Secret Files Tunguska
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Átitattam,leraktam a csapdát,a patkány is belemegy,lecsapódik,utána nem tudom felvenni a csapdát
Még valami....a szivacsot átitattad? Jobbanmondva Max-nak kell odaadni, hogy kombinálja a tállal ami az õr mellett van ahol nézi a tévét.
Nos...most letenni nem tudod, vagy leteszed, de nem megy a patkány bele?
Mert ha leteszed a patkány belemegy és lecsapódik. Miután lecsapódott, utána kell felvenni.
Mert ha leteszed a patkány belemegy és lecsapódik. Miután lecsapódott, utána kell felvenni.
Elküldtem privibe a kép linket.Köszi
Azt meg hogy kell?
Rakj egy képet be csapdáról amit letettél a lyukhoz.
Már százszor leraktam a csapdát,de nem veszi fel.Látom,hogy ott a csapda,mégse veszi fel csak pampog,hogy nem fér be oda.Olyan mintha nem csináltam volna semmit.Mit csináljak?Kell valami eszköz amivel felveszem?Köszike
Te valamit nagyon elnéztél vagy rosszul csináltál. Az égvilágon semmi ördöngõsség nincs benne. Ha pontosan úgy tettél ahogy leírtam akkor a csapdát fel tudod venni a patkánnyal együtt. Ugyanis, ha jól emlékszem nem külön a patkányt veszed fel, hanem a csapdával együtt, amit aztán az eszközök közt tudod megnézéssel szétszedni.
Valami hasonló volt a vajjal is amivel a kocsit kellett bekenni. Kaptál egy uzsonnástáskát amibõl megnézéssel jött elõ a vaj.
Valami hasonló volt a vajjal is amivel a kocsit kellett bekenni. Kaptál egy uzsonnástáskát amibõl megnézéssel jött elõ a vaj.
Tudna valaki egy mentést küldeni onnan, ahol kiveszi a patkányt a csapdából? Elõre is köszönöm!
Email:[email protected]
Email:[email protected]
Megtudta oldani valaki a patkányos problémát?Nem tudom felvenni!Köszi
Ezt megcsináltam,de nem tudom felvenni.Nem mutat mást csak a patkánylyukat.Köszike
Kombináld a szivacsot a cérnával, a tálat a széklábbal, majd a kapott két dolgot egymással, és az így kapott csapdát tedd a patkánylyuk elé.
Sziasztok!Én is elakadtam,nem tudom felvenni a patkányt.Tudna valaki segíteni?Köszi
Elvileg egy patch-et kellene letölteni hozzá, de én is azt nyomozom, hogy honnan lehetne.
Sziasztok
Honnan lehet patch-et letölteni a játékhoz??
Tud valaki nekem ebben segíteni?
Honnan lehet patch-et letölteni a játékhoz??
Tud valaki nekem ebben segíteni?
Tud-e valaki segíteni abban, hogy Nina cellájában hogyan kell felvenni a patkányt a csapda alól?
Nina cellájában van egy szék, annak lefûrészeled a szikével a lábát, majd a madzagon lejuttatod a csatornán keresztül a csávónak, azt összekombinálod a fecskendõvel, miután mérget töltöttél bele, aztán odakint a mini-parabola antenna vezetékjét elvágod, az õr bemegy a másik szobába, elkezd vele babrálni, te visszamész, elveszed az éket az ajtó alól, az rácsúkódik, végül a nyíláson keresztül meglövöd az összeeszkábált fúvócsõvel.
A kórházban az õrt mivel kell elaltatni? Gondolom a nyugtatóval, de hogy kell alkalmazni? Mert sehogy sem engedi, a fecskendõvel párosíthatnám, de csak annyit ír hogy amíg nem tudja mire lenne jó addig nem párosítja.
Bocs, nem neked címeztem. 😊
Lécci ,lécci segítsetek!!! Küldjön valaki egy kimentést a cellás rész után!
Mikor kiszabadítottam Ninát! Elvileg fel kell venni a patkányt, de nem tudom felvenni!
lécci,lécci!
Mikor kiszabadítottam Ninát! Elvileg fel kell venni a patkányt, de nem tudom felvenni!
lécci,lécci!
De hogy tudtad így leírni? Nagyon zseni.... Még ha véletlen rájöttem volna se tudtam volna leírni... vagy vmi angol nyelvü leírásbol?
Elõször nyomd a második sorban a negyediket. Utána a harmadik sorban a harmadikat, harmadik sorban a másodikat, ötödik sorban a másodikat, és az ötödik sorban az elsõt.
