Secret Files Tunguska

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

.\DXSprite.ccp 333 /Jul 10 2006 18:02:07:
MyD3DXCreateSurfaceFromFile failed( (null) ).
Exception

Ha az iranytunel latod ezt, akkor arra van megoldas. A magyaritast keszitok egy crc-erroros png-t csinaltak, amikor az iranytu kepen az egtajak kezdobetuit leforditottak. A hibas file a C:\Program Files\Deep Silver\Secret Files Tunguska\data\localization\graphics\tunguska_04_closeup_kompass.png
Toltsd be irfanview-ba es saveld el ujra. Igy mar nem lesz crc-erroros.
---SoRX
Ha az iranytunel latod ezt, akkor arra van megoldas. A magyaritast keszitok egy crc-erroros png-t csinaltak, amikor az iranytu kepen az egtajak kezdobetuit leforditottak. A hibas file a C:\Program Files\Deep Silver\Secret Files Tunguska\data\localization\graphics\tunguska_04_closeup_kompass.png
Toltsd be irfanview-ba es saveld el ujra. Igy mar nem lesz crc-erroros.
---SoRX
fv82
jó kis játék ez a tunguska, de egy kalandjátékban nem szabadna lehetetlen állapotba kerülni. Nekem sikerült moszkvában vettem észre, hogy az asztalon hagytam a ceruzát és már a múzeumból sem térhetek vissza oda :( most kereshetek egy moszkvai savegamet

\"Majdnem párom lett!\"

hello!kimaradt a 2.pálya!el tudnád nekem küldeni a teljes végigjátszást?köszi!a cimem:[email protected]
Randal
Na bakker, azt nem vettem észre:D

kirol
Hát ott az utalás a kandalló belsõ falán: 7,5 - 3 - 10,5 - 6.

Ha ez se segít, amit kétlek, akkor leírom a megoldást.

Randal
Jó neked. Fogalmam sincs mit kell vele kezdeni. mmi tuasítás nincs, csak ott áll. Ráraktam a csavarokat is, tudom, hogy melyiknél mennyit fordul és hova, de akárhogy próbálgatom, nem jön össze.

kirol
A házban a kandalló melletti iránytûnél? Az tök egyszerû.

Randal
frankón elakadtam az iránytûs résznél.
Most én vagyok ennyire hülye hogy nem értem mi az istent kell itt csinálni? Gondolom D-rõl É-re vinni a nyilat vagy nemtom. Ráadásul még a súgó se segített túl sokat:(

kirol
Na kb 4 hónap kihagyás után végre folytathatom a játékot. Most értem Kubába.

bogyoka
akkor ezek szerint sikerült mi? Nekem is magyarul van szépen haladok <#smile>

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
levágtad már? Mert egyszerû <#wink>

Randal
LOL. Én birka csak a magyarítás frissítését telepítettem fel:D

Randal
No. A hétvégén nekiestem én is a játéknak.
Sajna a magyarítás nem indult, de egye fene.
A játékban a nagyítós segítség tényleg jól jön, így legalább nem érzem annyira cheatnek.

Viszont pár dolog marhára zavart:
Spoilerezni nagyon nem fogok.
A kód. Az hogy fourth most engyed vagy negyedik az nem mindegy, vagy csak én nem értek rendesen angolul?

A vajaskenyér effektus is elég gáz volt számomra és a vonaton a porzsák is. Azt hittem máshogy kell használni.

Eddig ennyi. Ja igen, és még a kórháznál is van pár értelmetlenség, számomra.

Sziasztok!!!!
---------------------------
Exception
.\DXSprite.cpp 333 / Oct 18 2006 17:28:31 :
MyD3DXCreateSurfaceFromFile failed( (null) ).
Nekem valami ilyesmit szokott kiirni a secret files tunguska,és nem megy tovább.
nem tud nekem valaki segiteni hogy hogyan lehet ezt orvosolni!?<#help><#help><#help>
Helló! Tudna nekem valaki segíteni, abban, hogy a Max irodája melletti növényrõl, hogyan kell levágni a levelet, mert nekem sehogy sem sikerült, pedig végigtapogattam az egész növényt.
Sziasztok!Valaki el tudja küldeni a végét ahol a telefont kell be dobni?<#help>
bogyoka
nem tudom de nekem aztán nem tetszett, pedig imádom a kalandjátékokat:))

Randal
Nem mondjátok hogy ilyen gáz. Bakker, na mindegy majd meglesem azt meglátjuk. De én is vártam már.

bogyoka
Nekem magyarosítva van, de a férjem intézte, én most csak rákerestem:))

Talán ez az ezt nézd meg:)

nem tud nekem valaki segiteni abba hogy MAGYARAR végigjátszást honnan lehet letölteni vagy szerezni?<#conf><#conf><#conf><#conf><#conf>
kiakasztottuk a tunguskát
Kösz, megvan.

Öngyújtó pecabotra, óriási ötlet, kipróbálom otthon
Help pls!

A kutatóállomáson vgyok, hol találok csalit a pecázáshoz?
Köszi
reaper4
pedig be kell nyúlni a résbe, mer az segít a kódot megtalálni. ha megvan onnan már egyszerû :)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

akinek még kell itt megtalálja: http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/secretfilestunguska.shtml
Közben meglett máshonnan!
Sziasztok!
Próbáltam leszedni az 1.02 Patch Crackjét, de nem sikerült! vki el tudná küldeni!

