseket kimásoltam. Letöröltem a játékot, majd újra installáltam. A mentéseket visszamásoltam és angolul továbbjátszottam. Mentettem, majd visszaraktam a magyarítást, és kész. Sikerült. Olvasd el a fórum régebbi hozzászólásait, vagy próbáld meg ezt. -
jaycee1981 #1063 Visszaolvastam, letöltöttem mindent amit kellett és most már megy:-) -
jaycee1981 #1062 hmmm ott tartok hogy a kunyhónál vagyok a mocsaras vidéken. és az iránytűt mikor fel akarom venni egyszerűen kilép a játékés elindítani se tudom már, valami hibaüzit ír ki!
Találkozott már valaki ilyen hibával? -
jaycee1981 #1061 Köszönöm!! -
gamerika #1060 Nekem pár kattintással sikerült, úgy emlékszem a bal alsó sarokba kell lejutni a lámpával, és ha rákattintasz, kialszik. Nézd meg "lepike" válaszát, a 2. oldalon van, 971-es. -
jaycee1981 #1059 fú, hát ezt megszívtam. mondjuk az én hibámból, nem mentettem ki a játékot elégszer. Az volt a baj, hogy a porszívónál egy csövet nem vettem fel és ez hiányzott a vonat tetején :-(( és mivel kevésszer mentettem ki a játékot onnantól kellett újra játszanom, ahol azt az ékszerkövet kivettem a totemből :-((( a lényeg, hogy most már bemásztam az ablakon:-)))
Most a széfnél vagyok. Oké, minden lámpát el kell oltani. Ennek van valami logikája vagy össze vissza kattintgassak?:-)
Egyébként köszi hogy válaszoltatok! Mert itt legalább kaptam választ... -
josi #1058 Szia!
A vonat tetején menj jobbra a csövekig. Vizsgáld meg a porzsákot, és előkerül egy kis állatszőr és egy hajcsat. A jobb oldali csőbe tedd bele az állatszőrt és csatlakoztasd a bordás csövet a két csőre. Akaszd ebbe a pórázos csövet, és mássz le, be az ablakon. -
gamerika #1057 Próbáld meg mégegyszer. Vedd ki a szőrcsomót, tedd be a bal oldali csőbe, akkor mondja azt, hogy "lássuk, ez segít-e", utána tedd be a jobb oldali csőbe, majd tedd rá a porszívócsövet. Ekkor az égett szőrcsomó miatt kinyitják a vagon ablakát. Utána tudsz csak lemászni. -
jaycee1981 #1056 Sziasztok!
én ott akadtam el, hogy a vonat tetején vagyok. A jobb oldali csőbe betettem a szőrcsomót mondja is "hogy lássuk, ez segít-e" de nem történik semmi sem. a csövet az övvel beakasztottam a kétcső közé, tehát nem ez lehet a gond, de mégis mikor lemásznék közli hogy az ablak zárva és így nem tud bemenni. Segítsetek!
Olvastam hogy a szőrcsomótól ki kéne csulladnia a jobb oldali csőnek de nálam nem akar meggyulladni!
HELP!!!
-
Ferrencke #1055 Rájöttem -
Ferrencke #1054 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Kubában vagyok, megtaláltam Perezt, de sajnos egy értelmes mondatot sem tudok kiszedni belőle :(. Adtam neki faszenet gondoltam majd rajzol vagy ír, de amikor rákattintok Nina csak annyit mond hogy valami új módszerrel kéne előálni. Próbáltam neki a kórházbol lopni valami papírt vagy vásznat de már semmit nem tudok eltenni. Csak még egy adag faszenet sikerült. Segítsetek! Mit nem vettem észre? -
apapista #1053 ha van valakinek egy mentése a patkánycsapda felvétele utánról, azt szivesen venném ha elküldené, mert nekem sehogy sem megy -
kisa2003 #1052 Kösz a gyors választ, de már megoldottam...KIRÁLY A JÁTÉK! -
kisa2003 #1051 HAhó! Most tettem fel a játékot...és magyarosítással nem megy...valami load data...ot ír ki. Kipróbáltam újratelepítéssel, magyarosítás nélkül. Erre úgy elindul. Hogy tegyem fel a magyarosítást??? előre is kösz! -
holiday #1050 Nem tudom mit csináltam rosszul de a nagy függöny mögé nem tudok menni! -
gamerika #1049 Most csináltam egy mentést pontosan a patkánycsapda felvétele utánról. Ha akarod elküldöm. -
holiday #1048 Hát nem tudom pedig mindet ugy csináltam ahogy le van írva!Valaki segitsen -
gamerika #1047 Nem tudom, hogy miért nem sikerül,én rákattintottam a csapdára és felvettem a patkányt. Tegnap újból lejátszottam ezt a részt, hogy le tudjam írni Neked, és elsőre sikerült. Lehet, hogy nem néztél meg és vettél fel minden tárgyat, vagy nem olvastál el minden információt, és ezért nem enged tovább. -
holiday #1046 Meg csináltam a csapdát!De még mindig nem tudom ki venni a patkányt!