Ha ez célzás volt akkor utálom a kvékhármat, a kalandjátékokat (is) csipázom, de ez baromság. Viszont azóta se sikerült kikapcsolni a szarokat, jó lenne ha vki küldene egy mentést.
Jó kvékhármat. <#wave>#wave>
Na feladom és uninstall... ezzel a Tunguska az év csalódása címet nyerte el... kizártnak tartom és felfoghatatlannak hogy valaki megcsinálta ezt a rész. több mint 4 órai klikkengetés után sem tudtam kikapcsolni a világítást ennél a szarnál.
HI
Én sem tudom kikapcsolni az összes gombot. Valaki segítene ?<#wow1>#wow1>
Én sem tudom kikapcsolni az összes gombot. Valaki segítene ?<#wow1>#wow1>
Sziasztok!
Szeretném ha segítenétek, nem tudom mi van mert amikor Ninát ki kell szabadítani a cellából az egércsapdát nem tudom felvenni! Mintha nem is lenne ott! Szerintem bugos a program!
Segítsetek légyszi! (honnan lehetne patch-et letölteni?)
Szeretném ha segítenétek, nem tudom mi van mert amikor Ninát ki kell szabadítani a cellából az egércsapdát nem tudom felvenni! Mintha nem is lenne ott! Szerintem bugos a program!
Segítsetek légyszi! (honnan lehetne patch-et letölteni?)
Hali
Nem dobna valaki meg egy mentéssel a vonatos villanykapcsolósdi után, mert míg élek nem fogom lekapcsolni az összes villanyt. Bár még csak 2ésfél órája próbálom... löknék priviben egy email címet annak aki megsegítene... köszi
Nem dobna valaki meg egy mentéssel a vonatos villanykapcsolósdi után, mert míg élek nem fogom lekapcsolni az összes villanyt. Bár még csak 2ésfél órája próbálom... löknék priviben egy email címet annak aki megsegítene... köszi
dobd a telefon a gép alá aztán a kamerát állísd
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Sziasztok! Elakadtam. Az Antarktisz Kutatóállomáson vagyok. A tojást oda adtam Olegnek. Most mit tegyek?
#933 😊
gg
gg
Kellen egy kis segitség amikor az iránytûs feladatnál vagyok akkor ha rákattintok az iránytûre kilép:S
Ezt irja ki😄Xsprite.cpp 333 /jul 10 2006 18:02:07
MyD3DXCreateSurfaceFromFile failed( (null) )
Elõre is köszi várom a tippeket
Ezt irja ki😄Xsprite.cpp 333 /jul 10 2006 18:02:07
MyD3DXCreateSurfaceFromFile failed( (null) )
Elõre is köszi várom a tippeket
Nekem is így lett vége ,de a patch állítólag tartalmazott valamilyen alternatív befejezést is.
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
mien alternatív?
nekem úgy volt vége hogy
abba a nagy terembe és elered a ví jönnek a szektások aztán repülõ és vége
nekem úgy volt vége hogy
abba a nagy terembe és elered a ví jönnek a szektások aztán repülõ és vége
Lesz.
Legalábbis ezt írták ki!
Az alternazív befejezés az hogy mûködik?
Legalábbis ezt írták ki!
Az alternazív befejezés az hogy mûködik?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végigvittem és a végén jól értettem hogy lesz második rész 2008-ban?
Na... csak kivettem a totembõl a küllõvel a piros követ, de akkor most már végképp nemtom hol a harmadik.... HELP!!!
Mindent bejárta m már, de ugye a motorral nemtok elmenni, a nálam levõ sárga üvegdarab semmire nem jó, még a dínóknál levõ falon is megpróbáltam mindent a lámpánál ... odatartottam a fejdíszt, de az se megoldás... ilyenkor mi van?
Mind a három kõ benne van a fejdíszbe?
Megint elakadtam... beletettem a fejdíszbe a gipszet, meg a lesavazott követ....és? sztem a megoldáson kivül már mindent megpróbáltam... help!
Közbe meglett ,nem vettem észre hogy arrébb is lehet menni a pincébe!
Sziasztok
Írországba járok Maxel állítólag a lándzsahegyeken a satuba valamilyen fát kell elfûrészelni!
A gond csak az hogy semmilyen deszkát nem találok,vagy az ablak ajtaját kellene?
Csak az a gond hogy én már retettem a szoborra!
Hol találok még deszkát?
Írországba járok Maxel állítólag a lándzsahegyeken a satuba valamilyen fát kell elfûrészelni!
A gond csak az hogy semmilyen deszkát nem találok,vagy az ablak ajtaját kellene?
Csak az a gond hogy én már retettem a szoborra!
Hol találok még deszkát?