Köszi!
Paradise-ben én is csalódtam. :(

A kódra én is csak segítséggel jöttem rá. :)

The first and last digit on the car of Nina's father are 2 and 3. The gate to
the sewers (underground) has 16 holes, divided by 4 is 4. There are two
statues guarding the entrance to the museum. So there you go.

Azaz a kód:
2342

Egyébként itt egy jó végigjátszás: http://faqs.ign.com/articles/737/737241p1.html

bogyoka
most beírok megint, hátha így megnt továbbjutok:DD

Kéne a számítógép kódja de nem találom a padló alá nem tud nyúlni, az akváriumban kulcs van oda meg nem fér be a keze:/

Mit kéne csinálnom?

bogyoka
Paradisét én is megutáltam töröltem is a gépemrõl hehe:))

feltettem az 1.02 patchet,majd az 1,02 magyaritást, és kiirja:Please insert CD of "My application name".crackeljek?azt hol találom? köszi
bogyoka
jaja, köszike, közben sikerült kijutnom, mindig így járok ha beírok segítségért, aztán mindig sikerül :)))

T-rex-es szobor talpazatát megvizsgáltad? :)

bogyoka
naaaaaaaaaaa nem megy na segíccség!!! <#duma>

bogyoka
közben próbálkozom remélem megtalálom a kiutat:))

bogyoka
Segítséget kérnék!:)

Még most kezdtem a játékot, eljutottam addig, hogy hívtam a rendõrséget, mindenhol jártam de addig nem akar kimenni a csajszi míg az apja nem jöttt meg vagy valami, mindent átnéztem és nem tudok csinálni semmi újjat.:(
Magyarosításssal van meg nekem szóval így sem tudom mit kell csinálni most:(

(Syberiat végigjátszottam egyébként angolul)

iránytünél hol kezdjem a számolást?7és fél,3,10,5 és 6
Köszi h próbáltatok segíteni...De a magyarítás fissítése volt fent alapból,ugyse ment..aztán letörültem az egészet,aztán újra,direkt nem tettem fel újra a magyarítást,hátha az miatt nem ment,de még mindig olyan...Nem tudok tovább menni....<#wilting><#fejvakaras><#sir><#sir><#sir><#sir><#sir><#shakehead>
Már csak abban bízok h valaki küld egy mentést,az íránytü utánról(Ha lehet az utánalevõ pálya legelejérõl.....)
<#sir>
Szia !
Ne ijedj meg a probléma mindenkinél felmerült, és a magyarositás elsõ változata okozta. Ajánlom, hogy látogass el a játék magyarosításának honlapjára, és töltsd le az új verziót, mely ezt a hibát már kiküszöböli. Ha így sem oldódik meg a problem, nincs más hátra, mentsd le az állásodat, játék teljesen lesika, majd újra rakj fel mindent, (ha mindent látni akarsz, akkor az 1.2-es patch-et is)és a játék magyarosításának új verziójával minden OK lesz. Lehet, hogy már az elsõ változat is sikeres lesz, de ha mégsem, hát ez a játék megéri, hogy problémamentesen játszd végig.
Sok sikert, remélem tudtam segíteni!
Elõször rakj egy csavart a Southnál lévõ bütyökre (S), és egyet a Westnél lévõre(W), és nyomd meg a középen látható gombot. Szedd le a csavarokat.
Most tegyél egyet az Eastnél (E) lévõre és nyomd meg a gombot, ismét szedd le a csavart.
Ezután egyet a Westnél (W), és egyet a Northnál (N) lévõre, gombnyomás, csavart leszed.
Végül egyet tegyél a Southnál (S) lévõre, gombnyomás.

Elöbb kint kell elvágni a a parabolát..Ha a csajjal már kapcsolatba léptél...Ha nem akkor menj a pince bejáratához,a tetoscoppal(az orvosi kütyüvel)hallgas bele a csõbe(eresz csatorna),aztán aztán a barna üveget a csõbe rakod és a mini propellert...a csaj felébred és összeszeded vele a dolgokat.a vászonzsákot szétvágod a repedésben,a kavicshoz kötöd,igy leengeded a csõbe és a palival küld fel a szikét...vissza a csajra,elkell vágni a szék lábát,a lábat a palinal adni.aztán jön az hogy a szikével(visszadod a palinak)elvágod az antennát...lemész a pincébe,elveszed az éket,a széklábból a tübõl meg a méregbõl csinálsz fegyvert,és az õrt megsemmísíted...<#vigyor2>

Ismét kérek valakit hogy egy mentést küldjön az íránytü után!!Vagy magyarázza el hogy mit csináljak!!!!Olvastam sok helyen h az íránytüs rész nem mindenkinek müködik!!!<#banplz>
Segítsen valaki!!!!!Annyira jó a játék...De nem tudom folytatni!!!!<#help><#sir><#sir><#sir>
Charly
Köszi sikerült!
A kórháznál nem tudom az ajtó alól kivenni az éket mi lehet a baj??

hunmilan
ha felraktad a 1.02 patchet, akkor a magyarítás telepítésénél válaszd az 1.02-hez tartozó magyarítást.

Charly
Ok sikerült felraktam a 1.02 es patc et de nagyon nem akar magyar lenni.

Charly
Tényleg senki nem tud segitteni?

Charly
Sziasztok a magyarisítást hogy kell felrakni mert nem jövök rá:(

891
nagyon köszi!
Vedd fel asztal lábánál a tálcán lévõ üveget amiben virágok vannak. Kinyitod mindkettõt és egyet csinálsz belõlük.